כואבות העיניים - ולא ר ו א ה

ח ס ו מ ה

New member
מי יחסום ואתך?!

בפורום הזה כבר לא חוסמים.. דיברנו על זה אלא אם את המתכוון בצורה אנרגטית...

ח ס ו מ ה

New member
לא יודעת אם שמת לב אבל

אני
שנית מה שאתה אומר זה מקסטנדה ? מידע אישי? מאיזה שיטה זה מגיע?

עכשיו כל הפורום יהרוג אותי

לא קראתי את קסטנדה. הידע דרך ליווי של מדריכה בשר ודם ועבודה קשה שעוד נמשכת ובאמת סליחה שלא שמתי לב

אם לא קראת את הספרים של קרלוס

אז איך אתה יודע שעיט טועה מה שעיט עינברי כתב זה נכון חוץ מ-"אסוף כ 20 חלקי פרח רעננים,שטוף קלות והנח בשמש להתחמם"-זה מסוכן,זו טעות נפוצה לחמם בשמש-המבנה הכימי של הצמח משתנה ונעשה רעיל מאוד. פשוט אחרי השטיפה ליבש במקום מוצל וקריר(לוקח קצת יותר זמן) אם משו לא מובן כתוב במסרים (לא בזוגות) האלכימאי

יש לי חבר שקוראים לו בינימין

(סליחה אבל זה מתבקש) אבל אני קוראת לו בני. אני אהיה לוחמת בעוד כמה שנים ובני קצת יותר וותיק ממני. כשבני רואה אז באות הישויות ואם יש מדריכים אז זה מצליח. רואים תעיגולים ואת כל האורות. ובני אז מביא את המשיח. בני בני ילד רע אני אוהבת אותו כל כך נורא בני בני ילד רע אני אוהבת את בני ילד רע...

נ ו ל י ה

New member
אבא שלי נוהג לומר...

============================================= "נשים דעתן קלה, לשונן כחב חדה, וראשן מלא תבן" ============================================= והיה לו עוד משפט מוצלח אחד. ============================================= "נשים נשים, שיער ארוך, שכל קצר, וחיים ארוכים" ============================================= לי יש דברים אחרים לומר על נשים, אך אולי בפעם אחרת. נ.

אבא זה אבא ואין מה לעשות

או שאתה מתחבא מאחורי מישהו כדי להגיד את הדעות שלך.. שלא נעים לך להודות בהן בפנינו או בפני עצמך. תבדוק מאיפה זה בא לך.. או שאתה מנסה לקנטר. אני ממליצה לך להיזהר, לבל תפול טרף ושלל, הנפילה היא לא כואבת, אך אני בטוחה שלא תהיה נעימה, ותגרום לך להזיע זיעה קרה. ונשמרת לנפשך

נ ו ל י ה

New member
איזה מזל !!!

איזה מזל שהדעות שלי על נשים הן שונות לגמרי משל אבי, אחרת הנשים בפורום הזה היו מקצצות אותי,(דעי לך שדעתי של נשים הינה חיובית לגמרי). הנשים עולות על הגברים בכל המובנים, אנחנו הגברים, אנחנו פשוט סתומים, חוסר היכולת שלנו להניע דברים הוא בעוכרנו, הריפיון שולט בנו שלטון ללא מצרים, אנו מקובעים עמוק בעמדותנו הנוקשות, ואין לנו הרצון או היכולת לשנות אותם, (הייתי ממשיך ומספר על עוד כמה "תכונות" שיש לנו הגברים, אך אני בטוח, שכמה חברים בפורום ירגישו עצמם מושפלים). מקווה שהייתי מספיק ברור: נוליה.

למעלה