כדאי לקרוא בבלוגיה 23.11.09

dusa35

New member
בכיתה ב'

כבר בישלתי בישולים יותר מוצלחים

dedi1602

New member
אני ישמח לקבל הסבר משניכם

אני דיי חדש כאן בעולם הכתיבה. עד עכשיו הייתי קורא ולא מגיב והחלטתי להיכנס לעולם התגובות גם. DUSA תגובתך הראשונה לא מובנית לי כל כך מה כוונתך? למי יש לי להתחנף כאן? למה לי להתחנף? וג'ין מה כוונתך בדברים מבושלים? לא הבנתי את הכוונה ואני ישמח לקבל הסבר יום טוב לכם

לשונאי10

New member
ישמח? מי ישמח, משה?! אשמח!

"ישמח משה במתנת חלקו כי עבד נאמן קראת לו". ואילו אני: אשמח.

dedi1602

New member
על זה בדיוק מדובר שם

אני חדש כאן אז הגבתי על רשומה חדשה שמצאה חן בעיני והנה קמים כל התוקפים כמו תמיד ורק מתלוננים אבל לא מוכנים לספק הסברים חבל שהיא אפשר לנהל כאן איזה תרבות דיון יום טוב לכם כן גם למתלוננים

dedi1602

New member
על התקיפה הלא מובנית הזאת

למה DUSA אומרת שזה חנפנות? למה ג'ין חושב שיש כאן תבשיל? מה זה תבשיל בכלל? למה אתה אומר שזה נמוך ולא שווה תגובה? הרי בכל זאת הגבת (אם זה גם בשלילה אבל זו תגובה) לא נראה לכם משהו תמשיכו הלאה למה שלילי?

wranger

New member
לא נראה להם משהו, אבל הם לא ממשיכים הלאה.

אני די בטוח שעוד מעט תקבל די והותר הסברים. אם לא להודעות בשרשור הזה, כתגובה אליך או אלי, אז הודעות חדשות שתיפתחנה בפורום. חכה חכה.

פנומן 72

New member
../images/Emo41.gif פשוט מאוד ../images/Emo41.gif

כל פעם ש"עובד" מהלל את ה"בוס" בפניו, זה נשמע כחנפנות גרידא. אני כן חושב שמי שמתבכיין יותר מדי ומגלה מאוחר מדי שאין שום כוונה של המערכת להשתנות, מן הראוי שייקח את רגליו ויעבור לבלוגיה אחרת או שיפתח בלוג עצמאי כפי שעשיתי אני. אני לא מתכוון להלל את עצמי אבל לתפוז לא מגיע בלוגר כמוני. ואני מציע לכל מי שנפגע וחושב שהוא בלוגר טוב ולא מקבל מספיק מתפוז שייפנה אלי.

dedi1602

New member
אני מסכים איתך במאה אחוז

לתפוז לא מגיע בלוגר כמוך. אדם שרק יורד על כל מי שכותב משהו, אדם שמחפש רק להתנגח, אדם שהקנאות גורמת לו להטיח באנשים אחרים רק דברים רעים (וזה בלשון עדינה). אדם כזה באמת לא ראוי לכאן. לבלוגר GIL33 יש בלוג יפה (ולשם ההגינות אני יציין כי הוא גיסי) הוא כתב רשומה שלא עניינה אותי אז לא נכנסתי והתנגחתי בו אלא המשכתי קדימה. לסתיו יש בלוג יפה מאוד שהכרתי דרך גיל, לא על הכל אנחנו מסכימים אבל אני לא בא להתנגח איתו כל הזמן. משום מה תמיד אותם אנשים מופיעים עם תגובות שליליות וכמו שנאמר ברשומה המקורית (או באחת התגובות) שעל הדברים הטובים שתפוז עושה אף אחד לא אומר תודה אבל אם הם עושים טעות או מקדמים נושא שלא נראה לרוח אחד המתנגחים ישר קמה כל זעקה. למה? ופה הוויכוח הוא עוד עדין, יש פורומים שזה מגיע לשפה באמת נמוכה ומשפילה (כמו שסתיו כתב בבלוג שלו אפרופו אלימות) מותר לבני האדם לא להסכים אחד עם השני בשביל זה יש פורומים לעלות טענות ולדון בדברים אבל להתנגח באנשים סתם כי הם מעודדים רשומות או מעשים של אנשים אחרים זה כבר לא במקום. מצטער על האורך של התגובה אבל זה נושא שהוא כן חשוב ואלי מנהלי הפורום יעלו אותו לדיון בצורה יותר עמוקה יום טוב לכולם

פנומן 72

New member
אתה לא מכיר אותי בשיט אז אל תבלבל את המוח

אני יורד על אנשים ומחפש להתנגח ? קשקשן. לא מדובר על "בלוג יפה" אלא על תכנים מעניינים. הלוואי שהייתי מכיר כאלה. ואין הרבה.

Master Stav

New member
"עובד"

לטענתך יש פה בלוגרים שהם עובדים של תפוז ? והם אלו שמגיבים על הנושא ? מה אומר לך חשבתי אותך לאדם רציני ...הרבה יותר מסתבר שאתה מאמין בקונספרציות ועצוב לי על כך אני מנוי ל134 בלוגים בבלוגיה הזו ועוד כ12 מחוצה לה , לשימחתי לא כולם כותבים כול יום כך שבשבתות אני מצליח להדביק פערים אני לא מגיב לכל דבר אלא רק לדברים שנוגעים בי , כל שכן אני לא ממליץ על כול דבר אלא רק ל דברים שנוגעים בי ואני עושה זאת על בסיס יומי הן בלוג שלי ( היום לא מפאת הנושא ) והן פה בתקופה האחרונה עזבת את הבלוגיה בתפוז ....זכותך המלאה אני חושב שאת טועה אבל איך אומרים רצונו של אדם כבודו מה שתמוה בעיני הוא הצורך שלך להתנגח ולמצוא אלף ואחד באגים שהרי על ]י הצהרתך אתה כבר לא פה ....אז ? דון קישוט דלה שמטע ומילחמתו בענקים דימיונים ? לפעמים המציאות מצחיקה יורת מכל דימיון .....

פנומן 72

New member
אז לא הבנת אותי

בכוונת סימנת אותם במרכאות כי זו היתה השוואה. לחלק מהבלוגרים יש שגעון גדלות ולאחרים יש תחושה (ויש צידוק לתחושתם) שאם הם יתחנפו וינסו למצוא חן בדברי מתיקה כלפי ה"בוסים" שהם מנהלי הבלוגיה, הם יזכו בקידומים או דברים אחרים שיקדמו את הבלוג שלהם. הם כותבים פרטיים ולא קשורים לתפוז ולכן הם מרגישים צורך תמידי להתחנף ולהלל את המערכת. כתבתי כמה פעמים ש-לי אישית אין בעיה שלא מקדמים את המאמרים שלי ואני לא רודף פרסום, אבל כשאני כותב משהו שלדעתי חשוב ומעניין ורואה שהעמוד הראשי מלא בצהבת תמידית, אז אני מבין את האג'נדה וזה ספציפית לא לרוחי. זכותי. הייתי עוד יכול לעצום עין עד שגיליתי שגם הממשק של הבלוגיה מלא באגים כרימון והם לא מתוקנים כבר חודשים ארוכים. אם אני צריך לשבת על מאמר אחד כמעט שעה בגלל כל הבאגים, אז תודה - אבל לא תודה. אני לא נלחם אלא נוטש וכל מי שחושב שהוא מספיק איכותי שלא מוצא את מקומו פה שייפנה אלי...

dedi1602

New member
תיקון קטן

רק לידיעה אני לא כותב בלוג אני מאוד רוצה אבל לצערי אין לי זמן ככה שאותי יכולים לקדם רק מכאן מעבר לזה אין לי שום דרך אחרת להתקדם. ככה שלדברים שאתה קורא להתחנף אני קורא עמדה של בן אדם. אני אהבתי רשומה, אהבתי מה שכותב רושם בפורום אני ימליץ עליו מפה ולהגיד שאני מתחנף? למה תפוז משלמים לי כסף? למה זה עבודה שלי? מה יוצא לי מזה שאני מתחנף? פרסום? הרי מעתים מאוד האנשים שמכירים אותי כאן אתה לא רודף פרסום וזה יפה אבל מכאן ועד להתנגח באנשים בצורה ש"לא שווה תגובה" זה כבר מזלזל אתה מעמיד את עצמך כמישהו טוב מכולם, כמישהו חכם יותר, מבין יותר, יודע יותר. גם לניסוח יש משמעות. יש באגים אתה יכול להציף אותם. לא יטפלו ובגלל זה יעזבו הרבה אנשים אז תפוז יבינו את הבעיה. ואם אנחנו לא "אכותיים" מספיק עבורך אז חבל להמשיך את הדיון הזה כי אני כנראה לא במעמד שלך... ואני לתומי חשבתי שכאן כולנו בעלי אותו מעמד תמימות של חדש כנראה..

פנומן 72

New member
להבדיל ממך - לא תקפתי אותך אישית

אלא את כל אלה שבאים לפה, בעיקר בלוגרים, ומהללים את כל מה שמזכיר תפוז ונותנים את התחושה שחייהם אינם חיים בלי תפוז. זו הרדידות עליה אני מדבר. יש בלוגרים איכותיים פי אלף ממני שאני לא מגיע אליהם כי הם לא מקודמים, כי הם לא כותבים על חודדה או על השמלה השקופה של רוני דואני (להבדיל). אני אגיד לך עוד משהו, אם כבר פתחנו את זה, יש הרבה בלוגרים שאיכות המאמרים שלהם כל כך נמוכה, לא בגלל הנושא אלא בגלל סגנון הכתיבה ושגיאות הכתיב, שלא הייתי נותן לילדה בת 9 לקרוא אותם. והם מגיעים הרבה מאוד לראשי. יש גם בלוגרים שמגיעים לראשי באופן קבוע (מי אמר טל902) יש בלוגר ש-6 מתוך 7 המאמרים האחרונים שלו זכו לבחירת העורך. יש בלוגרים שטענו באוזניי שהם לא מקודמים למרות שהנושאים שלהם מעניינים בצורה קיצונית. להגיד לך שתפוז אינטרסנטים ומונעים ממניעים זרים, זה בלשון המעטה. וכשכתבתי לא שווה תגובה - התכוונתי שאין טעם להגיב תחת המאמר. הוא עוד עלול להגיע לדף הראשי ואגב כך להצדיק את כל מה שכתבתי

dedi1602

New member
זה לא תקיפה אישית

ואם אתה מבין זאת כך אז קבל את התנצלותי. אנו מנהלים כאן דיון כמו שצריך להיות בכל פורום כאן. לגבי הבלוגרים שאמרת שהם לא מקודמים אז למה לא תרים את הכפפה? תעשה כמו סתיו תמליץ אצלך בבלוג על רשומה זאת או אחרת.בשרשור היומי תמליץ על רשומה שאהבת תאמין לי שאם זה ימצא חן בעיניי גם אני בכיף ימליץ איתך תפוז מונעים ממה שכל עסק בארץ מונע ממנו וזה להגיע לפרסום רחב כמה שיותר וכמובן להרוויח מזה כמה שאפשר. תפוז זה עסק לכל דבר (גם אם הצורה שהוא מתנהל לא נראית לכולם כצודקת) יש אנשים שיגידו כי הם עושים רווחים על חשבון הכותבים אבל אני רואה את זה כבמה לאנשים שבחיים לא היו עושים זאת בדרך אחרת. וזה לא אתר שהבלוג אצלו זה נישה צידית אלא אתר שידוע ומוכר כאתר של פורומים ובלוגים. ואם זה יגיע לדף הראשי... דיינו הצלחנו לעלות נושא שמעסיק פה הרבה אנשים (לטוב ולרע...) ושוב אין כאן משהו אישי נגד אף אחד אבל זה כבר מאוס לראות איך אנשים נכנסים לכאן רק כדי לנגח כותבים או מנהלים ללא כל תרבות דיון בסיסית. שמחתי לנהל איתך את הדיון הזה (גם אם יהיה המשך בכיף אני ימשיך) וגם אם אנחנו לא מסכימים כי זה טבעו של האדם ולא על הכל כולם מסכימים (אחרת זה היה משעמם) לפחות את הדיון אנחנו מנהלים בצורה טובה וזה מה שחשוב יום טוב

פנומן 72

New member
בקצרה

אני אשמח לקדם ולהמליץ על מאמרים שאני אהבתי. אני אעשה את זה במסגרת הבלוג הפרטי שלי. כל ההמלצות ייעשו בהפנייה לבלוג של המומלץ בתפוז. כך שלמעשה אף אחד לא צריך להתאמץ יותר מדי פרט לאשר לי שהוא מוכן שאמליץ עליו עם הקדמה ולינק.

Master Stav

New member
תודה על ההבהרה

1. לגבי תכנים צהובים יותר או פחות בוא נאמר שזה עניין של טעם אישי בלבד וכבר שמעתי פה טענה מופרכת מהיסוד שלא ניתן לכתוב רשימה איכותית על האח הגדול אישית לא תמצא תגובה שלי בדבר הזה או שאכנס לקרוא משהו שקשור לזה לומר שזה מרגיז אותי שזה קיים ? ממש לא זה אתר מסחרי לטוב ולרע 2. לגבי התחנפויות , אני חושב שאתה טועה, כמי שנחשב מקורב להנהלה לא קודמו רשומות שלי כבר חודש אז ? זה אומר שסר חיני ? זה אומר שכועסים עלי ? או שזה אומר שיש עוד דברים לקדם אלא אם ימצאו משהו מיוחד מאד ויודע מה הרשומה שלי של היום בנוגע לאלימות היא כזו אבל לא יקדמו אז לא יקדמו , לא ממש משנה לי . 3. לגבי חלק מהבלוגרים ושגעון גדלות ....פה אני מסכים איתך ובגורפת , אבל לגבי אלו שחושבים שחנופה תביא קידומים אין טעות גדולה מכך בעניין ותאמין לי הדבר ניבדק כמה וכמה פעמים .... 4. באגים ....כמי שמכרי לא מעט מערכות בלוגים בארץ ובעולם חד משמעית הפלטפורמה של תפוז עם הבאגים נוחה יותר כמי שקיבל מעט מידע על הפלטפורמה החדשה של הבלוגיה שתעלה בקרוב אני יכול לומר לך שאני מחזיק מהחברה פה עובדים לאט אבל כמו שצריך .... 5. ואחרון חביב.....אתה פונה למי שאיכותי בעיני עצמו יש לי חדשות בשבילך כולם איכותים בעיני עצמם מזה תקופה שאני מליץ מידי יום על בלוג ברשומה היומית שלי הידעת שאני כבר מקבל טענות מענות שאני מקדם את המקורבים אלי וזה די מצחיק כי אחד הבלוגים שהמלצתי עליו היה של אחת המקטרגות הראשיות על תפוז .... 6. שתרצה שלח מסר נדבר טלפונית אולי אוכל ....לחייך אותך קצת ....כאמור אתה חסר לי הן בבלוגיה והן בפורומים מה שקורה פה לטעמי לא לכבודך .

dedi1602

New member
תשובת

1. מסכים לחלוטין - זהו עסק לכול דבר 2. כל מילה מיותרת. רואים שמה שאתה עושה מאהבה ולא משגעון גדלות על 3 ו-4 אני לא יכול לענות כי עדיין אני דיי חדש כאן ואין לי מספיק ידע בשביל להגיב על כך 5. בזכותך היום גיליתי בלוג יפה הכתוב בצורה טובה לדעתי (הרשומה על כאב)

למעלה