כדאי לקרוא בבלוגיה 23.11.09

Master Stav

New member
זה בלוג שהפחיד אותי

קרא אחורה ....אחד הבלוגים הכי קשים לקריאה מבחינתי ....

dedi1602

New member
הספקתי לקרוא רק 2 רשומות

בערב אני ישב לקרוא יותר אבל לפי מה שראתי הוא על נושא קשה אבל כתוב יפה וזה מה שאהבתי בו

פנומן 72

New member
נעבור לאט

1. אין לי טענות בנוגע לתפוז בקשר לנושאים אותם הוא מחליט לקדם. זכותו המלאה. תפוז לא חייבים לי כלום כמו שהם לא חייבים לאף אחד. בגלל זה אני מבין שהמקום שלי הוא לא פה. ולמה הדבר דומה ? נניח שאתה שחקן כדורגל טוב, אבל בקבוצה שאתה משחק בה מעדיפים להעלות שחקנים חתיכים אבל לא שחקנים טובים ואתה רואה שהקבוצה מפסידה, אז אתה תישאר בקבוצה רק בגלל שהיא פופולרית או שתחפש לשחק בקבוצה שמעריכה אותך, תאפשר לך לשחק או שבכלל תלך ותבנה לך קבוצה משלך. לא ככה ? מה שאתר סקופ עשה הוא מוצא חן בעיניי יותר. לצערי האתר מחובר למכונות הנשמה ולא ממש פעיל. 2. לגבי התחנפויות, לא אמרתי שזה מקדם. בגלל זה, דוחה אותי לראות את השימוש הבלתי פוסק בחנופה. גם בעבודה שלי יש איזו אחת שכל הזמן מסתחבקת עם הבוסים כאילו שזה יביא לה תוספת שכר. חנופה היא דוחה בכל סיטואציה. אגב, לא בשביל משהו, אבל יחסית לאחרים אתה מקודם המון... 3. תפוז הוא אתר מסחרי ועושה כסף מעצם כמות הגולשים העצומה שבו. ואני מתריע על באגים מעיקים ובסופו של דבר הם לא מתוקנים אז אני אומר לעצמי אולי זה רק אצלי או שלאחרים פשוט לא אכפת. ובגלל שאני פרפקציוניסט אני לא יכול לסבול באגים. זה הדפקט שלי - לשאוף לשלמות. ונכון שהממשק של תפוז הוא הכי טוב בארץ - זו תעודת עניות לכל האתרים האחרים יותר מאשר הערכה לתפוז. 4. בסופו של דבר אני הולך לדרך פרטית. אני לא אקודם שם וגם לא יהיה לי על מי להתעצבן. הלכתי לפתוח קבוצת כדורגל משלי
4. אתה מוזמן לקשקש איתי במסנג'ר. אני אשלח לך כתובת במסר.

dedi1602

New member
אם בכל זאת תחליט להמשיך

כאן אנשים ישמחו לדעתי בהחלט היה לי כיף לנהל את הדיון הזה איתך בכל אופן בהצלחה בכל דרך שתבחר ואני ישמח לקרוא בלוג שלך אם תרצה שלח לי במסר

ציפור בזריחה-שיר חדש

בס"ד ערב טוב ונעים ברוך השם בצהריים לפני מספר שעות נולד שיר חדש לכל בוקר שיבוא ושיהיה בוקר נעים אופטימי ושקט וכך כל יום ויום יעבור כך מי שגר או יוצא להיות בסביבת ים או אגם כשעולה השחר וכל מקום טבעי בעיקר שיש בו מים, לא רק בתמונת בוקר מוקדם צופים ומרגישים רגיעה מסוימת, גם ונמצאים שם במציאות על כמה וכמה, מצאתי ברוך השם תמונה נחמדה של ציפור שמתחילה את הבוקר מוזמנים לקרוא את הרשומה החדשה שהשראתה יצאה מהתמונה שפרסמה מוזהבת מהבלוג המסע לעמק החלומות והשיר מספר על:ציפור בזריחה קריאה נעימה

למעלה