כוחה של תפילה ושל מצווה

MetalRulez15

New member
ראיתי אתמול בורים מדברים

על בורות, אתה יודע, אלו שנפערים ליד ים המלח. מזעזע פשוט.

afon

New member
אין לי איך לנקד פה!

אתה באמת מתעסק בדברים קטנים

הינה ההוכחה שאתם פחדנים

ופוחדים מהאמת אם לא היתם פוחדים לא היתם מפריעים לאנשים לשמוע את האמת

MetalRulez15

New member
"אמא,

באתר של אמנון יצחק היה כתוב שכל מי שיקפוץ מהגג של עזריאלי ויצעק "שמע ישראל" אלוהים יגן עליו ולא יקרה לו כלום" "אבל בן, זה פשוט לא נכון!" "מה לא נכון? זה כתוב באתר של אמנון יצחק!!!!!!!!!!!!!" "בן, מאז שתהחלת לגלוש באתר של אמנון יצחק אתה מדבר עם יותר מדי סימני קראיה וקורא ספרי פי-לא-סופיה כל היום, מה קרה לך?" "אמא את לא מבינה שזה לא יכול להיות שתא אחד ברא את כולנו מה הוא יכול לברוא הרי הוא לא רוצה לברוא והוא כזה קטן איך הוא יכול לברוא בנאדם שיותר מתוחכם מכל המחשבים בעולם איך הוא יכול תגידי איך??????" "תקשיב בן, אנחנו לא מתווכחים על זה עכשיו, אבל שלא תקפוץ לי מהגג של עזריאלי!!!" "אבל כתוב באתר של אמנון..." "שום כתוב!, אתה לא קופץ משום גג!!!" "טוב אמא אבל איך את מסבירה את זה שבאתר של אמנון יצחק כתוב שכל מה שאמנון יצחק אומר זה אמת וזה אמת כי זה כתוב באתר של אמנון יצחק ושם הכל אמת כי כתוב שהכל שם אמת" זהו, נמאס לי

afon

New member
מצטער אבל זה לא השפעה על ההמונים!!

היו באולם בערך 20 אנשים שבאמת באו לשמוע! דבר שני אתה לא יודע מה הוא אמר שם בהטפה הדתית הזאת! אולי אמנון הטיף לרצח ולנקמה מראים לך רק צד אחד בקלטת הזאת!!! ואני מאמין בלב שלם שלא סתם פעילי מר"צ הפריעו לו באמצע

לא באמצע...

מההתחלה הם רק הפריעו ולא נתנו לו לדבר למרות שאנשים רצו לשמוע אותו זה חופש דיבור? ולMetalRulez15 מי אמר לך את כל השטויות האלה אמנון יצחק לא אומר לך את זה אז מספיק לשקר זאת האמת מה לעשות ואתם לא יכולים להיתמודד איתה!

MetalRulez15

New member
לא אכפת לי מה האנשים הללו...

עשו לאמנון יצחק. מתוך כמה מאות הרצאות די צפוי שיהיו כאלה אנשים שלא יתנו לו לדבר(לא מוצדק לדעתי..). בכל מקרה, כל אדם עם טיפה ידע יכול לסתור את כל הטיעונים שלו. ואני לא יודע על איזו אמת אתה מדבר.

neko

New member
מטאל -

זה היה מזמן. האינטרנט עוד לא היה נפוץ ונוח כ"כ לשימוש, ולאף אחד לא היה מושג שכינים מתהוות מעיפושים.

neko

New member
אם היו אומרים לך:

"מלך החיות 2 (השלם לשמך האמיתי ע"מ ליצור את מלוא האפקט), בגלל שכמותך כל הצרות בעולם. כל בני האדם שסובלים סובלים בגללך. אמא שלך נדרסה בגללך, והילדים שלך יחלו בדיפטריה בגללך. בסופו של דבר כולכם תשרפו זזזזזזזזט כמו יתושים בגלל שאתה לא מכיר במוחמד ולא מתפלל לו 3 פעמים ביום". היית מפחד מהאמת הזאת? כי הרי זו אמת. אתה אמרת.

MetalRulez15

New member
וסתם פנינה האתר של אמנון יצחק

מההרצאה האחרונה שלו.. שימו לב איך הוא מוכיח את קיומה של נשמה: " אבל מנין לי שיש יציאה כזאת? אני מדי פעם אשאל אתכם שאלות אז לא להתרגש כן אם אני שואל שאלה אחת או שתיים אתם לא רוצים לענות, משהו אחר יענה. אבל בואו נראה איפה נגיע. אני אשאל אותך שתהיה בריא אתה פה עם המשקפיים אפשר? אתה שומע אותי באוזן או בנשמה? בנשמה. ז``א כולם יודעים פה ששומעים בנשמה? לא. אם אדם סובר שהוא שומע באוזן, באוזן, אדם שמת יש לו עוד אוזן. דבר איתו הוא לא שומע. מה חסר לו? נשמה. אז מי שמע קודם? הנשמה. לא האוזן. פתח למת את העיניים, הוא רואה? לא רואה. מה חסר לו? נשמה. מי ראה קודם? נשמה. אותו דבר אדם צריך להבין בשר לא שומע. בשר לא רואה. בשר לא חושב. קח קילו בשר מהאיטליז דבר איתו שכנע אותו יענה לך? שום דבר. בשר, כלום. אז איך בשר שומע ורואה? לא רואה. אלא הנשמה, החיות שלי, האני זה לא מה שאתם רואים פה בחוץ. האני זה הנשמה. ואני לא מת. למה לא מת? ``ויצר ה` אלוקים את האדם עפר מן האדמה ויפח באפיו נשמת חיים`` אנחנו עשויים משתיים: גוף שזה מעפר ונשמה שהיא נפיחה של הקב``ה בתוכנו, נשמת חיים. שהיא החיים הנשמה היא החיים. הגמרא אומרת ``מהי דנפח מדלי נפח`` מי שנופח, ממנו נופח. אקח בלון ואנפח אותו אסגור אותו מה יש בתוכו? נפיחה שלי חלק ממני נמצא בתוך הבלון. הקב``ה נפח בי נשמה." עכשיו אני שואל.. אילו מין אנשים משתכנעים מטיעון כזה?

MetalRulez15

New member
ועוד משהו מאותה הרצאה

"אני מתכונן להוכיח לכם הערב שיש חוץ. לא להאמין, להוכיח שיש חוץ, ושחזרו אנשים מהחוץ. והיום המדע מוכיח את זה בארבע פנים שיש חוץ. בלי תורה בלי אמונה בלי שכל אפילו. אני מבין שקצת שמעתם אתמול מי ששמע ויש כאלה שלא שמעו. לכן אני מרשה לעצמי קצת להרחיב. ובכן מתים קליניים זה אחת מהשיטות להוכיח שיש חיים לאחר המות. סיאנסים זה אפשרות נוספת. היפנוזה בגלגול נשמות. גם חלום יכול לעזור לנו בענין הזה. מתים קליניים זה אנשים שאין להם לא דופק לא פעימות לב ולא גלי מח אנשים שמתים טוטאלית. יש להם תעודת פטירה הם מתים שעות חלקם אפילו ימים. חזרו לחיים. אנשים כאלה יש אלפים. אני עצמי נתקלתי בעשרות. אבל מההענין שבזה זה נס בפני עצמו. כי המדע אומר שאם אדם מספר דקות מוחו לא פועל לא יכול לחזור לחיים כי התאים מתים. והנה אנשים אחרי שהיו מתים, הכחילו, איבדו צבע, התקררו בדקו אותם מתים חלק היו בפריז`ידר, חלק בארון חלק עוד היו מוטלים בביה``ח. חזרו לחיים. אבל זה נס בפני עצמו." כמה "חצאי אמיתיות יש שם? פרס כספי בסך 150 ש"ח יוגרל בין המנחשים נכונה

afon

New member
שים לב איך אני הורס לו את התאוריה

אנחנו לא יכולים "להבין" שאנחנו שומעים זו פעולה לא רציונלית. אני רוצה לראות בן אדם מצליח לא לשמוע משהו ששמים לו שני רמקולים ליד האוזניים. אנחנו לא יכולים לשלוט על זה המוח ישר מפרש את גלי הקול לזרמים במוח. אנחנו יכולים להחליט האם אנחנו נחשוב על המילים המוזיקה או הצלילים שאנחנו שומעים. אבל לקלוט אותם אנחנו לא יכולים להחליט. (כמובן בלי אמצעים חיצונים כמו אוזניות שעוצרות רעש)

MetalRulez15

New member
הוא יכול לטעון

שבדיוק בגלל זה אי אפשר לשלוט בנשמה ויש לה קיום משלה. אבל מוזר באמת שאף אחד מהאנשים בהרצאה לא טרח להעיר לגבי האיבר הלא חשוב ההוא... מה שמו.. אה! "מוח".

Lu Tze

New member
אני לא חושב שזה אפילו מצריך הפרכה,

אבל יש דרך יותר אלגנטית. אם הוא מגדיר "נשמה" כמה שגורם לגוף לפענח את פגיעת האטומים על עור התוף כ"קולות", אז יופי לכולנו! מתברר שנשמה זה מח פעיל. וכדי להדגיש את הנקודה: אבל מנין לי שיש יציאה כזאת? אני מדי פעם אשאל אתכם שאלות אז לא להתרגש כן אם אני שואל שאלה אחת או שתיים אתם לא רוצים לענות, משהו אחר יענה. אבל בואו נראה איפה נגיע. אני אשאל אותך שתהיה בריא אתה פה עם המשקפיים אפשר? איך מכונית נוסעת, עם המנגון של או בעזרת הנשמה? בנשמה. ז``א כולם יודעים פה שמכונית פועלת בעזרת הנשמה? טוב, אפשר להמשיך, אבל אני עצלן. תחליפו בקטע את המילה "אדם" ב"מכונית" ואת המילה "אוזן" ב"המנגנון של המכונית".

meindelbium

New member
גלי קול=

תנודות של האוויר (המורכב מאטומים.....) כאילו האוויר זז בקצב קבוע וגורם לרטט של עור התוף שמעביר את זה לעצם אחרת (הידעתם?הקטנה בגוף) ומשם לעצבים ולמוח

אמנון יצחק

הוא היחיד שקרא לכל המדענים שלכם להיתעמת איתו והוא הלך לאוניברסיטה העברית לא כדי להיתעמת עם הסטודנטים הוא הלך כדי להיתעמת עם המרצים שלכם אבל משום מה הם לא רצו לבוא והאוניברסיטה רצתה לבטל את האירוע אבל אמנון יצחק אמר להם "לא אתם אמרתם שתקימו את האירוע הזה אתם תקימו אם לא אני הולך איתכם לבית משפט" ובסוף יצא שרק מי שיש לו כרטיס של סטודנט יוכל להישתתף בערב הזה ובאו כמה סטודנטים אבל היו גם כמה סטודנטים שבאו להפריע

למעלה