כבר פרק 7

CallMeCavanaugh

New member
הפרק הכי עצוב בסדרה

כל כך חיכיתי לאיאן מקשיין ואז הרגו אותו באותו פרק.

אילן די

New member
הוא סתם כלי עזר ספרותי

כדי לשלוח את סנדור לקינגס לנדינג. חבל, בשביל כלי עזר, לא צריך מישהו כמו מקשיין.

AlonPe

New member
וואי! נשבר לי!

מבחינתך, לא צריך בכלל לספר את הסיפור!.
שדאני תגיע כבר לווסטרוז, תתחתן עם ג'ון, תהרוג את מלך הלילה,
וגמרנו, אפשר ללכת הביתה!.
כל השאר זה אמצעים להגיע למטרה.

אילן די

New member
מבחינתי?

שאבין, אתה מאשים אותי בקצב ההתקדמות של הסדרה? זה לא אתה שכתב בהודעה שלך למטה ״די עם הבכיינות הזו!״ ?

AlonPe

New member
אין לי שום בעיה

עם הקצב של הסדרה.
אם כבר - הוא מהיר מדי לטעמי!

כן - יש בעיות עם הסדרה.
רבים וטובים ממני פרטו את זה לפרוטות.
גם ביחס לעצמה וגם ביחס לספרים.
אבל היא עדיין טובה. מהנה.
בעיני.

Uri04

New member
מאיפה אתם כ"כ בטוחים שההאונד בדרך לקינגס לנדינג?

ולמה שיעשה את זה עכשיו?

Uri04

New member
אני יודע וגם אני הייתי מת שזה יקרה, אבל...

בקינגס לנדינג הוא נחשב עדיין לעריק ולבוגד במלוכה על שנטש את ג'ופרי באמצע הקרב בבלאקווטר. חזרה לשם כל עוד הלאניסטרים בשלטון היא התאבדות. המשמר המלכותי יחסל אותו עוד לפני הקלגיין-בול חחח

אילן די

New member
נראה לי שזה יקרה כך:

סרסיי תועמד למשפט והיא תדרוש Trial by combat ותעמיד את המאונטיין כאלוף שלה. אף אחד לא ירצה להילחם בו ואז ההאונד ייכנס ויענה לאתגר. בתמורה הוא לא ייחשב יותר כבוגד.

CallMeCavanaugh

New member
אני דווקא לא מת שזה יקרה

אחת התיאוריות השנואות עלי. מה שראינו באי השקט הוא שמרטין נתן לכלב closure יפה. למה להחזיר אותו אחורה?

Rodrik Harlaw

Well-known member

אף פעם לא הבנתי את ההתלהבות מהקלגיין-בול. זה לא גרגור (במיוחד בספרים, שם הגולגולת אפילו לא שלו) - זה רק הגוף שלו; הוא בכלל לא יבין שמי שעומד מולו זה אחיו צמא הנקמה, אז מה סגירת מעגל בזה? אם גרגור היה רואה מה עשו מהשם שלו הוא היה מייחל לכך שיחסלו אותו והביזיון יסתיים. אם אחיו הוא כלב הציד, אז את גרגור הפכו לכלבלב תלותי עם ההצמדות לשמלותיה של סרסיי.
סגירת מעגל שלווה לסאנדור הרבה יותר מספקת לטעמי.

הבעיה היא שזו לא סגירת מעגל

קודם כל, כי מרטין לא כתב שהקברן הגבוה הוא סאנדור. הוא רק רמז, ורמזים הם סימן שהולך להיות עם זה משהו בעתיד.

דבר שני, סגירת מעגל שלווה לא תהיה אפשרית, נראה שווסטרוז הולכת תהישטף ע"י צבאות האחרים, לא יהיו חיים אזרחיים שלווים לאף אחד.

בכל מקרה, כאחד שאהב את קלגאן-בואול (ומכיר בחוסר ההתקדמות של העלילה לשם), אני מסכים שזה ממש לא הכרחי, אבל רציתי לראות את זה קורה. אני מניח שגם אם גרגור לא ממש חי בתוך סר רוברט סטרונג, עדיין זה ייתן סיפוק לסאנדור, ולי כקורא יחד איתו. וכמובן, סאנדור הוא מועמד נהדר לוואלונקר. אחרת מי יהיה הוואלונקר? טיריון? ג'יימי? אני לא רוצה לראות אף אחד מהם שם את ידיו סביב הצוואר של סרסיי. אני לא אוהב את סרסיי, אני פשוט לא רואה את טיריון או את ג'יימי עושים את זה. הייתה תיאוריה שהוולונקאר זה אריה, אבל גם זה לא נראה הכיוון. מכל התיאוריות ששמעתי, סאנדור וקלגאן-בואול היה האפשרות המוצלחת ביותר לליהוק הוואלונקר.

Rodrik Harlaw

Well-known member
זה שמרטין רמז לקיומו

לא מחייב שנראה את סאנדור בקרבות מול האחרים. באותה מידה זה היה יכול להיות מין אפילוג לדמות מיוחדת - ליידע את הקוראים שהיא נמצאת במקום יותר טוב. בכל מקרה, גם אם כן נראה אותו נלחם שוב, זה לפחות לא יהיה מהטעמים שהוא נלחם על פיהם בעבר, אלא מיצר הישרדות. מהכיוון האחר - להחזיר אותו להילחם בגרגור יהיה לקחת צעד אחורה וזה מאוחר מדי בסיפור בשביל זה, וכנראה יהפוך את הצעד קדימה לחסר משקל.
&nbsp
טיריון או ג'יימי סבירים מבחינתי הרבה יותר מסאנדור. זה יהיה מעט אנטי-קליימקטי אם השימוש במילה ואלירית עתיקה ישמש לתיאור השתלשלות עקיפה (סאנדור הורג את גרגור וכבך גוזר בעקיפין מוות על סרסיי ע"י תליין אקראי)

colio 1

New member
אז אני מאמץ גישה חדשה

אז אני אדבר על הדברים הטובים :
תכלס ובלי שום קשר ממש נהנתי .פרק עשוי טוב עם אקשן מצד אריה וסנדור שלא חשבתי שיחזור מצד שני .
לא יודע למה הסצנה הראשונה איתו הזכירה לי את אבודים .
בכל מקרה:אהבתי את החיפושים של ג'ון ושל סאנסה אחר שותפים פוטנציאלים.
היה נחמד לראות את ההבדל בגישה בין סאנסה לבין דאווס. היא אמרה פשוט דברים על מנת שישמעו אותה.
בלאקפיש הוא אחד הסיבות למה ככ חיכיתי לעונה הזו .הוא גדול בעני ואני מקווה שזה יהיה כמו בספרים.רק שמישהו יפתח לו את העניים ,הוא נראה קצת קשוח.
WTF - למה לגיימי יש חצאית בכל הסיפור הזה,מישהו מוכן להסביר לי את זה

AlonPe

New member
אהבתי ת'גישה!

היה פה סיפור נפלא!.
הפרק הזה, כל הסיפור הזה עם סאנדור קלגיין, וחבורת המאמינים הזו,
היה סיפור קצר בפני עצמו.
וזה היה סיפור טוב.

colio 1

New member
תכלס ..

השינוי גישה בא בעקבות מה שרשמת בפרק הקודם .
בוא נסתכל על חצי כוס הבירה המלאה ידידי.

לא סיפק לי את התיאבון לאריה

ולקלגאן אבל לאט לאט יראו יותר ויותר מהם...

היה פרק טוב.

למעלה