hrpbiiapnrpeltework
Well-known member
שלום לך. אני לא מכיר אותך. אתה אחד מהמעריצים שלי?גם אני רוצה להיות פסיכופט שניוני. איך מתקבלים?
לא הבנת. הוכח שאני לא פסיכופת, בוודאי שלא פסיכופת שניוני
שלום לך. אני לא מכיר אותך. אתה אחד מהמעריצים שלי?גם אני רוצה להיות פסיכופט שניוני. איך מתקבלים?
התוצאה נראית לי סבירה,ז"א לא שיקרת במבחן/בתוצאות לדעתי.
שמת לב שאתה עדיין פסיכופת יותר מ80 אחוז מהאוכלוסייה?
אגב, אחותי עברה אבחון מקצועי ונקבע שם שהיא והגרוש שלה נרקיסיסטים, מה שלא מפתיע מי שקצת מכיר אותם
מה יעזור לו אבחון מדויק?האבחון המדוייק מחייב איש מקצוע
אין לך הבנה בתחום שאינו קונספירציה מסויימתמה יעזור לו אבחון מדויק?
המצב שלו ברור פחות או יותר,ההתנהגות שלו פסיכופאטית במעשים
ולא פסיכופאטית מול אנשים אחרים.
ספק אם מרפאים פסיכופתים (זה מה שאחותי הבינה לגבי נרקסיסיסטים. אבל שיכנעתי אותה לחזור לטיפול כדי להוציא את ההחמרה מהזוגיות הרעילה ולהצליח יותר בזוגיות הבאה)השאלה היותר חשובה איך לרפא את זה מה שגם לא רלוונטי כרגע
ואתה רואה כמה קשה לו להתמודד עם הפערכי הוא רואה בעצמו 100 אחוז בריא ויותר מזה.
יש את החלק הגנטי אותו אי אפשר לשנות כמו שאמרת,אבל יש גם את החלק שנילמד עם הזמןספק אם מרפאים פסיכופתים (זה מה שאחותי הבינה לגבי נרקסיסיסטים. אבל שיכנעתי אותה לחזור לטיפול כדי להוציא את ההחמרה מהזוגיות הרעילה ולהצליח יותר בזוגיות הבאה)
אבל כן מנסים לעזור להם לתפקד בחברה בלי לפגוע בעצמם או באחרים
תראה,אי אפשר לומר שהפסיכיאטרים/פסיכולוגים טובים בזה אם לפני שניה אמרת שאי אפשר לרפא את זה.אין לך הבנה בתחום שאינו קונספירציה מסויימת
וגם בה אתה די גרוע
מה שמציל אותו כדגע זה ההורים שלו ובאופן כללי הקשרים החברתיים שלו - זה הצד החזק שלו.ואתה רואה כמה קשה לו להתמודד עם הפער
זה גורם לו לעשות שטויות
וגם עלול להחמיר ככל שהפער יגדל
זה לא באמת גנטי. בכלל לאיש את החלק הגנטי אותו אי אפשר לשנות כמו שאמרת,אבל יש גם את החלק שנילמד עם הזמן
בתור ילדה קטנה לאוהוא קשור בבעיות פסיכולוגיות שקרו עם הזמן.
אתה מכיר אותה,האם בתור ילדה קטנה היא גם הייתה כזאת?
או שזה יותר התפתח עם הזמן.
הם עוזרים להם לתפקד. לחיות עם המחלות זה הטרנד היום. זה מסוג הבעיות שלדבר עם פסיכולוג ולבנות נראטיב פחות עויין עוזרתראה,אי אפשר לומר שהפסיכיאטרים/פסיכולוגים טובים בזה אם לפני שניה אמרת שאי אפשר לרפא את זה.
עד עכשיו לא הפגנת ידע ממשי באף תחום. לא רואה איך זה שונהבשביל להוכיח לי כמה אני גרוע ולא מבין תראה לי אדם שמרפא אנשים כאלה אחרת "מה הוא יותר טוב ממני" בנושא?
לא סתם אמרתי שניהול מתאים לפסיכופטים.מה שמציל אותו כדגע זה ההורים שלו ובאופן כללי הקשרים החברתיים שלו - זה הצד החזק שלו.
בשלב כלשהו הוא יצטרך לעזוב את הלימודים ואז במקום להילחם עם המרצים הוא ילחם עם קולגותכל עוד שהוא מקבל את התמיכה הכלכלית ממהורים הוא לא "ישתגע", אח"כ?
אלוהים גדול.
זה לגמרי ניחושכנראה לא יגמר בטוב,אבל זה רק ניחוש.
גם אצלך זה קצת ככה,נהייתה מאוד מניפולטיבית ונוצרה אצלה אובססיה לנצח.
כשהגעתי ליב' הבנתי שעדיף להימנע מעימות איתה כמעט בכל מחיר.
זה בגלל שלא מצליחים לפתור אותם.לחיות עם המחלות זה הטרנד היום
בחיים האמיתיים הוא לא אומר את זה.אבל אתה שם לב שהפנטזיות שלו מופרכות מדי וזה מרחיק ממנו אנשים
הוא לא ילחם,הוא לא כמו אחותך בצד החברתי הוא חזק,בצד היישום הוא חלש.בשלב כלשהו הוא יצטרך לעזוב את הלימודים ואז במקום להילחם עם המרצים הוא ילחם עם קולגות
המצב שלו הפוך,הפעולות שלא לא הגיוניות אבל בצד החברתי הוא חזק.הנרקיסיזם עוזר לה לשכנע אנשים שהיא מדהימה ולשלם לה הרבה
לעומת ההצלחה המקצועית
בחיי הזוגיות זה הרבה יותר קשה להם
אני מכיר בהצלחות שלי - וזה שונהגם אצלך זה קצת ככה,
סימן שזה גנטי.
הציונים שלה לא היו ברף הצטיינות, אבל רחוקים מלהיות נמוכיםאולי הייתה פחות חרוצה ממך או שלא הצליחה להתברג למקצוע מכניס ולכן
"צללה" לצד האפל.
כשלא מנסים לא מצליחים.זה בגלל שלא מצליחים לפתור אותם.
בחיים האמיתיים הוא לא אומר את זה.
כשמתגרים בפסיכופטים ונרקסיסטים הם מאבדים עכבות ומגיבים - זו בדיוק הבעיה שלהם.הוא לא ילחם,הוא לא כמו אחותך בצד החברתי הוא חזק,בצד היישום הוא חלש.
אתה רואה שזה לא מצליח - הוא מנסה להקסים אנשים, אבל אנשים חושבים שהוא מטורף.מה שהוא יעשה זה מה שהוא עשה עד עכשיו - ינסה להקסים אנשים ולקחת מהם את הכסף.
למה הוא לומד פסיכולוגיה? בשביל זה.
למשל ניהול או שיווק. אבל הוא צריך סיוע אחרת מהר מאוד יתייגו אותו כמשוגע או נוכלעבודה שהוא יכול לקשקש בה בלי תוצאות ממשיות ועדיין להרויח כסף.
הוא מספר לך שכולם בתפוז מעריצים אותו - כי יש לו תפיסת מציאות משובשת,המצב שלו הפוך,הפעולות שלא לא הגיוניות אבל בצד החברתי הוא חזק.
אין לו בעיה עם יחסי אנוש.
אני מבדיל בין הדברים שהוא אומר שהם כלליים("סיפורי תפוז") לדוגמאות מהמציאות.הוא מספר לך שכולם בתפוז מעריצים אותו - כי יש לו תפיסת מציאות משובשת,
ואתה מאמין לו כי אתה טמבל
אבל אין סיבה להניח שזה המצב. בתפוז זה וודאי לא המצב.
מה הוא עשה בפועל למשל?אני מבדיל בין הדברים שהוא אומר שהם כלליים("סיפורי תפוז") לדוגמאות מהמציאות.
אני מקנה חשיבות לדברים שהוא עשה בפועל - למיטב הבנתי הוא לא משקר בזה.
הוא שובץ ב"כיתת מבר" (תגבור לחלשים כדי שיצליחו לקבל בגרות) ולאחר מאמץ קיבל ציונים גרועים בבגרות - ואתה רואה שזה לא מפריע לו לדבר על כמה שהוא גאוןהוא משקר בדברים הלא חד משמעיים:
מי מעריץ אותו,איזה הוכחות הוא הביא לאמיתות התחזיות שלו וכד'.
סופרמן מעולם לא הביע אליו הערכה.נניח אומר שסופרמן העריץ אותו וסופרמן מכחיש,הוא מפרש את זה "בשלב מסוים הוא הביע הערכה לאספקטים מסוימים באופי שלו",ואח"כ מטעמי קינאה הפסיק להעריץ.
אני מניח שהוא דובר אמת בקשר לביצועיו המיניים,לזה שיש לו קומה שלמה שלו בבית של הוריו - "הצליח לשכנע אותם".מה הוא עשה בפועל למשל?
הוא טוען בתוקף שלא,לא מדובר בתחזית שאפשר לעוות את המציאות כמו שאתה רוצה.הוא שובץ ב"כיתת מבר" (תגבור לחלשים כדי שיצליחו לקבל בגרות) ולאחר מאמץ קיבל ציונים גרועים בבגרות - ואתה רואה שזה לא מפריע לו לדבר על כמה שהוא גאון
קיבל ציון מזעזע בתואר - ומדבר על עבודה במקצוע ותואר שני, שהוא לא יקבל עם ציונים גרועים
זה חד משמעי
אבל תפיסת המציאות שלו - לא עובדת.
זה לא משובש זה שקר.סופרמן מעולם לא הביע אליו הערכה.
מספיק שעשו לייק לפוסט של מחפ והוא יפרש את זה כ"הערצה".
תפיסת
מציאות
משובשת
זה לא זאת שאמרת שאין לה כסף אבל יש לה דירה בת"א?אחותי למשל סיימה תואר ששכירים לא מרוויחים איתו הרבה אבל מסתדרת מעולה אפילו בחצי משרה, כי היא לא תלך סתם להיות שכירה
כבר בזמן התואר היא התברגה בשעורים פרטיים ועבודות פרטיות קטנות ועכשיו היא גם מרצה (כי היא אובססיבית לבן שלה, וכך רגע שהיא איתו היא לא עובדת)
הנרקיסיזם עוזר לה לשכנע אנשים שהיא מדהימה ולשלם לה הרבה
זה היה לפני שנה-שנתיים,זה לא זאת שאמרת שאין לה כסף אבל יש לה דירה בת"א?
אבחון מדוייק יאפשר טיפול מתאים.מה יעזור לו אבחון מדויק?
האמנם? האם שתילת פוסטים משמיצים במשך שעות ארוכות כל לילה בכל רחבי הפרדס זו התנהלות סבירה מול אנשים?המצב שלו ברור פחות או יותר,ההתנהגות שלו פסיכופאטית במעשים
ולא פסיכופאטית מול אנשים אחרים.
אין יותר מ 100%... מצד שני הוא כל כך חלש בחשבון שיכול להיות שהוא לא יודע את זה.השאלה היותר חשובה איך לרפא את זה מה שגם לא רלוונטי כרגע
כי הוא רואה בעצמו 100 אחוז בריא ויותר מזה.
אמרתי המעשים שלו הם משוגעים אבל ההתנהגות מול אנשים היא תקינה.האמנם? האם שתילת פוסטים משמיצים במשך שעות ארוכות כל לילה בכל רחבי הפרדס זו התנהלות סבירה מול אנשים?
על דרך ההגזמה בשביל להמחיש את הנקודה.אין יותר מ 100%...
למזלנו לא צריך לדעת חשבון ברמה גבוהה בשביל להצליח בחיים.מצד שני הוא כל כך חלש בחשבון שיכול להיות שהוא לא יודע את זה.
מכיוון שכל הראיות מצביעות על כך שאני בריא לחלוטין מבחינה נפשית, אין סיבה להאמין שיש בעיה, ועל כן אין שום סיבה להמשך בדיקות, ובוודאי שלא טיפול. אם לא שמת לב, טענתה של הכוכבית בדבר פסיכופתיה הופרכה.אבחון מדוייק יאפשר טיפול מתאים.
רק ש"שכחת" את ההקשרהאמנם? האם שתילת פוסטים משמיצים במשך שעות ארוכות כל לילה בכל רחבי הפרדס זו התנהלות סבירה מול אנשים?
אני לא חלש בחשבון, אני מצוין בחשבון. על כך מעידים יכולתי להכפיל בתוך הראש מספרים תלת-ספרתיים זה בזה וה"ראייה המתמטית" שלי שעליה דיברה אחת מהמתרגלות בבית-ספר כשהייתי בכיתה י"א. היא טעתה. היא הייתה צריכה להגיד "ראייה חשבונית" כי זה היה משהו של חשבון שבגללו היא אמרה לי את זה.אין יותר מ 100%... מצד שני הוא כל כך חלש בחשבון שיכול להיות שהוא לא יודע את זה.
אהמממ... אהמממ...מכיוון שכל הראיות מצביעות על כך שאני בריא לחלוטין מבחינה נפשית,
הציטוט שכוכבית הביאה מראה שזה לא מה שהיא טענה.אין סיבה להאמין שיש בעיה, ועל כן אין שום סיבה להמשך בדיקות, ובוודאי שלא טיפול. אם לא שמת לב, טענתה של הכוכבית בדבר פסיכופתיה הופרכה.
העובדות הן שטינפת בכל הפורומים הן על משה והן על כוכבית. בכל הקשר אתה יוצא רע מהסיפור.רק ש"שכחת" את ההקשר
אם נוציא דברים מהקשרם, גם לישו נצליח לגרום להיראות רע אם נרצה.
והכי גרוע זה להיות כמוך, חלש בשניהם.אני לא חלש בחשבון, אני מצוין בחשבון. על כך מעידים יכולתי להכפיל בתוך הראש מספרים תלת-ספרתיים זה בזה וה"ראייה המתמטית" שלי שעליה דיברה אחת מהמתרגלות בבית-ספר כשהייתי בכיתה י"א. היא טעתה. היא הייתה צריכה להגיד "ראייה חשבונית" כי זה היה משהו של חשבון שבגללו היא אמרה לי את זה.
אני לא חלש בחשבון, אני חלש במתמטיקה. אמנם זה נכון שחשבון הוא חלק מהמתמטיקה אך הוא הנושא הקל ביותר, הפשוט ביותר והראשוני ביותר במתמטיקה, ולכן לא נכון לדבר על חשבון כעל מתמטיקה או על מתמטיקה כחשבון, וחשוב לעשות את ההפרדה ביניהם. על-כן, הדבר הנכון להגיד אותו, הוא שאני חלש במתמטיקה.
לסיום, ולעניות דעתי, עדיף להיות חלש מתמטית מאשר להיות חלש שכלית.
להגיד לי שיש לי תכונה אחת של פסיכופת, ואז להגיד לי שיש לי תכונה שנייה של פסיכופת, ואז להגיד לי שיש לי תכונה שלישית של פסיכופת, ואז לכתוב לי "כל אלו תכונות של פסיכופת", זה נקרא לקרוא לי פסיכופת. הדרך היחידה יותר לקרוא לי פסיכופת מאשר מה שהיא קראה לי, זה לכתוב לי "אתה פסיכופת", כפי מה שהיא כתבה פעם לגולש נוסף.הציטוט שכוכבית הביאה מראה שזה לא מה שהיא טענה.
"טינפת" זאת לא המילה הנכונה למה שקרה שם.העובדות הן שטינפת בכל הפורומים הן על משה והן על כוכבית.
לא נכון. הייתי מצרף את ההקשר ומספר את הסיפור האמיתי אבל למה להדליק מדורות שכובו ולהחזיר מן השאול סכסוכים ישנים? אנחנו נמצאים בעתות של שלום ושגשוג ואני, בתור הבחור הטוב בסיפור ובתור מי שמאז ומעולם היה הצד המתגונן בלבד, בוודאי שלא אהיה הראשון להפר את השלום היפיפה הזה.בכל הקשר אתה יוצא רע מהסיפור.
הצחקת אותי. אני חכם יותר מלאונרדו דה וינצ'י בכבודו ובעצמו.והכי גרוע זה להיות כמוך, חלש בשניהם.
איזה בדיחה מהלכת אתה. אתה טוען שאני לא חכם ואז לועג לי על הטקסטים הארוכים, מבלי להבין שזה ממש, זה אחד מהסימנים לגאונותי המופלגת.הדבר היחידי שעד עכשיו הוכחת שאתה חזק בו הוא כתיבת טקסטים ארוכים
בהתחשב בזה שמעולם לא קראת אותם כי אתה מפחד פחד מוות מקריאה (בכל שפה כלשהי, ועוד מנסה להסוות את זה כ"אני לא קורא בגלל טעויות דקדוקיות שלא אהבתי", פתאום הפחד מקריאה באנגלית שהמציא לי פולגאר למרות העובדה שהאנגלית שלי מצוינת לא נראה כזה נורא, הא? ), אז מן הסתם אתה לא האדם הנכון להחליט בנושא.וחסרי משמעות.
תשמע
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.