כוונת המשורר
/

ניקי ב

New member
לי זה קרה ברשומה האחרונה

שפירסמתי מישהי נפגעה ממני וממש זאת לא הייתה הכוונה. הסברתי והתנצלתי היא הבינה והענין נסגר. ניקי.

wranger

New member
בבלוג מתכונים?

נכון שהבלוג שלך נוגע גם בקצת מסביב ולא רק במלח, פלפל והמון המון מייפל(!), אבל לא ציפיתי להשתתפות של בלוגי מתכונים בדיון הזה. את יכולה להרחיב קצת?

ניקי ב

New member
בבלוג שאני תמיד כותבת על הדברים השמחים

החיוביים שקורים לי בחיים את הדברים הפחות החיוביים של חיי היום יום אני משאירה בחוץ. כתוצאה מכך מישהי קיבלה רושם שהחיים שלי מושלמים ואין לי שום בעיות . וקשה לה לקרוא את מה שאני כותבת כי החיים שלה לא כאלה והיא מקנאה. וזה ממש לא הרושם שרציתי ליצור. אני הרגשתי צליל של זילזול בבלוגי המתכונים ?

wranger

New member
זילזול? חלילה.

פשוט לא חשבתי שיש הרבה מקום לפרשנות בטקסט שהוא בעצם סדרה של מרכיבים והוראות הכנה.
מעניין, אגב, לחשוב על דיון אחר הקשור לדברים שכתבת. משהו כמו "האם מה שאנחנו כותבים בבלוג הוא מראה מדויקת של החיים שלנו, או שאת הלכלוך אנחנו משאירים בחוץ".

ניקי ב

New member
אני יודעת שאתה קורה את הבלוג שלי

אז אני מניחה שאתה יודע שהבלוג שלי הוא יותר מרשימת מרכיבים והוראות הכנה, אני תמיד מנסה להוסיף מימד אישי למתכון סיפור שעומד מאחורי המתכון. או סיפור על הילדים שלי שיהיה יותר מעניין. למשל כתבתי בסוף המתכון האחרון על יובל המבולבל וגיליתי שהרבה אימהות מסכימות איתי ולא היה לזה כל קשר למתכון. אבל יש גבול למידת השיתוף אצלי, אם הייתי אנונימית לגמרי אולי לא אבל אני לא אנונימית ודי מוכרת כל המשפחה קוראת אצלי והמון אנשים שמכירים אותי קוראים את הבלוג.

suki da yo

New member
../images/Emo6.gif

תסלח לי טל, כן? אבל
אנשים נוטים לקרוא את מה שהם רוצים לקרוא. אני לא מוחקת וגם לא חוסמת את הרשומה לתגובות. לרוב זה גם ממש לא מפריע לי, אלא אם זה הופך לויכוח אישי על האישיות הגבולית שלי.

wranger

New member
מה זה לא מפריע?

אני זוכר איך נעלבת כאן כשהסיקו מסקנות לא נכונות על הטקסט שלך ובעקבותיו עלייך מרשומה שקודמה לא מזמן. את מגיבה לתגובות, נכון? את מתקנת ומסבירה את הרושם שנוצר. זה לא שאת כותבת ושולחת לחלל האוויר ויאללה, שיחשבו מה שיחשבו.

suki da yo

New member
כאמור

מסקנות על הטקסט שלי אני מוכנה לתקן אבל לא לוקחת ללב. דיונים באישיות שלי זה משהו אחר.

מי שכותב כל שנה רשומות נגד יום השואה, שיתמודד

במיוחד שמקדמים את זה כל שנה בערב יום השואה.

Ronit FL

New member
"גזרתי לרינה את הצמה. אני אוהב אותה"

אני צריכה לקבל את זה כמחמאה?

פנומן 72

New member
אני חושב שכן

על תקן "אין דבר כזה פרסום שלילי". כלומר, עצם העובדה שתושב מתייחס אליך מעיד עליך שאת קיימת... תחשבי על זה...

Ronit FL

New member
יו, איזה קטע. חשבתי

להפוך שקופה קצת. מין סוג של דני דין וללכת לעקוב אחרי בצלאל. נראה לי שאצלו הכי מעניין. כל היום מסרים בוטים של תלונות על זה שעשה כך ואמר כך ותחסום אותו. ולמה אתה לא עונה לי למסר? ומי יודע אילו עוד אוצרות חבויים במערכת המסרים של בצלאל. והייתי רוצה לראות את התגובה האמיתית שלו כשהוא קורא אחד כזה. או כשהוא רואה ניק שמעצבן אותו במיוחד מתנוסס לו בתיבה......

למעלה