שמת לב שאתה עדיין פסיכופת יותר מ80 אחוז מהאוכלוסייה?
זה דבר טוב. אני יותר פסיכופת מ-80% מהאנשים ב"פסיכופתיה הטובה". הפסיכופתיה הראשונית. הפסיכופתיה הראשונית היא הפסיכופתיה של כל התכונות הטובות של הפסיכופתיה-קסם אישי, עקשנות, התמדה, אסרטיביות, נחישות, כריזמה ועוד ועוד תכונות חיוביות דווקא בסגנון הזה. זאת גם הפסיכופתיה של פסיכופתיה בראש, במחשבה, בלב וברגש, ולא הפסיכופתיה של התנהגות פסיכופתית בפועל ופגיעה באנשים, שזאת הפסיכופתיה השניונית.
ממש לא. הטווח החולה בפסיכופתיה הוא האחוז העליון. אני נמצא במרחק של יותר מ-19% משם. הטווח החולה "הכללי", של אנשים עם הפרעות נפשיות, כך מקובל להאמין, הוא העשר אחוז הכי פחות בריאים נפשית באוכלוסייה. כדי שאדם שהוא יותר פסיכופת מ-79.42% מהאנשים יהיה אדם שיהיה משהו לא בסדר איתו, גם אם נגיד לא בהכרח פסיכופתיה אלא בכלל, אחוז המופרעים בנפשם באוכלוסייה הכללית צריך לעמוד על יותר מעשרים אחוז, ויותר מאחד מתוך כל חמש אנשים. כמובן שזאת שטות.
יותר מכך, ולמען האמת, ולהערכתי האישית, גם המספר של עשר אחוזים הוא מוגזם ונובע מהפופולאריות ההולכת וגוברת בעת המודרנית של הפרעות נפשיות, אוטיזם, הומוסקסואליות וכיוצא בזה, מה שגורם לאבחון יתר של כל התופעות האלו.
להערכתי האישית, אחוז המופרעים בנפשם האמיתי בקרב האוכלוסייה הכללית נע בין מינימום משוער של בערך 5 אחוז למקסימום משוער של 6.666% בקירוב.
כלומר, לא אחד מתוך כל עשר, אלא בין מינימום משוער של אחד מכל עשרים למקסימום משוער של אחד מכל חמש עשרה.
מה שממקם אותי, לפחות לפי הפסיכופתיה, במרחק של בין מינימום משוער של 13.914% מהטווח החולה הכללי של כל האנשים שיש להם כל הפרעה נפשית כלשהי מכל סוג כלשהו כולם ביחד, למקסימום משוער של 15.58% מרחק מהטווח החולה באופן כללי. כלומר, לפחות לפי מידת הפסיכופתיה שנמדדה, אין שום בעיה, פסיכופתיה או משהו אחר.
ואולי עוזר לך להבין מה הכיוון שלה.
כאמור, אין בעיה, לפחות לא לפי הפסיכופתיה שנמדדה. אם יש בעיה, לא הנתונים שיצאו לי בפסיכופתיה יעזרו לנו להבין אותה, מכיוון שהם מצביעים על הימצאות בתוך הטווח הנורמאלי יחסית (יותר מאחד מתוך כל חמש אנשים בעולם הוא יותר פסיכופת ממני. זה ממש הרבה. זה יותר מכל האוכלוסייה של כל יבשות אירופה, אמריקה הצפונית ואוסטרליה כולן ביחד.
יש תיאוריות שמנסות לשלב הפרעות דומות לסוג של ספקטרום
התמונה שצירפת שגויה. אלו לא השילובים הנכונים וגם איפה שכן אלו לא המידות הנכונות. פסיכולוגיה טרום-פזית, מה אפשר לעשות?
והאבחון המדוייק מחייב איש מקצוע
התוצאות שלי מצביעות שאין צורך בהמשך בדיקות. טענתה של הכוכבית הופרכה. זה נגמר.
אגב, אחותי עברה אבחון מקצועי ונקבע שם שהיא והגרוש שלה נרקיסיסטים, מה שלא מפתיע מי שקצת מכיר אותם
אחותך לא מעניינת. אני מעניין.
אבל זו הסיבה שחשדתי שמה שיש לך חורג מנרקסיסיזם
ועכשיו אני מואשם גם בנרקיסיזם?
ומה זה "זו הסיבה שחשדת שמה שיש לי חורג מנרקסיזם"? מה זה "זו"?
לא רק שאני לא פסיכופת, אני גם לא נרקיסיסט, לידיעתך.
אין לך הבנה בתחום שאינו קונספירציה מסויימת
וגם בה אתה די גרוע
גם אתה לא להיט בפסיכולוגיה
אתה חושב שיותר מ-1.6 מיליארד אנשים בעולם הם פסיכופתים, כפי מה שאין לך ברירה אלא לחשוב בהתחשב בכך שאתה טוען שהותצאות שקיבלתי קובעות שאני פסיכופת. כאמור, הן לא. הן קובעות שאני לא פסיכופת, כך שכדי להיות פסיכופת, הייתי צריך לצאת יותר פסיכופת מ-99% מהאנשים.
ספק אם מרפאים פסיכופתים (זה מה שאחותי הבינה לגבי נרקסיסיסטים. אבל שיכנעתי אותה לחזור לטיפול כדי להוציא את ההחמרה מהזוגיות הרעילה ולהצליח יותר בזוגיות הבאה)
אבל כן מנסים לעזור להם לתפקד בחברה בלי לפגוע בעצמם או באחרים
אפשר לרפא. פשוט לא יודעים איך.
זה נכון שעוזרים להם לתפקד ברמה גבוהה יותר.
ואתה רואה כמה קשה לו להתמודד עם הפער
זה גורם לו לעשות שטויות
וגם עלול להחמיר ככל שהפער יגדל
איזה פער? איך רואים שקשה לי להתמודד איתו? איזה שטויות?
בינגו!
אולי חושבים שזה גנטי (פסיכופתיה ראשונית לפחות) כי הם לא מבינים שזה סביבתי-נלמד מההורים (לפעמים). פסיכולוגים טרום-פזים. מה אפשר לעשות, הא?
עד עכשיו לא הפגנת ידע ממשי באף תחום. לא רואה איך זה שונה
אין לו כלום בקלבסה. כמו דיברגנט חדש.
לא סתם אמרתי שניהול מתאים לפסיכופטים.
ניהול מתאים לפסיכופתים אבל אני לא פסיכופת. אבל גם לי ניהול יכול להתאים
נראה לי שגם אקים חברת ייעוץ.
אבל אתה שם לב שהפנטזיות שלו מופרכות מדי וזה מרחיק ממנו אנשים
איזה פנטזיות שלי הן מופרכות? וכמו שהמומחה אמר, אני גם לא מספר אותן לאנשים בחיים האמיתיים. חוץ מאולי הרצון להיות עשיר.
בשלב כלשהו הוא יצטרך לעזוב את הלימודים ואז במקום להילחם עם המרצים הוא ילחם עם קולגות
דווקא חשבתי להיות סטודנט נצחי וללמוד עוד ועוד תארים לתמיד. אני אוהב ללמוד. ככה נעשיתי גאון עצום מימדים.
כשאני אתחיל לעבוד, אני לא "אלחם עם קולגות". אני אהיה הבוס והקולגות יהיו כפופות אליי.
זה לגמרי ניחוש
כי אם הוא יוותר על המגלומניה וסתם יתן לעריצות הטבעית שלו לפרוח יהיה לו טוב.
אני לא מגלומן. המציאות של הישגיי הבלתי אפשריים עולה עד לכדי מחשבותיי על עצמי.
אני מכיר בהצלחות שלי - וזה שונה
אם בר רפאלי למשל חושבת שהיא נראית מדהים - זו לא נרקסיסיזם אלא מציאות.
גם אני מכיר בהצלחות של וגם מה שאני אומר זאת מציאות, חצוף
אני לא הצטיינת בבגרויות. הייתי עסוק מידי בכתיבת העבודות והמדעיות הספרותיות החשובות ביותר בכל הזמנים מכדי ללמוד את השטויות של הבית-ספר
כשאתה כותב את העבודה החשובה ביותר בהיסטוריה של מדע הפסיכולוגיה ומתקן את הטעויות של פרויד בכיתה י', כשאתה מתקן את הטעויות של איינשטיין ומפריך את תורת היחסות בכיתה י"א וכשאתה מתקן את הטעויות של סוקרטס בכיתה י"ב, מן הסתם אין לך זמן ללמוד על השטויות של הטנגלס בריבוע שורש פאי, הבגידה של אנטיגונה ומה שאנטיוכוס פוחוס הוקוס פוקוס עשה עם אחשוורוש מתחת לעץ המשמשים המכושף, אתה יודע...
אני אף-פעם לא עשיתי את הפסיכומטרי. אם הייתי עושה נראה לי הייתי מקבל בין 400 ל-500 בערך
זה בגלל שהמבחן שגוי, תורת המבחנים שגויה, יש הגבלת זמן לא הגיונית, המבחן לא בודק שכל אלא "חשיבה מספרית, מרחבית ומילולית" וכדומה'.
גאונים אמיתיים על-פי רוב לא יקבלו ציונים גבוהים בבחינה הזאת כי גאונים אמיתיים יודעים ממש המון דברים. ל"חשיבה מספרית, מרחבית ומילולית" אין הרבה קשר לזה. זה יותר אינטליגנציה. זה מנועי המוח. לא תוכנו.
מעניין מתי יפסיקו עם כל המבחנים השטותיים ויתחילו להמציא מבחני שכל
כנראה שלא יעשו את זה. יש רק את המבחנים שלי בתחום. רק צריך לשחרר אותם
אני לא מצטיין בתואר. אולי בקורסים ספציפיים אבל זה משהו אחר. גאונים אמיתיים על-פי רוב לא יצטיינו בתואר ובבית-ספר וזאת מסיבות סבוכות שלא נסביר כעת. אני מרחיב בנוגע לעצם הדבר בעבודה החשובה ביותר בהיסטוריה של מדע הפסיכולוגיה, "תיאוריית האישיות הקוגניטיבית" שאותה כתבתי בגיל 16.
זה עניין עובדתי,
לא עניין של תסמין.
גם ההצלחה שלי, המטורפת ברמתה, עם הישגים בלתי אפשריים שפיות של אנשים פשוט נשמטו לרצפה, כמו פיו של סופרמן, הסוגד אותי כאלוהים, היא עניין עובדתי, ולא עניין של תסמין. תודה רבה לך
ומן הסתם - אין לי סבלנות לאנשים טיפשים
גם לי לא כל-כך, אבל אני מרחם עליהם אז מתייחס אליהם קצת. רק שדיברגנט יעריך.
לא, הוא דווקא צודק.
כשמתגרים בפסיכופטים ונרקסיסטים הם מאבדים עכבות ומגיבים - זו בדיוק הבעיה שלהם.
עוד הוכחה שאני לא פסיכופת ולא נרקיסיסט. אני לעולם לא מאבד שום עכבות. אני מנומס ואדיב תמיד
אתה רואה שזה לא מצליח - הוא מנסה להקסים אנשים, אבל אנשים חושבים שהוא מטורף.
זה כי הם מפגרים
"עיניים להם ולא יראו", כפי מה שכתוב בתנ"ך
זה לא כאילו שלא הוצגו אינספור ראיות המגבות את כל טענותיי או משהו, נכון?
מאיפה אתה חושב שהגיע צבא המעריצים שלי של יותר מעשרים איש? נפל עליי מהשמיים?
אבל הרבה אנשים אחרים...
השלושים שניות הראשונות:
יש פער גדול בין המציאות לדימוי העצמי שלו
עובדה שלא. מה לעשות? הוכחות וראיות איז אה ביץ', הא?
הוא למשל כמעט-נכשל במבחן, ומקבל ציונים גרועים בתואר - ו"לא מבין" מה זה אומר
כמעט נכשלתי באיזה מבחן? ואני לא מקבל ציונים גרועים בתואר.
הוא עושה מבחן שמראה לו שהוא פסיכופת, ואומר: הוכחתי שאני לא פסיכופט
המבחן לא מראה שאני פסיכופת. המבחן מראה שאני לא פסיכופת ולכן זה מה שהוכח. אתה פשוט לא מבין בפסיכולוגיה
כדי שהתוצאות יראו שאני פסיכופת, הייתי צריך לצאת יותר פסיכופת מ-99% מהאנשים כי רק האחוז האחד הכי פסיכופתי באוכלוסייה זה פסיכופתים.
בעולם יש 80 מיליון פסיכופתים מצד אחד. מצד שני, 1.6 מיליארד אנשים יותר פסיכופתים ממני, כך מראה המבחן. עכשיו הבנת?
ניהול וייעוץ
אבל הוא צריך סיוע אחרת מהר מאוד יתייגו אותו כמשוגע או נוכל
המפגרים כן. גם כך הם כבר מתייגים אותי ככזה.
הוא מספר לך שכולם בתפוז מעריצים אותו - כי יש לו תפיסת מציאות משובשת,
ואתה מאמין לו כי אתה טמבל
אבל אין סיבה להניח שזה המצב. בתפוז זה וודאי לא המצב.
בהתחשב בכל התמונות שפרסמתי שוב ושוב של כולם מעריצים אותי, מן הסתם זה בדיוק המצב, אבל "עיניים להם ולא יראו", "יש שני דברים אינסופיים..." וכן הלאה וכן הלאה