כוח על טבעי

Jagreen

New member
אני ראיתי באחד מהדפים בפורום

שאתם אוהבים לקטלג סוגי מאגיה, בעצם לקטלג הכל לפי השאלון שלכם. אני לא עובד בצורה זו. אני לא פאגני ולא מונוטאיסטי לפי מובן המילה כאן. אני מכיר בקיומם של כוחות, אולי למה שאתם קוראים אלים אולי לא. ואני מכיר באחדות. על הרקע שלי אני לא ממש שמח לדבר עדיין מצטער, לא מנומס? אולי. דבר אחד אני יכול לומר, שלפי הבנתי מאגיה נועדה לעזור להוביל אותי למקום גבוהה יותר...וזו המטרה שלי. וככל שאני מתקדם ומתקרב למטרה זו, המאגיה נעשית רק משהו שולי ומישני. הדבר המטומטם ביותר לדעתי, הוא להפוך את המגיה למטרה.

mbinh

New member
בסדר

וכמה זמן אתה עוסק במאגיה? או כמה זמן אתה משתמש במאגיה כדי להגיע למקום גבוהה יותר?

mbinh

New member
הרבה זמן יחסית אליי

למדת לבד או עם מורה? מאיפה למדת? ועל באילו דרכים מאגיות אתה פועל(מאגיה טיקסית,...)

Jagreen

New member
בהתחלה למדתי לבד

לאחר זמן מה הבנתי שאני מגשש לגמרי בחשכה, למזלי פגשתי בכמה אנשים שהפנו אותי לקבוצה שעסקה בנושא. היו שם אנשים שעסקו בכל מיני אומנויות מיסטיות יותר מעשרים שנים, וכמובן מורה. לא מאגיה טיקסית.

mbinh

New member
שאלתי איזו מאגיה לאו דווקא טיקסית

אז איזו מאגיה?

Jagreen

New member
אולי פעם נשב ונגדיר,

באיזו מאגיה אני עוסק...בינתיים מה שברור שזו לא מאגיה טיקסית...

PurpleFilth

New member
וואו, איזה מגניב ומיוחד אתה

כשאתה לא מקטלג דברים. כמה רחב-אופקים ושובר-מוסכמות. תעשה לי ילדים. רק תן לי להבין משהו: ככל שהמאגיה מובילה אותך מטרה שלך היא נעשית דבר שולי יותר? או ככל שהיא מובילה אותך לדיוינציה, הצד הפרקטי שלה הופך לשולי יותר?

Jagreen

New member
המאגיה נעלמת

אני חוזר אליה בכל פעם, אך השימוש בא נהפך לשימוש מעודן יותר. וכבר אין כל שימוש למטרות פיזיות כאלה או אחרות. לא חושב שמה שאמרתי היה בו משהו שהדגיש שאני מיוחד, פשוט ציינתי שהמושגים שלי שונים, בגלל שהשיטה שונה. והייתה בקבוצה אפילו בקשה לא לקטלג את העבודה שלנו, מסיבות שונות ומענינות, ולא כי אני רחב אופקים או מיוחד. בעינין של לעשות לך ילדים, אולי עדיף לפני כן לשתות איזה קפה ביחד? אהה נכון אני נשוי, אולי בגילגול הבא...........

PurpleFilth

New member
אני לא חושבת שהבנת את השאלה שלי.

כתבת: "מאגיה נועדה לעזור להוביל אותי למקום גבוה יותר (...) וככל שאני מתקדם (...) המאגיה נעשית רק משהו שולי ומשני". ניסיתי להבין אם המאגיה עצמה נעשית בעבורך משהו משני יותר ככל שאתה מתקרב למטרה שלך, שהיא דיוינציה (אם הבנתי נכון), או שפשוט ככל שאתה מתקרב לדיוינציה המאגיה שלך נהיית פרקטית פחות. (האמת, פשוט לא ברור לי איך האמצעים שלך נהיים פחות חשובים ככל שאתה מתקרב למטרה, וקיוויתי שהתכוונת משהו אחר). אה, סליחה, אתה לא מיוחד, אתה שונה. ברור. קפה? לא תודה. מעדיפה שוט של אייריש קרים עם טיפה וויסקי למעלה, בהצפה.

Jagreen

New member
אלכוהול עם סוכרים, זה לא אני ../images/Emo13.gif../images/Emo5.gif

בגדול גם וגם אם תרצי אני אשמח להרחיב במסר האישי שלך. אם לא אז אולי בהזדמנות...

למעלה