כדי להעיר טיפהלה את הפורום

חןשסק

New member
גופיות../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif

אני מתה על גופיות ..
זה טוב שאת אדם חיובי ושאת אוהבת את עצמך :)))

מצתרפת אלייך בקשר לחצילים לים

ולמתמטיקה . אבל מה יש לך נגד ורוד ? אמנם לקח לי כמה שנים להבין את הגדולה שבצבע אבל אין כמו גופייה ורודה . זה מרכך , זה מביא טיפים . כשהייתי יותר קטנה איחרנו לברית של אחי כי לא הייתי מוכנה ללבוש שמלה ורודה . גם שמלה וגם בצבע ורוד , זה כבר היה יותר מידי .

חןשסק

New member
ורוד מכאיב לי בעיניים../images/Emo5.gif../images/Emo42.gif

לא יכולה לסבול. זה לא שאני לא לובשת בכלל ורוד, אבל אם כן, אז זה יהיה אולי חוט בצמיד, אות על חולצה או כל דבר אחר שהוא שולי והוא לא חולצה אחת שלמה, מכנס, שרשרת, צעיף, כוסע, בגד ים וכד'.. פשוט לא אוהבת את זה.

cobainos

New member
גילעד...

קודם כל,אני חולה עליך ואתה גבר! חוץ מזה,איכס כדורגל איטלקי!ואם כבר קבוצה,אז אינטר(חוץ משנות הקטור קופר המסריח) נינט?לא מתאים לך למה ארסנל?מנצ'סטר יותר גרועים,הם מייצגים את הרוע שבעולם,ארסנל זה סתם כמה צרפתים שבכלל נולדו באפריקה ויירהה אווווהוווו ויירהה אוווהווווו ,he came from senegal,and play for arsenal!

קיר קמט

New member
ועכשיו בגלל שאני טיפוס חיובי

100 דברים שאני אוהב - 1-10 כבר היו 11. פרדי על הבוקר - החברים של נטאשה 12. לצחוק 13. סוכריה על מקל 14. בייגלה 15. ריבר פלייט 16. אתלטיק בילבאו 17. כלמיני אנשות חמודות שאני לא רוצה לכתוב אותן כי אז אלו שאני לא אכתוב יצקצקו לי בשכל למה ככה ולמה ככה. 18. את העובדה שאני בן. 19. להשתגע 20. The Yardbirds - For Your Love 21. ערוץ 24 22. צ'מפיונס ליג ביומשלישי ורביעי, בא לי בגוד 23. את מכבי כדורסל 24. לנצח לוזרים כמו נעם בכספת
25. לקבל נשיקות 26. להיות מאגניב כזה כמו כל הפריקים
27. Iron Butterfly - In A Gadda-Da-Vidda 28. ג'נארו גאטוזו 29. אנדריי שבצ'נקו 30. אלכס נסטה 31. פרנקו בארזי 32. אריאל ארנלדו אורטגה 33. מתיאס חסוס אלמיידה 34. אנדרס אל קבסון ד'אלסנדרו 35. פאבלו אל פז'סו איימאר 36. רמי פורטיס 37. פורטיסחרוף 38. האחים פורטיס 39. מינימל קומפקט 40. רמי פורטיס - הענק הלוחש 41. להתבטל 42. לישון 43. שמיכות עבות כאלו 44. את המיטה שלי 45. מחשבות שמחות 46. דובוני איכפת לי 47. נילס הולגרסון 48. בלינקי ביל 49. אנגוס מקגיוור (ידעתם שזה השם הפרטי שלו? גיליתי את זה רק בנט...) 50. צוות לעניין (The A-Team) 51. AXN 52. Fear Factor 53. אנשים שיודעים את מקומם. 54. קינמונים 55. פיצה 56. אבטיח 57. במבה 58. Alice In Chains - Would 59. את אמא, ואת אבא גם, ואת שולה הגננת, ואת הדודה מרים. 60. שקיות עם דברים טובים! 61. שוקולד. 62. עודד מנשה 63. עודד מנשה - עודד אמר! 64. לדבר בטלפון 65. לנצח במנג'ר 66. לקלוע סלים כאלה משו בנזונה בכדורסל. אני מוכשר
67. שאנשים אומרים כמה שאני מותק
כי בינינו, זה ברור. 68. לשחק במחשבון. כיף לא נורמלי. 69. לשחק עם גומיות. 70. לצייר קשקושים. 71. קווין גארנט 72. מינסוטה טימברוולבז 73. עמנואל "מאנו-ג'י" ג'ינובילי 74. נדב "the Dove" הנפלד 75. דורון "the ice-man" שפר יש לכם מזל שנגמר לי הזמן, הייתי בשוונג. מחר נכתוב את הסוף וכאלה.

קיר קמט

New member
לא, אני לא אסלח לך!

מהיום אני עושה עלייך חרם. דרושים - אנשים שיצטרפו. לפרטים פנו אליי במסרים, או באייסיקיו, או משהו.

cobainos

New member
שלי...

10 דברים שאני הכי שונא: 1.פושעים 2.ערסים 3.חורף 4.מנצ'סטר יונייטד 5.ריאל מדריד 6.אטימות(גזענות נכללת בפנים,אני מתוחכם) 7.כל הצקות האינטרנט(הודעות שרשרת,פופ-אפס,פירסומות וכו') 8.ג'וקים 9.כל מיני דברים שקורים לחן כי היא אישה 10.בהמיות וברבריות-נשמע פלצני,מגעיל,מתנשא,אבל כזה אני...לא סובל שאנשים צועקים לא סובל שאנשים מתנהגים ומדברים כאילו הכל שייך להם,לא סובל אנשים שנדחפים בתור וכו'... 10 דברים שאני אוהב: 1.חן 2.ספורט(כדורגל,כדורסל,שחייה,ריצה,כושר-לראות ולשחק) 3.אוכל-אמא,סיני,איטלקי-זה הטופ,אחרי זה באים עוד הרבה,בהזדמנות שירשור אוכל 4.מכבי חיפה 5.ליברפול(שונא אותם כל כך תלוזרים האלה,אבל אוהב...) 6.הומור(שחור בעיקר) 7.מוסיקה-אלטרנטיב,ישראלי,ופתוח באופן כללי 8.סרטים 9.ויכוחים פוליטיים והפגנות 10.טיולים(רצוי לחו"ל,אבל איןןןן כסף יא רבאק)

חןשסק

New member
גמאני אוהבת אותך../images/Emo25.gif../images/Emo42.gif

וגם אני שונאת כל מני דברים שקורים לי כי אני אישה, אבל תחושב. אם לא היה לי את זה, לא היה נולד לנו נעם ג'וניור וליטל חן. איי רסט מיי קייס.

cobainos

New member
חחחחח

טוב,לא נרחיב יותר,כולם הבינו וכולם שונאים אותנו עכשיו:)

חןשסק

New member
אל תשנאו אותנו../images/Emo7.gif../images/Emo42.gif

זה פשוט מסוכן להתאהב ככה.... אתם לא מבינים!!! (אני מציעה לכם פשוט- להתעלם.)

Maorah

New member
טוב ננסה.....

לא אוהב... 1. אנשים טיפשים 2. קטשופ \ מיונז 3. לקום בבוקר 4. מסגרות 5. וורוד 6. ערסים (יש כאלה שאני דווקא אוהב) 7. טלויזיה 8. דת 9. בגידות 10. סיגריות אוהב... 1. מוסיקה שעושה לי טוב 2. את הבס שלי 3. להתחבק 4. חורף 5. גינס 6. לישון 7. לבשל 8. דברים עתיקים 9. ים 10. את השיער שלי :) ( לא היה לי מה לרשום אז הכנסתי אותו כי הוא יורד בקרוב
)

Maorah

New member
הסבר....

יש לי עניין עד דברים ישנים ... כאילו מכוניות עתיקות תקליטים בגדים 70' יש שניה מכשירי חשמל ישנים פוסטרים ישנים ריהוט עתיק בכלל העבר הרבה יותר יפה מעכשיו.... קאפיש?

למעלה