כדאי לקרוא בבלוגיה 28.7.2008

koko992

New member
יוחזר ערוץ MTV2 ל-YES !../images/Emo7.gif

שלום! פתחתי בלוג להחזרת ערוץ הרוק האלטרנטיבי המצוין MTV2 ל-YES! הם פשוט החליטו להוריד אותו בפתאומיות וזה לא פייר! בבקשה תפרסמו את זה שזה יעורר תשומת לב רבה! בבלוג גם מצורפים מלא קישורים לעצומות שחתמו עליהם מלא אנשים והרבה תגובות נזעמות על ביטול הערוץ. תודה בכל מקרה
לבלוג הקלק כאן

חדשוטק

New member
בלוג הטכנולוגיה פותח שבוע

אז נכון שבשבוע שעבר את רוב הרשומות כלל לא פרסמתי כאן, אבל השבוע אני אשתדל להשתפר (ככל שתתיר לי סוללת הלפטופ). שנתחיל? לכל אלה ששואלים את עצמם (ואת הפורום) למה תפוז לא מעניקים לבלוגרים שליטה מלאה על העיצוב - פשוט, כי זה מה שהופך פורטל בלוגים לפורטל וירוסים; פיתוח ראשוני - האם נראה בעתיד מסכים מתקפלים על בסיס חומרים פשוטים ולא אורגניים? בהודו מנסים ליצור את מערכת קירור-המחשב האולטימטיבית, שתאפשר למחשבים להיות קטנים יותר וקרים יותר;

tokbek

New member
פרשת גניבת הבשמים בבני סכנין -

ניתוח טוקבקים מפורט !

tomeriko t

New member
כוכב נולד 6- התוכנית של אתמול

חם מהתנור , עשר דקות בלבד לאחר סיום התוכניות , קבלו פוסט ביקורת על התוכנית של הערב בכוכב נולד 6 ועל "רעידת האדמה" אשר התרחשה בתוכנית..... "רעידת אדמה בכיס של טמירה" http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1299050 אשמח לשמוע תגובות תומר!

השראה מתמונה שמספרת על ילדה בשבת

בס"ד אחה"צ טובים חברים יקרים היום בצהריים יצא שיר חדש מהשראה שברוך השם יצאה מתוך התמונה שפרסמה לחישת הסנונית בבלוגה אתם מוזמנים לקרוא את השיר המלבב על ילדה ליד נרות השבת קריאה מהנה לכם. לקריאת הקישור בבלוג:מביטה בנרות השבת

לחולי הסרטן בצפון הארץ אין מכון הקרנות

והם נאלצים להיטלטל ארבע שעות בקירוב ביום בנסיעות לבית החולים רמב"ם בחיפה. אתם יכולים לשנות את המצב. בבלוג של shahf11, http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1299503

Electric E

New member
המחשמלת חוזרת, Cuil, פייסבוק ועוד

אז אחרי קרוב לחודש של היעדרות חזרתי ישר להמולה סביב Cuil, מנוע החיפוש החדש והמדובר. מה הקשר בינו לבין פורנוגרפיה איטלקי? מה חדש בפייסבוק? ומי זה או מה זה ד"ר הוריבל? הכל בפוסט החדש אצל המחשמלת.

טליונת1

New member
השבוע פתחתי בלוג בעקבות אימייל שקיבלתי מחברה,

שבו היא מבשרת לי כי היא פתחה בלוג. הצצתי ונפגעתי..., זה ממש עשה לי חשק לפתוח בלוג משלי (יש לי אתר, אבל זה לא אותו דבר..)אז זהו.. פתחתי והוא נקרא "מרמלדה "וכתובתו:www.blog.tapuz.co.il/marmelad כשפתחתי ראיתי שישנו תשלום לבלוגרים ואני שואלת: שמונה ש"ח ל1000 כניסות? האם מישהו ראה בזה כסף??? זה צחוק מעבודה זה? אשמח לשמוע אם יש מי שקיבל דמי כיס כאלה .......

wranger

New member
היי,

מספיקה רק פעם אחת. וכן, מישהו ראה מזה כסף. זה לא יקנה לך את הג'יפ הבא, אבל זה נחמד.

למעלה