כדי להעיר טיפהלה את הפורום

Maorah

New member
פה...

"אובססיה" זה בשנקין למעלה... יש שם 2 זקנות חביבות נורא יש יציאות ממש טובות רק צריך לחפש טוב ליד זה יש עוד חנות גם שם יש מציאות... שוק הפשפשים... ואפילו במחתרת יש יד שניה מקוריים מידי פעם....

מאור???

אתה הולך להסתפר?! למה?? לא חבל??
בדיוק היום הצבעתי עליך בבצפר ואמרתי לחברה שלי שיש לך שיער יפה דאאי למה להסתפר?? עומרית

yehuda101

New member
טוב... :)

דברים שאני אוהב: 1.שיפודים על האש :) 2.מכוניות מהירות (למרות שאין לי אחת כזו) 3.סרט מלחמה טוב 4.מכון כושר 5.ים 6.לנהוג 7.שקט נפשי 8.משחקי מחשב 9. אינטרנט 10. חברים דברים שאני שונא: 1. אנשים מעצבנים 2. שמאלנים (רק את הדעות, לא אותם אישית) 3. ירקות 4. רעש 5. לא להירדם בלילה 6. שאין מה לאכול בבית 7. שעמום 8. אישה נוהגת (בצחוק, אבל ברוב המקרים...נו טוב..) 9. כשאני קונה משהו ואח"כ מתחרט 10. שאנשים לא אוהבים אותי

חןשסק

New member
יאאאא../images/Emo42.gif

גם אני שונאת שאין מה לאכול בבית.. חח וגם לקות משו ולהתחרט.

cobainos

New member
../images/Emo46.gif אני חייב להגיב גם באופן עצמי

הקטע הזה של לשנוא שמאלנים ממש מסריח,גם בצחוק המילה "שמאלנים" הפכה למעין כינוי גנאי כזה וזה מביא תסעיף.

yehuda101

New member
תשמע

כל אחד מפרש את זה בדרכו שלו, אולי יש סיבה שלדעתך זו מילת גנאי? אני לא התכוונתי שזו תהיה מילת גנאי... את זה אתה אמרת :)

Hii BiTcH

New member
היי היי גמאני רוצהה!!!

דברים שאני אוהבת: 1)חיבוקים. 2)צחוקים (והרבה!). 3)מוזיקההההה...(בזמן האחרון רוקקקק). 4)ללכת מכות עם אח\אבא\אחות (זה כיף והכול בצחוק יאללה איתכם). 5)לרקוד. 6)ספגגטי עם שמנת ופיטריות (יאמייייייי). 7)את דינושששש (הידיד הכי טוב שילי). 8)ילדים שרוטים. 9)בגדים. 10)לישון:) 11)שמציפים אותי באייסי\פון\באים לביקור חמולות בלי להודיע:) דברים שאני לא אוהבת.. 1)שמשו לא עולה עלי. 2)אדישים. 3)גזענים. 4)פרחות. 5)ילדים מציקים. 6)ילדים שמציקים באייסיקיו!!! 7)ללכת לבצפר. 8)שיעורי מתמתיקה.. 9)לריב עם אנשים שאני אוהבת:( 10)ללכת לאיבוד (דבר שקורה הרבה) חיחי

the invincible

New member
צד את עיני

נכנסתי לפורום ואהבתי את הרעיון, ממש אהבתי! זאת פעם ראשונה שלי וזאת נראית לי התחלה טובה אז ככה 10 דברים שאני אוהב 1. GARBAGE (הלהקה למי שלא הבין!) 2. שירלי מנסון (לא קשורה למרילין!!!) 3. את הכלבה המתוקה והחמודה שלי
4. חורף 5. גשם והרבה 6. טניס והרבה 7. באולינג 8. ספגטי 9. נעליים כחולות 10. להסתכל טלוויזיה 10 דברים שאני שונא 1. אבוקדו
2. קיץ 3. בריכה 4. כשהאינטרנט עושה בעיות 5. אזרחות 6. ערסים
7. מוזיקה מזרחית 8. לרקוד 9. מקבצי נדבות בבי"ס ("יש לך שקל?") 10. חוסר תשומת לב לפרטים הקטנים כן א' - מה שאתה חושב, אתה צודק

cobainos

New member
יוו מקבצי נדבות..חח

מסריחים ביותר,ויותר גרוע זה "מקבצי שיחות"

חןשסק

New member
ראסמייי../images/Emo42.gif

מקבצי נדבות זה מעצבןןןןן "ילדה יש לך שקל?" גררר תביאו מהבית!

yehuda101

New member
כמה מילים על מקבצי הנדבות

הם ידועים בכינוי: "ערס שקל" או "פרחת שקל" עכשיו האנשים האלה קונים באגטים פחיות מה שאתם לא רוצים הכלללל באמצעות המשפט המפורסם "אחי, יש'ך שקל?" אני בד"כ אומר להם "כן יש אבל לא בא לי לתת".

למעלה