כולם כולם כולם!!!

כולם כולם כולם!!!

כולם באים הערב להפגנה בככר ציון! <אני לפחות>.. ביחד נאמר לשרון להפסיק עם הטירוף!!!!! לא נוותר על ישובים בארץ!! ולא נפקיר דם יהודי! כולם שם ב- 19:00!!! נמאס.

אני אהיה שם../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

זה בשביל העשר תווים שיעלה למעלה!

../images/Emo7.gif

עד היום בבוקר גמני חשבתי שאני אהיה שם... אבל- אני חולה....
בכולופן- כל הכבוד שאתם הולכים!!!

יש לי שאלה אליך

אתה רוצה למות??? שרון עושה רק טוב שהוא מנסה להביא להפסקת הטרור בכל דרך אפשרית, או שמא אתה מעדיף 1000 הרוגים כל שנה בפעולות טרור?

Huan

New member
בחיים לא תבינו, מה?

אין פיתרון אחר. אריאל שרון היה אחד הקיצוניים בעבר בימין. כיום הוא פועל למען הקמת מדינה פלסתינית. הוא הבין, למה אתם לא יכולים? מה אתם רוצים עכשיו? לתת לחירות את השלטון?

זה יותר...

להביע איזשהו תסכול. זה צורך אינושי אני חושבת. אני גם לא מאמינה שההפגנה יכולה להיות אפקטיבית, אבל זו דרך להביע את מה שמרגישים. וללא שום נקיטת עמדה פוליטית לכאן או לשם... בכל זאת, אלה אנשים שצריכים לפנות את בתיהם. זה לא פשוט!

ESU Boscorelli

New member
לא פשוט?!

הם לא היו צריכים להיות שם מלכתכילה והם הלכו לגור שם ב"דווקא" אז שידפקו! גם מחבקי עצים פצפיסטיים הם לא משהו וגם בהם צריך להיכנס לא פחות אבל פה זה פורום דתיים חילוניים לא פצפיסטיים! ואין פה שום הסתה... מה הסתתי? שהמשטרה תשתמש בכלים שלה? זאת לא הסתה... סורי... ונכון לא צריך להתשמש בהם באלימות עכשיו אבל רק לחכות שאיזה אחד מהם יעשה טעות דבילית ואז להיכנס בו

וואי, התחלת שוב?

חשבתי שכבר עלית לניידת
חברים? יאללה... "שולם"? מבטיחה לא להתנחל קרוב אלייך... פחד איתך!!

ה מוזה

New member
בוסקווווווו .בוא רגע

לא אליך כוונה התגובה שלי בנוגע להסתה אלא למלך משיח .. אתה ..אתה צבר אמיתי כולך קוצים בחוץ ולב טוב בפנים ותראה מה מצאתי בחתימה שלך
""גם כי אלך בגיא צלמוות לא אירע רע כי אתה עימדי" מבחינתי אם זו החתימה שלך ..הפורום מילא את יעודו (ואל תצעק עלי עכשיו
)

ה מוזה

New member
הסתה

ציטוט מההודעות שלך מלך משיח "קדימה! כולם לבוא עם שלטים של שרון עם קפייה ומדיי אס.אס! לא לשכוח את הארון האישי שלכם עם תמונתו של שרון!" "בואו כולנו נצעק "מוות לערבים" עם ביבי וליברמן!" " נ.ב.: בסוף הערב נקיים מכרז-מי יבצע את הרצח הפוליטי הבא!" שאמשיך? זו הסתה כנגד ציבור שלם שבהקלדת מקש אחד הפנית האשמה חמורה אליהם זו הסתה מילולית לשמה לא חסרים קיצוניים בכל חברה לא חסרים אנשים אלימים בכל חברה ורצח אחד מיותר שנולד מהסתה ומילים .. לא למדנו כלום?

כמובן שהבנת, שהסברתי את עצמי

בצורה עקיפה. מה לעשות? זה קרה. ומה לעשות? יש פוטנציאל לעשות את זה.

Huan

New member
נכון.

זה לא פורום פציפיסטיים, וזה לא פורום מתנחלים. עכשיו, תכניס לעצמך טוב טוב לראש, ותפסיק לירוק סטיגמות: לא כל הדתיים ימניים. לא כל הדתיים קיצוניים. לא כל הדתיים מתנחלים. לא כל הדתיים בורחים ממיסים. לא כל הדתיים יושבים בישיבה כל היום. לא כל הדתיים בורחים מהצבא.

לא פשוט?? רגע, גם כשזה שופט

את עתיד המדינה שלך זה לא פשוט?? אני מכיר מישהו שפינו אותו משארם ותמיד הוא אומר שהוא עזב בגלל החלטת הממשלה והוא לא התנגד. הוא אמר-הממשלה רוצה? אז אני אבצע. אין מה לעשות.

ESU Boscorelli

New member
ה מוזה...

איך הגעת לזה שיש לי לב חם מבפנים? את מוזמנת לאיציק שלי 164919045 אחרי כאלה מחמאות לא נשארים אדישים... ולא אני לא יצעק זה פשוט פסוק יפה שאומר הרבה

ה מוזה

New member
בוסקו ../images/Emo26.gif אני קוסמת עם מטה קסם

רואה את האדם מבין המילים שלו מבעד לשורות הכי קיצוניות אפשר לראות לחוש ..אם מספיק רגישים את האדם שמאחרי המילים

שיריה

New member
אישית...

אני לא ממש בעד הפגנות... מלחמות ושביתות... נכון, מדינה דמוקרטית, נכון, לכל אחד יש זכות להביע את דעתו. אבל צו השעה קורא לאחדות. ולאמונה. לא למלחמות נגד השילטון. הבנה. שהשילטון לא רוצה להרע. וכן, לפעמים צריך לעשות ויתורים כואבים בשביל דברים יותר חשובים. מה דעתכם במקום להפגין, לפתוח ספר וללמוד על מצוות "ואהבת לרעך כמוך" ללמוד על קדושת הארץ. ועל מצוות "ונשמרת מאוד לנפשותיך" אחים... בואו לא נלחם אחד בשני. על מצוות כיבוד הגר שבארצך... במקום להפגין אולי נתפלל, שהקב"ה יתן בכוחם של מנהיגנו לעשות את הדבר הכי נכון. שנתפלל שתבוא כבר הגאולה. הקב"ה לא שלח לנו הוראה ברורה משמיים של כיצד לנהוג במצב הזה. אז בואו נלמד. נבין. בואו לא נזרוק סיסמאות לאוויר!

טוב מאמי שלי...

רק תגידי בבקשה לחבר היהודי שלפנייך לא לרדוף אחרי עם הניידת שלו! *יותר מידי זמן על המחשב* זהו, פורשת להלילה!

למעלה