נשמתי, אני לא מוריקה מקנאה בגלל הכניסות
ממש לא... הקנאה [ואצלי זאת קנאה אחרת, כן?] באה מהפן של : הלוואי והיה לי הכשרון שלכם להעלות על הדף הכל מהכל כולל הכל. מדהים בעיניי. אני אחרי סקס טוב מסכמת ב:"פשייי....היה מצויין" , לכל היותר [וגם זה אם לא נרדמתי מיד אחרי...]. אני לא יכולה לחשוב מעבר לזה, זה פשוט לא יוצא לי מהפה. נגיד שאם בן זוגי יבקש ממני לדבר מלוכלך אני מקסימום אגיד לו שהוא הבן של רחב המקראית [טוב, לא ממש בשפה מקראית]......פולנייה בע"מ, אמרתי.... נכון שבדרך כלל אין לי הרבה קווים אדומים בנוגע למה לכתוב ואיך, אבל הדבר היחידי שאני נתקעת בו זה לספר איך היה ומה היה בתחום הזה ממש ובפרטי פרטים . אפילו לחברות בשיחות בוקר חמות [אני וחברותיי נוהגות פעם ב.. להפגש למפגשי בוקר של ריכולי נשים על גברים],אז גם במפגשונים האלו אני לא מצליחה לספר פרטים, רק "היה אחלה ותו לא" וכמובן לצחוק ולצחוק ולצחוק .... אני יכולה לדבר "על" , אבל לא "את"...ואת זה אתן עושות בענק ואני משתחווה. הלוואי עלי. בחיי !!! אני מעריצה באמת ובתמים כשרונות כמו שלכן. [ואני ממש לא צוחקת]. סקס הוא דבר יפה וחשוב. אני בעד ואין לי שום בעייה עם הקטע הזה. נהפוך הוא לגמרי. יש כאלו שרואים בזה אקט בהמי, אני מאלו שחושבים להיפך. אני לא חושבת שיכולתי לחיות ללא אהבה שבאה לידי ביטוי גם בפן הזה. זה לא עובד. אני חושבת שיש בלוגי סקס מעולים כמו שלך, כמו של מור וקינמון, תנינה ועוד. יוצא ששלותכן נשים, אבל אני משוכנעת שיש גם כמה גבריים שהם ברמה טובה, רק שאני לא ממש מכירה. לעומתכם יש מלא, אבל מלא בלוגים שכל מטרתם היא פורנוגרפיה לשם הפורנוגרפיה וזה לא לטעמי, כי אם הייתי רוצה בזה הייתי פותחת את אותם מיילים שמזי [חברה מאוד מיוחדת שלי] שולחת לי בטונות . אני אוהבת תרבות, אני אוהבת אומנות ואני חושבת שבבלוגים שלכם אתן עושות זאת בהצלחה גדולה. כן, אני מוצאת בין השורות גם את הפן הזה ויסלחו לי כל יפי הנפש. אני לא הלכתי וספרתי חלילה כניסות, כי בקושי לעצמי אני עושה את זה... אבל משיחות עם אחת מהבלוגריות האלו, אני יודעת שיש ביקוש וזה היה נראה לי טבעי. אני מפרגנת לכל אחד ואחת מאתנו. אני באמת חשבתי שיש הצלחה גדולה יותר לסקס, כי ידוע שאכן סקס מוכר. לא יעזור. אבל כנראה שטעיתי. תראי, אני חושבת שהנושא של קידום, הוא יותר חשוב. אני לא מבינה מדוע לא מקדמים בקטגוריה מסווגת כאלו רשומות [ואני לא מדברת כמובן על הבלוגים שמכילים תמונות בוטות ודוחות. כן, כמה שאני בעד כל הקטע יש גבולות למה שמעלים בבלוג שפתוח לכל קהל הקוראים, לדעתי]. מי שרוצה שיזמין לו סרט בוידאומט ונגמר סיפור. אבל אני בהחלט מדברת על הבלוגים שמעלים סיפורים, זכרונות, פנטזיות וכו'... כשהכל כתוב בצורה רהוטה ויפה. אני בהחלט חושבת שמגיע קידום. למה לא? זה יפה, זה מושקע וזה לא סקס לשם הסקס ואז מה אם יש קצת מילים שנחשבות לגסות בין לבין, מה, אני לא מנבלת את הפה בבלוג שלי? ועוד איך !!! לרוב, בבלוגים האיכותיים גם אין תמונות "קשות" לצפייה. ראי בבלוגך, ראי בבלוג של מור וקינמון וראי גם אצל התנינה. נכון שאתן לא זוכות בהרבה תגובות יחסית, כי מה לעשות אנשים מתביישים שהם נורמאליים ומתחברים לצד הייצרי שבאישיותם. רוב האנשים מתביישים להגיב בכאלו בלוגים . אני מכירה אישית הרבה אנשים שמנויים לבלוגים האלו, אבל רחמנא לצנונית, בחיים לא יגיבו שם, כדי שלא יידעו שהם בקטע. זוהי צביעות מסויימת, אבל מובנת. מרגיש להם נכון יותר כנראה לשחק אותה הבתולה מארייה, או הנזיר הזרזיר, אבל זה בסדר, כל אחד עם הקטע שלו. אני מכבדת אותם. גם אני לא תמיד יודעת מה לענות ולהגיב בכל פוסט, אבל אני נכנסת , מקנאה [כפרה, הלוואי עלי כאלו חוויות] מהטטת, כי אני חושבת שזה מדהים לכתוב ברמה כזאת וחוזרת למטבח. אני תמיד גם אומרת שסקס זה בדיוק כמו אוכל. אני אספר לך עוד משהו... יש לי מן תורה כזאת שאני יודעת איך הבן אדם עושה סקס, כשאני רואה איך הוא מבשל. כן, שיחקנו עם זה כמה חברות ותיארתי להן אחת לאחת מה הקטע שלה והן נקרעו מצחוק, כי זה נכון. זה לא מדבר על האם את יודעת או לא יודעת לבשל טעים או לא, כי כל אחד ואחת מבשל משהו קטן פה ושם, מי יותר מי פחות, זה איך את מחזיקה [ואני כותבת בלשון נקבה, אבל כמובן שזה משיק אחד לאחד גם על הגברים], אז איך אתה מחזיקה את כף העץ, באיזה קצב את מערבבת את התבשיל, האם את עדינה ומשקיעה או...יאללה.... לסיים מהר , כי הראש כואב.... [ותארי לך אם הייתי כותבת בלשון זכר...]. זה מצחיק ואולי אף נשמע דבילי, אבל זה עובד ומדוייק. אני לא רות ווסטהיימר, אבל אני יודעת שאני יודעת.... טוב.... נסחפתי בטירוף פה, כולה רציתי לומר שכוונתי היתה אחרת לחלוטין ושאני ניזונה ממה שאומרות לי חברותיי לקטגוריה, אבל חבל שזה לא כך. ורק לסבר את האוזן: מחבריי לבלוגי הבישול אני יודעת שמדובר על ממוצע של כ- 700 כניסות יומיות לבלוגי בישול. יש כמובן כאלו שנהנים יותר, אבל אלו המשקיענים שמשתתפים באתרים כמו ynet וואלה וכו' לשם הפרסום. הלוואי והיה לי זמן לזה.... אני כנראה זוכה לקצת יותר מהממוצע, בגלל הסיפורים האישיים הנלווים [וזה שאני לא משקיעה מי יודע מה בשווק הבלוג, כי לא תמיד יש לי כוח וזמן לענות בכלל על תגובות בחזרה ושלא נדבר על עדכונים אצל אחרים...]. אני לא מהילדות הטובות בבלוגיה ששומרת על חוקי ה"שמור לי ואשמור לך" בנוגע לביקורים וכו'... יש זמן? יש כוח? אני נכנסת, אין... אני פשוט לא וישסלחו לי מי שצריכים לסלוח.... ככה זה אצלי וזה אומר הכל. ודרך אגב: בואי אני אנפץ לך קצת את הפנטזיה לגבי , בנוגע לקידומים : אני קודמתי לראשי רק 5 פעמים. 3 רשומות על חיי האישיים שלא הכילו מתצכונים ו-2 רשומות שכן כללו מתכונים. אז נכון שאומרים שאני כותבת טוב [אני כותבת בדיוק כמו שאני מדברת וכנראה שזה מה שתופס ] וזהו. אלו כל הקידומים שלי. אולי אני בלוגרית צעירה [8 חודשים בבלוגיה] אבל זה מה יש. אוקיי? לעומתי יש בלוגי אוכל שהמתכונים שלהם לא משהו [וחלילה אני לא אומרת את זה מזלזול, או מקנאה זולה, הם באמת ובתמים לא מעלים משהו שמצדיק קידום. לדעתי קידום צריך להנתן רק על רשומות ראויות] ובכל זאת הבלוגים האלו מקודמים ויותר מהרגיל. יש ממש בלוגים שאין מצב שלא יקודמו, אפילו אם מדובר במתכון של תפוחי אדמה עם מלח ופלפל ואני אומרת את זה כי זה קרה!!! יש מתכונים שאני יודעת שיקודמו , גם אם אין בהם שום חידוש ברמה הקולינרית, אלא סתם שטות והם כן יופיעו בראשי, כי ככה זה. כרוניקה ידועה מראש. בל נשכח גם את אותם בלוגרים בכייניים סדרתיים , שאחת לכמה ימים מתקשרים או כותבים לעורכים [כן, באופן אישי] ומוחים על אי קידומם. גם זוהי שיטה בדוקה לקידום. זה בהחלט נותן טעם לפגם, אבל אני מצאתי שיטה: לא נכנסת בכלל לראשי ושיסלחו לי אלו שאני מפספסת אותם בדרך. מזמן מוסד הקידומים בתפוז פשט את הרגל. זה התחיל עם הבול המיתולוגי והמשיך בקידומים מוזרים ולא ראויים. אז אני לא רבה, לא מתעמתת, פשוט מתעלמת ולא נכנסת. ממשיכה בהודעה נוספת....