כוח על טבעי

תוםשפר

New member
כוח על טבעי

אני יודע שאתמול ה-21.11.06 היה ירח אפל.... אני לא יודע אם זה זה אבל קרו לי כמה דברים שמעידים על כוח על-טבעי (התחלתי להתאמן בטלקינזיס לפני שבוע) הדברים שקרו א. רציתי להתקשר למישהו ופתאום הטלפון צלצל ב. פשוט ידעתי שזה הוא ג. באותו יום נפגשתי איתו ויכולתי להשלים כל משפט שאמר ד. פחות או יותר הרגשתי על מה הוא חושב.... מה זה בכלל ירח אפל???? ומה רצף הארועים המוזרים שקרו לי אומר???? בתודה מראש הטלקינזיס המתחיל

Raidho

New member
אני ממליץ

שלפני שתפתח ת'פה (ת'מקלדת) ותשאל שאלות, תנסה ללמוד קצת. מעבר למחקרי אינטרנט, שזה, כמו שאמרים ברוסית: "גיבלויה דלו" - עסק אובדני, הייתי פשוט ממליץ בחום לדפדף בפורום הזה, לקרוא חומר של ככה שבועיים-שלושה אחורה (אפשר גם שנה) ולראות מה אתה לומד מזה. אחרי זה תראה מה מכל האינפורמציה אתה לא מבין, תנסה למצוא לזה תשובות באינטרנט או בספרים שמומלצים פה כל שני וחמישי, ואם אחרי זה אתה עדיין לא תבין משהו, תשאל שאלה מסודרת. ואל תתרגש יותר מדיי, מה שקרה לך קורה לי על בסיס קבע. כשיצור אנרגטי ינסה להרוג אותך במכות, תתחיל לשמוע קולות מעולמות אחרים, תמצא כוויות על גוף שלך תוך כדי שאתה מתעורר באמבטיה, 20 מטר מאיפה שהלכת לישון - אז תתחיל להתרגש... א-ב של פורומים: כאשר אדם כותב הודעה חדשה (עיגול כתום) בפורום ואנשים אחרים (או הוא עצמו) מתחילים להגיב לו(עיגולי כחול), נוצרת פיסקה שנקראת שרשור. להגיב להודעה, ע"י לחיצה על הכפתור "+הוספת תגובה" נקרא לשרשר. כאשר אתה משרשר הודעה, היא מופיעה מתחתיה, משבצת אחת שמאלית להודעה אליה היא משורשרת, מה שניתן לראות לפי חזותו של הפורום. זה מאפשר לזהות ביתר קלות מי עונה על מה ובאיזה הקשר. אתה התבקשת בעצם להגיב להודעות לפי הקשר, כלומר להתיחס להודעה אליה אתה מגיב. Merry fortune

gwizard

New member
בבקשה ממך

אל תעשה טרנסליטרציה של רוסית באותיות עבריות כי זה פשוט מזעזע. אם כבר, אז באנגלית: gibloe delo

ההגמון

New member
לא אומר כלום.

כמו שידידי הטוב ראידהו ציין, כבר קרו לאחרים דברים מוזרים יותר, ומה שאתה מתאר אינו יוצא מגדר הרגיל בחיים שלנו. מעבר לזה, למה אתה מקשר את זה לירח אפל אם אתה בכלל לא יודע מה זה? אם היית טורח להסתכל מדי פעם על השמיים, היית שם לב שיש יום מסויים בחודש שבו אין ירח. זה קורה ביום שבו כדור הארץ (שעליו אנחנו חיים) בא בין השמש לירח. לכן השמש לא מאירה את הירח, האור לא חוזר מן הירח (לכן הוא זוהר) מה שיוצר "לילה בלי ירח" או "ירח אפל".

תוםשפר

New member
סתם שאלה....

לכל מי שמתכתב פה בפורופ יש כוחות מאגים? או לא בהכרח?? ואם לא אז מה יש לו לחפש כאן (אלא אם כן הוא מנסה ללמוד.... כמוני [:) ואם כן אז איזה כוחות יש לכם וכמה זמן אתם עובדים על זה (השאלה הזאת היא רק כדי לנחם אותי.... עוד לא הצלחתי טלקינזיס)

mbinh

New member
נאמר ע"י חבר הפורום רידאהו שמו

שעדיף לך ללמוד קודם ורק אז להפנות שאלות.ומדוע? א. כדי לא להראות בורות(דבר שאתה בקלות עושה) ו-ב.אולי חלק מהשאלות שאתה תרצה לשאול(או רוצה לשאול) לא שיכות לנושא,לתחום המאגיה. יש אנשים שנולדים עם יכולות מסוימות שלרוב אין כדוגמת חיזוי וכו'. לעומת אלה שנולדים עם יכולות יש את אלו שעוסקים במאגיה ללא יכולת "מיוחדת".הרוב העוסק במאגיה אין לו יכולות "מיוחדות" מלידה.ברוב תורות המאגיה אתה לא מפתח יכולת מסוימת כמו טלקנסיז(שלדעתי לא שייך לתחום המאגיה,אפשרי להשיג אותו בדרך המאגית כמו כל דבר אחר).

mbinh

New member
לטיה

מבורות אפשר רק ללמוד. הרי בורות היא ריקנות מכל ידיעה,ומהתחתית אפשר רק לעלות.

ההגמון

New member
לא.

כל אדם בפורום מתעניין במאגיה. חלקם באים לשאול שאלות ולבקש עזרה בקשר לנושא מסויים. חלקם עוסקים במאגיה, ולחלקם אכן יש כוחות מלידה.

ההגמון

New member
הדבר הכי מוזר שקרה לי?

טוב, אני יכול להגיד, על בטוח, שהדבר הכי מוזר שאי פעם קרה לי זה לפגוד מישהו שכל כך דומה לי שזה מפחיד. אבל לא, אני לא רוצה לפרט, אז תסתפקי בזה.

mbinh

New member
סיפור

ראיתי שלוש שמשות ואת השמים בוערים.ככה סתם באמצע שיעור פתאום.וזה היה מפחיד.

MetalSinagouge

New member
הדבר הכי מוזר שקרה לי-

קורה כל הזמן- אני לא רואה שום דבר מוזר. שזה די מבאס, כי אני כ"כ שקוע בכאוס הזה של בטון עד שאפילו אי מתעצל לבהות בשקיעה מדי פעם- דבר מוזר (אבל באופן יפה) בפני עצמו.

RainBird

New member
והגרזן הונף והשירשור נגזם. למה? אתם באמת צריכים לשאול? קללות, ירידות אישיות וכו'. מספיק. ארדן.

למעלה