כבר פרק 7

CallMeCavanaugh

New member
מה זאת אומרת?

אני יכול להתלונן יותר אבל גם ככה התחלתי להרגיש קטנוני.

AlonPe

New member

AlonPe

New member
אם כבר מדברים...

(לא, זה לא קיטור!
רק לסדר ת'דברים במקום)

כל הסיפור הזה על סאנדור קלגיין, הספטון והדרורים,
זה בעצם הסיפור של בריאן, עם הספטון הזה שמחלק תפוזים -
נכון?

CallMeCavanaugh

New member
השם של הפרק לקוח משם

הספטון (שמו מריבלד) נושא נאום חזק נגד מלחמות ועל האנשים השבורים. כמובן שמכיוון שיוצרי הסדרה פיספסו לחלוטין את המסר האנטי מלחמתי של שיר של אש וקרח והפכו את הסדרה לאורגיית דם הם חתכו את הנאום הזה והכניסו במקומו את הנאום הקיטשי של הספטון שהיה איש רע וחזר למוטב.

אתה מבלבל בין ספטון מריבלד לאב המנזר מאי השקט

בכל מקרה, אני מסכים עם כל הקיטורים שהעלית, והם כקטורת לעיני.

CallMeCavanaugh

New member
אני אכן מבלבל ביניהם

אבל לפי הוויקי זה דווקא היה ספטון מריבלד שנשא את נאום האנשים השבורים. אני צריך לקרוא שוב מתישהו.

אכן ספטון מריבלד נתן את מונולוג האנשים השבורים

זקן האחים לחם בקלשון (המרד של רוברט) ספטון מריבלד לחם באבני הסף במלחמת מלכי תשע הפני

AlonPe

New member
עכשיו אני מבולבל לגמרי!

אפשר בכלל לזכור - מי זה מי?!

מי זה מריבלד? ומי זה אב המנזר מאיי השקט

מריבלד זה הספטון שמחלק תפוזים?

צדקת לגבי מריבלד

וזקן האחים זה ראש המנזר של השתקנים על האי השקט. לא קורה שם יותר מדי חוץ מרמזים לכך שסאנדור לא מת

kikona126

New member
לקראת פרק 8

מה לדעתכם יהיה עם אריה? היא תשרוד? מי יטפל בה?
את האמת לא ציפיתי שזה יהיה ככה... חשבתי שהיא תדע שמחפשים אותה ושהיא תהיה יותר זהירה.
&nbsp
ומה עם ג'ון וסאנסה? הם ינצחו את רמזי? (שנעשה "הימורים"?)
ולאן פניו של בראן? תומאן? סרסי?
&nbsp
מה שמעצבן אותי שניראה לי שלא נמצא תשובות להרבה מאוד מהדברים בעונה הזאת...

די ברור שאריה תשרוד

הסיבה: הסדרה עוקבת אחרי הספרים, ובגדול לא ייתכן שהגורל בקו עלילה מרכזי או דמות ראשית יהיה שונה.

עכשיו השאלה היא למה לנו לעקוב אחרי קו העלילה של אריה ולא של, נניח, ריקון. הסיבה היא שיש לו השלכה משמעותית על פתרון העלילה. אם אריה תמות בבראאבוס, בלי אף מכר לידה, ובלי שום השפעה משמעותית על העלילה (והריגת מרין טראנט לא נחשבת השפעה משמעותית), המעקב אחרי קורותיה מיותר.

המשך:

ג'ון ינצח את ראמזי בפרק 9, אבל בפרק 10 הנצחון שלו ייראה חלול לאור הגעת האחרים (מה שייהווה קליף-האנגר לעונה הבאה).

טומן ימות, בעונה הנוכחית או בזו שאחריה, כי מאגי הצפרדע. בהנחה שקלגאן-בואול, הוא ימות לפני הדוקרב של סאנדור וגרגור. מארגרי תצא המנצחת הגדולה מכל העסק, המלכה הצעירה שתיקח מסרסיי כל מה שיש לה, לפני שסרסיי תרד מהבמה.

בראן זו חידה שאין לי עליה תשובה. היא קשורה לליבת התכניות של מרטין לעלילה הגדולה.

kikona126

New member
כן....

זה גם מה שאני חשבתי, לא ידעתי אם אני היחידה או לא... בעבודה אצלי או בכלל עם החברים אסור לדבר על הסידרה...
&nbsp
אריה, יש לי תחושה שהיא כבר תתאחד עם המשפחה שלה העונה, או אולי עם בריאן??? בכל מקרה אם קו העלילה היה קרוב לספר, היא בטח היתה פוגשת בנמיירה, מה שבעצם יסמל שהיא לא אף אחת אלא סטארקית...
&nbsp
טומן, יצטרך למות... כמו שאמרת מאגי הצפרדע... מעניין מה יהיה עם סרסיי.
&nbsp
בקשר לאחרים, בראן ראה הרבה חזיונות בבית שלו, על המשפחה שלו, שלא בהכרח היו שייכים לסיפור של אריאנה או האחרים. אני חושבת שיש משהו בוינטרפל שהוא קצת יותר ממה שאנחנו חושבים, בייחוד בכל הקשור לאחרים. אולי הם לא יכולים להכנס, משהו בשם... איך זה נכתב באנגלית? (אני באייפון אז לפני שתעלם לי ההודעה אני אשלח פה ואלך לברר...)

Rodrik Harlaw

Well-known member
למה אתה משוכנע

שטומן ימות לפני הדו-קרב? לדעתי, יותר סביר שלאחר שגרגור יפסיד בקרב, האמונה תתייחס לכך כהוכחה לטענות הבגידות של סרסיי והממזרות של ילדיה. במצב כזה, טומן הוא כבר לא המלך ע"פ האמונה ופשוטי העם ומכאן all hell breaks loose, טומן מת ואז אולי סרסיי משחקת באש-פרא

אל תגידו דבר כזה על טומן!!

לא אכפת לי מהנבואה של המכשפה. לא רוצה שהוא ימות ,
הוא כל כך חמוד, וטיפשון כזה

שיהרגו במקום את דאני, או את הדרקון שלה.
היא מעצבנת , או...
את ריקון , הוא לא ממש עושה משהו איפשהו בכלל.

חוץ מזה אשתו מגניבה, הלוואי שהנבואה לא תתגשם.

Nirwood

New member
מארג'רי היא סתם שרמוטה...

מזדיינת עם כל אחד רק בשביל להיות מלכה.

אגב, בסדרה עוד עשו איתה חסד, בספרים היא ממש זונה, ובגלל זה כלאו אותה ואת סרסי, ובסופו של דבר היו צריכים לארגן קרב בין אלופים.

לא יודע אם עדיין מתכוונים להרואת את זה בסדרה, או שלגמרי ויתרו למארג'רי, ועכשיו זה יהיה סרסי נגד שאר העולם.

זו בדיוק הנקודה

כי הוא חמוד אז הוא מקבל את כל המנוסות .

GO TOMANֱ!
(אין מה לעשות , כבר נשרפתי עליו )

Nirwood

New member
אגב, את יודעת שמדובר בגלגול נשמות של מרטין לאניסטר?

(אותו ילד בלונדיני שנרצח ע"י קרסטארק כנקמה על הרצח שביצע ג'יימי לאניסטר).

פשוט ההפקה של הסדרה כל כך מעאפנה וחובבנית, שהם אשכרה בנו על זה שאף אחד לא יזכור את זה.

http://www.imdb.com/name/nm2835616/

לא ידעתי

חוץ מזה - לא השחקן עושה את זה , אלא הדמות שהוא משחק.
מתחשק לי לאמץ אותו.

טוב. אז הוא ימות או לא ?
מה נסגר (בטח כן)
רק אריה תישאר לי לרפואה :(

למעלה