כוחה של תפילה ושל מצווה

MetalRulez15

New member
ובאותה הרצאה...

הוא משתמש גם ב"הימור של פסקל". איך זה שאין בהרצאות שלו אנשים שמסוגלים לענות לו? דרך אגב בקשר להימור של פסקל... אם מישהו מצליח להוכיח שלחיים אין כל ערך כחיים זמניים קל לו מאוד להוכיח את ההימור של פסקל בגירסה קצת שונה. אז אין מוכיחים שכן יש לחיים ערך בתור חיים זמניים? אמנם, אני מרגיש שיש להם ערך-אבל לא יכול להסביר את זה במילים.

Uranium

New member
אתה יודע מה....

אם נגיב בכעס ונחזיר לך תשובות לשאלה המטומטמת הזאת אתה תגיד שנחנו מפחדים אז אנחנו מתפרצים ואם לא נגיד תגיד שאנחנו מפחדים אז אנחנו שותקים.... אז אין אפילו מה לדבר איתך, אתה אטום מכל הכיוונים.....

Uranium

New member
רציתי להגיד שאני בנוער מרצ ואני....

באמת חושב שהאנשים שהיו שם בשבילי לו מייצגים את האנשים האמיתיים של הנוער שלי..... נוער מרצ זה חלק מהחיים שלי, אני לא מכיר את האנשים האלה, הם לא שייכים לקבומה של הנוער שלנו בצורה כלשהי, הם בכלל ממרצ סטודנטים, ואני באמת חושב שזה בושה שיש אנשים כאלה במרצ, בשבילי הם לא מייצגים אותי..... אבל בנוסף לזה שאני מתבייש בהם, אני עדיין חושב שהוא אידיוט, אבל הייתי מעלה ויכוח חכם ולעניין, ולא צועק כמוהם..... וחצמזה הוא גם לא משהו, הוא לוקח את כולם ומראה אותם בתור "כל" מרצ ושינוי", וזה שטויות....., אבל זהה ממש חבל שהוא גם מוכר את זה, זה רק מראה שלא חשוב מה זה או מי זה, העיקר שזה יעשה כסף, העיקר שזה מצולם כי ככה הם יוכלו למכור את זה ולהשיג כסף, להיות רבי שמדבר שטויות נראה פרנסה נורא טובה...

afon

New member
היי גם אני בנוער מר"צ!!!

איזה סניף אתה? מי המדריכים שלך? היית בסמינר מצדה?

afon

New member
אל תשימו לב לאורניום!!!

הוא שקרן!!! הוא מאמין ברוחניות ובכול הבולשיט הזה!!! אני מכיר אותו מפורומים אחרים!!!

meindelbium

New member
גם אני שמעתי שמועות על אורניום

שמעתי עליו כל מיני דברים מוזרים האמת שגם שמעתי על אפון כמה דברים כאלה טוב על שניהם שמעתי הרבהההה מאוווווד

MetalRulez15

New member
איך אפשר...

לא לשים לב לאורניום? תגיד, גם כשטיל עם ראש נפץ גרעיני יעוף לכיוון הבית שלך אתה לא תברח כי החלטת לא לשים לב לאורניום סימן שאלה סימן שאלה סימן שאלה סימן שאלה הודעות הזויות בשעות כללו.. אני צריך כבר שיגמר העונש הזה ולצאת מהבית

MetalRulez15

New member
יותר נכון מה _לא_ עשיתי

(מרגיש Providence משהו..
) ברחתי מהבית, סיפור ארוך, בכל מקרה נראה לי שבעוד כמה ימים הם כבר ישכחו מהעניין. נראה כבר.

Lu Tze

New member
אנשים שלא שמים לב לאורניום מסיימים

עם שני ראשים ובלי ידיים. אגב, אכפת לך לא לומר "רוחניות וכל הבולשיט הזה"?

סמפיק

New member
אחלה סרט

מצחיק חבל"ז. שאלת את עצמך למה אין קלטות כאלה של רבנים וחרדים עושים צחוק מעצמם? אולי כי הם לא עושים צחוק מעצמם אף פעם, אבל אני לא חושב ככה כי הרב עובדיה עשה צחוק מעצמו בשידור חי כשהוא קרא לשחר אילן "עויין" וכו'. אני חושב שהדתיים הרבה יותר אלימים כלפי צלמים בארועים שלהם ואם המרצה והצלם היו חילוניים מול קהל של דתיים הם היו נכנסים לבית חולים והקלטת היתה מושמדת. ואף אחד לא היה לוקח את המיקרופון ומנסה לדבר על לבם של המפריעים. הלא כן?

לכבוד "אני יגיד לכם"

תגיד, אתה באמת כזה אידיוט, או רק עושה את עצמך? אתה באמת לא מסוגל ללמוד מילה אחת בעברית (לשון הקודש)? ואחרי זה אתה מתפלא שמתייחסים אליך כמו לליצן סוג ד'? אתה אפילו לא קולט שאתה שם ללעג את הרעיונות שאתה מטיף להם - מהסיבה הפשוטה, שאתה, שלא מסוגל שכלית לקלוט מילה אחת בעברית, מתיימר לייצג את הדתיים! אתה חושב שאתה מוסיף להם כבוד

it me

New member
מלך החיות כשמו כן הוא

כל הדתיים והחרדים הם חיות. אלו פחות ארסיים ואלו קצת יותר... המלך של החיות לא יושב לו על כסא ומתפעל מיופיו של אדם, ותומך בבחירתו אלא כל מה שהוא עושה זה לומר לכולנו: "הדרך שלכם שגויה! כולכם תיצלו באש הגיא-הנום" אני אמנם אתאיסט אך יודע אני בבירור כי אפילו לפי השקפתכם "הדרך כתובה והזכות לבחור ניתנת" אז כך שאין לך, מלך, וגם לא ליתר החיות זכות או היתר לומר לי מה נכון ומה לא... אם תעצור שנייה ותפעיל את ההגיון אתה תבין שסגידה לפסילים אינה פעולה הגיונית ואולי אהבת אדם וחופש דיעה הם קצת יותר... נ.ב ההודעה נכתבה בשבת.

meindelbium

New member
מספיק להכחיש את האמת../images/Emo70.gif

אתה רוצה להגיד לי שתיארוך פחומן זאת שיטה שגוייה למדידה של גיל מאובנים?!?!?!? שכל השלדים שמצאו באופן פלאי זמן מחצית החיים של האטום המסויים בכולם השתנה פתאו פלאים?! אני מניח שאם אתה מאמין באלוהים התשובה שלך לשתי השאלות היא לא אתה שולל את המדע-מדע שהוכח כמדויק במספר ניסויים חשוב שנית:מי שולל את האמת? אנחנו או אתם?

חחחחחחחחחחחחחחחחח ע-נ-ק!!!

"תפסיקו למצוא לכל דבר סיבה הגיונית! אתם גורמים לשרלטני הדת לפשוט רגל!".

it me

New member
אנא מלך הוכח לי את כוחה של התפילה..

מה אתה עושה צחוק?!?!?!?!? מי מינה אותך לנביא עלינו???? אתה האדם הקטן ביותר שקיים ואתה חושב שמה שלא הצליחו לעשות אנשים לאורך ההיסטוריה תצליח אתה לעשות כאן בפורום. דרשני.

למעלה