adi love mcfly XDD
New member
|הדגש| עונה |סדגש|
איזה שיר אתן שומעות עכשיו? >< רואהה דני הוליודד איזה שיר של מקפליי אף פעם לא יימאס עליכן? Rockin Robin , Sorry is not good enough איזה שיר של מקפליי מרגש אתכן? Get Over You אני רק שומעת תקולל של טומי ובא לי לקבור את עצמיי >< חחחח איזה שיר של מקפליי מצחיק אתכן? לאדעתת חחח למילים של איזה שיר של מקפליי התחברתן הכי הרבה?Sorry is not good enough למנגינה של איזה שיר של מקפליי התחברתן הכי הרבה? Transylvania
איזה שיר של מקפליי יצא לכם הכי הרבה לזמזם/לשיר בזמן האחרון? Get Over You להקה אהובה בנוסף למקפליי (3 לכל היותר!): פאל אאוט בויי כמה אלבומים של מקפליי יש לכן (כולל JML)? אני יכתוב מה יש ליי P: יש לי The Heart Never Lies , JML , wonderland כמה DVD של מקפליי יש לכן? את החדש שיצאא P: איזה אלבום של מקפליי אתן הכי אוהבות?wonderland איזה קאבר של מקפליי אתן הכי אוהבות? Don't Stop Me Now - McFly הייתן בהופעה (של מקפליי או להקה אחרת בארץ או בחו"ל)? : ( לאא איזה שיר של מקפליי אתן הכי אוהבות לשמוע בלייב (מיוטיוב)? >< הכל האם הכרתן להקות חדשות השבוע/החודש? פאלל אאוט בוי איזה סגנון מוזיקה אתן אוהבות בנוסף לרוק/רוק-פופ? אביב גפן
שיר של מקפליי שאתן חורשות/חרשתן עליו לאחרונה: Mcfly Sorry is not good enough דאגי - שימשיך לשיר או שיישאר רק הבסיסט? לשירר ברור הארי - שיתחיל לשיר או שיישאר רק המתופף השקסי? גםם וגם
שיר שמזכיר לכן תקופה מסוימת, מוזמנות לפרט (לא בהרכח של מק'): XP שיר שאהבתן אבל עכשיו נמאס לכן ממנו רק בגלל שחרשו עליו (כנ"ל): McFly - I've Got You שיר שהכרתן בזכות סרט?McFly - I've Got You חחחחחחח מאיזה סרט זה? JML השיר האחרון שהורדתן:WITH YOU השיר האחרון ששמעתן מדיסק מקורי: NOTHING השיר האחרון שמחקתן מהמחשב: אממ לא זוכרתת XP תנו את שמות 5 השירים האחרונים שיש לכן/שהוספתן לפלייליסט שלכן במחשב: Mcfly Rockin Robin1 McFly Star Girl2 Get Over You3 Bleeding Love by Leona4 Avril Lavigne - When YOU GONE5 Fall Out Boy - Thnks fr th Mmrs6 איזה מהם אתן הכי אוהבות? 1 איזה מהם הוא האחרון ששמעתן? 6 קחו את 5 השירים שנתתן ודרגו אותם מחדש מההכי אהוב(1) להכי פחות אהוב(5): 1. אותו סדר : ) שאלה נחמדה לכבוד 60 שנה (קצת דיליי) - אם מקפליי היו יודעים עברית, קחו שיר ישראלי אחד מכל הזמנים שהם צריכים לבצע בלייב, איזה שיר זה יהיה? חחחחחחחחחחח איזה שאלה מפחידהה אין לי מושגג XPPP
איזה שיר אתן שומעות עכשיו? >< רואהה דני הוליודד איזה שיר של מקפליי אף פעם לא יימאס עליכן? Rockin Robin , Sorry is not good enough איזה שיר של מקפליי מרגש אתכן? Get Over You אני רק שומעת תקולל של טומי ובא לי לקבור את עצמיי >< חחחח איזה שיר של מקפליי מצחיק אתכן? לאדעתת חחח למילים של איזה שיר של מקפליי התחברתן הכי הרבה?Sorry is not good enough למנגינה של איזה שיר של מקפליי התחברתן הכי הרבה? Transylvania