כבר 12 שנה בלעדיו

ניקול27

New member
לא מגיעה לו חנינה

כמו שלא מגיעה לשום רוצח חנינה להיפיך להחמיר בעונשים של רוצחים ואני לא אצטער אם יוציאו חוק עונש מוות לרוצחים , בלי רחמים כמו שהם לא ריחמו על הנרצחים ,מוות לרוצחים ולא רק לרוצח רבין . ודי לעשות מזה סיפור כזה מה שאתם עושים זה לתת לו במה להתבטות ולתומכים בו להפיץ את דבריו , להיפך הו לא אמור לעניין אף אחד , לא לתת לו במה ולא צומת לב , לא לפרסם מה שהוא אומר ולא מה שקורה איתו ולא מה שמעריציו האידיוטים אומרים . רצחת שב , תסבול ואתה לא מעניין אותנו תתבשל במיץ שלך ותתפגר זה מה שיהרוס אותו יותר כי הוא חלאה רודפת פירסום הוא ואשתו המכשפה .מסכן הילד שלו איזה חיים יהיו לו ? היה חובה לאסור עליו ועל כל מי שרצח להקים דור המשך . גדעת חיים נגדע את חייך ואת דור ההמשך שלך . אין ענשים כבדים מאלו. . שיתפגררררררררררררר

שלום לך ניקול :)

וברוכה הבאה אל פורום מעלה אדומים. את ממעלה אדומים נכון? O: בכל מקרה- נעים מאוד, גבריאלה :) נשמח עם תישארי איתנו!

LאלדדL

New member
הסבר פשוט מדוע לשול ממנו את כל זכויותיו!

מרגע שהוא תקע סכין <או במקרה שלנו כדור!!!> בגב ממשלת ארצו הממשלה רשאית לשול ממנו את כל זכויותיו ולעשות בה כרצונו במסגרת החוק !

שלום לך אלדד! D:

ושוב- ברוך הבא אל פורום מעלה אדומים. יכול להיות שזו באמת שאלה דפוקה, אבל גמאתה ממעלה אדומים? O: אבל בכל מקרה, אם כן- ברוך הבא, ונשמח אם תישאר :)

gilriv

New member
מדינת ישראל גם אשמה הסבר ?

שידכו לרוצח את העורכת דין -למה שתעזור לו .... שיתבעו מה שנעשה להם יופי -מילא שהוא בכלא < אבל לה ישילד בבטן מה אני יגיד לכם / במשטרת ישראל עוד הוא יצא לחיים טובים על היתנהגות טובה {?הוא רק עושה את עצמו כך ..החיוך בפנים שלו האדם הרגוע ?{אפילו עשו לו קמפיין יחצני עם אריאל זילבר >פורסם בידיעות אחרונות ,

ZiV GiLbOa

New member
אני אגיד לך את האמת

לא כל כך הבנתי מה הכוונה שלך.. לא כתוב כל כך ברור. אבל הבנתי משהו אחד, אתה אומר שיגאל עמיר יצא מהכלא על התנהגות טובה נכון? הקמפיין היחצני שנעשה על ידי לריסה, אימו של יגאל עמיר (שכחתי את שמה), אריאל זילבר ועוד פעילי ימין קיצוניים ירד לטמיון, הוא עובד רק על הימין הקיצוני שגם ככה בטוחים שהוא לא עשה את זה למרות הודאתו. הקמפיין היחצני הזה עשה דבר אחד- חרם מתוקשר על אריאל זילבר או לפחות זה מה שאני הבנתי. הציבור הישראלי ברובו לא מעוניין לראות את יגאל עמיר ולראות את אריאל זילבר מדבר מולם לא נראה לי שיעשה את העבודה, מצטער, זאת דעתי. אבל לא הבנתי מה הדעה שלך, אשמח להבין אותה.

gilriv

New member
?

אני אומר ???}..קודם כול ידעתה שהוא יתחתן בשנה שעברה ,}{אפילו
עם לריסה טרינבולר ..אני פשוט זועם על משפחת הרוצחים האלו {גם אימא שלו. מבחינתי היא עוזרת לא,....? גם הבן אדם הזה צוחק ורגוע ..ובמדינת ישראל { בטח הוא יצא מהכלא -לא חשוב כמה שנים
אבל מה שאני רציתי בעיקר לומר זה שיש לא. ילד ואישתו אורכת דין .. {אז שיקחו לה תרשיון כי זה יכול לתת לה דיונים -על זיכויוו של יגאל אמיר ..אני לא יודע יגאל אמיר המשטרה עושה אותו אסיר למופת בכייח . {למה ממשיכים לתת לו >בימה למשל בחדשות שמצלמים אותו בטלוויזיה למשל . לא רוצים לשמוע אותו ולא לראות אותו ?אבל מסקרים את הרצח הנורא הזה בערוצים השונים {והוא רגוע והאימא שלו.. מחכה שהוא יצא ואין לזה צריך לעשות גם חרם על הכתבות בחדשות עליו
זות אומרת שיש לו כיסוי ענק לצד הכתבות או הארכיונים על יצחק רבין ... תמיד לרוצחים יש זמן מסך בטלוויזיה אם יגאל עמיר מכפר על משהו עשה או לא
--------------------------------------------------------------------------------------------

gilriv

New member
?

מה אני יגי לך ;משטרת ישראל ומדינת ישראל אני רואה הזה אחרת היא מתייחסת ליגאל אמיר יפה
הם חיתנו אותו מהר ובכלא והוא לפעמים מרשים לו לצאת וללריסה לבקר אותו בהיתהגות טובה מתי שהוא הולך לדיונים המצלמה כל הזמן עליו והוא עדיין מחייך לו. בכלא וממשיכים לעקוב אחריו הוא פפראצי תקשורתי נהפך >אתה מבין יש בי זעם גם עליו

מה כל הבלבלת

הזו?! מבחינה אנושית, מוסרית הוא רצח ובמקרה הזה רבין היה הנרצח. מעשה מתועב ואסור לכל הדיעות. לגבי הנידון כאן, איני מבין, הרי לצערנו אירעו מעשי רצח רבים בארץ, עד רצח רבין, וגם לאחריו. אז למה דמו של עמיר הותר כביכול הרבה יותר מכל רוצח אחר?! אחרי הכל, כאן יש לנו נפש שאבדה וכאן יש נפש שאבדה! נו טוב.... יבואו כל המתייפיפים ויאמרו 'נו מה אתה רוצה זה אזרח מן השורה, וזה היה ראש ממשלה!' ודאי שהיו כאן השלכות פוליטיות וראוי הרוצח לגזר דין אולי חמור יותר מרוצח אחר. אבל מה לעזאזל כל כעליהום הזה בכל שנה מחדש?! כאילו אין צרות בארץ מלבד יגאל עמיר! יש אנשים שרוצחים כאן יום יום בלשונם כל מי שנקרה בדרכם! מה... זה מותר?! על זה לא צריך לתת את הדעת?! חסר במה לדוש?! ומה עם האלימות בקרב בני הנוער?! זה נושא שולי?!

ZiV GiLbOa

New member
אם הבנתי נכון

אתה מנסה להגיד שאין טעם לדבר על הנושא הזה? אז נכון, גפ האלימות בקרב בני הנוער זה נושא חשוב אבל למה לא לדון גם בזה וגם בזה? למה החלטת שאנחנו נדבר רק על זה. אני מבטיח לך שהפורום הזה ידון גם באלימות בקרב בני הנוער (בשביל עיר שנקראת - מעלה אדומים עיר ללא אלימות) וגם בנושאים החשובים ביותר שניתן לדבר עליהם.. אבל לדעתי (דעת פותח השרשור) גם הנושא הזה הוא חשוב ואם ידיעות אחרונות, מעריב, ערוץ 22 ושאר ירקות מדברים על זה אז קל וחומר שאנחנו נדבר על זה. הלא כן?!

gilriv

New member
אם אפשר להתערב בעמצע ?

אבל זה אומנם רצח וזה על רקע -אז כולם היו לא כל כך בצדדים החיובים של השלום -כי גם היו אז פיגועים בכל ערי ישראל
מנקודת מבת אישית -זה היה באמת מפחיד אז רק לחשוב מה אנשים גורמים שמפנים ובכנסת מגלים אי איכפטיות בכלל?.. והטרור שאז היה המונים ובאמצא מדינת ישראל עושה שלום עם אז יאסר עראפת חבל שבכנסת ישראל לא רואים לפעמים מה שאזרחים אומרים
ונעבור עכשיו לאהוד אולמרט

Dark Neko

New member
אני שונאת את אהוד אולמרט.../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

~זורקת אותו לתוך פח~

זיו ,תשמע ! אני חייבת לאמר לך

שהצלחת להעלות נושא שתפאום הפורום התמלא אנשים , כל הכבוד לך !!! מסתבר שכשמעלים נושאים אקטואלים ומעניינים במחלוקתם - אנחנו מגלים שיש לנו הרבה משתתפים בפורום !

אופסי דופסי ^^"

חשבתי שהאנשים האלו הם ממעלה אדומים ^^" אופס -..-" סחטיין עלייך זיו! D: נתוש- נראה לי שמצאת את מחליפך לעתיד לפורום D; אנו גאים בך זיו! אבל באמת, צריך לעשות יותר דיונים מעמיקים על כל מיני נושאים למיניהם. כמו... כמו... כמו... כמו? O:

ZiV GiLbOa

New member
כבר לא נעים לי מהשבחים.

ואני מבטיח להביא לפה נושאים לדיונים מעמיקים בתקווה שתשתתפו בהם!! יש לי כבר כמה רעיונות אז הם יגיעו במהרה..! מבטיח!!

למעלה