כולם כולם כולם!!!

ESU Boscorelli

New member
לא לרדוף???

הכחולים כבר דולקים! ולא הבנת... זה לא שלא תקימי התנחלות ליידי את לא תקימי תנחלות במדינה שלי!

../images/Emo26.gifחשוב מאוד../images/Emo36.gif

יש לנו מספיק ויכוחים בפורום על הדת..לא צריך גם עלך פוליטיקה

יודע מה? בוא נכבוש עוד ונטרנספר

ונטרנספר ונטרנספר. תהייה מלחמה ואני רוצה לראות אותך אומר שיש"ע שלך. איך יש"ע שלך?? איך?? חיים שם בני-אדם! לעזאזל! בני-אדם! אתה לא יכול לקום ולהגיד שלך! אם אתה אומר שלך והם אומרים שלך יש תוצאות כואבות (ואנחנו רואים זאת היום). תפקח את העיניים ותפסיק להקשיב להסתה שהימין הקיצוני מוכר לך!

blablash

New member
ממש לא!!! ואף אחד באמת לא היה...

ב"ה ממה שאני ראיתי לא היה שם כמעט אף אחד. וטוב שכך. סוף סוף יש ראש ממשלה חכם. ורוצים להפיל אותו. למה יש לי הרגשה שעד שברוך מרזל לא יהיה ראש ממשלה (ואין לי שום בעיה עם זה) אתם לא תשתקו ותמיד תהיה לכם איזושהיא טענה נגד ראש הממשלה ולא משנה מי הוא יהיה?

אף אחד???

"ממה שאני ראיתי".. איפה? בטלוויזיה... השקרנים האלו אמרו שהיו שם 35,000 אנשים.. אני לדוגמא הייתי שם והיו שם לפחות 80-90 אלף... הפגנה ענקית... ואין לי בעיה ששרון יהיה ראש ממשלה..אני גם תמכתי בו בבחירות האחרונות.. רק שיפסיק עם השטויות שהוא מנהל עכשיו... אוסלו גרם למותם של יותר מ-1000 יהודים אני לא מוכן לעוד הסכם כזה! אוסלו מת.. הסכם Y מת.. הסכם חברון מת.. הסכם קאמפ דיוויד אף פעם לא נולד.. וגם הסכם זה בעז"ה לא יחזיק מעמד יותר מידי זמן... נמאס.

לולא ההסכמים האלו

כמות המתים הייתה גבוה בהרבה. אבל איך לגרום לך להבין? אתה הרי צריך לראות את המתרחש בשטח כדי להבין, ואתה לא מודע לעובדה שאין דרך טובה יותר להפסיק את הטרור בלי השלכות שליליות על המדינה.

אה.. וואלה??

איך הגעת למסקנה שהיו יותר הרוגים לולא אוסלו אני לא מבין.. אולי אתה צודק? אם לא היינו נותנים להם רובים ולא נותנים להם אדמות שני מטר מכפר סבא ולא נותנים להם שילטון לעשות מה שבא להם ולא נותינם להם כספים באמת כמות ההרוגים אצלנו הייתה גבוהה יותר... זה ברור! הסכם אוסלו הביא שלום! הביא בטחון! הביא רוגע.. תאמין לי... גם אני הייתי רוצה להאמין בזה... הבעיה היא שאני מצאותי.. ואני גם לא מבין את המשפט שלך "אתה הרי צריך לראות את המתרחש בשטח כדי להבין.." למה אתה היית בשטח? אי פעם היית בהתנחלות שאתה מדבר? או שכל הידע שלך מבוסס על התקשורת השמאלנית? אני לדוגמא הייתי בהתנחלויות רבות.. אחת מהן אני נמצא פעמיים בשבוע.. אז אל תגיד לי שלא הייתי בשטח.. אני צופה על רמאללה-בתוניה כל יום.. אני מנופף לשלום כל יום לשכני מבית חנינא.. אני גם רואה אותם בונים בצורה בלתי חוקית בתוך שטחה של מדינת ישראל.. "כדי לקבוע עובדות בשטח".. ואתה? בטח הכי רחוק שהגעת הוא מחסום ארז כדי לחלק מזון לפלשתינים המסכנים.. נכון? אז מי מבין את מה שממתרחש בשטח יותר טוב הא? אתה מכיר אנשים שנורו בכבישים? אני כן! אתה יודע ממה נורו הכדורים.. מרובים שאנחנו נתנו להם באוסלו! אבל ברור שאם לא היה את אוסולו היו יותר הרוגים יהודים נכון? קברת קרובים שנהרגו בפיגועים? אני כן... 4! אבל אם היה את אוסלו בטח הייתי קובר 8 נכון? הסכמי שלום=ויתור שטחים=מוות של יהודים גם מחוץ לקו הירוק וגם בתוכו! אם אבו מאזן אומר שהוא יפסיק את הטרור את מאמין לו?? גם ערפת אמר את זה.. וראינו איך הוא פעל.. נמאס.

תיקון קטן..

בפסקה הלפני אחרונה אם היה את אסלו= אם לא היה את אוסלו.. עמכם הסליחה, נמאס.

ואיזה פתרון אתה מציע?

ואתה ממש לא הבנת את כוונתי ב"להיות בשטח". למעשה הניסוח שלי יצא על הפנים- מה שהתכוונתי זה שאתה מדבר על דבר שלא התרחש לעומת דבר שהתרחש. עכשיו, הדבר שהתרחש הוא רע על-פיך(ההסכמים), אבל אם הדבר לא היה מתרחש אתה לא יודע מה היה קורה. זה מה שאני מנסה לומר. אל תגיד "היה יותר טוב אם...", כי זה כבר לא עוזר. עדיף תציע פתרון ריאלי לבעיה. הייתי במספיק התנחלויות, ורבים בהתנחלויות(כמו ידידים שלי שאני לא ממש מחבב אותם בשל כך) חיים שם כי זה *זול* ולא לשום מטרה אידיאולוגית זו או אחרת. אני מבין אותך ומשתתף בצערך, אבל גם אתה צריך להבין שזהו המצב ומה שקרה קרה ושתלונות לא יעזרו כאן. ואאל"ט הנשק ניתן לפלשתינים הרבה לפני אוסלו.

אני דווקא כן יודע..

אני פשוט משווה לפני חתימת אוסלו ואחרי חתימת אוסלו.. ניקח לדוגמה את האינתיפדה הראשונה... אינתיפדת האבנים.. למה אבנים ולא רובים.. אה.. כי לא היה להם.. אזרחים יהודים מעטים נהרגו באינתיפדה הזו והיא דעכה ומתה כעבור זמן.. ואז נתנו להם רובים ושטח.. יצאו מהערים ומעבדות נפץ צצו כפיטריות אחר הגשם.. זה לא אחר לבוא.. שנת 95 הייתה שנה קשה. פיגועים בדיזנגוף וקווי 18 בירושים.. קו 6 בירושים ועוד לצערנו... מה הפתרון? פעימה שניה, שלישית (זוכר אותם?) לא עוזר? מתחלף השילטון וביבי עושה את טעות חייו וחותם על הסכם חברון.. התוצאה? הפשלתינים משתלטים על גבעת אבו-סנינא.. המשך הטרור בחברון ובתוך הקו הירוק.. הפתרון של ברק? הסכם קאמפ דיוויד.. התוצאה? האינתיפדה השניה.. מתחילה במהומות ערבים.. ממשיכה בפיגועים, הקשים מבניהם סברו והדולפינריום.. ממשיכה בירי בכבישי יש"ע ובחדירות לישובים.. מתחלף השלטון.. הפיגועים ממשיכים ומרץ שנה שעה איזכר כחודש הקשה ביותר שחווינו בזמן האחרון.. פיגועים כל יומיים... כפר סבא-ירושלים-חיפה ולא חסר.. השיא: מלון פארק 30 יהודים נטבחים בליל הסדר.. הפתרון: הפעם שרון לא להלך לעוד הסכם.. הפעם.. מ-ל-ח-מ-ה!! מבצע חומת מגן.. התוצאות לא אחרו לבוא.. שקט של כ-חודש וחצי.. ולאחריו מבצע דרך נחושה ולאחריו המבצע שהמתמשך שבו אנו היום בתוך הערי הפלשתיניות.. כמות הפיגויעם ירדה בצורה דרסטית.. זהו הפתרון! כח! פיצוץ מעבדות נפץ בתוך הערים שלהם לפני שיתפוצוצו אצלינו! הריגת מחבלים בשטח שלהם לפני שיגיעו אלינו.. דיבורים לא יעזרו.. רק מעשים! הם לא מבינים את שפת הדיבורים.. הם מבינים רק את שפת הכח! ואנחנו יודעים לדבר אותה טוב... חזק ונתחזק, נמאס.

blablash

New member
ע"פ שו"ע כמו שהזכיר לנו כל הזמן...

ב"ה אדמו"ר מליובאוויטש, כל מסירת שטח הכי קטן היא סכנה ליהודים שיושבים בארץ. וזה באמת נשמע הגיוני. אבל לא ייתכן שאנחנו נחליט כל יום מתיי הם יוכלו לצאת מהבית ומתיי לא. זה פשוט מגעיל! טצריך להפסיק את זה כמה שיותר מהר, לא בשבילם! בשבילנו!

למעלה