אתה לא פסיכופת. אתה סתם פסיכי.
1. לא זכור לי שאמרתי אבל יכול להיות.
זה בסדר שאת לא זוכרת. זה היה ב-20221. לא זכור לי שאמרתי אבל יכול להיות.
אפשר גם פסיכולוג. גם פסיכולוגים ופסיכיאטרים משתמשים בכלי אבחון שונים, כולל מבחנים ושאלונים של דיווח עצמי שהם נותנים לנבדק למלא, ולכן כאשר זה הכלי, אין הבדל בין אם פסיכיאטר או פסיכולוג נותן לנבדק למלא ואז לוקח את זה בחזרה, מחשב ואומר לו מה התוצאה, לבין אם הנבדק בודק את עצמו באינטרנט עם שאלון או מבחן מתאים ואז המחשב אומר לו את התוצאות, כל עוד זה כלי אמיתי ורציני ולא סתם איזשהו משהו שאיזשהו אידיוט בנה, שם באינטרנט וקבע "זה מבחן פסיכופתיה".2. קביעה האם מישהו פסיכופט נעשית ע"י פסיכיאטר ולא ע"י אתר אינטרנט מפוקפק.
את לא יכולה לרקוד על שתי חתונות, לטעון שהמבחן לא אמין כדי שאולי אני בכל זאת אוכל להיות פסיכופת למרות שיותר מ-20% מהאנשים יותר פסיכופתים ממני (כדי שאהיה פסיכופת, רק מקסימום עליון של 0.99% מהאנשים יכולים להיות יותר פסיכופתים ממני), ואז בנקודה הבאה לטעון שהמבחן אמין, כדי שתוכלי להתרברב איך שאני יותר פסיכופת מ-כמעט 80% מהאנשים בעולם.3. גם התוצאות המוצגות לא ממש מחמיאות לך.
לא. מילאתי את השאלון בצורה כנה ואמיתית4. כל אחד יכול להציג כל תוצאה שהוא רוצה.
אז למה כל טענותיי הן בנוגע לאחרים והן בנוגע לעצמי מגובות באינספור ראיות מכאן ועד להודעה חדשה?5. אתה מדגים יום יום את חוסר היכולת להכיר במציאות הן לגבי אחרים והן לגבי עצמך
1. אז את מודה שהמבחן הוא מבחן אמיתי ורציני שבאמת עובד?סביר שגם במבחן הזה התשובות שלך מנותקות מהמציאות ולכן לתוצאה אין שום משמעות.
הוא פשוט היה נותן לי לעשות את המבחן שעשיתי בעצמי באינטרנט או מבחן שווה ערך אליו. כפי מה שהוסבר והוכח, מדובר בכלי אמיתי ורציני למדידת פסיכופתיה.6. אם אתה באמת מעוניין לדעת מה אתה לך למאבחן מוסמך.
או פשוט לא היה... לרוע מזלך החיפוש חזר לתפקד. אז זה מה שאני כתבתי: "הדיבורים שלו על עצמו, ההשתלחות שלו בכל מי שחלק עליו תוך התהפכויות מהירות ממצב של להחמיא למישהו לבין מצב של לגדף אותו, האובסיסיביות שלו לגבי גולשים מסויימים כולם מאפייני אישיות של פסיכופט"זה בסדר שאת לא זוכרת. זה היה ב-2022
גם את הבנת הנכתב בדומה לתאומו הוירטואלי.או פשוט לא היה... לרוע מזלך החיפוש חזר לתפקד. אז זה מה שאני כתבתי: "הדיבורים שלו על עצמו, ההשתלחות שלו בכל מי שחלק עליו תוך התהפכויות מהירות ממצב של להחמיא למישהו לבין מצב של לגדף אותו, האובסיסיביות שלו לגבי גולשים מסויימים כולם מאפייני אישיות של פסיכופט"
הדגמת לנו, שוב, את חוסר הבנת הנקרא שלך.
כשתלמד לתמצת ולהציג נימוק בלי לחזור על עצמך וכשתשפר את הבנת הנקרא ואת הסקת המסקנות שלך אולי אקרא את מה שאתה כותב.
אין מושג כזה "הבנת הנכתב" וזאת מכיוון שאין צורך במושג שכזה. מושג "הבנת הנקרא" מתייחס להבנת הנקרא של מה שנכתב.גם את הבנת הנכתב בדומה לתאומו הוירטואלי.
בוודאי שיש, הכוונה שאתה לא מבין את אשר אתה כותב, בהנחה שאתה כותב ולא המטפל שלך כותב במקומך.אין מושג כזה "הבנת הנכתב" וזאת מכיוון שאין צורך במושג שכזה. מושג "הבנת הנקרא" מתייחס להבנת הנקרא של מה שנכתב.
כן, גם תאומך הוירטואלי לא מבין את אשר הוא כותב וגם אצלו יש מצב שזה הרבי שלו כותב במקומו.תודה שהדגמת שוב ובפעם האלוהים יודע כמה את רמתך השכלית הנמוכה מאוד שעליה קיימת הסכמה רחבה בכל האתר ברמה של מקיר לקיר כמו גם את זילות ההשכלה הגבוהה בישראל בפרט ובעולם הראשון בכלל ואת הרמה הנמוכה להפליא של אקדמאים בימינו אנו, מה שמוכיח את רעיונותיי באשר למדינה, חברה ושוויון כמו גם מהווה את אחת הסיבות המרכזיות להיותה של המאה ה-21 המאה הגרועה ביותר מזה חמישים מאות שנים לפחות.
אתה גם ממשיך להדגים את נטייתך לשימוש במנגנון ההגנה "השלכה", כאשר אתה ממשיך להשליך על אחרים דברים שלך, והפעם, דמיון להרינגטון. אבל תבין, לא משנה כמה פעמים תאשים אחרים בדמיון להרינגטון, שאליו אתה דומה כמו שתי טיפות מים, זה לא ירחיק ממך את דמיונך אליו. צר לי מאוד
למרות שהיה לי ברור שאין מושג כזה, גיגלתי בשבילך "הבנת הנכתב", רק בשביל שיסתבר, כצפוי, שאין דבר כזה.בוודאי שיש, הכוונה שאתה לא מבין את אשר אתה כותב
מכיוון שכפי מה שהוכח פעמים רבות רק בשרשור זה, עם התמונה שבפוסט הפותח ועם הודעות לאנשים, אני בבירור בריא לחלוטין מבחינה נפשית, ולכן באופן לא מפתיע, אין לי מטפל. לך מצד שני, צריכה להיות עובדת סוציאלית צמודה ממשרד הרווחה. פלא שאתה בכלל מסוגל להתלבש בכוחות עצמך, עם רמות הטיפשות שאתה הפגנת לאורך השנים, שגרמו להסכמה רחבה בכל האתר מקיר לקיר, הסכמה חוצת מחנות פוליטיים, גילים ומגדרים, שאתה מפגר.בהנחה שאתה כותב ולא המטפל שלך כותב במקומך.
שוב פעם תודה על הדגמתך את נטייתך לשימוש במנגנון ההגנה "השלכה", כאשר אתה ממשיך להשליך על אחרים דברים שלך, והפעם, דמיון להרינגטון. אבל שוב, תבין, לא משנה כמה פעמים תאשים אחרים בדמיון להרינגטון, שאליו אתה דומה כמו שתי טיפות מים, זה לא ירחיק ממך את דמיונך אליו. צר לי מאודכן, גם תאומך הוירטואלי לא מבין את אשר הוא כותב וגם אצלו יש מצב שזה הרבי שלו כותב במקומו.
לא פרי דימיוני, אלא כי אתה מוטציה בדיוק כמו תאומך הוירטואלי שלא מבינים את אשר כותבים.למרות שהיה לי ברור שאין מושג כזה, גיגלתי בשבילך "הבנת הנכתב", רק בשביל שיסתבר, כצפוי, שאין דבר כזה.
קיבלתי רק תוצאות של "הבנת הנקרא", וזאת מכיוון שאין דבר כזה "הבנת הנכתב", כי כבר מושג הבנת הנקרא מדבר ומתייחס להבנת הנקרא, של מה שנכתב.
תודה שבפעם האלף ואחת הוכחת כמה כל האתר צדק באשר לרמתך השכלית, כמו גם את זילות ההשכלה הגבוהה.
זה שתמציא מושגים שלא קיימים פרי דמיונך, לא יהפוך אותם לאמיתיים או כאלו שנזקקים להם ושאינם מגובים ומכוסים כבר תחת מושגים אחרים שקיימים באמת.
הפסיכיאטר באברבנאל אישר זאתמכיוון שכפי מה שהוכח פעמים רבות רק בשרשור זה, עם התמונה שבפוסט הפותח ועם הודעות לאנשים, אני בבירור בריא לחלוטין מבחינה נפשית, ולכן באופן לא מפתיע, אין לי מטפל. לך מצד שני, צריכה להיות עובדת סוציאלית צמודה ממשרד הרווחה. פלא שאתה בכלל מסוגל להתלבש בכוחות עצמך, עם רמות הטיפשות שאתה הפגנת לאורך השנים, שגרמו להסכמה רחבה בכל האתר מקיר לקיר, הסכמה חוצת מחנות פוליטיים, גילים ומגדרים, שאתה מפגר.
כהרגלך בקודש, אתה לא יצירתי ומעתיק ממני את כל אשר אני כותב עליך וזה לא מפתיע כלל, כי אתה מוגבל שיכליתשוב פעם תודה על הדגמתך את נטייתך לשימוש במנגנון ההגנה "השלכה", כאשר אתה ממשיך להשליך על אחרים דברים שלך, והפעם, דמיון להרינגטון. אבל שוב, תבין, לא משנה כמה פעמים תאשים אחרים בדמיון להרינגטון, שאליו אתה דומה כמו שתי טיפות מים, זה לא ירחיק ממך את דמיונך אליו. צר לי מאוד
האש של הקנאה שלך בי, המשתוללת בליבך ללא שליטה:לא פרי דימיוני, אלא כי אתה מוטציה בדיוק כמו תאומך הוירטואלי שלא מבינים את אשר כותבים.
כ"א נורמטיבי מבין את אשר כתב, אחרת לא היה יכול לכתוב, אך במקרה שלכם, כנראה, שמישהו כותב במקומכם, אחרת אין הסבר, איך אתם לא מבינים את אשר כתבתם?
הפסיכיאטר באברבנאל אישר זאת
כהרגלך בקודש, אתה לא יצירתי ומעתיק ממני את כל אשר אני כותב עליך וזה לא מפתיע כלל, כי אתה מוגבל שיכלית
בזכות ל"ג בעומר, נפל לי האסימון, למה אתה כל הזמן מראה מדורות?האש של הקנאה שלך בי, המשתוללת בליבך ללא שליטה:
צפה בקובץ המצורף 104544
המדורות שאני מראה הן השריפה שאתה נשרף בה של הקנאה העזה והמשתוללת שאתה מקנא בי בעקבות הבדלי המעמדות בינינו. לכן אתה צריך להמציא עליי סיפורים דמיוניים כמו "סגור בחדר שלי בקומה שלי", "לא יוצא מהבית" ו"מפחד מאנשים". בשביל להביא הקלה של שריפת הקנאה המשתוללת בתוך הלב שלך.בזכות ל"ג בעומר, נפל לי האסימון, למה אתה כל הזמן מראה מדורות?
יש לך חסך ילדות שאף פעם לא הוזמנת למדורה ויכולת לראות מדורה רק בתמונות
כפי שאני כותב תמיד, כולי אמפתיה למצבך העגום שנמצא במעצר בית (לא משטרתי) מפחד לפגוש אנשים
למה אתה כל הזמן מזכיר לנו איך ניסית להתאבד כפי שהראתי בתגובה אחרת בשרשור עם קישור לפורום הליכוד ששם סיפרת על נסיונך ואפילו סבא היה מודאג ממך בתגובה #3 שלו?המדורות שאני מראה הן השריפה שאתה נשרף בה של הקנאה העזה והמשתוללת שאתה מקנא בי בעקבות הבדלי המעמדות בינינו. לכן אתה צריך להמציא עליי סיפורים דמיוניים כמו "סגור בחדר שלי בקומה שלי", "לא יוצא מהבית" ו"מפחד מאנשים". בשביל להביא הקלה של שריפת הקנאה המשתוללת בתוך הלב שלך.
בהזיות שלך בשעה שכולם חוגגים במדורההייתי במדורות ל"ג בעומר בתור ילד ומיותר לציין שהייתי מסמר הערב
זה היה הדובי שלך בשעת ההזייה בכדי שתוכל להירדם בלילה, נכון מוגבלי
אל תערבב עם ההזייה שלך בשבועות
בפעם ה-200. הבדיחה הגרועה שלך על איך שהבדיחה המצוינת שלי בזמנו היא ניסיון התאבדות, לא מצחיקה אף-אחד. תמונות השריפה הן תמונות השריפה המתחוללת בתוך ליבך מרוב קנאתך העזה בי על רקע הבדלי המעמדות בינינו.למה אתה כל הזמן מזכיר לנו איך ניסית להתאבד כפי שהראתי בתגובה אחרת בשרשור עם קישור לפורום הליכוד ששם סיפרת על נסיונך ואפילו סבא היה מודאג ממך בתגובה #3 שלו?
בהזיות שלך בשעה שכולם חוגגים במדורה
זה היה הדובי שלך בשעת ההזייה בכדי שתוכל להירדם בלילה, נכון מוגבלי
אגיד לך את מה שאמרתי למומחה עליך לפני מספר ימים, מכיוון שאני חושב שזה מה שהכי יתאים פה:אל תערבב עם ההזייה שלך בשבועות
מה לעשות שרובנו המוחלט למעט מומחה לקנוניות לא אוכלים את הלוקשים והשקרים שלךבפעם ה-200. הבדיחה הגרועה שלך על איך שהבדיחה המצוינת שלי בזמנו היא ניסיון התאבדות, לא מצחיקה אף-אחד. תמונות השריפה הן תמונות השריפה המתחוללת בתוך ליבך מרוב קנאתך העזה בי על רקע הבדלי המעמדות בינינו.
היבלת כואבת, מוגבל מחמד שלי?עוד בפעם ה-200, הקנאה העזה שלך בי ממש לא מעניינת אותי, אז עוף לי מהפרצוף, קנאי
כמה אני יכול להכיל אותך ואת קנאתך בי?
היבלת כואבת מאוד, הא מוגבל מחמד שליאגיד לך את מה שאמרתי למומחה עליך לפני מספר ימים, מכיוון שאני חושב שזה מה שהכי יתאים פה:
אם הייתה לך טיפת שכל בקודקוד, היית היה לוקח את קנאתך העזה ועם כל הכאב והקושי שבדבר, מפנים אותה פנימה, ולא חושף את עצמך כאדם המגיע מאשפתות, מעוני, מקושי ומסבל, שכואב לו לראות מול הפרצוף שלו ילד שמנת מפונק אירופאי-רוסי זין מניאק אשכנזי לבן פריבילגי אליטיסטי ובורגני מהאריסטוקרטיה שמגיע ממשפחה עם כסף ושהוא דור חמישי באקדמיה, אבל טוב, בסדר, אקדמאי חדש שלא כשיר להשכלה הגבוהה שקיבל שזרקו אותו מהאוניברסיטה שעבד בה בעקבות רמתו הנמוכה, שגדל בעוני, בקושי, בסבל בל יתואר, בחדר שלוש מטר על שלוש מטר עם שלושת אחיו, ושהוא אפריקני, אתיופי ושחור (לא שאני גזען. אבל זה אנשים שמגיעים ממקום מסוים ומחיים מסוימים וזה כבר משהו שכבר כן יש לו השפעה, גם אם להיות אפריקני, אתיופי ושחור זה לא דבר שמשפיע ישירות כשלעצמו), זה לא כאילו שציפינו ממך ליותר מידי במובן השכלי, זה הרי ברור.
אם לא הייתי כל-כך מרחם עליך, ממזמן הייתי מתעלם ממך ומפסיק לענות לך, אבל בתור ילד שמנת אירופאי-רוסי זין מניאק שגדל עם כפית של זהב בפה, התפתחו אצלי באופן טבעי ומובן יכולות גבוהות בכל התחומים, וביניהם, בין היתר, האינטליגנציה הרגשית.
אני מסתכל עליך, וכאשר אני עוצם את עיניי, אני מסוגל לשים את עצמי בנעליך ולדמיין את החיים הנוראיים שהיו לך. את הקושי, את העוני, את הסבל, את הכאב, את המגורים בחדר שלוש מטר על שלוש מטר עם שלושת אחיך, את העבודה בגיל הנעורים ועוד ועוד, והאמת היא, שלבי יוצא אליך, אל האיש המסכן ומוכה הגורל שאתה, ואני הכי מבין בעולם והכי אמפתי בעולם כלפיך וכלפי המצב הכואב, העדין והרגיש, שבו אתה, עם החיים שהיו לך, נתקל בי, עם החיים שיש לי, ופשוט נשרפת לך הנשמה.
אני הכי מבין את זה שבעולם. וזה בסדר. וזה טבעי. אז אני עונה לך מתוך רחמים. אז אני מכיל אותך. הלוואי שהיה יותר שהייתי יכול לעשות בשביל לעזור לך, אבל אין. לפחות לא ככה. לפחות לא עכשיו. תקוותי היחידה היא שתצליח להתרגל לבסוף לעליונותי עליך בכל התחומים ואולי תתיש את עצמך עם קנאתך העזה בי והאובססיה החולנית שפיתחת אליי על רקע הבדלי המעמדות שבינינו, למרות שאני הכי לא הטיפוס המשוויץ או המשתחצן, מה שרק מראה כמה מעט אתה צריך בשביל להתפוצץ, ודרך כך כמה קשים היו חייך וכמה קשה היא הטראומה שלו.
כולי אמפתיה והכלה אל נשמתך הפצועה והמדממת
למרות כל הדיבורים וכל מאמציי לעזור לך, אתה ממשיך להישרף חי מרוב קנאתך בי ללא שליטה. חבלמה לעשות שרובנו המוחלט למעט מומחה לקנוניות לא אוכלים את הלוקשים והשקרים שלך
תנחומיי להוריך שצריכים להכיל אותך וכל הכבוד להם שהצליחו להציל אותך מניסיון התאבדותך
היבלת כואבת, מוגבל מחמד שלי?
היבלת כואבת מאוד, הא מוגבל מחמד שלי
למה אתה כל הזמן מזכיר לנו איך ניסית להתאבד כפי שהראתי בתגובה אחרת בשרשור עם קישור לפורום הליכוד ששם סיפרת על נסיונך ואפילו סבא היה מודאג ממך בתגובה #3 שלו?למרות כל הדיבורים וכל מאמציי לעזור לך, אתה ממשיך להישרף חי מרוב קנאתך בי ללא שליטה. חבל
צפה בקובץ המצורף 104767
סבא לא הבין הוא זקן,ברור שזה היה בצחוק,נראה לך בן אדם שכ"כ אוהב את עצמו ירצה להתאבד בלילמה אתה כל הזמן מזכיר לנו איך ניסית להתאבד כפי שהראתי בתגובה אחרת בשרשור עם קישור לפורום הליכוד ששם סיפרת על נסיונך ואפילו סבא היה מודאג ממך בתגובה #3 שלו?
סבא כן הבין. הוא זרם עם זה. גם דיברגנט חדש לא-לא מבין. הוא אומר שניסיתי להתאבד מתוך קנאתו העזה והחולנית בי.סבא לא הבין הוא זקן,ברור שזה היה בצחוק,נראה לך בן אדם שכ"כ אוהב את עצמו ירצה להתאבד בלי
שום אירועים חיצוניים(מחלות,אובדן כספי וכד')?
אפשר די? זאת לא הפעם הראשונה שאני מבקש ממך להפסיק להגיד את הדברים האלו, בוודאי שבפניו.אנשים בני גילו יכולים לחלום על קומה קטנה משלהם מעל הבית של ההורים+לימודים על חשבון ההורים+קצת כסף לביזבוזים+כל ההוצאות עליהם.
שטויות במיץ. מה זה "ללמוד להיות עצמאי"? מה ההורים שלי לצורך הדוגמה, יודעים שאני לא יודע על איך להתנהל בעולם? איך לשלם חשבונות בדואר? איך להשתמש בכרטיס אשראי כי אני רק על מזומן? אלו שטויות פעוטות שניתן ללמוד בקלות רבה מאוד.מה שכן הוא משלם על זה חזק בלא ללמוד להיות עצמאי ובזבוז זמן יקר.
זה הזמן להתאמץ ולמצוא את מקומו בעולם במקום זה הוא מתקשקש איתנו בפורום.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.