כואבות העיניים - ולא ר ו א ה

נוליה בן או בת?../images/Emo90.gif../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif

לפי תחושת הרחם שלי את בחורה וגם צועדת אחת מיני רבים בדרך

נ ו ל י ה

New member
צר לי לאכזב אותך...

אני בן, אבל מחובר מעט לחלק הנשי שבי(סטרייט, למי שרוצה לדעת)

נ ו ל י ה

New member
צר לי לאכזב גם אותך....

אם אתה באמת רוצה לדעת את האמת, רק תגיד, ואשלח לך תמונה מהעבר הרחוק שלי.

אני ממש מרגישה את היותך גבר,

ומפתיע אותי שהרבה אחרים מרגישים שאתה אשה. ממש חשה נוכחות של בחור.

נ ו ל י ה

New member
תתפלא, נשים חושבות אחרת מהגברים

אז למה שהם לא יכתבו אחרת? ובקשר לציניות, פספסת את המטרה.

אני מתפלא

מיכל כתבה "אני ממש מרגישה אותך" ובתשובה כתבת"רואים לפי סיגנון הכתיבה" ז"א שאת משקיעה את צומת ליבך לסיגנון כתיבה ולמה שמישהו ישקיע צומת לב לסיגנון כתיבה אם זה אמור לזרום חופשי אלה אם כן את מתאמצת להראות כמו ובקשר לציניות מה בדיוק פיספסתי?

נ ו ל י ה

New member
גם אני מתפלא עליך..

קודם כל, ההרגשות של מיכל, הן שלה בלבד,ואני לא נותן עליהן תעודת אחריות. ב) אני באופן אישי, מרגיש לפי סיגנון הכתיבה, מיהו זכר ומיהי נקבה. הכתיבה של הנשים היא יותר זורמת, והרבה פעמים אתה יכול לקרוא מילים שאין להם שום קשר אל הודעת הנושא. גברים, כתיבתם יותר שבלונית, מרובעת, ובדרך כלל הם עונים ספציפית על נושא ההודעה. ועוד משהו אחד אחרון: לכל מי שמתבלבל "הוא או היא" הינה מס' הנייד שלי אתם יכולים לוודא באופן ישיר, 054-5416160 . נוליה

המממ, נראה לי שחשתי שאתה בחור

לפי תוכן הכתיבה, ובעיקר לפי התחושה/הראייה שלי.

נ ו ל י ה

New member
בדרך כלל, התחושות של נשים הן נכונות

לנשים יש יכולת אינטואיציה (ראיה) שאין לגברים, ובדרך כלל הן צודקות בראיה שלהן. הייתי רוצה שגם לנו הגברים יהיו את היכולות האלה, אך מה לעשות שנולדנו סתומים. נוליה

ממש לא פונקציה של פז"מ

כמו כל אחד עברתי תהליך מסויים ולא משנה איזה. 10 שנים זה תחילת התהליך.

shaieden

New member
10 שנים ועדיין מלא השלכות

עושים תחרות? אני 12 שנים... אתה יכול ללמוד 10 שנים לראות ולהבין בסוף ששני מלאכים שומרים עליך, אבל להמשיך לבקר את העולם בהתנשאות, זה לא..?

כל אחד והאמת שלו

כל אחד והדרך שלו אין טוב יותר או טוב פחות. יש לי את האמונות שלי,אני יכול לשתף אני יכול להביע דעה אני יכול להתנגד אני יכול לקבל. אתה יכול להתעצבן להעלב או לכעוס וזה שלך. אני יכול להתעצבן להעלב או לכעוס וזה שלי. לא נראה לך משו -תמשיך הלאה,אף אחד לא מחייב אותך לענות או להתייחס למה שאני כותב ולא משנה מאיפוא זה מגיע-לא מחייב אותך להאמין בדרך שלי(גם לא מנסה)אני שלם איתה. ויש לך חורים גדולים לסתום

למעלה