כוונת המשורר
/

seymore butts

New member
לי זה קרה עם כל הבלוג

מנהלת פורום מסוים שלא נזכ יר את שמו הכריזה על האתר שלי כעל "אתר שנאת נשי ם, מהגרועים בהם נתקלתי". ברור שלא שיניתי שום רשומה.

wranger

New member
אוה, הנה דוגמה לכוונת משורר שלא הובנה כראוי

יהודית, האם קראת גם את הטקסט של ההודעה הראשית או רק את הכותרת שלו? כי הכוונה של המשורר ממש לא הייתה לדבר על כתיבת שירה.

wranger

New member
ועכשיו השרשור בשער תפוז

עם קידום משונה שמטרתו כנראה להכניס את הגולשים לאווירת ה"מה?!"

MaxCat

New member
אני הייתי..

מתקן את הרשומה,כותב בתחתית הרשומה שהיא שונתה. מוחק את הודעת הנפגע(לפעמים). ושולח הודעה פרטית לנפגע כדאי להסביא לא למה התכוונתי באמת.

wranger

New member
את כל זה היית עושה?../images/Emo12.gif

גם אם נקודת ההנחה היא שמלכתחילה פרסמת את הטקסט רק כי היית לגמרי שלם איתו והוא ביטא בצורה הטובה ביותר את מה שרצית לומר? למה למחוק את הודעת הנפגע? באילו מקרים?

MaxCat

New member
הייתי משנה את הטקסט מפני ש:

כאשר אני כותב רשומה יש לי שתי מטרות: 1.שהקוראים יהנו מקריאת הטקסט 2.לפעמים אני רוצה שקוראים דווקא יתקנו את מה שלא ידעתי,או שיענו על שאלות ששאלתי. אם הקורא לא מבין את מטרת הטקסט שלי-2 המטרות כושלות! אמחוק את הודעת הנפגע כאשר הוא: -מעליב אותי כתוצאה מבלבול -מגיב בלי קשר לרשומה שהתכוונתי אליה.

צוהרים טובים../images/Emo68.gif

אני למשל לא בכינית ולא אוהבת להתבכיין אך לפעמים כותבת רשומה, מה עבר עליי באותו יום, כמו שהלך לי ראש מנוע באוטו וסיפרתי, או ספרתי שלמשל קיבלתי בטעות מכה עם החליל של הנסיכה, או נתקעתי בלי דלק, דברים רגילים וקיבלתי תגובות נאצה בעילום שם כמובן, שאני כל הזמן מתבכיינת, והכי מצחיק שבתגובות הוא או היא כותבים שהם עוקבים אחרי הבלוג וקוראים את הרשומות...... מה? לא זכותי לפעמים לכתוב דברים שקורים לי? זה אומר שאני מתבכיינת? נהפוך הוא! ממש לא בכינית והבלוג שלי רחוק מלהיות בכיני! כמו שכתבה ניקי, לפעמים תגובות נכתבות מקינאה וצרות עין!!! וחבל שבת שלום מוזהבת

blackwish

New member
זה בכלל מאפיין בתקשורת בין בני אדם../images/Emo3.gif

אתה יכול לכתוב או להתבטא בצורה שהכי ישירה ובהירה לדעתך, ועדיין לא תמיד אנשים יקלטו בדיוק מה ניסית לבטא. קרה שמחקתי רשומות, או שתיקנתי, קרה שהסברתי,וקרה שהשארתי בדיוק באותו מצב, זה תלוי גם במסר שלך ולמה את בחרת במילים מסוימות ולאיזו מטרה. אם קורא היה מפספס את המטרה, היתי מסבירה בשנית, אם כמה היו חוזרים על כך, יכול להיות שמשהו התפספס לי בנוסח. וגם, יש את השאלה למה הבלוג שלך משמש. אם הוא אישי אני פחות בעד צינזור.

למעלה