DDDD: שיר ממש חמוד, למרות שחשבתי שהשירים החדשים שלהם יהיו פחות בכיוון הקליל.. אבל הוא אחלה
K kelly7i New member 14/5/08 #148 DDDD: ../images/Emo71.gif שיר ממש חמוד, למרות שחשבתי שהשירים החדשים שלהם יהיו פחות בכיוון הקליל.. אבל הוא אחלה
DDDD: ../images/Emo71.gif שיר ממש חמוד, למרות שחשבתי שהשירים החדשים שלהם יהיו פחות בכיוון הקליל.. אבל הוא אחלה
N N e r d y New member 14/5/08 #151 ../images/Emo26.gifמי שרוצה להורדה../images/Emo36.gif http://www.sendspace.com/file/h264h0 תהנו שיר ממש ממש חמוד <:
../images/Emo26.gifמי שרוצה להורדה../images/Emo36.gif http://www.sendspace.com/file/h264h0 תהנו שיר ממש ממש חמוד <:
L Little McMickey New member 14/5/08 #156 ../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifט'אנק לורדדדדד, תודה../images/Emo9.gif סוף סוף אנ אני אשמע.. אני יעביר לאמפי וזה.. אין לי התקן שמע על המחשב וזה משגע אותייייייי
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifט'אנק לורדדדדד, תודה../images/Emo9.gif סוף סוף אנ אני אשמע.. אני יעביר לאמפי וזה.. אין לי התקן שמע על המחשב וזה משגע אותייייייי
D dougie10 New member 15/5/08 #187 תתוווודדדדהה!! חחח....ואני עוד התחלתי להקליט את זה בפלאפון....וזה יצא באיכות גרועה...אז התעצבנתי שהכל יוצא לי חרא היום!!..חחחח...תודה רבה רבה רבה!... . ליהי! =]
תתוווודדדדהה!! חחח....ואני עוד התחלתי להקליט את זה בפלאפון....וזה יצא באיכות גרועה...אז התעצבנתי שהכל יוצא לי חרא היום!!..חחחח...תודה רבה רבה רבה!... . ליהי! =]
D dougie10 New member 15/5/08 #188 נ.ב- דדדדדדדדנננננננננננננננננננננננייייייייייייייייייייייייייי הוא כ"כ חמוד בשיר הזה....אני נמסה... וטום כזה חמוד (אבל פחות) ואם תקשיבו באמת טוב בפול ווליום תשמעו טיפונת טיפונת את ד=א=ג=י!!...... 3> 3> 3> אניייייי נננמממסססההההה שיר מושלם!!
נ.ב- דדדדדדדדנננננננננננננננננננננננייייייייייייייייייייייייייי הוא כ"כ חמוד בשיר הזה....אני נמסה... וטום כזה חמוד (אבל פחות) ואם תקשיבו באמת טוב בפול ווליום תשמעו טיפונת טיפונת את ד=א=ג=י!!...... 3> 3> 3> אניייייי נננמממסססההההה שיר מושלם!!
R rox love BSM New member 15/5/08 #191 כן,בטח ישמעו את זה יותר טוב ויותר חלק שייצא הסינגל,כי זה יהיה מעובד טוב יותר.
M m o r 1 0 2 New member 15/5/08 #207 יאא,תודה רבה../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif עוד מעט אני אשמע תודה רבה
S sweet shir New member 14/5/08 #152 ממש אהבתי הקול של טום מדהיםםםםםםםםםםם הקול שלו רק הולך ומשתפר עם הזמן
L Lex 1 New member 14/5/08 #155 ../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif לא עפתי ../images/Emo4.gif תנקס רוקס ../images/Emo24.gif
B baril New member 14/5/08 #157 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני ממש אוהבת את זה! טום פשוט מדהים שיר אשכרה הקול שלו הולך ומשתפר זה כלכך שיר קיץ כזה וואי כיף ממש לשמוע אותו תודה רבה^^ התמכרתיXD
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני ממש אוהבת את זה! טום פשוט מדהים שיר אשכרה הקול שלו הולך ומשתפר זה כלכך שיר קיץ כזה וואי כיף ממש לשמוע אותו תודה רבה^^ התמכרתיXD
M Mc inbaz New member 14/5/08 #161 וואו אחלה שיר התמכרתי XDD מכירות את הפעמים האלה שאתה מתמכר בלי לדעת את המילים טוב? חח ככה זה היה היום.. "נננהנהנהנהנ אברי בדי נואז בלה בלה בלה אברי בדי נואז " XD
וואו אחלה שיר התמכרתי XDD מכירות את הפעמים האלה שאתה מתמכר בלי לדעת את המילים טוב? חח ככה זה היה היום.. "נננהנהנהנהנ אברי בדי נואז בלה בלה בלה אברי בדי נואז " XD
Y Yu vi New member 14/5/08 #165 זה שיר ממש טוב! ../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif הקטע הכי יפה זה בפיזמון בסוף, כשיש ירידה כזאת שטומסי שר אותה אעאעא והשיר דיי שונה ממה שהם עשו עד עכשיו אבל הוא ממש טוב! DDD:
זה שיר ממש טוב! ../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif הקטע הכי יפה זה בפיזמון בסוף, כשיש ירידה כזאת שטומסי שר אותה אעאעא והשיר דיי שונה ממה שהם עשו עד עכשיו אבל הוא ממש טוב! DDD:
M MelMcFly New member 14/5/08 #178 ../images/Emo217.gifוואי ממש אהבתי ../images/Emo9.gif לדעתי הוא ממש יפה :] טנקס ^^