כדאי לקרוא בבלוגיה, 25/11/10

../images/Emo31.gif

הנושא האמיתי הוא לא מי בוחר את הרשומות הנבחרות, הנושא האמיתי הוא נשים כמוך שמתעבות את עצמן ואת בנות מינן ומעודדות מיזוגניה. את מובילה גל עכור ומתלהם בלי בושה ועוד רוצה קידום על זה? ודרך אגב, כותבים פמיניסטיות ולא פנימסטיות.

shy-1

New member
מאחר ושמעתי וראיתי בטלויזיה, דעות של נשים

לכאן ולכאן, זכותב של הלב מזהב להביע עמדתה, מבלי שיעבירו בקורת עליה, ומבלי שיקפחו(אם קיפחו) בהקשר לדעתה זו. נ.ב. לפני כמה ימים התוודענו לאשה, שחנקה את שני ילדיה, האם תטיפי מוסר גם לאשה שתטיח בה האשמות בבלוג שלה?

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif נכון מאוד כתבת!

ואני לא חוזרת בי ועדיין חושבת שההתנהגות שלה והגשת התלונה שלה כעת תמוהה והתנהגות כמו שלה היא שפוגעת בנשים שבת שלום מוזהבת

משוחררת???

אני מאוד אוהבת את עצמי אוהבת נשים ומכבדת אותם אם הם מכבדות את עצמן לא! מכבדת נשים שמרמות שמשקרות, שמתערטלות הם אלו הנשים שפוגעות בעצמם ובנשים אחרות ואת משוחררת פמנייסטית???????? רואים......... נשים כמוך פמניטסיות פוגעות בנשים, עוד יותר מורידות את כבודם יש להלחם על זכויות הנשים מעמדן וכבודם בצורה אחרת לגמרי ו-SO טעיתי במיקום האותיות אז מה? בכל זאת טוענת שהבחירות לא נכונות לא מוצדקות ואני גאה במה שכתבתי, האמת, שכל הסיפור שלה וההתנהגות שלה תמוהה! מענין בחירות כמו הבלוג שלך נכון? ורשומה שלי בחירה לא נכונה? הרי רשומה כמו שלך כן פוגעת בנשים, שלי להפך, מנסה להגן על הנשים וזילות השואה כן מפרסמים, זה נכון? מוזהבת

goldy

New member
בפורום משופמות היו חוסמים אותך על דבר כזה

איך לעזאזל את מעיזה להביע דעה שעושה כאב ראש לשיאניות חוכמה?

just GL

New member
../images/Emo45.gif

כמובן שאת צודקת אבל אין לך מה לבזבז זמן, אנרגיות ועצבים בניסיון לשנות את הקיבעון הפמיניסטי אשה מתלוננת? אז ברור שהוא אנס! הן לא מסוגלות למחשבה עמוקה יותר, כמו למשל- מה אם הוא לא אנס, וכל התקשורת חוגגת, ואז יתפרסם ברבים השקר שלה, ופעם הבאה שמישהי תתלונן יתייחסו אליה בזלזול - גם אם זה נכון. הן לא חושבות על הנזק שהן עושות ועל ההוזלה בחומרת האונס. אל תבלבלי אותן עם עובדות. אה... ואם בא לך ויש לך זמן.. את מוזמנת לקרוא את דעתי על הפמיניזם המודרני. אשמח לתובנות: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1774114&r=1

gils33

New member
המדריך התימני לכתיבת אגדות- יניב חג`בי

אבינועם וקליינמן מיהרו לטפס בעקבות האיש הקטן שלא הפסיק למלמל לעצמו,זה לא חלום, זה לא חלום,הזמן,החרב המתהפכת,אין עץ חיים,אין נצח, רק ידיעה, ידיעה שהיא באיחור,שלטון, שלטון, הם הוציאו את החרב מהאבן,אקסקליבר שלהם, אקסקליבר, אקסקליבר,העתיד הוא העבר, העבר הוא עתיד. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1845343&r=1

למעלה