כולם ב-shock ב
אנשים

|הדגש| עונה |סדגש|

איזה שיר אתן שומעות עכשיו? >< רואהה דני הוליודד איזה שיר של מקפליי אף פעם לא יימאס עליכן? Rockin Robin , Sorry is not good enough איזה שיר של מקפליי מרגש אתכן? Get Over You אני רק שומעת תקולל של טומי ובא לי לקבור את עצמיי >< חחחח איזה שיר של מקפליי מצחיק אתכן? לאדעתת חחח למילים של איזה שיר של מקפליי התחברתן הכי הרבה?Sorry is not good enough למנגינה של איזה שיר של מקפליי התחברתן הכי הרבה? Transylvania
איזה שיר של מקפליי יצא לכם הכי הרבה לזמזם/לשיר בזמן האחרון? Get Over You להקה אהובה בנוסף למקפליי (3 לכל היותר!): פאל אאוט בויי כמה אלבומים של מקפליי יש לכן (כולל JML)? אני יכתוב מה יש ליי P: יש לי The Heart Never Lies , JML , wonderland כמה DVD של מקפליי יש לכן? את החדש שיצאא P: איזה אלבום של מקפליי אתן הכי אוהבות?wonderland איזה קאבר של מקפליי אתן הכי אוהבות? Don't Stop Me Now - McFly הייתן בהופעה (של מקפליי או להקה אחרת בארץ או בחו"ל)? : ( לאא איזה שיר של מקפליי אתן הכי אוהבות לשמוע בלייב (מיוטיוב)? >< הכל האם הכרתן להקות חדשות השבוע/החודש? פאלל אאוט בוי איזה סגנון מוזיקה אתן אוהבות בנוסף לרוק/רוק-פופ? אביב גפן
שיר של מקפליי שאתן חורשות/חרשתן עליו לאחרונה: Mcfly Sorry is not good enough דאגי - שימשיך לשיר או שיישאר רק הבסיסט? לשירר ברור הארי - שיתחיל לשיר או שיישאר רק המתופף השקסי? גםם וגם
שיר שמזכיר לכן תקופה מסוימת, מוזמנות לפרט (לא בהרכח של מק'): XP שיר שאהבתן אבל עכשיו נמאס לכן ממנו רק בגלל שחרשו עליו (כנ"ל): McFly - I've Got You שיר שהכרתן בזכות סרט?McFly - I've Got You חחחחחחח מאיזה סרט זה? JML השיר האחרון שהורדתן:WITH YOU השיר האחרון ששמעתן מדיסק מקורי: NOTHING השיר האחרון שמחקתן מהמחשב: אממ לא זוכרתת XP תנו את שמות 5 השירים האחרונים שיש לכן/שהוספתן לפלייליסט שלכן במחשב: Mcfly Rockin Robin1 McFly Star Girl2 Get Over You3 Bleeding Love by Leona4 Avril Lavigne - When YOU GONE5 Fall Out Boy - Thnks fr th Mmrs6 איזה מהם אתן הכי אוהבות? 1 איזה מהם הוא האחרון ששמעתן? 6 קחו את 5 השירים שנתתן ודרגו אותם מחדש מההכי אהוב(1) להכי פחות אהוב(5): 1. אותו סדר : ) שאלה נחמדה לכבוד 60 שנה (קצת דיליי) - אם מקפליי היו יודעים עברית, קחו שיר ישראלי אחד מכל הזמנים שהם צריכים לבצע בלייב, איזה שיר זה יהיה? חחחחחחחחחחח איזה שאלה מפחידהה אין לי מושגג XPPP

AlmA XP

New member
../images/Emo180.gif me ../images/Emo9.gif

~איזה שיר אתן שומעות עכשיו? אף אחד חח ~איזה שיר של מקפליי אף פעם לא יימאס עליכן? אמ... סטאר גירל D: ~איזה שיר של מקפליי מרגש אתכן? BW, DKY, TBOPK, ולפעמים גם AAY
~איזה שיר של מקפליי מצחיק אתכן? פייב קלרס!!!!!! XDDDDDD וסרפר בייב XDDDDDDDD ~למילים של איזה שיר של מקפליי התחברתן הכי הרבה? אממ.. IBO וNA
~למנגינה של איזה שיר של מקפליי התחברתן הכי הרבה? איגנורנס ושי פולס אסליפ ~איזה שיר של מקפליי יצא לכם הכי הרבה לזמזם/לשיר בזמן האחרון? Walk in the sun חחח ~להקה אהובה בנוסף למקפליי (3 לכל היותר!): all time low
elliot minor busted ~כמה אלבומים של מקפליי יש לכן (כולל JML)? 3 ובקרוב 4
~כמה DVD של מקפליי יש לכן? את כולם
~איזה אלבום של מקפליי אתן הכי אוהבות? וונדרלנד (שיהיה עוד מעט שליייי
) ~איזה קאבר של מקפליי אתן הכי אוהבות? BCB וMr Brightside ~הייתן בהופעה (של מקפליי או להקה אחרת בארץ או בחו"ל)? לא
~איזה שיר של מקפליי אתן הכי אוהבות לשמוע בלייב (מיוטיוב)? אמממ.... אני אוהבת את הביצוע שלהם ל Hypnotised. שהם עשו בCDUK
~האם הכרתן להקות חדשות השבוע/החודש? נופ
~איזה סגנון מוזיקה אתן אוהבות בנוסף לרוק/רוק-פופ? אהההההההה... לא יודעת חח ~שיר של מקפליי שאתן חורשות/חרשתן עליו לאחרונה: Down by the Lake ~דאגי - שימשיך לשיר או שיישאר רק הבסיסט? גם וגם
אב לשיעשה המ שבא לו החיים
~הארי - שיתחיל לשיר או שיישאר רק המתופף השקסי? שישאר המתופף השקסי
הכי מתאים לו :] ~שיר שמזכיר לכן תקופה מסוימת, מוזמנות לפרט (לא בהרכח של מק'): אמממ... זה קצת מנוגד אבל The Ballad Of Paul K וNo Worries די מזכירים לי את התופה האחרונה :\ ~שיר שאהבתן אבל עכשיו נמאס לכן ממנו רק בגלל שחרשו עליו (כנ"ל): don't wake me up שהוא יצא ממש חרשתי עליו, אב לעכשיו הוא כזה.. נה ~שיר שהכרתן בזכות סרט? כל הסאונדטרק של סטפ אפ חח ~מאיזה סרט זה? סטפ אפ XD ~השיר האחרון שהורדתן: ביט 69 - דני מכור לבמבה. XD ~השיר האחרון ששמעתן מדיסק מקורי: Hypnotised אתמול בלילה ~השיר האחרון שמחקתן מהמחשב: כל השירים של ביט 69 ~תנו את שמות 5 השירים האחרונים שיש לכן/שהוספתן לפלייליסט שלכן במחשב: 1.McFly - Born To Run 2.Sugababes - Denial 3.All Time Low - Jasey Rae - אני ממש חורשת עליו
4.Drake Bell - Highway To Nowhere 5.all_time_low-umbrella ~איזה מהם אתן הכי אוהבות? Jasey Rae
~איזה מהם הוא האחרון ששמעתן? Drake Bell - Highway To Nowhere ~קחו את 5 השירים שנתתן ודרגו אותם מחדש מההכי אהוב(1) להכי פחות אהוב(5): 1.All Time Low - Jasey Rae 2.Drake Bell - Highway To Nowhere 3.Sugababes - Denial 4.McFly - Born To Run 5.all_time_low-umbrella
אם מקפליי היו יודעים עברית, קחו שיר ישראלי אחד מכל הזמנים שהם צריכים לבצע בלייב, איזה שיר זה יהיה? שיר עם הרבה ח' למשל "הנה מה טוב ומה נעים שבט אחים גם יחד" חח זה ישמע מצחיק XD

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifאני^

איזה שיר אתן שומעות עכשיו? ATL- קופי שופ סאונדטרק אין לי וכח לכתוב באנגליתXD איזה שיר של מקפליי אף פעם לא יימאס עליכן? סטאר גירל
איזה שיר של מקפליי מרגש אתכן? ממ ... נראלי ואק אין דה סאן. :] איזה שיר של מקפליי מצחיק אתכן? טרנסילבניה:] למילים של איזה שיר של מקפליי התחברתן הכי הרבה? I've Got You למנגינה של איזה שיר של מקפליי התחברתן הכי הרבה? AAY איזה שיר של מקפליי יצא לכם הכי הרבה לזמזם/לשיר בזמן האחרון? WITS להקה אהובה בנוסף למקפליי (3 לכל היותר!): ATL, EM, Simple Plan כמה אלבומים של מקפליי יש לכן (כולל JML)? אין לי אפחד. כמה DVD של מקפליי יש לכן? 1, GH איזה אלבום של מקפליי אתן הכי אוהבות? וונדרלנד. איזה קאבר של מקפליי אתן הכי אוהבות? DSMN , יוב גאט א פרינג ומיסטר ברייטסייד. הייתן בהופעה (של מקפליי או להקה אחרת בארץ או בחו"ל)? לא. איזה שיר של מקפליי אתן הכי אוהבות לשמוע בלייב (מיוטיוב)? נוט אלון
האם הכרתן להקות חדשות השבוע/החודש? לא ממש ... איזה סגנון מוזיקה אתן אוהבות בנוסף לרוק/רוק-פופ? זהו:] נראלי חח שיר של מקפליי שאתן חורשות/חרשתן עליו לאחרונה: פריידי נייט.
דאגי - שימשיך לשיר או שיישאר רק הבסיסט? שימשיך לשיר
הארי - שיתחיל לשיר או שיישאר רק המתופף השקסי? שיישאר רק המתופף הסקסיXD שיר שמזכיר לכן תקופה מסוימת, מוזמנות לפרט (לא בהרכח של מק'): welcome to my life של סימפל פלאן. שיר שאהבתן אבל עכשיו נמאס לכן ממנו רק בגלל שחרשו עליו (כנ"ל): אני חרשמתי פול על לונלי של מק' ועכשיו דיי נמאס לי :\ שיר שהכרתן בזכות סרט? סטאפ אפ?XD מאיזה סרט זה? נחשו
השיר האחרון שהורדתן: לא זוכרת :\ השיר האחרון ששמעתן מדיסק מקורי: וי אר דה יאנג ממושן:] השיר האחרון שמחקתן מהמחשב: לא זוכרת :\ תנו את שמות 5 השירים האחרונים שיש לכן/שהוספתן לפלייליסט שלכן במחשב: 1. טרני אקוסטי
2. הזה של גריז שמק' עשו לו קאבר. 3.איל בי אוקיי גרסת דאגי. 4.פייט פור יור רייט. 5.איזי וואי אאוט. זה לא שירין חדשים שהוספתי הם פשוט אחרונים אצלי וכל הפללילסיט הוא מבולגן כזה... איזה מהם אתן הכי אוהבות? טרני אוקסטי. איזה מהם הוא האחרון ששמעתן? איל בי אוקיי. קחו את 5 השירים שנתתן ודרגו אותם מחדש מההכי אהוב(1) להכי פחות אהוב(5): 1.טרני אקוסטי. 2.איל בי אוקיי. 3.איזי וואי אאוט. 4.גריז. 5.פייט פור יור רייט. שאלה נחמדה לכבוד 60 שנה (קצת דיליי) - אם מקפליי היו יודעים עברית, קחו שיר ישראלי אחד מכל הזמנים שהם צריכים לבצע בלייב, איזה שיר זה יהיה? על הדבש ועל העוקץ [?]

עונה :]]

-איזה שיר אתן שומעות עכשיו? too close for comfort -איזה שיר של מקפליי אף פעם לא יימאס עליכן? bubble wrap -איזה שיר של מקפליי מרגש אתכן? bubble wrap-השיר האהוב עלי :]] -איזה שיר של מקפליי מצחיק אתכן? little joana-כי המילים שלו כל כך לא קשורות חחח i want to tuch you-כי הם פשוט חבורת סטלנים ;] -למילים של איזה שיר של מקפליי התחברתן הכי הרבה? אממ יש מצב שוב bubble wrap -למנגינה של איזה שיר של מקפליי התחברתן הכי הרבה? אני חולה על המנגינה של she falls asleep (כזאת מיוחדת!!) ושל too close for comfort-וברור שאני אוהבת גם את המילים! -איזה שיר של מקפליי יצא לכם הכי הרבה לזמזם/לשיר בזמן האחרון? she falls asleep -להקה אהובה בנוסף למקפליי (3 לכל היותר!): קווין,ארוואי (הלהקה של המורדים חחח) ופול אאוט בוי -כמה אלבומים של מקפליי יש לכן (כולל JML)? רק motion in the ocean :// אבל אני בקרוב הולכת לקנות את השניים האחרים,וכשאני טסה לאירופה בקיץ אני גם אקנה את החדש-יאייי! -כמה DVD של מקפליי יש לכן? MITO TOUR ואני קונה גם את GH -איזה אלבום של מקפליי אתן הכי אוהבות? מתלבטת בין MITO ל-room on the 3rd floor -איזה קאבר של מקפליי אתן הכי אוהבות? Mr.Brightside -הייתן בהופעה (של מקפליי או להקה אחרת בארץ או בחו"ל)? אממ הייתי בהפגנה הגדולה של המורים והיו שם כמה הופעות:עברי לידר,בן ארצי,קרן פלס וכאלה..נחשב? חחח -איזה שיר של מקפליי אתן הכי אוהבות לשמוע בלייב (מיוטיוב)? יש כמה: we are the young,transylvenia -האם הכרתן להקות חדשות השבוע/החודש? כן אבל אני לא זוכרת את השם שלהן חחח -איזה סגנון מוזיקה אתן אוהבות בנוסף לרוק/רוק-פופ? יש מצב אר.אן.בי?.. לא יודעת.. -שיר של מקפליי שאתן חורשות/חרשתן עליו לאחרונה: she falls asleep,room on the 3rd floor -דאגי - שימשיך לשיר או שיישאר רק הבסיסט? שיעשה את שניהם-הוא כזה מוכשר!! -הארי - שיתחיל לשיר או שיישאר רק המתופף השקסי? לפי מה ששמעתי הוא דווקא שר לא רע בכלל :]] אבל יותר יפה לו לתופף בשקט ולהיות סקסי מהצד חיחי -שיר שמזכיר לכן תקופה מסוימת, מוזמנות לפרט (לא בהרכח של מק'): כל יום שאת לא איתו-נמרוד שיקלר,כתה ה' חחח עדיף שאני לא אפרט -שיר שאהבתן אבל עכשיו נמאס לכן ממנו רק בגלל שחרשו עליו (כנ"ל): girlfriend של אבריל-יאוו כמה חרשו עליו!! -שיר שהכרתן בזכות סרט? וואלה לא עולה לי בראש.. -מאיזה סרט זה? ------ -השיר האחרון שהורדתן: nine in the afternoon -השיר האחרון ששמעתן מדיסק מקורי: friday night-MITO -השיר האחרון שמחקתן מהמחשב: לא מחקתי חח -תנו את שמות 5 השירים האחרונים שיש לכן/שהוספתן לפלייליסט שלכן במחשב: חברה שלי(מכירות אותה מפה בתור שיוש) שלחה לי תיקייה מלאה בשירים של מקפליי,כי האימיול שלי לא פועל,אז לא הורדתי,פשוט קיבלתי ממנה :]] -איזה מהם אתן הכי אוהבות? כמו שאמרתי,השיר האהוב עלי הוא bubble wrap -איזה מהם הוא האחרון ששמעתן? not alone -קחו את 5 השירים שנתתן ודרגו אותם מחדש מההכי אהוב(1) להכי פחות אהוב(5): אחח לא יכולה לדרג את השירים של מקפליי! כולם כאלה מדהימים! -שאלה נחמדה לכבוד 60 שנה (קצת דיליי) - אם מקפליי היו יודעים עברית, קחו שיר ישראלי אחד מכל הזמנים שהם צריכים לבצע בלייב, איזה שיר זה יהיה? יאוו שאלה קשה..אוחח אין לי מושג!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif עונה לעצמי :>

איזה שיר אתן שומעות עכשיו? היהודים - אלה. איזה שיר של מקפליי אף פעם לא יימאס עליכן? SFA, BW, 5CIHH, Ignorance, TBOPK. איזה שיר של מקפליי מרגש אתכן? BW ו-SFA. איזה שיר של מקפליי מצחיק אתכן? SB, Broccoli ו-PP תמיד מעלה לי חיוך. למילים של איזה שיר של מקפליי התחברתן הכי הרבה? WATY, JML ו-Ignorance. למנגינה של איזה שיר של מקפליי התחברתן הכי הרבה? Ignorance, SFA, ו-SIASS. איזה שיר של מקפליי יצא לכם הכי הרבה לזמזם/לשיר בזמן האחרון? --- להקה אהובה בנוסף למקפליי (3 לכל היותר!): פוב, פאניק וקוברה. כמה אלבומים של מקפליי יש לכן (כולל JML)?לצערי, שום אלבום מקורי. כמה DVD של מקפליי יש לכן? GH. איזה אלבום של מקפליי אתן הכי אוהבות? אין לי תשובה חד משמעית. השיר האהוב עליי שלהם נמצא בוונדרלנד. איזה קאבר של מקפליי אתן הכי אוהבות? BCB ועם באסטד: Lola, Build Me Up Buttercup ו-עם סוד: Eddie's Song זה תמיד קורע אותי מחדש. הייתן בהופעה (של מקפליי או להקה אחרת בארץ או בחו"ל)? של מקפליי ממש לא לצערי. בארץ - המון. איזה שיר של מקפליי אתן הכי אוהבות לשמוע בלייב (מיוטיוב)? לא עולה לי. האם הכרתן להקות חדשות השבוע/החודש? Hedley, Head Automatica, Citizen Cope, Kids In Glass Houses ובית הבובות גיליתי מחדש. איזה סגנון מוזיקה אתן אוהבות בנוסף לרוק/רוק-פופ? הכל חוץ ממזרחית ודכאון. בעיקר אלטרנטיבי שכזה. שיר של מקפליי שאתן חורשות/חרשתן עליו לאחרונה: BW. דאגי - שימשיך לשיר או שיישאר רק הבסיסט? הקול שלו משתלב טוב בשירים מסויימים, אז שימשיך ממש לא מפריע לי. הארי - שיתחיל לשיר או שיישאר רק המתופף השקסי? יש להארי קול סבבה ועם קצת פיתוח קול זה יכול להישמע מעולה, ויהיה מגניב לשמוע אותו שר באיזה שיר. שיר שמזכיר לכן תקופה מסוימת, מוזמנות לפרט (לא בהרכח של מק'): תקופה שלמה לא אבל השיר של סאבלימינל, איציק שמלי והגבעטרון - בת 60 מזכיר לי את הטיול שנתי
שיר שאהבתן אבל עכשיו נמאס לכן ממנו רק בגלל שחרשו עליו (כנ"ל): המווון: Flo Rida Feat. T-Pain - Low. Panic! At the Disco - Nine In the Afternoon. Avril Lavigne - When You're Gone. ועוד רבים וטובים מהתקופה האחרונה. שיר שהכרתן בזכות סרט? אממ הרבה, האחרון: Citizen Cope - Let the Drummer Kick. מאיזה סרט זה? Accepted, סרט קורעעע השיר האחרון שהורדתן: הורדתי כמה ביחד. האחרון מביניהם ששמעתי הוא: Will Young - Leave Right Now
אחד השירים המדהימיםםם
השיר האחרון ששמעתן מדיסק מקורי: לפני כמה שנים טובות, מאחד האלבומים של דסטני'ז צ'יילד XDD השיר האחרון שמחקתן מהמחשב: מחקתי כמה לאחרונה, ממה שזכור לי, ביניהם היה: The Academy Is... - Chop Chop. תנו את שמות 5 השירים האחרונים שיש לכן/שהוספתן לפלייליסט שלכן במחשב: 1. Ace of Base - All That She Wants
2. Will Young - Leave Right Now. 3. Panic! At the Disco - That Green Gentleman (Things Have Changed) ותודה לרוני
4. Cobra Starship - Guilty Pleasure. 5. היהודים - מחפש תשובה. איזה מהם אתן הכי אוהבות? Will Young - Leave Right Now. איזה מהם הוא האחרון ששמעתן? Will Young - Leave Right Now. קחו את 5 השירים שנתתן ודרגו אותם מחדש מההכי אהוב(1) להכי פחות אהוב(5): 1. Will Young - Leave Right Now. 2. היהודים - מחפש תשובה. 3. Cobra Starship - Guilty Pleasure. 4. Panic! At the Disco - That Green Gentleman (Things Have Changed) 5. Ace of Base - All That She Wants. שאלה נחמדה לכבוד 60 שנה (קצת דיליי) - אם מקפליי היו יודעים עברית, קחו שיר ישראלי אחד מכל הזמנים שהם צריכים לבצע בלייב, איזה שיר זה יהיה? יומן מסע או סוף העולם של אביב יכולים להתאים להם או פצעים ונשיקות הייתי ממש רוצה לראות איך הם ישירו את זה חחחח זה יכול להיות מגניב.

Lali x3

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo47.gifעונה../images/Emo3.gif

איזה שיר אתן שומעות עכשיו? babys coming back
איזה שיר של מקפליי אף פעם לא יימאס עליכן? that girl ו she left me.
איזה שיר של מקפליי מרגש אתכן? not alone
איזה שיר של מקפליי מצחיק אתכן? אין כזה Oo
למילים של איזה שיר של מקפליי התחברתן הכי הרבה? not alone
למנגינה של איזה שיר של מקפליי התחברתן הכי הרבה? כנל
איזה שיר של מקפליי יצא לכם הכי הרבה לזמזם/לשיר בזמן האחרון? all about you
להקה אהובה בנוסף למקפליי (3 לכל היותר!): רק אוונסנסXD ומקפליי ברורXDD
כמה אלבומים של מקפליי יש לכן (כולל JML)?את כולם
כמה DVD של מקפליי יש לכן?הכול
איזה אלבום של מקפליי אתן הכי אוהבות?Room On The 3rd Floor
איזה קאבר של מקפליי אתן הכי אוהבות? Rockin Robin
הייתן בהופעה (של מקפליי או להקה אחרת בארץ או בחו"ל)? לא לצערי
איזה שיר של מקפליי אתן הכי אוהבות לשמוע בלייב (מיוטיוב)?אמ את כולם(?)
האם הכרתן להקות חדשות השבוע/החודש? לאXD
איזה סגנון מוזיקה אתן אוהבות בנוסף לרוק/רוק-פופ?היפופ
שיר של מקפליי שאתן חורשות/חרשתן עליו לאחרונה: met this girl
דאגי - שימשיך לשיר או שיישאר רק הבסיסט?ימשיך לשיר |:
הארי - שיתחיל לשיר או שיישאר רק המתופף השקסי? יתחיל לשיר, דיי מאוס שהוא כל הזמן מאחורה
שיר שמזכיר לכן תקופה מסוימת, מוזמנות לפרט (לא בהרכח של מק'): אמ אין כזהXD
שיר שאהבתן אבל עכשיו נמאס לכן ממנו רק בגלל שחרשו עליו (כנ"ל): ^
שיר שהכרתן בזכות סרט?/
מאיזה סרט זה? /
השיר האחרון שהורדתן: Low
השיר האחרון ששמעתן מדיסק מקורי: של מקפלייOo
השיר האחרון שמחקתן מהמחשב:לא זוכרת |:
תנו את שמות 5 השירים האחרונים שיש לכן/שהוספתן לפלייליסט שלכן במחשב: 1.Clumsy 2.Low 3.With me 4.Im With you 5.Babys coming back
איזה מהם אתן הכי אוהבות?את כולם בעיקר
איזה מהם הוא האחרון ששמעתן?5
קחו את 5 השירים שנתתן ודרגו אותם מחדש מההכי אהוב(1) להכי פחות אהוב(5): 1.babys coming back 2.Im with you 3.clumsy 4.with me 5.low
שאלה נחמדה לכבוד 60 שנה (קצת דיליי) - אם מקפליי היו יודעים עברית, קחו שיר ישראלי אחד מכל הזמנים שהם צריכים לבצע בלייב, איזה שיר זה יהיה?אני לא אוהבת אף שיר ישראלי אז זה קצת קשהXD אז נענה על השאלה הזאת ב..אין תגובה

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifכי משעמם לי תחת

איזה שיר אתן שומעות עכשיו? Where Would You Be Now - Good Charlotte
איזה שיר של מקפליי אף פעם לא יימאס עליכן? BW, ROTTF, TBOPK, JML, SFA איזה שיר של מקפליי מרגש אתכן? BW, SFA איזה שיר של מקפליי מצחיק אתכן?ברוקולי XD למילים של איזה שיר של מקפליי התחברתן הכי הרבה? ממ לאדת, אולי באבל ווראם למנגינה של איזה שיר של מקפליי התחברתן הכי הרבה? JML חחחחח אני חולה על המנגינה של זה! איזה שיר של מקפליי יצא לכם הכי הרבה לזמזם/לשיר בזמן האחרון? FN בגרסא של הדיוידי של GH להקה אהובה בנוסף למקפליי (3 לכל היותר!): באסטד, סימפל פלאן, ביטלס
כמה אלבומים של מקפליי יש לכן (כולל JML)?ארבעה. את כל ה3+JML כמה DVD של מקפליי יש לכן?1 של מושן איזה אלבום של מקפליי אתן הכי אוהבות?ROTTF איזה קאבר של מקפליי אתן הכי אוהבות?DSMN
ענק הייתן בהופעה (של מקפליי או להקה אחרת בארץ או בחו"ל)? הלוואי שהייתי של מק >: הייתי בהופעה של טוקיו איזה שיר של מקפליי אתן הכי אוהבות לשמוע בלייב (מיוטיוב)?NA בגרסא של מושן וFN בגרסא של GH אבל יש לי אותם על המחשב <: האם הכרתן להקות חדשות השבוע/החודש? לא איזה סגנון מוזיקה אתן אוהבות בנוסף לרוק/רוק-פופ? פאנק-רוק. רוק סיקסטיז כזה כמו של הביטלס שיר של מקפליי שאתן חורשות/חרשתן עליו לאחרונה: אין אחד כזה דאגי - שימשיך לשיר או שיישאר רק הבסיסט?שיישאר בעיקר בסיסט. לא יזיק שישיר קצת, אבל שלא יהיה סולן או משוכזה כי לא מתאים לו הארי - שיתחיל לשיר או שיישאר רק המתופף השקסי? שיישאר התופף השקסי
שיר שמזכיר לכן תקופה מסוימת, מוזמנות לפרט (לא בהרכח של מק'): JML. זה מזכיר לי ת'תקופה שרק הכרתי את מק וחרשתי להם על האימאימא ובמיוחד על השיר הזה והוא תמיד עשה אותי שמחה :] שיר שאהבתן אבל עכשיו נמאס לכן ממנו רק בגלל שחרשו עליו (כנ"ל): אני משערת שטנקס פור דה ממוריז של פוב שיר שהכרתן בזכות סרט?איי דונט וואנה מיס א ט'ינג
מאיזה סרט זה? ארמגדון. הסרט הכי טוב אבר השיר האחרון שהורדתן:שירים של המורדים
השיר האחרון ששמעתן מדיסק מקורי: Gone - Kelly Clarkson השיר האחרון שמחקתן מהמחשב:לא זוכרת תנו את שמות 5 השירים האחרונים שיש לכן/שהוספתן לפלייליסט שלכן במחשב: 1.Erreway - Sera De Dios 2.Erreway - Sera Porque Te Quiero 3.McFLY - The Balled Of Paul K בגרסא של הקליפ 4.McFLY - Transilvania כנ"ל 5.Suddenly Monday - Mel C איזה מהם אתן הכי אוהבות?דה בלאד בגרסא של הקליפ3> איזה מהם הוא האחרון ששמעתן?סרה דה דיוס
קחו את 5 השירים שנתתן ודרגו אותם מחדש מההכי אהוב(1) להכי פחות אהוב(5): 1.TBOPK בגרסא של הקליפ 2.Suddenly Monday 3.Transilvania בגרסא של הקליפ 4.Sera De Dios 5.Sera Porque Te Quiero שאלה נחמדה לכבוד 60 שנה (קצת דיליי) - אם מקפליי היו יודעים עברית, קחו שיר ישראלי אחד מכל הזמנים שהם צריכים לבצע בלייב, איזה שיר זה יהיה?מממ, אולי שיר של כוורת. היא כלכף יפה יתאים להם D:

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifאוה,נכון שתיקראו../images/Emo9.gif?

כןןן?? אמתת נכננסתתןןן??XDDDD...שמישו יעזור לי יותר מדי שעו ת מול ספר היסטוריה
.... טוב ניגש לעבודה XD.... איזה שיר אתן שומעות עכשיו?לפני שנייה נכנסתי למחשב>_<.. איזה שיר של מקפליי אף פעם לא יימאס עליכן?אוווה האמ..אירגנורנס.. באמת חח אני מאוד אוהבת את השיר. אה ואת טרנסי..וכמוובןן את סיילנס.... איזה שיר של מקפליי מרגש אתכן?בברל וארפ ו..ואק אין דה סאן.. איזה שיר של מקפליי מצחיק אתכן?לונלי XD לא יודעת למה חח.. למילים של איזה שיר של מקפליי התחברתן הכי הרבה?ואק אין דה סאן
. למנגינה של איזה שיר של מקפליי התחברתן הכי הרבה?מנגינה?...נמ.. בטח אני ישכח אבל איי ואנה הולד יו ואיגנורנס>_<... אה וגם טרנסי:] איזה שיר של מקפליי יצא לכם הכי הרבה לזמזם/לשיר בזמן האחרון?יו אר דה ואן.. ומיסטר ברייידסייט לא ממש שירים שלהם אבל לא נורא^^. להקה אהובה בנוסף למקפליי (3 לכל היותר!): אווה בחיי שאינלי כוח לפרטטט אני עייייפפהה... כמה אלבומים של מקפליי יש לכן (כולל JML)?*מתבבייששתתת רצחח** ישלי רק את הדיוידי של וונדרלנד והזמנתי אולי בכל הטאואר רקורדסים שאני מכיירהה עדיין אל הגיעה הדיוידי=\. כמה DVD של מקפליי יש לכן?1
. איזה אלבום של מקפליי אתן הכי אוהבות?מושן. איזה קאבר של מקפליי אתן הכי אוהבות?מיסטר בריידסייט. הייתן בהופעה (של מקפליי או להקה אחרת בארץ או בחו"ל)?מלח מלח על פצעעייםםם ענקיייםם!!! אה אבלב ארץ של להקות אחרות הייתי בכמה וכמה ..:]].. איזה שיר של מקפליי אתן הכי אוהבות לשמוע בלייב (מיוטיוב)?סיילנס:]. האם הכרתן להקות חדשות השבוע/החודש? ימצב לא חשובת... איזה סגנון מוזיקה אתן אוהבות בנוסף לרוק/רוק-פופ?מטאל ,סקרימו וזה ולא,אני לא כמו האלה "אני קשוחה ואפלה"
.. שיר של מקפליי שאתן חורשות/חרשתן עליו לאחרונה:יש כמה----------_____------ אני עייפפפההה.... דאגי - שימשיך לשיר או שיישאר רק הבסיסט?שימששייךךך
הארי - שיתחיל לשיר או שיישאר רק המתופף השקסי?לא צריך לשיר XD. שיר שמזכיר לכן תקופה מסוימת, מוזמנות לפרט (לא בהרכח של מק'): יש הרבה..:]] שיר שאהבתן אבל עכשיו נמאס לכן ממנו רק בגלל שחרשו עליו (כנ"ל): יש הרה באמת חח XDD... שיר שהכרתן בזכות סרט?יש כמה נו די אינלי כוח לפרט חח... מאיזה סרט זה? השיר האחרון שהורדתן:של נמ.. של היהודים-ירושלים של זהב
. השיר האחרון ששמעתן מדיסק מקורי:חחח לא זוכרת בדיוק מתי זה היה XDD... השיר האחרון שמחקתן מהמחשב:האמ... לא זוכרת=\ בעע... אינלי כוח פרשתי XDDDD הגעתי למסקנה שאני שונאת שאלונים. מילא אפחת לא קוראת אותן><.

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gifעונה ../images/Emo9.gif

איזה שיר אתן שומעות עכשיו? איזה שיר של מקפליי אף פעם לא יימאס עליכן? כמעט הכל :] איזה שיר של מקפליי מרגש אתכן? You've Got a Friend ,The Heart Never Lies ,Walk In the Sun ו- Not Alone איזה שיר של מקפליי מצחיק אתכן? Deck the Halls ו- I Want to Touch You למילים של איזה שיר של מקפליי התחברתן הכי הרבה? Not Alone למנגינה של איזה שיר של מקפליי התחברתן הכי הרבה? כנ"ל ^^ וגם Nothing,memory Lane איזה שיר של מקפליי יצא לכם הכי הרבה לזמזם/לשיר בזמן האחרון? Little Joanna ו- Not Alone להקה אהובה בנוסף למקפליי (3 לכל היותר!):אנסינק ארווי [המורדים D:] וווסטלייף כמה אלבומים של מקפליי יש לכן (כולל JML)? אין כמה DVD של מקפליי יש לכן? 1, GH איזה אלבום של מקפליי אתן הכי אוהבות? אי אפשר להחליט :> איזה קאבר של מקפליי אתן הכי אוהבות? Baby's Coming Back הייתן בהופעה (של מקפליי או להקה אחרת בארץ או בחו"ל)? לא :< איזה שיר של מקפליי אתן הכי אוהבות לשמוע בלייב (מיוטיוב)? הירו שהארי שר D: האם הכרתן להקות חדשות השבוע/החודש? לא.. איזה סגנון מוזיקה אתן אוהבות בנוסף לרוק/רוק-פופ? אממ פופ .. שיר של מקפליי שאתן חורשות/חרשתן עליו לאחרונה: Little Joanna,Please, Please,Home Is Where the Heart Is,Room On the 3rd Floor,Surfer Babe,Not Alone דאגי - שימשיך לשיר או שיישאר רק הבסיסט? לשיר
הארי - שיתחיל לשיר או שיישאר רק המתופף השקסי? ברור שלשיר :> שיר שמזכיר לכן תקופה מסוימת, מוזמנות לפרט (לא בהרכח של מק'): כמה חסר-איציק שמלי שיר שאהבתן אבל עכשיו נמאס לכן ממנו רק בגלל שחרשו עליו (כנ"ל): לא זכור לי כרגע שיר שהכרתן בזכות סרט? לא בזכות סרט בזכות אמריקן איידול .. Celebrate Me Home - Ruben Studdard מאיזה סרט זה? ^ השיר האחרון שהורדתן: por ti - Camila Bordonaba השיר האחרון ששמעתן מדיסק מקורי: לא זוכרת >< השיר האחרון שמחקתן מהמחשב: ^ תנו את שמות 5 השירים האחרונים שיש לכן/שהוספתן לפלייליסט שלכן במחשב: 1. por ti - Camila Bordonaba 2. 50Cent - Candy shop 3.Mariah Carey - Touch my body 4.Piru Sáez - Nada que hablar 5.Piru Saez - A Rodar Mi Vida איזה מהם אתן הכי אוהבות? Piru Sáez - Nada que hablar איזה מהם הוא האחרון ששמעתן? por ti - Camila Bordonaba קחו את 5 השירים שנתתן ודרגו אותם מחדש מההכי אהוב(1) להכי פחות אהוב(5): 1. Piru Sáez - Nada que hablar 2.por ti - Camila Bordonaba 3.Piru Saez - A Rodar Mi Vida 4.Mariah Carey - Touch my body 5 .50Cent - Candy shop שאלה נחמדה לכבוד 60 שנה (קצת דיליי) - אם מקפליי היו יודעים עברית, קחו שיר ישראלי אחד מכל הזמנים שהם צריכים לבצע בלייב, איזה שיר זה יהיה? אהבה בוערת ? חח אל יודעת יש מלא ..

Fall Out Inbar

New member
../images/Emo207.gifבקשה די דחופה

חח.. סורי שאני מפילה את זה עליכם, אבל מחר אני נוסעת לת"א, והמחשב חרא ומוחק לי/הורס לי שירים, והאימיול חרא><" קיצ.. למישהי יש, תעלו לי בבקשה*מתחנן* son of dork-holly im the one Son of Dork - Boyband Simple Plan - Promise leona lewis - better in time Simple Plan - Me Against The World Simple Plan - Holding On

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif אופס לא ראיתי שאת מעלה ../images/Emo9.gif

כי בדיוק העלתי את השיר
לא נורא,שיר אחד

Fall Out Inbar

New member
יואו מיקי../images/Emo9.gif הצלת אותי עכשיו מחרישה על אותם ש

ירים כל הנסיעה!! תודה !!

למעלה