כוכבית מצויה! את אמרת לי פעם שאני פסיכופת! עשיתי מבחן פסיכופתיה באינטרנט ומסתבר שאני לא פסיכופת! הא! בפרצוף שלך! 😀😀😀

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אני די מסופק אם שאלונים פשוטים מספיקים
הם מספיקים אם מדובר בכלים אמיתיים ורציניים שפותחו על-ידי מומחים (כמו המבחן שאני עשיתי).
הרי יש הטייה מעצם זה שאתה ממלא מתוך מחשבה שלא לצאת פסיכופט בתוצאות .
וכמובן, אם אתה עונה בכנות (כמו מה שאני עשיתי).
תשמע
אם אתה מבקש להסתמך על אבחון פסיכולוגי קליני באמצעות שאלון אינטרנטי
אז להחליט אם אתה כן פסיכופט או שאינך, לא נוכל
אבל עצם ההסתמכות על שאלון אינטרנטי לצרכים פסיכולוגיים קליניים איננה מלמדת על חכמה יתרה .
לא ביקשתי מכם להחליט שום דבר שכזה. המבחן כבר החליט שאינני ואני סיפרתי לכם את התוצאות. לא שזה עניינכם, כן? אבל מישהי פה קראה לי פסיכופת מול כל האתר ואשתו וזה לא משהו שאפשר או צריך לשתוק עליו, אז הנה, הדבר הופרך.

באשר לביקורת על זה שעשיתי מבחן באינטרנט במקום לפנות לאבחון של פסיכולוג/פסיכיאטר, פסיכולוגים ופסיכיאטרים משתמשים בכלי אבחון שונים, כולל מבחנים ושאלונים של דיווח עצמי שהם נותנים לנבדק למלא, ולכן כאשר זה הכלי, אין הבדל בין אם פסיכיאטר או פסיכולוג נותן לנבדק למלא ואז לוקח את זה בחזרה, מחשב ואומר לו מה התוצאה, לבין אם הנבדק בודק את עצמו באינטרנט עם שאלון או מבחן מתאים ואז המחשב אומר לו את התוצאות, כל עוד זה כלי אמיתי ורציני ולא סתם איזשהו משהו שאיזשהו אידיוט בנה, שם באינטרנט וקבע "זה מבחן פסיכופתיה".

משזה בוסס, רק נותר לקבוע את אמינות המבחן שעשיתי.

המבחן שעשיתי הוא כלי אמיתי, רציני ומקובל למדידת פסיכופתיה שפותח על-ידי מומחים ושקוראים לו "מבחן הדיווח העצמי לאיתור פסיכופתיה של לבינסון" ושאפילו יש לו עמוד בויקיפדיה מרוב רצינותו וחשיבותו.

Levenson Self-Report Psychopathy Scale - Wikipedia

אם הייתי הולך לפסיכולוג או פסיכיאטר ומבקש לבדוק את האפשרות שאני פסיכופת, או שהוא היה נותן לי למלא את השאלון הזה ספציפית, או שהוא היה נותן לי למלא שאלון אחר כלשהו, שבאותה המידה שהוא היה נותן לי למלא אותו, הוא היה יכול לתת לי למלא את המבחן הזה במקום, שאינו נופל בהכרח בחשיבותו, ערכו או יכולתו מאשר כל מבחן רציני אחר לאיתור פסיכופתיה.

אם נוצר כזה שרשור ארוך בגללו אז הוא חכם!
לא אמרתי שהוא לא חכם אפילו טענתי שיתכן שהוא קצת יותר חכם ממני אבל מכאן ועד לטענות שלו אין שום קשר,

הוא חושב שהוא עדיין נמצא בכיתה בתחרות פופולריות.

ולמה זה?

כי הוא לא הלך לעבוד.

ברגע שיתחיל לעבוד יצאו לו כל השטויות מהראש(או לפחות חלק גדול מהם).

בון דוק

Well-known member
לא אמרתי שהוא לא חכם אפילו טענתי שיתכן שהוא קצת יותר חכם ממני אבל מכאן ועד לטענות שלו אין שום קשר,

הוא חושב שהוא עדיין נמצא בכיתה בתחרות פופולריות.

ולמה זה?

כי הוא לא הלך לעבוד.

ברגע שיתחיל לעבוד יצאו לו כל השטויות מהראש(או לפחות חלק גדול מהם).
אין לי מושג בן כמה הוא והאם/במה הוא עובד
ובעצם למה זה אמור לעניין אותי?

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
לא ברור לי מה הרעיון לפתח את השיח הזה. הוא אמר? אז אמר. הוא אומר הרבה דברים. אז אומר. אז מה? זה ראוי לדיון?

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
שמת לב שאתה עדיין פסיכופת יותר מ80 אחוז מהאוכלוסייה?
זה דבר טוב. אני יותר פסיכופת מ-80% מהאנשים ב"פסיכופתיה הטובה". הפסיכופתיה הראשונית. הפסיכופתיה הראשונית היא הפסיכופתיה של כל התכונות הטובות של הפסיכופתיה-קסם אישי, עקשנות, התמדה, אסרטיביות, נחישות, כריזמה ועוד ועוד תכונות חיוביות דווקא בסגנון הזה. זאת גם הפסיכופתיה של פסיכופתיה בראש, במחשבה, בלב וברגש, ולא הפסיכופתיה של התנהגות פסיכופתית בפועל ופגיעה באנשים, שזאת הפסיכופתיה השניונית.
זה כבר מראה שיש בעיה
ממש לא. הטווח החולה בפסיכופתיה הוא האחוז העליון. אני נמצא במרחק של יותר מ-19% משם. הטווח החולה "הכללי", של אנשים עם הפרעות נפשיות, כך מקובל להאמין, הוא העשר אחוז הכי פחות בריאים נפשית באוכלוסייה. כדי שאדם שהוא יותר פסיכופת מ-79.42% מהאנשים יהיה אדם שיהיה משהו לא בסדר איתו, גם אם נגיד לא בהכרח פסיכופתיה אלא בכלל, אחוז המופרעים בנפשם באוכלוסייה הכללית צריך לעמוד על יותר מעשרים אחוז, ויותר מאחד מתוך כל חמש אנשים. כמובן שזאת שטות.

יותר מכך, ולמען האמת, ולהערכתי האישית, גם המספר של עשר אחוזים הוא מוגזם ונובע מהפופולאריות ההולכת וגוברת בעת המודרנית של הפרעות נפשיות, אוטיזם, הומוסקסואליות וכיוצא בזה, מה שגורם לאבחון יתר של כל התופעות האלו.

להערכתי האישית, אחוז המופרעים בנפשם האמיתי בקרב האוכלוסייה הכללית נע בין מינימום משוער של בערך 5 אחוז למקסימום משוער של 6.666% בקירוב.

כלומר, לא אחד מתוך כל עשר, אלא בין מינימום משוער של אחד מכל עשרים למקסימום משוער של אחד מכל חמש עשרה.

מה שממקם אותי, לפחות לפי הפסיכופתיה, במרחק של בין מינימום משוער של 13.914% מהטווח החולה הכללי של כל האנשים שיש להם כל הפרעה נפשית כלשהי מכל סוג כלשהו כולם ביחד, למקסימום משוער של 15.58% מרחק מהטווח החולה באופן כללי. כלומר, לפחות לפי מידת הפסיכופתיה שנמדדה, אין שום בעיה, פסיכופתיה או משהו אחר.
ואולי עוזר לך להבין מה הכיוון שלה.
כאמור, אין בעיה, לפחות לא לפי הפסיכופתיה שנמדדה. אם יש בעיה, לא הנתונים שיצאו לי בפסיכופתיה יעזרו לנו להבין אותה, מכיוון שהם מצביעים על הימצאות בתוך הטווח הנורמאלי יחסית (יותר מאחד מתוך כל חמש אנשים בעולם הוא יותר פסיכופת ממני. זה ממש הרבה. זה יותר מכל האוכלוסייה של כל יבשות אירופה, אמריקה הצפונית ואוסטרליה כולן ביחד.
יש תיאוריות שמנסות לשלב הפרעות דומות לסוג של ספקטרום
התמונה שצירפת שגויה. אלו לא השילובים הנכונים וגם איפה שכן אלו לא המידות הנכונות. פסיכולוגיה טרום-פזית, מה אפשר לעשות? 🤷‍♂️
והאבחון המדוייק מחייב איש מקצוע
התוצאות שלי מצביעות שאין צורך בהמשך בדיקות. טענתה של הכוכבית הופרכה. זה נגמר.
אגב, אחותי עברה אבחון מקצועי ונקבע שם שהיא והגרוש שלה נרקיסיסטים, מה שלא מפתיע מי שקצת מכיר אותם
אחותך לא מעניינת. אני מעניין.
אבל זו הסיבה שחשדתי שמה שיש לך חורג מנרקסיסיזם
ועכשיו אני מואשם גם בנרקיסיזם?

ומה זה "זו הסיבה שחשדת שמה שיש לי חורג מנרקסיזם"? מה זה "זו"?

לא רק שאני לא פסיכופת, אני גם לא נרקיסיסט, לידיעתך.
אין לך הבנה בתחום שאינו קונספירציה מסויימת
וגם בה אתה די גרוע
גם אתה לא להיט בפסיכולוגיה 😂

אתה חושב שיותר מ-1.6 מיליארד אנשים בעולם הם פסיכופתים, כפי מה שאין לך ברירה אלא לחשוב בהתחשב בכך שאתה טוען שהותצאות שקיבלתי קובעות שאני פסיכופת. כאמור, הן לא. הן קובעות שאני לא פסיכופת, כך שכדי להיות פסיכופת, הייתי צריך לצאת יותר פסיכופת מ-99% מהאנשים.
ספק אם מרפאים פסיכופתים (זה מה שאחותי הבינה לגבי נרקסיסיסטים. אבל שיכנעתי אותה לחזור לטיפול כדי להוציא את ההחמרה מהזוגיות הרעילה ולהצליח יותר בזוגיות הבאה)

אבל כן מנסים לעזור להם לתפקד בחברה בלי לפגוע בעצמם או באחרים
אפשר לרפא. פשוט לא יודעים איך.

זה נכון שעוזרים להם לתפקד ברמה גבוהה יותר.
ואתה רואה כמה קשה לו להתמודד עם הפער
זה גורם לו לעשות שטויות
וגם עלול להחמיר ככל שהפער יגדל
איזה פער? איך רואים שקשה לי להתמודד איתו? איזה שטויות? 🧐
זה לא באמת גנטי. בכלל לא
בינגו! :D

אולי חושבים שזה גנטי (פסיכופתיה ראשונית לפחות) כי הם לא מבינים שזה סביבתי-נלמד מההורים (לפעמים). פסיכולוגים טרום-פזים. מה אפשר לעשות, הא? 🤷‍♂️
עד עכשיו לא הפגנת ידע ממשי באף תחום. לא רואה איך זה שונה
אין לו כלום בקלבסה. כמו דיברגנט חדש.
לא סתם אמרתי שניהול מתאים לפסיכופטים.
ניהול מתאים לפסיכופתים אבל אני לא פסיכופת. אבל גם לי ניהול יכול להתאים :)

נראה לי שגם אקים חברת ייעוץ.
אבל אתה שם לב שהפנטזיות שלו מופרכות מדי וזה מרחיק ממנו אנשים
איזה פנטזיות שלי הן מופרכות? וכמו שהמומחה אמר, אני גם לא מספר אותן לאנשים בחיים האמיתיים. חוץ מאולי הרצון להיות עשיר.
בשלב כלשהו הוא יצטרך לעזוב את הלימודים ואז במקום להילחם עם המרצים הוא ילחם עם קולגות
דווקא חשבתי להיות סטודנט נצחי וללמוד עוד ועוד תארים לתמיד. אני אוהב ללמוד. ככה נעשיתי גאון עצום מימדים.

כשאני אתחיל לעבוד, אני לא "אלחם עם קולגות". אני אהיה הבוס והקולגות יהיו כפופות אליי.
זה לגמרי ניחוש
כי אם הוא יוותר על המגלומניה וסתם יתן לעריצות הטבעית שלו לפרוח יהיה לו טוב.
אני לא מגלומן. המציאות של הישגיי הבלתי אפשריים עולה עד לכדי מחשבותיי על עצמי.
אני מכיר בהצלחות שלי - וזה שונה
אם בר רפאלי למשל חושבת שהיא נראית מדהים - זו לא נרקסיסיזם אלא מציאות.
גם אני מכיר בהצלחות של וגם מה שאני אומר זאת מציאות, חצוף 😂
זה שהצטיינתי בבגרויות
אני לא הצטיינת בבגרויות. הייתי עסוק מידי בכתיבת העבודות והמדעיות הספרותיות החשובות ביותר בכל הזמנים מכדי ללמוד את השטויות של הבית-ספר 🤷‍♂️

כשאתה כותב את העבודה החשובה ביותר בהיסטוריה של מדע הפסיכולוגיה ומתקן את הטעויות של פרויד בכיתה י', כשאתה מתקן את הטעויות של איינשטיין ומפריך את תורת היחסות בכיתה י"א וכשאתה מתקן את הטעויות של סוקרטס בכיתה י"ב, מן הסתם אין לך זמן ללמוד על השטויות של הטנגלס בריבוע שורש פאי, הבגידה של אנטיגונה ומה שאנטיוכוס פוחוס הוקוס פוקוס עשה עם אחשוורוש מתחת לעץ המשמשים המכושף, אתה יודע...😅
קיבלתי 714 בפסיכומטרי
אני אף-פעם לא עשיתי את הפסיכומטרי. אם הייתי עושה נראה לי הייתי מקבל בין 400 ל-500 בערך 🤷‍♂️

זה בגלל שהמבחן שגוי, תורת המבחנים שגויה, יש הגבלת זמן לא הגיונית, המבחן לא בודק שכל אלא "חשיבה מספרית, מרחבית ומילולית" וכדומה'.

גאונים אמיתיים על-פי רוב לא יקבלו ציונים גבוהים בבחינה הזאת כי גאונים אמיתיים יודעים ממש המון דברים. ל"חשיבה מספרית, מרחבית ומילולית" אין הרבה קשר לזה. זה יותר אינטליגנציה. זה מנועי המוח. לא תוכנו.

מעניין מתי יפסיקו עם כל המבחנים השטותיים ויתחילו להמציא מבחני שכל 🤷‍♂️

כנראה שלא יעשו את זה. יש רק את המבחנים שלי בתחום. רק צריך לשחרר אותם 🤷‍♂️
הצטיינתי בתארים במדמ"ח
אני לא מצטיין בתואר. אולי בקורסים ספציפיים אבל זה משהו אחר. גאונים אמיתיים על-פי רוב לא יצטיינו בתואר ובבית-ספר וזאת מסיבות סבוכות שלא נסביר כעת. אני מרחיב בנוגע לעצם הדבר בעבודה החשובה ביותר בהיסטוריה של מדע הפסיכולוגיה, "תיאוריית האישיות הקוגניטיבית" שאותה כתבתי בגיל 16.
זה עניין עובדתי,
לא עניין של תסמין.
גם ההצלחה שלי, המטורפת ברמתה, עם הישגים בלתי אפשריים שפיות של אנשים פשוט נשמטו לרצפה, כמו פיו של סופרמן, הסוגד אותי כאלוהים, היא עניין עובדתי, ולא עניין של תסמין. תודה רבה לך 😂
ומן הסתם - אין לי סבלנות לאנשים טיפשים
גם לי לא כל-כך, אבל אני מרחם עליהם אז מתייחס אליהם קצת. רק שדיברגנט יעריך.
לא, הוא דווקא צודק.
כשמתגרים בפסיכופטים ונרקסיסטים הם מאבדים עכבות ומגיבים - זו בדיוק הבעיה שלהם.
עוד הוכחה שאני לא פסיכופת ולא נרקיסיסט. אני לעולם לא מאבד שום עכבות. אני מנומס ואדיב תמיד :D
אתה רואה שזה לא מצליח - הוא מנסה להקסים אנשים, אבל אנשים חושבים שהוא מטורף.
זה כי הם מפגרים 😂

"עיניים להם ולא יראו", כפי מה שכתוב בתנ"ך 🤷‍♂️

זה לא כאילו שלא הוצגו אינספור ראיות המגבות את כל טענותיי או משהו, נכון? 😂

מאיפה אתה חושב שהגיע צבא המעריצים שלי של יותר מעשרים איש? נפל עליי מהשמיים?

אבל הרבה אנשים אחרים...

השלושים שניות הראשונות:

יש פער גדול בין המציאות לדימוי העצמי שלו
עובדה שלא. מה לעשות? הוכחות וראיות איז אה ביץ', הא? 😂
הוא למשל כמעט-נכשל במבחן, ומקבל ציונים גרועים בתואר - ו"לא מבין" מה זה אומר
כמעט נכשלתי באיזה מבחן? ואני לא מקבל ציונים גרועים בתואר.
הוא עושה מבחן שמראה לו שהוא פסיכופת, ואומר: הוכחתי שאני לא פסיכופט
המבחן לא מראה שאני פסיכופת. המבחן מראה שאני לא פסיכופת ולכן זה מה שהוכח. אתה פשוט לא מבין בפסיכולוגיה 😂

כדי שהתוצאות יראו שאני פסיכופת, הייתי צריך לצאת יותר פסיכופת מ-99% מהאנשים כי רק האחוז האחד הכי פסיכופתי באוכלוסייה זה פסיכופתים.

בעולם יש 80 מיליון פסיכופתים מצד אחד. מצד שני, 1.6 מיליארד אנשים יותר פסיכופתים ממני, כך מראה המבחן. עכשיו הבנת? 😂
למשל ניהול או שיווק.
ניהול וייעוץ :D
אבל הוא צריך סיוע אחרת מהר מאוד יתייגו אותו כמשוגע או נוכל
המפגרים כן. גם כך הם כבר מתייגים אותי ככזה.
הוא מספר לך שכולם בתפוז מעריצים אותו - כי יש לו תפיסת מציאות משובשת,
ואתה מאמין לו כי אתה טמבל
אבל אין סיבה להניח שזה המצב. בתפוז זה וודאי לא המצב.
בהתחשב בכל התמונות שפרסמתי שוב ושוב של כולם מעריצים אותי, מן הסתם זה בדיוק המצב, אבל "עיניים להם ולא יראו", "יש שני דברים אינסופיים..." וכן הלאה וכן הלאה 😂

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
בהתחשב בכל התמונות שפרסמתי שוב ושוב של כולם מעריצים אותי, מן הסתם זה בדיוק המצב, אבל "עיניים להם ולא יראו", "יש שני דברים אינסופיים..." וכן הלאה וכן הלאה 😂
מה הוא עשה בפועל למשל?
בין היתר חזיתי מראש מניות וסחורות שעלו לאחר מכן במאות ואלפי אחוזים, כשהייתי בן 24 סופרמן ביקש ממני ללמד אותו איך עושים אלפי אחוזים בשנה ובעביר מיליונים שלו ושל אחרים מנקודה לנקודה בהתאם להנחיותיי, כשהייתי בן 25 כבר התחילו לכתוב עליי דוקטורט, חזיתי מראש שורת אסונות טבע, חזיתי משברים כלכליים גלובאליים וביניהם את משבר 2022, חזיתי תוצאות בחירות עוד מלפני שהמועמדים הכריזו בכלל על מועמדותם, חזיתי זמני מוות של אנשים, וכל זה עוד לפני כל עבודותיי המדעיות והספרותיות, החשובות ביותר שנכתבו מאז ומעולם, ושהיקפן נאמד במיליוני מילים, ועוד ועוד דברים.
הוא שובץ ב"כיתת מבר"
מעולם לא שובצתי בכיתת מב"ר. את המצאה פרי דמיונך שתוקנה על-ידי מספר פעמים, אך שמאסתי בלתקן אותה. זה לא משנה גם באיזה כיתה כן למדתי, בהתחשב בזה שמקומי היה בכלל בבית-ספר למחוננים אך לא זוהיתי ושובצתי במסגרת המותאמת לצרכיי בגלל כישלונו הבוטה של משרד החינוך לזהות אותי בתור הגאון עצום המימדים שהייתי.
(תגבור לחלשים כדי שיצליחו לקבל בגרות)
גם לא הייתי "חלש". זאת עוד המצאה פרי דמיונך המשתולל ושאינו נח לרגע.
ולאחר מאמץ קיבל ציונים גרועים בבגרות
לא התאמצתי כלל.
ואתה רואה שזה לא מפריע לו לדבר על כמה שהוא גאון
כי ציונים הם לא מדד אמין לשכל, שזה לא דבר שאנחנו יודעים אותו כבר מהמאה ה-20 בעקבות הציונים של לדוגמה אלן טיורינג, אילון מאסק, ברק אובמה, דונלד טראמפ ונוספים, אלא כבר מהמאה ה-19 בעקבות הציונים של לדוגמה תומאס אדיסון, אלברט איינשטיין, מילבה מאריץ', ניקולא טסלה ונוספים. אם כך, אז למה עדיין משתמשים בהם לא רק כמדד להצלחה במקצוע מסוים או קורס מסוים, שזה עוד מילא, אלא כמדד לשכל בכלל?

כי עד עצם היום הזה, פשוט לא יודעים טוב יותר, והשיטה הזאת כמו שיטות אחרות שאינן עובדות, כמו מבחני איי-קיו, הן כל מה שיש לנו, וכמו מה שג'ו ביידן הגוסס אמר לבנימין נתניהו, הדרך הטובה ביותר להוריד הצעה גרועה מהשולחן, היא על-ידי הצעה טובה יותר. לכן כתבתי מבחני שכל משלי, הטובים ביותר שנכתבו בכל הזמנים, והם אלו שיחליפו את כל המבחנים שלא עובדים.

בשבילי זה כבר יהיה מאוחר מידי מכדי שניתן יהיה לזהות אותי בתור ילד הפלא הגאון שהייתי ולשבץ אותי בבית-ספר למחוננים המותאם לצרכיי. נקווה שאצליח להציל אחרים.

חוץ מכל זה, בן-אדם שחוזה מראש מניות וסחורות שעולות לאחר מכן במאות ואלפי אחוזים, שכשהוא בן 24 ברוקרים באמריקה עם תארים כלכליים מאוניברסיטאות בממלכה המאוחדת מבקשים ממנו ללמד אותם איך עושים אלפי אחוזים בשנה ומעבירים מיליונים שלהם ושל אחרים מנקודה לנקודה בהתאם להנחיותיו, שכשהוא בן 25 כבר כותבים עליו דוקטורט, שחוזה מראש שורת אסונות טבע, שחוזה משברים כלכליים גלובאליים, שחוזה תוצאות בחירות עוד מלפני שהמועמדים הכריזו בכלל על מועמדותם ושחוזה זמני מוות של אנשים, זאת עוד מלפני כל עבודותיו המדעיות והספרותיות, החשובות ביותר שנכתבו מאז ומעולם, ושהיקפן נאמד במיליוני מילים, כזה בן-אדם מן הסתם לא צריך לקבל ציונים גבוהים בשביל להוכיח כמה שהוא גאון.

giphy.gif

לא שציונים גבוהים מוכיחים גאונות או אפילו חוכמה, בהתחשב בזה שציונים הם בכלל אינם ממד אמין לשכל מלכתחילה, כפי מה שהוסבר זה עתה.
קיבל ציון מזעזע בתואר
לא קיבלתי ציון מזעזע בתואר, מה גם, שעוד לא סיימתי את התואר. הייתי מסביר אבל כמה אני יכול לחזור על עצמי? ובשביל מה? לא משנה כמה אני מסביר, אף-אחד לא מבין. אני גאון שמוקף במפגרים.

Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg
ומדבר על עבודה במקצוע ותואר שני, שהוא לא יקבל עם ציונים גרועים
זה חד משמעי
הציונים שלי לא גרועים שלא אלא בדמיונך הפורה והמשתולל. בעלי ציונים בינוניים יכולים להתקבל לתואר שני בפסיכולוגיה קלינית של המבוגר ועבודה במקצוע במדינות בעלות תנאי קבלה נורמאליים ושפויים, כמו סלובקיה והונגריה.
אבל תפיסת המציאות שלו - לא עובדת.
לא. זה אתה שפשוט לא חכם מספיק בשביל להכיר את המציאות ולכן אתה לא מבין את המציאות, העולם והחיים כמו גם דרכי פעולתם ועבודתם. לכן כל מי שיותר חכם ממך, לדוגמה אני, הופך ל"אדם בעל תפיסת מציאות משובשת". ביחד עם כל הדברים שאתה מדמיין עליי, כמו "למד בכיתת מב"ר", "ציון מזעזע בתואר" ועוד ועוד, אז מן הסתם אין לך תפיסה טובה שלי או הבנה נכונה של יכולותיי.
סופרמן מעולם לא הביע אליו הערכה.
מן הסתם בן-אדם שראה אותי במו עיניו עושה תשואה שנתית ארבע-ספרתית באחוזים, שמבקש ממני ללמד אותו איך עושים אלפי אחוזים בשנה, ושמעביר מיליונים שלו ושל אחרים ממקום למקום על-פי הנחיותיי, מעריך אותי מאוד והביע הערכה רבה מאוד.

לא סתם בניגוד למעריצים הרגילים שלי, לדוגמה אתה, סופרמן ספציפית מקוטלג כסוגד.
מספיק שעשו לייק לפוסט של מחפ והוא יפרש את זה כ"הערצה".
לא נכון.
תפיסת
מציאות
משובשת
לא נכון. אני פשוט יותר חכם ממך.

לפני אלפי שנים, אתם, האנשים הפשוטים, הייתם מסתכלים על האנשים שלי, הגאונים, והייתם קוראים לנו מחוללי ניסים וסוגדים אותנו כאלים. בימי הביניים, אתם, האנשים הפשוטים, הייתם מסתכלים על האנשים שלי, הגאונים, והייתם קוראים לנו מכשפות ומכשפים, והייתם מעלים אותנו על המוקד ושורפים אותנו באש. במאה ה-20, אתם, האנשים הפשוטים, הייתם מסתכלים על האנשים שלי, הגאונים, והייתם קוראים לנו משוגעים, וסוגרים אותנו במוסדות לחולי רוח. כיום, במאה ה-21, אתם, האנשים הפשוטים, אתם מסתכלים על האנשים שלי, הגאונים, ואתם עדיין קוראים לנו משוגעים, אבל עברתם ל"תפיסת מציאות משובשת" כי "משוגע" יצא מהאופנה.

איך תקראו לנו בעוד 500 שנה? אין לדעת.
אנחנו נהנים לדבר איתו
זה כי אני האדם הכי חכם, מוכשר, מעניין בכל תפוז. מה הפלא שאני המלך שלכם?

HD-wallpaper-the-king-animal-crown-lion-wild.jpg

ai27

Well-known member
בין היתר חזיתי מראש מניות וסחורות שעלו לאחר מכן במאות ואלפי אחוזים, כשהייתי בן 24 סופרמן ביקש ממני ללמד אותו איך עושים אלפי אחוזים בשנה ובעביר מיליונים שלו ושל אחרים מנקודה לנקודה בהתאם להנחיותיי, כשהייתי בן 25 כבר התחילו לכתוב עליי דוקטורט, חזיתי מראש שורת אסונות טבע, חזיתי משברים כלכליים גלובאליים וביניהם את משבר 2022, חזיתי תוצאות בחירות עוד מלפני שהמועמדים הכריזו בכלל על מועמדותם, חזיתי זמני מוות של אנשים, וכל זה עוד לפני כל עבודותיי המדעיות והספרותיות, החשובות ביותר שנכתבו מאז ומעולם, ושהיקפן נאמד במיליוני מילים, ועוד ועוד דברים.
יש לך דמיון פורה
אך כלום לא פורסם קודם לאירוע ואכן התרחש
כך שיש לך 0 הוכחות
הציונים שלי לא גרועים שלא אלא בדמיונך הפורה והמשתולל. בעלי ציונים בינוניים יכולים להתקבל לתואר שני בפסיכולוגיה קלינית של המבוגר
תברר כמה אתה רחוק מהסף....
ועבודה במקצוע במדינות בעלות תנאי קבלה נורמאליים ושפויים, כמו סלובקיה והונגריה.
אז סע להונגריה ונסה לשכנע אותם לתת לך עבודה
:ROFLMAO:
לא נכון. אני פשוט יותר חכם ממך.
זה בטח לא

ai27

Well-known member
אני מניח שהוא דובר אמת בקשר לביצועיו המיניים
תראה
זאת שהוא באמת רצה זרקה אותו ולא רצתה לשמוע ממנו
והיית אמור להבין שהוא שקרן כפייתי (מסתדר בל גם עם הפסיכופתיה)
לזה שיש לו קומה שלמה שלו בבית של הוריו - "הצליח לשכנע אותם".
אתה תמים כמו תינוק
בניגוד ליכולת השכלית שהיא מופרעת/פסיכופטית/ועוד תיאורים "מחמיאים".
פסיכופתיה זו הפרעה מובהקת, לא מחמאה או קללה
מה ההוכחה שלך שהוא היה שם? אני לא זוכר שאמר את זה.
זה העניין, שאני לא שוכח דברים כאלה.
הוא כתב על זה ממש כשהוא הגיע לפה ושאלתי אותו אם זה חינוך מיוחד
אז הוא אמר לי שלא, שזה רק למתקשים והתחיל לקשקש שזה בכלל אבחון שגוי
לא צריך ציון גבוה בפסיכולוגיה בשביל להיות פסיכולוג אז זה לא משנה
בלי תואר שני הוא לא יהיה "פסיכולוג"
בלי ציון טוב הוא יקבל רק עבודות כמו hr שמקבלים גם בלי תואר
דברים שהוא טוב יותר ממני - נגיד יכולות חברתיות,מתמטיקה הוא פחות טוב ממני.
הוא רמאי יותר טוב ממך
הוא אומר שהוא לא משקר אבל יש דברים שהוא יודע שהוא משקר והוא משקר.
עובדה שאיתך זה הלך לו
בקיצור סתם רמאי בשקל שעושה הרבה רוח.
השאלה היא מתי הוא יצליח להפיל אותך שוב בפח

תראה
ברור שיש כאלה,זה לא אומר שהוא שיקר לגבי מי שכן הצליח לו איתה.
זה לא כ"כ קשה להבין,השאלה איפה הוא משקר ואיפה לא.
אתה תמים כמו תינוק
צריך תמימות מסוימת בשביל להישאר אוביקטיבי - אחרת בתור חילוני לא הייתי מגלה

על אלוהים ועל הקנוניה אלא אולי חלילה נופל בדת כמו כל הטמבלים שמתחילים לשים פיתה על הראש.
פסיכופתיה זו הפרעה מובהקת, לא מחמאה או קללה
עדיין לא הגדרנו אם זה פסיכופתיה(נולד ככה) או סוציופתיה(נילמד) - לא אני המצאתי את ההגדרות ראיתי אותן.

אם זה השני יש מקום לשיפור.
הוא כתב על זה ממש כשהוא הגיע לפה ושאלתי אותו אם זה חינוך מיוחד
אז הוא אמר לי שלא, שזה רק למתקשים והתחיל לקשקש שזה בכלל אבחון שגוי
אני לא זכרתי,אותי זה פחות עיניין אבל כן זה מחשיד באמת שגם דברים אוביקטיביים הוא משקר.
מה הבעיה לקבל תואר שני במדעי הרוח?
הוא לא טיפש הוא רק רמאי
הוא רמאי יותר טוב ממך
אני לא רמאי אז כל אחד יעקוף אותי.
עובדה שאיתך זה הלך לו

הייתי תאב בצע,קורה...

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אני מניח שהוא דובר אמת בקשר לביצועיו המיניים,לזה שיש לו קומה שלמה שלו בבית של הוריו - "הצליח לשכנע אותם".
בבקשה תפסיק להגיד את הדברים האלו. תפנים-זה שהחיים שלי מדהימים, ככה שיש אנשים שכל-כך מקנאים בי בצורה כל-כך קשה וחולנית, שהם רדפו אותי בצורה כל-כך קשה מתוך הכאב של קנאתם, לדוגמה דיברגנט, עד כדי כך שלשברירי רגעים ושברירי שניות, היו כמה מקרים מאוד חד-פעמיים שבהם הצליחו "לשבור אותי", ולהוציא ממני בן-אדם שאני מאוד-מאוד לא, בן-אדם שוויצר ושחצן שכנגד הקללות שלהם והרדיפה שלהם והקנאה שלהם דחף להם בפרצוף את המדהימות שלו והשוויץ והשתחצן, זה לא באמת אומר שאני באמת בן-אדם כזה או שבאמת נוח לי שאתה או אנשים אחרים תדברו על זה.

אז בסדר, מתוך קנאה עזה, אדירה וחולנית קראו לי טרנסג'נדר, הומוסקסואל, בתול, נכה, מכוער כמו תחת, גרונטופיל, מזוכיסט, מגלומן, בעל דימוי עצמי נמוך, סכיזופרן, דלוזיונאלי, סובל מאספרגר, שקרן פתולוגי, סובל מפיצול אישיות, בעל צרכים מיוחדים, פסיכופאת, מוגבל, בעל הפרעת אישיות גבולית, בעל הפרעת אישיות נרקיסיסטית ואלים מילולית, מינית ופיזית כלפי נשים אז אחרי הרדיפה המטורפת הזאת שאף-אדם לא היה מצליח לעמוד בה, "נשברתי" לשברירי שניות והשווצתי עם הז*ונים, הדמי כיס הגבוהים, החדר משלי בקומה משלי עם שירותים ומקלחת משלי ומרפסת, הפופולאריות המטורפת בבית-ספר בזמנו וזה שהייתי מלך הכיתה ומלך הבית-ספר ואולי עוד כמה דברים, אבל זה לא באמת אומר שאני באמת כזה בן-אדם שמדבר על הדברים האלו ושנוח לו שאנשים אחרים ידברו על זה.

תפנים, אני כל-כך ההפך הגמור, שאחת מהתכונות הבולטות שלי שעליהן דובר בספר המחזור בזמנו, זה הצניעות שלי. לא מוצא חן בעיניי איך שאתה חוזר על ההשווצות שהייתי צריך לעבור שנים של רדיפה קשה מתוך קנאה עזה ומשתוללת של דיברגנט ונוספים כולל כל הקללות שבעולם עד שהן יצאו ממני, לשברירי שניות ולעיתים מאוד נדירות, בצורות מאוד חד-פעמיות. תפסיק לדבר על זה. זה כל-כך לא אני.
ז"א ההצלחות שלו קשורות ביכולת החברתית המשובחת שלו.
ועוד דברים. מטעמי צניעות, לא נוסיף.
בניגוד ליכולת השכלית שהיא מופרעת/פסיכופטית/ועוד תיאורים "מחמיאים".
מה זה "יכולת שכלית"? שכל זה ידע. ידע זה מצב קיים ונתון. לא יכולת. ידע ושכל אינם יכולים להיות מופרעים/פסיכוטיים. אולי התכוונת לדרכי חשיבה/אישיות?
כמובן שלא חזה שום דבר בבורסה הכל בלוף
חזיתי בבורסה דברים רבים. למה אתה חושב שסופרמן סוגד אותי כאלוהים ומעביר מיליונים שלו ושל אחרים ממקום למקום על-פי הנחיותיי? ככה? כי בא לו? |פנים|

מאיפה אתה חושב שהגיעו עוד מעריצים רבים? סתם ככה מהשמיים?

מה זה עצם זה שחזיתי את קריסת 2022? מה זה-זה שבימים אלו ממש אני חוזה את קריסת 2024 כבר בשבועות והחודשים הקרובים, די בצמידות להשבעתה של קמלה ביולי?

אני גאון עצום מימדים שחוכמתו שהינה כה אדירה שהיא עולה על חוכמתו של לאונרדו דה וינצ'י בכבודו ובעצמו, הוכחה פעמים רבות מספור באמצעות אינספור ראיות רבות מספור, ועובדה שחלק ניכר מצבא המעריצים שלי הם כאלו בזכות ההצלחות הנ"ל. הסיבה היחידה שיש כאלו שעדיין מתנגדים לי בתפוז, אלו שלא עושים זאת מתוך קנאה עזה וחולנית, הי כי הם מפגרים. בלי חלילה להעליב או לפגוע.
זרק דברים ברורים, ראה שטסלה עולה אמר שתעלה עוד...

יופי.
לא. אני דיברתי על טסלה במרץ 2020. לפני כל העליות של האלף ושלוש מאות אחוז. זה למה אני האלוהים של סופרמן.
שניסיתי לעמת אותו עם התאריכים של האמירה גם לא הייתה קורלציה למחיר - נתן רווח מעט מאוד קטן -

לא מאות ולא אלפי אחוזים.
מה? לא |פנים|
הוא טוען בתוקף שלא,לא מדובר בתחזית שאפשר לעוות את המציאות כמו שאתה רוצה.

כן זה או כן או לא אין באמצע ממש.

יש כאילו, למשל רצו שיהיה שם או היה חודש שם - אבל בדר"כ זה או כן או לא.
אף-פעם לא הייתי בכיתת מב"ר. זה מהדמיון שלו. כמו שזה שיקרתי בנוגע לשם שלי זה מהדמיון של דיברגנט.
מה ההוכחה שלך שהוא היה שם? אני לא זוכר שאמר את זה.
כי זה אף-פעם לא קרה. כמו שלא זכרת שהודיתי ששיקרתי בנוגע לשם שלי.

אתה צריך להבין את מה שאני עצמי הבנתי לפני שנים:

כולם מפגרים.

זהו.
לא צריך ציון גבוה בפסיכולוגיה בשביל להיות פסיכולוג אז זה לא משנה,
איך זה שאתה הכי טיפש פה (בלי חלילה להעליב או לפגוע. אני לא מנסה לקלל אותך. אני באמת אומר לך מה שאני באמת חושב. אתה לא נפגע ממני, נכון?) אבל דווקא אתה זה שיש לו פה לפעמים את ההבנה הכי טובה ונכונה של דברים? (גם אם לעיתים נדירות ובדברים מאוד ספציפיים).

אתה ממש מזכיר לי את אד מ"אד, אדד ואדי". אד הוא אידיוט מוחלט, אבל לפעמים יש לו הברקות שפשוט מדהימות את אדד ואדי.

מתוך תיאור הדמות של אד בויקיפדיה:

__צילום מסך_28-5-2024_32210_he.wikipedia.org.jpeg

אד:

qWufx3x.png
זה מדעי הרוח - מבחן רגיל לא תופס באמת יכולות אנושיות,אז זה לא הוכחה אם תהיה פסיכולוג טוב או לא.
זה מדעי החברה.
זה לא משובש זה שקר.
חשבתי שאתה היחיד שחכם מספיק בשביל לדעת שאני לא שקרן 🧐
קשה לי להאמין שהוא לא מבין את ההבדל,הוא עושה רושם של אדם די חכם
אני לא "די חכם". אני גאון עצום מימדים כבסגנונם של לאונרדו דה וינצ'י וארכימדס. רק חכם יותר.
(בערך האיקיו שלי הייתי אומר

שהייתי צעיר אולי אפילו יותר נגיד 115 גג.)
איי-קיו לא אומר שכל.
יש דברים שהוא טוב יותר ממני - נגיד יכולות חברתיות,מתמטיקה הוא פחות טוב ממני.
(y)
הוא אומר שהוא לא משקר אבל יש דברים שהוא יודע שהוא משקר והוא משקר.

הוא מבין שסופרמן לא העריץ אותו אף פעם אלא מקסימום התעניין בדברים שלו(כמו שאני התעניינתי

אולי מדובר באיזה מישהו מוכשר פיננסית) אך זה כמובן שקר - נתן לי 3 מניות גדולות מיקרוסופט אמזון ואפל שירדו

בסוף 2022 חזק נגיד 70 אחוז

והם עלו חזק מאותה נקודה.

בקיצור סתם רמאי בשקל שעושה הרבה רוח.
ברור שיש כאלה
זה לא מה שקרה. אם הוא זוכר דברים לא נכון, כבר עדיף היה שהוא לא היה זוכר |פנים|
זה לא כ"כ קשה להבין,השאלה איפה הוא משקר ואיפה לא.
אם אני שקרן אז איפה כל השקרים? למה אין כאלו?
עדיין לא הגדרנו אם זה פסיכופתיה(נולד ככה) או סוציופתיה(נילמד) - לא אני המצאתי את ההגדרות ראיתי אותן.

אם זה השני יש מקום לשיפור.
זה לא ההבדל בין פסיכופתיה לסוציופתיה. בכל מקרה, אין לי אף-אחת משתי ההפרעות. או כל הפרעה כלשהי, לצורך העניין.
אני לא זכרתי
כי זה אף-פעם לא קרה.
אותי זה פחות עיניין אבל כן זה מחשיד באמת שגם דברים אוביקטיביים הוא משקר.
אני לא משקר בנוגע לכלום. אתם מפגרים אז אתם לא מבינים את המציאות ברמות הכי בסיסיות שיכולות להיות.
מה הבעיה לקבל תואר שני במדעי הרוח?
מדעי החברה. ובאמת אין שום בעיה.
הוא לא טיפש הוא רק רמאי

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
יש לך דמיון פורה
לא. יש לי דמיון גרוע מאוד. לכן, ברור לחלוטין שזה הכול אמיתי. טוב, זה וזה שאני לעולם לא משקר.
אך כלום לא פורסם קודם לאירוע ואכן התרחש
עובדה שדברים רבים פורסמו קודם לאירועים ואז התרחשו, אבל בגלל הטיפשות האנושית שלעולם אינה נגמרת, ועיניים להם ולא יראו, אז למרות שכל הצלחותיי הרבות פורסמו פעמים רבות ביחד עם ההוכחות, הכול חולף מעל ראשך.

בסין המוטו הוא "לא ראיתי, לא שמעתי, לא דיברתי" כי זה מה שהם מאמינים בו. בכל שאר העולם ועבור שאר 6.7 מיליארד האנשים זה המוטו כי זה מה שהם טיפשים מספיק בשביל שיצא להם ובשביל שהם יחיו לפיו מבלי שהם התכוונו.

4420643-7453.jpg
כך שיש לך 0 הוכחות
יש לי אינספור הוכחות והכול פורסם פעמים רבות. הפנה את מבטך לחתימה שלי ותבין מה הבעיה שלך לראות את אינספור ההוכחות לאינספור הצלחותיי המסחררות.
תברר כמה אתה רחוק מהסף....
באוניברסיטה הנכונה, כלל וכלל. כמובן שמעבר לכך, הדבר ממילא אינו רלוונטי בהתחשב בכל הפרוטקציות שאני זכאי להן. כמובן גם שלפעמים אוניברסיטאות סתם מקבלות סתם אנשים שפשוט מצאו חן בעיניהם, גם אם הם לא עומדים בתנאי הסף.
אז סע להונגריה ונסה לשכנע אותם לתת לך עבודה
:ROFLMAO:
לא הבנת. אם זה לא יסתדר בארץ, אני אעשה את התואר בהונגריה או סלובקיה, ואז אחזור ואעבוד בארץ.

עכשיו אחרי שנרגענו מהצחוק, למה שלא תעיף מבט נוסף ברשימת ההישגים שלי (בגרסתה המצומצמת במיוחד והצנועה במיוחד), ותנסה לחשוב האם ההישגים שלך משתווים:

חזיתי מראש מניות וסחורות שעלו לאחר מכן במאות ואלפי אחוזים, כשהייתי בן 24 סופרמן ביקש ממני ללמד אותו איך עושים אלפי אחוזים בשנה ובעביר מיליונים שלו ושל אחרים מנקודה לנקודה בהתאם להנחיותיי, כשהייתי בן 25 כבר התחילו לכתוב עליי דוקטורט, חזיתי מראש שורת אסונות טבע, חזיתי משברים כלכליים גלובאליים וביניהם את משבר 2022, חזיתי תוצאות בחירות עוד מלפני שהמועמדים הכריזו בכלל על מועמדותם, חזיתי זמני מוות של אנשים, וכל זה עוד לפני כל עבודותיי המדעיות והספרותיות, החשובות ביותר שנכתבו מאז ומעולם, ושהיקפן נאמד במיליוני מילים, ועוד ועוד דברים.

800px-Barack_Obama_drops_the_mic.gif
תראה
זה לא מה שקרה.
בהתחשב בעובדה שאני לא שקרן, בהתחשב בעובדה שמעולם לא נתפסתי בשקר בתפוז, ובהתחשב בעובדה שבכל המקרים שבהם אנשים קראו לי שקרן הם או לא הצליחו לגבות את טענותיהם ולהביא דוגמאות של שקרים שלי כאשר התבקשו לכך (לדוגמה אתה) או הביאו דוגמאות מדומיינות של שקרים שלא היו ולא נבראו מעולם כי הם מפגרים ולא הבינו את הכתוב (לדוגמה דיברגנט), אז מן הסתם ובצורה הגיונית ומובנת הוא כמובן למד את מה שהיה אמור ללמוד מכל המקרים האלו, שאני לעולם לא משקר. שזה גם מה שאתה היית אמור ללמוד בעקבות כל אלו, אבל מעולם לא נתת לעובדות, או לעצם זה שאינך מסוגל לגבות את טענתך שאני שקרן גם כאשר אתה מתבקש לכך, ואינך מצליח להביא דוגמה לשקר אחד שלי, להפריע לך, אז למה שתתחיל עכשיו? 🤷‍♂️
אתה תמים כמו תינוק
לא. הוא פשוט מודע לעובדה שאני לעולם לא משקר, וזאת בעקבות כל הראיות לכך שהתקבלו, כמו לדוגמה עצם זה שמעולם לא נתפסתי בשקר בתפוז, עצם זה שהקוראים לי שקרן או לא מסוגלים לגבות את טענותיהם (לדוגמה אתה) או מביאים דוגמאות מדומיינות של שקרים שמעולם לא היו ולא נבראו, מועמדים על טעויותיהם ומושפלים עד אפר ועפר (לדוגמה דיברגנט), וראיות נוספות. זה אתה, שכמוהו, אמור להביט בכל אלו, ולהגיע אל אותה המסקנה שלו, ולהצטרף אליו בדעתו.
לא, אתה רק מדמיין אותם יש מאין למרות שלא היו דברים מעולם |פנים|
הוא כתב על זה ממש כשהוא הגיע לפה
מעולם לא כתבתי שאני לומד בכיתת מב"ר. נקודה.

כתבתי שאני לומד בכיתת מתקשים אחרת.

גם הסברתי שבהתחשב בעובדה הידועה, המוכרת והמוכחת שאני גאון עצום מימדים, זה גם לא משנה באיזה סוג של כיתת מתקשים הייתי, מכיוון שברור לחלוטין שמקומי היה בבית-ספר למחוננים המותאם לצרכיי.
ושאלתי אותו אם זה חינוך מיוחד
אז הוא אמר לי שלא, שזה רק למתקשים
לא. הפוך. אני שאלתי אותך אם מה שהייתי בו נחשב לחינוך מיוחד ואתה אמרת לי שלא, ושזה רק למתקשים. למרות שלא הייתי מתקשה אבל טוב, בית-ספר בישראל, למה ציפינו? 🤷‍♂️
והתחיל לקשקש שזה בכלל אבחון שגוי
כי בית-ספר בישראל ומשרד החינוך הישראלי. למה ציפית? אבחון נכון?

שניים מתוך כל שלוש תלמידים שלומדים בבתי-ספר למחוננים וכיתות למחוננים הם בכלל לא מחוננים.

על כל מחונן אחד שלומד בכיתת מחוננים ובית-ספר למחוננים יש בערך תשע שלא.
למה שלא יהיה לי תואר שני?
לא. יותר מעניין ניסיון מאשר ציון בתואר. אני גם מאור פז, הגאון עצום המימדים שיהיה עשיר מאוד ומפורסם בכל העולם, אז אותי ממילא יקבלו לכל מה שבא לי, למרות שלא הבנתי בכלל למה אתה הולך לכיוון הזה של ה"מועסק". חשבתי להיות "מעסיק", לעבוד כעצמאי ולהקים חברה/חברות משלי דווקא. נראה לי שאקים חברת ייעוץ.
הוא רמאי יותר טוב ממך
עובדה שאני לא מרמה איש. עובדה שאני גם לעולם לא משקר. אבל אל תיתן לי להפריע לך עם העובדות שלי.

4420643-7453.jpg
עובדה שאיתך זה הלך לו
|פנים|
|נחמה|

1697025914952.png

בון דוק

Well-known member
לא. יש לי דמיון גרוע מאוד. לכן, ברור לחלוטין שזה הכול אמיתי. טוב, זה וזה שאני לעולם לא משקר.

עובדה שדברים רבים פורסמו קודם לאירועים ואז התרחשו, אבל בגלל הטיפשות האנושית שלעולם אינה נגמרת, ועיניים להם ולא יראו, אז למרות שכל הצלחותיי הרבות פורסמו פעמים רבות ביחד עם ההוכחות, הכול חולף מעל ראשך.

בסין המוטו הוא "לא ראיתי, לא שמעתי, לא דיברתי" כי זה מה שהם מאמינים בו. בכל שאר העולם ועבור שאר 6.7 מיליארד האנשים זה המוטו כי זה מה שהם טיפשים מספיק בשביל שיצא להם ובשביל שהם יחיו לפיו מבלי שהם התכוונו.

צפה בקובץ המצורף 104458

יש לי אינספור הוכחות והכול פורסם פעמים רבות. הפנה את מבטך לחתימה שלי ותבין מה הבעיה שלך לראות את אינספור ההוכחות לאינספור הצלחותיי המסחררות.

באוניברסיטה הנכונה, כלל וכלל. כמובן שמעבר לכך, הדבר ממילא אינו רלוונטי בהתחשב בכל הפרוטקציות שאני זכאי להן. כמובן גם שלפעמים אוניברסיטאות סתם מקבלות סתם אנשים שפשוט מצאו חן בעיניהם, גם אם הם לא עומדים בתנאי הסף.

לא הבנת. אם זה לא יסתדר בארץ, אני אעשה את התואר בהונגריה או סלובקיה, ואז אחזור ואעבוד בארץ.

עכשיו אחרי שנרגענו מהצחוק, למה שלא תעיף מבט נוסף ברשימת ההישגים שלי (בגרסתה המצומצמת במיוחד והצנועה במיוחד), ותנסה לחשוב האם ההישגים שלך משתווים:

חזיתי מראש מניות וסחורות שעלו לאחר מכן במאות ואלפי אחוזים, כשהייתי בן 24 סופרמן ביקש ממני ללמד אותו איך עושים אלפי אחוזים בשנה ובעביר מיליונים שלו ושל אחרים מנקודה לנקודה בהתאם להנחיותיי, כשהייתי בן 25 כבר התחילו לכתוב עליי דוקטורט, חזיתי מראש שורת אסונות טבע, חזיתי משברים כלכליים גלובאליים וביניהם את משבר 2022, חזיתי תוצאות בחירות עוד מלפני שהמועמדים הכריזו בכלל על מועמדותם, חזיתי זמני מוות של אנשים, וכל זה עוד לפני כל עבודותיי המדעיות והספרותיות, החשובות ביותר שנכתבו מאז ומעולם, ושהיקפן נאמד במיליוני מילים, ועוד ועוד דברים.

צפה בקובץ המצורף 104457

זה לא מה שקרה.

בהתחשב בעובדה שאני לא שקרן, בהתחשב בעובדה שמעולם לא נתפסתי בשקר בתפוז, ובהתחשב בעובדה שבכל המקרים שבהם אנשים קראו לי שקרן הם או לא הצליחו לגבות את טענותיהם ולהביא דוגמאות של שקרים שלי כאשר התבקשו לכך (לדוגמה אתה) או הביאו דוגמאות מדומיינות של שקרים שלא היו ולא נבראו מעולם כי הם מפגרים ולא הבינו את הכתוב (לדוגמה דיברגנט), אז מן הסתם ובצורה הגיונית ומובנת הוא כמובן למד את מה שהיה אמור ללמוד מכל המקרים האלו, שאני לעולם לא משקר. שזה גם מה שאתה היית אמור ללמוד בעקבות כל אלו, אבל מעולם לא נתת לעובדות, או לעצם זה שאינך מסוגל לגבות את טענתך שאני שקרן גם כאשר אתה מתבקש לכך, ואינך מצליח להביא דוגמה לשקר אחד שלי, להפריע לך, אז למה שתתחיל עכשיו? 🤷‍♂️

לא. הוא פשוט מודע לעובדה שאני לעולם לא משקר, וזאת בעקבות כל הראיות לכך שהתקבלו, כמו לדוגמה עצם זה שמעולם לא נתפסתי בשקר בתפוז, עצם זה שהקוראים לי שקרן או לא מסוגלים לגבות את טענותיהם (לדוגמה אתה) או מביאים דוגמאות מדומיינות של שקרים שמעולם לא היו ולא נבראו, מועמדים על טעויותיהם ומושפלים עד אפר ועפר (לדוגמה דיברגנט), וראיות נוספות. זה אתה, שכמוהו, אמור להביט בכל אלו, ולהגיע אל אותה המסקנה שלו, ולהצטרף אליו בדעתו.

לא, אתה רק מדמיין אותם יש מאין למרות שלא היו דברים מעולם |פנים|

מעולם לא כתבתי שאני לומד בכיתת מב"ר. נקודה.

כתבתי שאני לומד בכיתת מתקשים אחרת.

גם הסברתי שבהתחשב בעובדה הידועה, המוכרת והמוכחת שאני גאון עצום מימדים, זה גם לא משנה באיזה סוג של כיתת מתקשים הייתי, מכיוון שברור לחלוטין שמקומי היה בבית-ספר למחוננים המותאם לצרכיי.

לא. הפוך. אני שאלתי אותך אם מה שהייתי בו נחשב לחינוך מיוחד ואתה אמרת לי שלא, ושזה רק למתקשים. למרות שלא הייתי מתקשה אבל טוב, בית-ספר בישראל, למה ציפינו? 🤷‍♂️

כי בית-ספר בישראל ומשרד החינוך הישראלי. למה ציפית? אבחון נכון?

שניים מתוך כל שלוש תלמידים שלומדים בבתי-ספר למחוננים וכיתות למחוננים הם בכלל לא מחוננים.

על כל מחונן אחד שלומד בכיתת מחוננים ובית-ספר למחוננים יש בערך תשע שלא.

למה שלא יהיה לי תואר שני?

לא. יותר מעניין ניסיון מאשר ציון בתואר. אני גם מאור פז, הגאון עצום המימדים שיהיה עשיר מאוד ומפורסם בכל העולם, אז אותי ממילא יקבלו לכל מה שבא לי, למרות שלא הבנתי בכלל למה אתה הולך לכיוון הזה של ה"מועסק". חשבתי להיות "מעסיק", לעבוד כעצמאי ולהקים חברה/חברות משלי דווקא. נראה לי שאקים חברת ייעוץ.

עובדה שאני לא מרמה איש. עובדה שאני גם לעולם לא משקר. אבל אל תיתן לי להפריע לך עם העובדות שלי.

צפה בקובץ המצורף 104458

|פנים|

|נחמה|

צפה בקובץ המצורף 104463
מרוב תמונות אני הולך לאיבוד
אולי תתחשב בי ותצמצם את כמות התמונות?
לא כולם גאונים גם לקרוא וגם להסתכל במוזאון לאמנות

למעלה