כדאי לקרוא בבלוגיה, 25/11/10

bob68

New member
"...הסתכל בשמחה שבין קערה לקערה." (ש"י עגנון)

בעידן שבו קשה לחדש, מופיעה מידי פעם הבלחה אשר מושכת את תשומת ליבי. לאחרונה התפרסם שלמסעדה חדשה בכרם התימנים יש קונספט קצת שונה הן בנוף של הכרם עצמו והן בנוף המסעדות הכללי. כל המנות שיוגשו במסעדה, יוגשו בקערות חרס בגדלים שונים, בצורות שונות ובצבעים שונים. קערות - בר מסעדה בכרם

baronm10

New member
זעקת המושט

זעקת המושט שהתרפק על בטטות ענוגות ושבריריות בשמן זית אציל ,שום חושני ,עגבניות שרי נוטפות זימה .......

motior

Member
האם סבא אליעזר טעה?

כולנו מכירים את הסיפור הקלאסי על אליעזר והגזר. כולנו יודעים שסופו היה טוב. אבל האם סבא אליעזר היה יכול לקצר את כל ההליך ולקבל את הגזר בפחות זמן ומאמץ? תוך כדי כתיבת הגרסא המודרנית לסיפור הבנתי שיש דרך אחרת. אתם מוזמנים לקרוא על כך בבלוג שלי

אישה בונה אישה הורסת??

לדעתי זה נכון כי מה שקורה עם הסיפור של בר לב גועל נפש מצד התקשורת מצד הנשים מצד האנשים שמו משפחתו הכל גלוי האחרים א......טוב שלא אות אחרת http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1845134&r=1 וכן אני אישה, אך נגד עוולות שעושים כלפי אדם ועד שלא מוכחת אשמה הוא בחזקת חף מפשע! מוזהבת

חסמני

New member
../images/Emo45.gif

לפי הפמיניסטיות, אם אישה מתלוננת על גבר אז אוטומטית הוא אשם. צריך להגן גם על גברים ולא לפרסם את השם שלהם, כי הארגונים הפמיניסטיים מרשיעים אותם בתקשורת וזה לוחץ על המשטרה ובית המשפט להרשיע אותם בפועל. את הרשומה שלך לעולם לא יקדמו, אבל את הרשומה הפמיניסטית שבה הרשיעו את הניצב - קידמו אחרי 5 דקות.

היי חסמני

אני אישה ונגד כל מה שקורה!! ואכן קידמו את הרשומה ההיא, והרשומה הזו שלי והקודמת לא התיחסו אליה וחבל!! זה מראה בדיוק באיזה עול9ם אנחנו חיים ועם איזה אנשים אבל האמת שכבר ממש לא איכפת לי עושים כאן איפא איפא, אין אמת הכל "פרוטקציה" תראה את מי מקדמים בכל מיני מקומות ובעוד שנה שוב יקבלו פרסים מתפוז והאמיתיים לא, ולא מדברת רק עליי כבר לא מענין אותי, כותבת לי בכיף ומי שאוהב נכנס קורא ומכבד בזכות עצמי בלבד הגעתי לכמעט מליון מאה אלף בלי קידומים פרוטקציות מסיבות וכדומה תודה חסמני

shy-1

New member
למרות שאיני אשה, אני מאמין(ביחוד בימי תקשורת

כבימינו), שכל אשה המעלה טענות מסוג זה, היא מתאבדת פוטנציאלית ! מה שעושים לה, ומה שעושים למשפחתה הקרובה, מרתיע כל אשה מוטרדת. לפיכך אני מצדיק חסיון האשה(ותראו מה עשו לשמה למרות החסיון), יחד עם זאת, אין לי כל בעיה, אם יוברר שהכל עורבא פרח, להעניש את המתלוננת, באותו העונש בו היה זוכה הנאשם לו הורשע ! איני מכיר את בר-לב, לא אכפת לי מי יתמנה למפכ"ל, אך לא נראה לי שהוא עובר התעללות, בטח לא כזו שעוברת אשה, כל אשה, המתלוננת על כפיה או אונס.

למעלה