כדי להעיר טיפהלה את הפורום

חןשסק

New member
כדי להעיר טיפהלה את הפורום../images/Emo42.gif

בא לי לפתוח שרשור של 10 דברים שאני שונא/ת ו10 דברים שאני אוהב/ת. יאללה!

חןשסק

New member
אני אתחיל../images/Emo26.gif

10 דברים שאני שונאת : (זה יותר כיף)
לקום בבוקר קר
להיכשל כבר שנה וחצי רצוף במתמטיקה
את המורה שלי לאלקטרוניקה והמורה לאנגלית
מזרחית
ורוד
נינט טייב וכוכב נולד (ובמיוחד שאחותי שרה משם שירים)
צביעות
שאין לי כסף ואין לי עבודה
ערסים וכל מני וונאביז
חצילים
10 דברים שאני אוהבת :
את נעם
מוזקיה
בעיקר ישראלי ורוק
אוכל סיני
את הדובי שלי - מר שמלו
להתחבק
את היומולדת שלי
ים
סגול על כל גווניו
תמונות
את נעם שלי

חןשסק

New member
חס ושלום../images/Emo42.gif

להפך. מרוש שאני אוהבת אותם, חבל לי לאכול אותם.

mango woman

New member
10 דברים שאני הכי שונאת\אוהבת

10 דברים שאני אוהבת- איש המנגו שלי אהבתי היחידה... גרב שלי אהובי מזרחית בגדים צמודים וסקסים כפכפים מעץ סדאו מזו צמות בשיער (בכל איזור הגוף) ליספיטיק בגוון אפרסק ביישן סקס ושוב את אישי המנגו! 3> 10 דברים שאני שונאת- ערבים תפוזים ושסק (איכסה) קורט קוביין סתם מתלהב מסוממם פליקס הומאים מתהלבים נינט טייב שי גבסו ערבים ערבים!!!!!!!!

mango man

New member
עכשיו תורי

עשרת הדברים שאני הכי אוהב בעולםםםםם: -אשת המנגו ה"שאפה" וה"כוסית" שלי -גרב מאמי -סאדו מזו -מזרחית מטאל וקלסי -אינטרנט -מאחורי הגדר- מוטיב התפוחים -מתלהבים -חצילים -אנשים שאין להם עבודה -אלקטוניקה -שחברה שלי לובשת ורוד צמוד -לקום בבוקר סגרירי ולעשות כושר דברים שאני שונא -זיקפת בוקר שחברה שלי לא איתי... -אנשים טיפשים שלא יודעים מתמטיקה - חוץ ממך אהובתי... -ערבים -הומאים -ערבים -שפיכה מוקדמת ולא לא של מיץ מנגו -שבוגדים בי -וכמובן ערבים!!!!! -

חןשסק

New member
המממ...../images/Emo42.gif

לא תארתי לעצמי שתהיו כל כך ישירים חחחח..... אבל... איש איש וטעמו....

cobainos

New member
מנגוים..

אתם יכולים לצנזר קצת,וחוץ מזה חלאס להיות גזענים...איכס!

קיר קמט

New member
גמני יכול

10 דברים שאני אוהב - 1. AC Milan - אהבת חיי לנצח נצחים.. ושום דבר לא ישנה את זה. 2. את נינטוש טייב שאנ'לא מבין מה יש לכם נגד המותק. 3. את השיר שאני שומע עכשיו (רוח סתיו... איזה מותק של שיר.) 4. את פאולו מלדיני 5. שיעורי היסטוריה מוגבר 6. מוזיקה 7. לשחק כדורסל/גל 8. לראות כדורסל/גל 9. לאכול. אבל שמנים אחותכם. 10. פריקים כמו נעם
10 דברים שאני שונא - 1. גזענים 2. צבועים 3. שקרנים 4. אינטרנציונאלה 5. את הליגה האנגלית 6. ארסנל 7. פטריק ויירה 8. סנובים 9. ילדים מציקים בICQ

קיר קמט

New member
אופס, ברח העשירי.

אבל לא החלטתי.... נעשה סקר! מה צריך להיות העשירי שלי ? 1. חורף 2. פוסטמות 3. ערסים 4. אחותי 5. אח שלי 6. אח שלי השני

קיר קמט

New member
עוד 10 פוטנציאלי

גם בשם נעם שבמקרה יושב כאן לידי בספרייה (מזל שיש שיעורי היסטוריה מוגבר בשביל להתעדכן מה שקורה כאן) - את אלה ששונאים שמאלנים (שונאים אותם אישית וגם את הדעות שלהם.)

חןשסק

New member
אני רוצה לענות על הסקר!!../images/Emo42.gif

3. ערסים
כי אני שונאת אותם נורא

חןשסק

New member
חחחחח ../images/Emo42.gif

גם אני אוהבת פריקים כמו נעם, אבל את נעם הכי
חחחחח וראסמי המציקים האלה באייסיקיו מעצבנים!!

אני אתחיל באוהבת

כי אני בן-אדם חיובי , נראה לי ... 1.שמש (מחממת ונותנת אור) 2.את עצמי 3.את האופנוע שלי (גם להסתכל עליו) 4.שקט 5.את העבודה שלי 6.את ראשון והמרכז 7.שש-בש (מי בא?) 8.כפכפים 9.גופיות 10.להרגיש קרובה לחברה/ידיד טוב ושוב פעם בגלל שאני כזאת חיובית או שזה סתם מצב רוח... אז 10 דברים שאני לא אוהבת . שונאת זו מילה חזקה מידי . 1.חורף 2.להפסיד 3.להשמין 4.לחשוב על מתנות לימי הולדת 5.תאונות דרכים 6.להרגיש מרומה 7.עגבנייות 8.להסתרק 9.להתלכלך 10.להלחץ כנראה שאני באמת בן-אדם חיובי , לקח לי המון זמן לחשוב מה אני לא אוהבת .

למעלה