כדאי לקרוא בבלוגיה 28.7.2008

המשך הודעה :

בנוגע לבלוגים הספרותיים שציינת: אני מכורה להר הקסמים. פשוט מכורה. מבחינתי היא האחת והיחידה. כשאני רואה עדכון ממנה, אני יודעת שהנה היא תגע בחלק אחר בנשמתי. מבחינתי אין שנייה לה, למרות שיש פה כשרונות ענקיים בבלוגיה ובכל פעם אני מופתעת מחדש מאיכויות כתיבה אצל בלוגרים כאן. אהל היא- זאת היא.. את סיוי אני מכירה רק בשם, אבל טרם נכנסתי. אני בטוחה שאעשה זאת מתישהו. את נוריתה המדהימה אני מכירה והיא אכן הטובה שבין הטובות בתחומה ואני אישית אוהבת מאוד [מאוד] גם את סיגלית בן ישראל שגם עזבה אותנו לטובת אתר אחר, אבל נשארתי נאמנה לה גם שם. טוב, אין לי מושג איך הגעתי לכאן, כולה רציתי לומר מילה ורבע, אבל כהרגלי אני חורגת מכל החלטה מקורית. בובה, לך אישית אני רוצה לומר שעם קידום, בלי קידום, אצלי את ממוקמת עם כל אחד מבלוגיך במקום טוב בצמרת ואם אני הייתי עורכת בלוגיה מזמן היית מקבלת אחלה קידומים ולו בשביל שאחרים ילמדו איך נהנים מהחיים ושומרים על רמה תרבותית נאותה. ולזה התכוונתי קודם ב:"מוריקה מקנאה". כפרה עליך, גם אני רוצה כזה אקשן. באמת. אבל אם לא אסיים פה, לא אפרסם את רשומת היום, לא אבשל לשבת ולא אעשה כלום. אני אוהבת אותך ותמשיכי לגרום לי לקנא בכשרון הזה שלך, כי אני מתכוונת לכל מילה. ברור? אלוהים,כמה אני מדברת, אה?! איףףף.. יאללה, ש ב ת ש ל ו ם ! ארי.

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

ואני מזמינה ממך פוסט על הקשר בין אופן הבישול להרגלי הסקס :)

בוקר טוב יפה שלי !!!!

לא חשבתי על כזה פוסט, אבל מבטיחה לך משהו בקרוב... אחרי השבוע הזה שיחלוף. אוהבת אותך וכמה שיש לך מושג כמה, עוד אין לך.....

דנטל

New member
וואו, וחשבתי שאני חופרת ../images/Emo3.gif

בגלל שכתבת שאת מוריקה מקנאה בהמשך למשפט על כמות הכניסות, חשבתי שזה קשור אחד לשני. לא מקדמים אותנו, כי בשביל לדעת מה לקדם הם יצטרכו לקרוא בלוגים מהז'אנר וזו לא העדפה שלהם. צ'צ'יק ונעמה לא חסכו לעצמם את הקריאה גם של דברים כאלה ולכן בתקופתם היו קידומים של הז'אנר הזה. בצלאל דווקא טרח לקרוא, או לפחות ניסה, ואין לי טענות כלפי מישהו שמנסה. לא שיש לי טענות כלפי טל. טל היא פשוט חלק מעידן אחר, העידן הגרוע. לא היא גרמה שהוא יהיה גרוע, היא רק שולבה בו, ענין של עיתוי בסך הכל. התפקיד שלה מלכתחילה לא כלל אפילו נסיון בקידום בלוגים מהז'אנר. לגבי בלוגי תמונות. אלה בכל מקרה לא ראויים לקידום, בעיני. לא בגלל שזה מגעיל אותי, יש גם תמונות יפות. אבל גם אם זו תהיה התמונה הכי מדהימה ואומנותית עלי אדמות, בגלל שאלה לא תכנים מקוריים, אני לא רואה שום סיבה לקדם תכנים כאלה כשיש בתפוז מספיק תכנים כן מקוריים. שלא לדבר על כך שהתמונות האלה כמעט תמיד עוברות על זכויות יוצרים, אז לקדם אותן זה ממש יהיה דפוק. אותו כנ"ל לגבי טקסטים שעוברים במייל ובלוגרים מעלים אותם לבלוג. זה אחלה שאתם רוצים לשתף אותנו במשהו שאהבתם, אבל קידום? נה באוזן! לגבי התגובות - אין לי שום בעיה. מי שלא מרגיש נח להגיב, אני הכי בעדו שלא יעשה מה שלא נח לו. יא, הייתי רוצה שתנתחי אותי על פי איך שאני מבשלת, אבל אני משתדלת לא לבשל. זו יותר מדי טרחה למפונקת כמוני. יקירתי, גם 700 כניסות ביום זה הרבה יותר ממה שיש בבלוגי הסקס המוכרים לי. וב"הרבה" אני מתכוונת לאפילו לא חצי מה- 700 שלך, ובלא מעט מהימים אפילו לא שליש ולפעמים גם לא רבע. מסכימה איתך לגבי הקידומים הלא ראויים ולגבי הבכיינים, אבל זה באמת שלא מענין אותי יותר מדי. מה שמענין אותי זו ההתחסדות נטו. כשתכירי את סיוי, את תתמכרי גם לה. אקשן זה משהו שאנחנו יכולים ליצור לעצמנו. במח שלנו משתוללות מחשבות "אפלות", אז אם הן לא פוגעות באף אחד - מוציאים אותן לאור... את הבלוגים האחרים שלי קידמו יופי, אבל גם הם לא עוסקים באוכל, כך ששם כמות הכניסות מגיעה לעשרות בודדות ביום. כלומר, סקס מוכר בהשוואה לסתם בלוגים, אבל לא בהשוואה למתכונים
.

אם את חופרת אז אני ארכיאולוגית...............

זה אכן עידן אחר וחבל כל כך שכך. לא יצא לי לטעום הרבה מהעידן הקודם, אבל מהקצת שאני זוכרת, הטעם ערב לחיכי. [רגע, שלוק מהקפה ומיד ממשיכים...] ממשיכים: אני יודעת שטל ניסתה להוביל מהלכים רבים לשיפור וייעול, אבל לא הכל יצא לפועל. דווקא בנוגע לקידומים ממש לפני לכתה היא לקחה לעצמה ארבעה קידומים שמשקלם כמשקל הבול של פעם, אבל זה לא בדיוק יצא לפועל כי ערוץ 10 נצץ וקרץ יותר מעוד פרדס מעופש והיא מה זה צדקה בהחלטה. בכל מקרה, בנוגע להתחסדות את הכי צודקת. אם יש דבר שיכול להוציא אותי מדעתי הם אותם מתחסדים למיניהם, שיושבים במרומי האולימפוס הדמיוני שלהם ושופטים כל מה שזז ע"פ אמות מידה פסאודו שמרניות, כשבפועל איפה אנחנו ואיפה הם.... הם מרשים לעצמם לעשות [כן, בפועל] מה שאנחנו לא מרשים לעצמנו לעשות אפילו בדימיון ואני בהחלט מדברת על אנשים קונקרטיים ולא מכלילה, אך רבים מהם עושים זאת במטרה לחפות על כל האופל הזה שפושה בהם. אני אמנם לא פסיכולוגית ולא מתיימרת להיות, אך מנסיון חיים, זה מה שלמדתי. בנוגע לזכויות יוצרים... יא אללה כמה שאת צודקת. היצירות המועתקות כאן חוגגות והכי נחמד שרוב בלוגי הבישול [כן, זה חופשי בא לידי ביטוי בסקטור הזה] שמקודמים הם דווקא אלו שמה להם ולזכויות יוצרים, אבל עזבי... כל אחד עם המצפון שלו. שייערב לו ושיקודם ושיחשוב שהוא המציא את הגלגל ודי. עכשיו את מבינה למה אני לא לראות מה הולך בראשי? לא מעניין בכלל. אנ מנוייה לכמה בלוגים שנוהגים להעלות פוסטים של דברים ואו מצגות שקיבלו במייל. אז ככה: אם זה על מנת לשתף ולשמח את הקוראים, כי הם יוצאים מתוך הנחה שרק הם קיבלו את המייל, אז סבבה, אין לי שום בעייה על כך וזה מרגיש לי כמו :"חמוד, חשב עלינו"... אבל אם זה בא בקטע של :" אאוריקה !!! המצאתי את זה ממש רק עכשיו" , אז זה מוציא אותי מדעתי. לא חשוב.... שיערב לכל אחד עם יציר כפיו ודי. יאללה... אני עפה, לפני שאמצא כאן איזה כד חרס עתיק והרשות לעתיקות תבוא אלי בתלונות... נשיקות בובה..... ואני מזמינה אותך אלי למטבח. נשמע מוסיקה טובה, נבשל יחד משהו טעים ותקבלי ניתוח אישי , מיד אחרי שנטרוף את מה שיצרנו ... יש ?????

דנטל

New member
אבל זה אומר שאצטרך לבשל, לא מתאים

אין ניתוח למי ששונא לבשל? כן, אלה שמעלים תכנים מועתקים ולא טורחים באף שלב לציין שזה לא מקורי שלהם, גם לא כשבתגובות כותבים להם דברים כמו "איזה כשרוני/ת את/ה" - מחליאים אותי.

אבל אם לא תבשלי תנפצי את כל התיאוריה שלי !!!!

בואי, ונבשל יחד, מצחיקה.... את חייבת לעשות את זה דה בסט. אין מצב שלא !!!!! בנוגע לאלו שדיברנו עליהם... הם קיימים ואין מה לעשות. אני לא אומרת שצריך לתת קישור וכו', אבל את שם המחבר, כן. אין שום סיבה שלא, זה לכל הפחות. אבל שוב... אי אפשר לחנך את כולם. ושוב את... יאללה את מתחילה לבשל בובה, אולי בהמשך תפתחי בלוג בישול . אני בשמחה אעזור לך !!

אז כמו שאמרתי:בואי אלי ותעברי חווייה מתקנת.

קודם כל שמים מוזיקה, אבל אחלה מוזיקה ובפול ווליום, ככה שכל השכונה תחשוב שאת בשיעור אירובי, או שחזרת לגיל 16. המוזיקה כמובן צריכה להיות קצבית ושמחה וכזאת שמביאה לך חשק לרקוד עד כדי איבוד הכרה. אני אוהבת את הסלסות הדרום אמריקאיות , אבל בשבילך אשים כל דיסק מתבקש ואהוב [בתור פריקית של מוזיקה יש לי מגוון של אלפי דיסקים בבית מהארץ ומחו"ל [כיאה לבת שמשפחתה ניהלה במשך שנים רבות את אחת מחנויות המוזיקה המשובחות בארץ]. אני מבטיחה לך שאם תבשלי עם מוזיקה כלום לא יראה לך כנטל. אין בכלל מצב. כך זה לפחות אצלי. וחוץ מהמוזיקה המתנגנת תהיה לך חברה טובה [מואהההה, אלא מה...] והצחוקים והפאן יביאו אותך למחזות אחרים. נו, יאללה... למה את בדיוק מחכה ?! תגידי מתי וחאלסטו...

כפרית...לא מפחידים פוסטמה בפסטרמה...

תבואי ואל תאיימי... החברים אצלי יודעים, אם מכינים אותי הרבה זמן מראש, אני תמיד אמצא סיבה למה בדיוק עכשיו לא נוח לי , אבל אם באים אז באים ודי... זה מתייחס כמובן לאלו שאני אוהבת, לאלו שאני לא... עדיף שלא יפזלו לכווני, אבל נדמה כי הם יודעים את זה יופי... קיץ-קוץ... בואי ודי.

טליונת1

New member
פתחתי בלוג בעקבות חברה ששלחה לי בלוג לאימייל

שלי(השבוע). זה כל כך עשה לי חשק עד שהתחלתי לכתוב בבלוג משלי להנאתי. שאלתי, האם התשלום לבלוגרים רציני? שמונה ש"ח לאלף כניסות??? זה צחוק מהעבודה? אשמח לשמוע אם מי מכם עשה "בוחטות". (הכתובת שלי: "מרמלדה" http://www.blog.tapuz.co.il/marmelad שיהיה בשעה טובה......

למעלה