אני מסכים איתך במאה אחוז
לתפוז לא מגיע בלוגר כמוך. אדם שרק יורד על כל מי שכותב משהו, אדם שמחפש רק להתנגח, אדם שהקנאות גורמת לו להטיח באנשים אחרים רק דברים רעים (וזה בלשון עדינה). אדם כזה באמת לא ראוי לכאן. לבלוגר GIL33 יש בלוג יפה (ולשם ההגינות אני יציין כי הוא גיסי) הוא כתב רשומה שלא עניינה אותי אז לא נכנסתי והתנגחתי בו אלא המשכתי קדימה. לסתיו יש בלוג יפה מאוד שהכרתי דרך גיל, לא על הכל אנחנו מסכימים אבל אני לא בא להתנגח איתו כל הזמן. משום מה תמיד אותם אנשים מופיעים עם תגובות שליליות וכמו שנאמר ברשומה המקורית (או באחת התגובות) שעל הדברים הטובים שתפוז עושה אף אחד לא אומר תודה אבל אם הם עושים טעות או מקדמים נושא שלא נראה לרוח אחד המתנגחים ישר קמה כל זעקה. למה? ופה הוויכוח הוא עוד עדין, יש פורומים שזה מגיע לשפה באמת נמוכה ומשפילה (כמו שסתיו כתב בבלוג שלו אפרופו אלימות) מותר לבני האדם לא להסכים אחד עם השני בשביל זה יש פורומים לעלות טענות ולדון בדברים אבל להתנגח באנשים סתם כי הם מעודדים רשומות או מעשים של אנשים אחרים זה כבר לא במקום. מצטער על האורך של התגובה אבל זה נושא שהוא כן חשוב ואלי מנהלי הפורום יעלו אותו לדיון בצורה יותר עמוקה יום טוב לכולם