כוח על טבעי

mbinh

New member
חבל

שהשרשור ירד רציתי לראות אם ה"חבר" החדש בפורם יענה לשאלותי. אבל זה מה שצריך לקרות(שרשור לא לעינין ועברות על התקנון).

Jagreen

New member
לא עמדתי לענות לך

ואם אתה מסכים לכך שהשירשור היה אמור לרדת, בוא לא נחדש אותו שוב.

Jagreen

New member
לא עם הגרזןןןןן

אבל אתה צודק, לקצץ אותם... כמה עבודה היה לך...טוב בשביל זה משלמים לך, משלמים לך נכון?

Jagreen

New member
גם בפורומים אחרים לא משלמים?

או שרק בתפוז? נראה לי שאתה צריך לקבל תשלום, אולי סימלי, אבל אתה עושה כאן עבודה, אז למה לא?

RainBird

New member
בעיקרון? כי כל הקהילה המאגית יקרה לליבי, ואני יודע שניהול יעיל יעלה את רמת הפורום פלאים- מה שיעלה את הרמה של הקהילה בצורה מסויימת, ויעשה את ישראל מקום טיפה יותר טוב עבורי לחיות בו. ככה שאין יותר מידי אלטרואיזם. עכשיו שעניתי על זה תרשה לי לשאול אותך שאלה: למה לא באת למפגש? אני בטוח שאם היית אומר את *כל* זה לריידהו פנים מול פנים זה היה: 1. לא נאמר על גבי הפורום שלי- ולפיכך חוסך ממנו שטויות רבות. 2. הייתה יכולה להיות תגובה של אלימות פיסית- שזה היה הרבה יותר מעניין מגיבוב בלע על הפורום, ואפילו אני יודע שלא להתחיל מכות עם אסטרואיר. 3. הייתה לך הזדמנות מדהימה להתחיל עם החברה שלו בטי, שהיא פשוט אישה יפה. מה דעתך על זה להבא?

Jagreen

New member
אז אני יענה לך

1. אני לא חושב שמה שאמרתי היה שטויות, אנשים לא הסכימו והפכו את ההודעות שלי לויכוחים ילדותיים. 2. אלימות פיזית - לא היה יותר מעניין, זה היה נגמר תוך שלוש שניות, אם זה היה נמשך יותר משלוש שניות זה היה נורא מאכזב אותי, והייתי מסיק מכך שאני לא בכושר. 3. החברה שלו לא ממש מעניית אותי, אני נשוי. ולא באתי למפגש, כי אני לא בטוח עדיין שאתם (אולי זו טעות גדולה ולכן אני אומר לא בטוח) האנשים שאני רוצה להיות בקשר. לכן לפני שאני קופץ לכל מיני מפגשים רציתי להכיר יותר טוב, בינתיים ההתרשמות שלי על הפורום או המשתתפים בפורום די שלילית, אולי זה ישתנה? אולי לא, זה לא באמת משנה. ולתגובה שלך על השאלה שלי, כל הכבוד לך.

RainBird

New member
"הפכו את ההודעות שלי לוויכוחים ילדותיים"- מה קרה לאחריות אישית? אתה לא לוקח אחריות על מה שקרה בדיון הזה? דיון מתרחש בין יותר מאדם אחד על גבי פורום. כשדיון הופך לשטויות זה אשמת שני הצדדים. 2. זה עדיין היה יכול להיות משעשע לצופה מהצד. 3. יפה לך. והשאר- זו סתם ביקורת. אתה לא יכול להכיר אדם רק לפי ההתנהלות שלו על גבי הפורום.

Jagreen

New member
יש לי את השיטות שלי להכיר אנשים ../images/Emo6.gif

לא אני לא לוקח על עצמי אחריות, כי בסך הכל הויכוחים שיעשעו אותי, אז למה לי לנסות לעצור אותם? והגיע הזמן שתעשה הבחנה בין מישהו שמעלה נושא ודעה משלו, לבין מישהו שמתחיל לסטור ונסות להוכיח עד כמה שהראשון טוע. כאן מתחיל הויכוח, אני רק אמרתי את דעתי, לא רציתי להוכיח כלום או להתוכח עם מישהו. אבל אם לוקחים את זה למקום הזה, וממש דורשים ממני להוכיח, אז למה לא? בקשר לאותה נקודה - 2, אני לא חושב שזו המטרה של הפגישות שלכם. זאת אומרת אני מקוה שלא... אם אתה רוצה שעשועים מהסוג הזה, אפשר לקיים פגישות מיוחדות למטרה זו, לסגור חשבונות
.

mbinh

New member
לפי הסבריך אתה התחלת את הוויכוחים

אני רק רוצה להזיכר לך שאלון אמר אמירה מסוימת ואתה זה שניסה להוכיח שהיא טעות.

Jagreen

New member
לאן נעלמת ההגמון

אתה הייתה אחד מהסיבות העיקריות לכך שכל כך נהנתי מהויכוח

ההגמון

New member
בעיות במחשב.

יום יומיים אני פה ונוכל להתווכח, בכיף. אני מאמין שאני נהנה מזה בדיוק כמוך, אולי אפילו יותר. והשם הוא פיטר. ושלך?

mbinh

New member
ל-JAGREEN

מה הרקע המאגי שלך? פאגאני או מונוטאיסטי? איזו אמונה.?

למעלה