כואבות העיניים - ולא ר ו א ה

shaieden

New member
כואבות העיניים - ולא ר ו א ה

אהלן חברים, שמח לגלות את הקהילה הזו, פשוט בזמן הכי טוב בשבילי... אז מה עושים? אימצתי את העיניים, פזלתי - ראיתי שתי תמונות של העולם, ניסיתי ראהי אינסופית מטושטשת, מה אני אמור לראות כשאני ר ו א ה? אהבה שי

...

לאט לאט אחי :) זה נהדר להתאמן על הפזילות. אבל איך שאני רואה את זה, אדם צריך לעבוד על האופי שלו קודם כל... לתקן את עצמו שיהיה מובהר יותר. לעבוד על השכל שיהיה יותר תחת שליטה וללמוד לחוש את הבפנים על מנת ללמוד לראות מבפנים. עבודה קשה :)

נ ו ל י ה

New member
תרגיל מס' אחד...

במקום לפזול עד כדי כאב, להעביר את מוקד הראיה כל פעם לעין אחרת. בדרך כלל רוב בני האדם מסתכלים בעולם דרך העין הימנית, והעין השמאלית משמשת לאיכון המרחק של האוביקט הניצפה. נסה להעביר את מוקד הראיה לעין השמאלית כשאתה צופה על עצמים קרובים. לאחר שתירגלת את עצמך על עצמים קרובים, נסה להגדיל את המרחק עד שתוכל להסתכל על עצמים רחוקים בלי לאבד את המיקוד. נוליה.

shaieden

New member
ומה אז?

אוקיי, אבל מה אתם ר ו א י ם? לגבי הטיפים הנכונים על עבודה עצמית, אני בתחום כבר מעל 10 שנים, עשיתי המון עבודה, ולשמחתי עברתי כבר לא מעט חוויות מיסטיות, שלקחו אותי למקום שבו אני היום... אבל לראות... אני רואה את הכל די בהיר, מואר, אוהב, טהור, אחד... אני רואה את האינספויות שבכל, אני בהחלט שם. אבל מה עוד אמורים ל ר א ו ת? רוחות? שדים? צללים? זומבים? מופעי בלט? רקדניות מרחפות? השאלה שלי טכנית לגמרי.

shaieden

New member
ממ...

מתי אמרתי שאני מואר? אני מודה שהתעוררתי, אבל לא הוארתי. יש הבדל עצום בין השניים, והדרך עודנה ארוכה ומפותלת...

shaieden

New member
ועוד משהו

מה זו הקביעה הזו "מואר בחיים לא יגיד על עצמו שהוא מואר..." מה? למה? מי קבע? זה כתוב בספר החוקים של המוארים? או שאולי למדת את זה בסדנת מואר מתחיל? או שאולי זה אמר אחד השופטים ב-"מואר נולד"? אני לא כועס, אבל אני קצת כועס. יש לפעמים אנשים כמוך, שאני מכבד את כל דרכך ונקודות הציון עליה, שמהר מאוד נוהגים להרים ראש ולקבוע קביעות חד משמעיות לגבי אנשים שהם בכלל לא מכירים. אל תשכח, שכל מה שאתה כותב עלי זה השלכות של עצמך על דברים שאתה מייחס לי. קח את זה בתור מראה. ואני גם אבדוק את עצמי...

כועס או לא כועס?

בן אדם מואר בן היתר חסר אגו. זאת אומרת שהוא לא צריך להראות ולהודיע שהוא מואר, ברגע שזה נעשה האגו קופץ אחוצה וכשיש אגו אין מצב להארה. האמת שלי היא שלי תקבל אותה או לא זו בעיה שלך לא שלי. וברגע שיש תגובה של כעס ... תבדוק את עצמך למה הכעיס אותך לוחם אור(איפוא יש סדנה למואר מתחיל?) אתה מצחיק אותי. אתה כועס זה שלך לא שלי אתה מתעצבן תתעצבן זה שלך לא שלי אתה נעלב תעלב זה שלך לא שלי ככה זה תתעלה או תמשיך הלאה הבחירה שלך ואתה לא הראשון בפורום הזה סליחה בחממה הסטרילית הזו שנשרף לו פיוז אני כותב מה שבא לי לא עושה חשבון-תקבל או תמשיך הלאה

shaieden

New member
לא כועס

שמע, יש לך דרך ארוכה... אתה פשוט מבול של השלכות

shaieden

New member
ועוד משהו לגבי פזילות

האם הפזילה שמביאה אותי לראות את כל אותן תמונות התל מימד הממוחשבות, שפעם היו שוס, היא הפזילה הנכונה? כי אם כן, הרי שיש 2 דרכים לראות את התחת מימד, דרך אחת ע"י פזילה, מה שמאפשר לראות תמונת עומק, ודרך 2 ע"י מבט לאינסוף (בהייה) שמאפשרת אחרי זמן מה לראות בולטות. ועוד משהו, זה לא דופק את העיניים??? עושה כאב ראש משומשו

נ ו ל י ה

New member
ורק אז.....

ורק אז, כשאתה יכול להביט בעולם בשתי עיניך, אתה יכול להתחיל לתרגל פזילות. פזילה סתם, אין בה שום תועלת, וגם פזילה שהיא לא סתם, אין בה שום תועלת. פזילה לא נועדה להביא אותך למצב של "ראייה". ישנם שתי סוגי פזילות: האחת, שתי העיניים פוזלות זו לעומת זו, השנייה, שתי העיניים מרוחקות זו מזו. האחת מיועדת למציאת "נקודות טובות", והשניה, לעצירת זרם המחשבות. עצתי האישית היא: עזוב שטויות, תתחיל לשחזר, וכל השאר יתבהר מאליו. נוליה.

ח ס ו מ ה

New member
ניסיתי לעשות את זה

והתחתלתי לראות כל מיני אורות בכל מיני צבעים. זה המטרה? אתה יכול להנחות אותי יותר? מה אני אמורה לעשות? תודה.

ככה

פזילות טישטוש ראיה או הורדת משקפיים זו ההתחלה בשביל להכנס למצב תודעתי גבוה יותר,בהמשך כבר לא תצטרך את זה. מסביבנו יש ישויות,לידנו יש לכל אחד שומר בדר"כ מעל הכתף השמאלית, מעל הכתף הימנית יש מדריך שתפקידו לעזור לנו להגיע לרמה גבוהה יותר(לעבור שיעורים)כשעברנו שיעור המדריך עוזב ומגיע מדריך ברמה גבוה יותר. השומר הוא לכל הגילגול ותפקידו לשמור לגילגולים הבאים את מה שאנו עוברים בעולם החומרי. הבעיה היא שאנו כמעט תמיד לא מקשיבים לו-ואז יש מצב שהמדריך מתרחק ואנו נכנסים למערבולות. אנחנו חיים בעולם החומר יש עוד 4 עולמות מתחת. מעל עולם החומר יש את עולם הרוח מעליו עולם הנשמות ומעל השכינה. תכווני אותי מה בדיוק אתה רוצה לדעת כי אפשר למלא ספר.

למעלה