כולם להיכנס הביאו את צדקתי

חריקת

New member
כולם להיכנס הביאו את צדקתי

שלום לכולם!!! מכתב זה מופנה אל הנהלת הפורום+תפוז (אני מבקש ממכם והמנהלות לקרוא הכל ולא למחוק כדי שיביאו עם מחשבתויהם) בהקשר להערות שלי במסרים פעם אחר פעם ברצוני לפתוח גם מאמר זה פה אנחנו חיים במדינה יהודית!! רבתית!! יש מישהו שלא מבין את המילה יהדות? מחובתינו כיהודים זה לשמור שבת ומה זה אומר לשמור שבת. לא!!!!!!! להשתמש במחשב ובכן זאת אומרת לא להשתמש לא להפעיל את הפורום ביום שבת. מה ניהנו מדינה גיזענית אנטישמית ריבונו של עולם תיפתחו קצת את העינים תכבדו את המדינה שלנו איזה מין פשיסטיות זה לפתוך מאמרים ביום קודש כגון שבת אני לא אבא או אמא שלכם אני לא יכול להגיד לכם מה מותר ומה אסור הנני אומר שאסור להיות פה כי יש לנו פה שלושה מנהלות מאוד נחמדות ושעושת הכל מצוין מותר לכם ואני חוזר שוב מותר לכם לבקר פה עם אתם לא מאמינים בדרכי היהדות אבל תכבדו את מי שכן מכבד אז מה קרה יום אחד לא תרשמו בפורום וואו מה קרה כל מה שאני מנסה לומר פה זה רק עם אפשר לכבד את מי שכן מאמין ולא רוצה שיקרה מה שקרא לצורי מאמ אס אן או לכל מיני אנשים אשר היו דתים ונרצחו כי אמרו דברים דומים אני מבקש !מבקש!חחחח אני מתחנן שלא תירשמו פה ביום קודש שבת זה לא בקשה זה פקודה מהיום אני לא יגיד לכם לחזור בתובה כל אחד ודרכהו חכם אני רק מבקש ממכם ל-א לרשום פה מאמרים או הודעות או תגובות בשבת תודה רבה לכול ואני מבקש שתגיבו אני מקווה שאתם איתי תודה. (ומנהלות יקרות בבקשה מכן לא למחוק תנו לחברי הפורום להעלות את תעותיהם) ( הרי זה ברור שאת תמחקו אתם תיראו כמו גיזענים שלא מענין אותם השבת תנו לאנשים לומר את דעותיהם תודה רבה)

PinkHorse

New member
מה זה החרטא הזה?!

שכל אחד יעשה כרצונו... אם זו מדינה דמוקרטית לכל אחד יש את הזכות שלו להחליט מה הוא רוצה לעשות ומה לא, אתה יכול להביע דעה אבל אף אחד לא צריך לצייט לך. "פשיסטיות זה לפתוך מאמרים ביום קודש " ?! זה נראה לך במקום להגיד? ממש שטיות. מי שבאמת רוצה לשמור שבת ולא להכנס למחשב ישמור ובהחלט לא תודות להודעה המתנשאת שלך.

igorderen

New member
תגובההה

מדינת ישראל היא גם מדינה דמוקרטית עם חופש דת ואמון... אם אני חושב שזה בסדר לפתוח הודעות בשבת אני יפתח אותם.. ולדעתי אפילו אם אני פותח הודעה בשבת אני לא מעליב אף אאחד מהציבור הדתי, כי מה זה צמפריעה לך שמישהוא פתח הודעה בשבת, אם את לא רוצה אל תיקראי אותה בשבת, את לא צריכה להגיב בשבת תגיביב ביום למחרת , אבל עדיין זה חוצפה לבקש מאנשים שלא יכתבו ביום שבת הודעות בגלל שאת דתייה ועוד לטעון שמי שלא מכבד שבת גזעני.... לדעתי גזענות ופסיסטיות כמו שאמרת זה מה שאת עושה במה שכתבת למעלה. אם את מאמינה במשו תקיימי אותו בשקט ואל תנסי לכפות לאנשים בכווח בדיוק כמו שאת עושה את זה ואם את עושה את זה לזה את יכולה לקרוא גזענות ופסיסטיות. כל הוויכוחים בעולם באים מאנשים כמוך ששהדת זהמסך הבזרל שלהם והם לא חושבים בחוכמה אלה כל דבר בחיים שלהם זה רק דת דת ודת, בדיוק כמו הערבים המוסלמים שמתאבדים הכל רק דת ולאן ה מוביל לשנאה מוות וכדומה... תחשבי על זה פעם הבאה לפםני שאת כותבת קטע כל כך לא ריאלי ותוקפני ...

RoNy S

New member
../images/Emo6.gif לגמרי ../images/Emo3.gif

כזה פולני....

PinkHorse

New member
אם יגיע יום כזה אני בכלל לא מתארת אך היחס שלו

כלפי האנשים הקטנים ישתנה, אם עכשיו הוא בכלל לא שולח הודעה אז בתור ראש הממשלה בכלל אני אהיה מנודה..

חריקת

New member
אני בן חח

ממ אני לא אמרתי לכם להיות דתיים רק אמרתי עם טיפה לכבד את השבת הרי זה מדינת היהודים ה' נתן את התורה להיודים כדי שישמרו שבת זה הכל מי שמאמין שישמור זה הכל

רועי מו

New member
כמו שאתה מבקש כבוד אז תן כבוד

לכול אחד יש זכות לעשות מה שהוא רוצה אתה לא רוצה להכנס לפה בשבת אז אל תכנס בשבת מי שרצו יכנס ומי שלא לא זכותו של כול אדם לעשות מה שהוא רוצה ורק שתדע זה שאנשים לא עושים מה שאתה חושב / הדת חושבת לעשות זה לא הופך אותם לגזענים או אנטישמים

The Bitter End

New member
חבל../images/Emo140.gif

זה פשיסטיות לכפות עלינו את הדעה שלך, אף אחד לא מת מפתיחת הודעות ביום שבת. חוץ מזה, לא כולנו פה מאמינים ביהדות, או בכל דת אחרת בהכרח, לכן, אתה לא יכול לצוות עלינו לקיים "שמירת שבת". אם השבת לא מעניינת אותי, זה לא הופך אותי לגזענית או אנטישמית, זה הופך אותי ללא מאמינה. חוץ מזה אם אתה רוצה שיתייחסו להודעה שלך ברצינות, תכתוב אותה בעברית ולא בג'יבריש הזה, ג'יזס קרייסט.

איזו יציאה ../images/Emo3.gif

אתה יודע מזה גיזעני? לא נראה ככה. אתה יודע מזה אנטישמי? גם לא נראה ככה
אתה יודע מזה פשיסטי? לא נראה ככה
זה שאני לא שומרת שבת לא אומר שאני איזה משהו מכל מה שאמרת. אתה לא רוצה להיכנס לכאן בשבת? אל תיכנס. תעשה מה שאתה רוצה. זה לא אומר שאני צריכה להיות כמוך. כל אחד ודרך החיים שלו, ואין לזה שום קשר לפשיסטיות, גזעניות, אנטישמיות או כל דבר אחר שדומה לזה. אתה מדבר על לכבד? קודם תיתן כבוד, ותתחיל בזה שתיתנצל על מה שאמרת בנוגע לפשיסטיות

horse 1212

New member
אנחנו מדינה חופשית

מה שאומר שזכותו של כל אדם לכתוב/לא לכתוב בפורום בשבת,ואף אחד לא ימנע ממנו את זה.

זה לא ימחק בתנאי שכולם ישמרו על שפה נאותה.

כי סה"כ אני רואה פה רמה גבוהה בתגובות. ועכשיו לתגובתי: אני בעד "חיה ותן לחיות!", אם ברצונך לשמור שבת - תשמור, אבל לנסות לכפות את הדיעה שלך על אחרים זו לא דרך. כל אחד צריך לעשות לעצמו את השבת שהוא אוהב - להקדיש אותה לשפחה, לסוסים, למחשב, לשינה, לבית כנסת ולכל דבר אחר. הפורום שלנו הוא מקום פתוח וחופשי, ודווקא להפך - אנחנו משתדלים לא לפתוח משחקים בשבת כדי לתת לכולם הזדמנות לקחת חלק. לשמור שבת זה לא אומר לכבד את המדינה, כי שמירת שבת זה לא חוק במדינה הזאת. לכבד את המדינה זה לציית לחוקים האמיתיים שלה, ואילו שמירת שבת זה חוק שקשור לדת ואמונה בלבד. לא יקרה שוםד בר אם יום אחד לא נכתוב בפורום, אבל למה לנו לעשות משהו שאנחנו לא מאמינים בו? זו האמונה שלך, לכן אתה לא נכנס לפורום מכניסת השבת ועד ליציאתה, אבל זו לא האמונה של כולם! יש מבנינו שרואים את היהדות בדרך אחרת. אבל להכנס להכללות והאשמות שווא כמו פאשיסטיות וגזענות לא כל כך לא במקום! ופקודות? מה הקטע? עם כל הכבוד, ותאמין לי שאני מכבדת את האמונה שלך כי אני באה ממשפחה דתית, אתה לא נמצא בשום עמדה שמאפשרת לך לחלק כאלה. אם אתה רוצה להעביר את האמונה שלך הלאה פקודות והוראות זה מ-מש לא הדרך. אנחנו חיים במדינה יהודית, לא במדינה דתית. ואסור לשכוח שאמנם אנחנו מדינה יהודית, אלב לא כולנו יהודים ולא כולנו מתחברים ליהדות בדרך של שמירת מצוות וקיום אורח חיים דתי. העובדה שיש פעילות בפורום בשבת אינה אמורה להפריע לך והיא אינה גורמת לך לחלל שבת, אז אני מבקשת ממך לכבד את כולם ולא לחלק פקודות.

וואו, בקושי הבנתי משו:|.

שמע חמודי, זה נורא מגניב שאתה חושב ככה, אבל זה שבנאדם לא מאמין בערך הזה והזה של היהדות לא הופך אותו לגזעני/אנטישמי [הלו, גם אם מישהו לא בהכרח מקיים את מצוות היהדות הוא עדיין יהודי
]. אניוואי, אתה מוזמן לא להכנס לפורום בשבת וכולנו נכבד את זה, ולאף אחד לא תהיה בעיה עם זה. אבל... שמע, מה זה "אני מתחנן שלא תירשמו פה ביום קודש שבת זה לא בקשה זה פקודה"? אתה פוקד עלינו? טוב. ובנאדם, כדאי שתפסיק לקרוא לכל דבר קטן "גזענות" או "פאשיסטיות", גאד. יום טוב אנד סטאף.

חריקת

New member
אני יסביר לך

הכוונה זה לא בקשה זה פקודה זה אומר ששבת לא באה עלינו שאולי עם נתחשק לנו נכבד את זה אלוהים אומר זה פקוד לציין את זה לא בקשה הבנת לא אני אמרתי זה לא בקשה זה פקודה חח טוב מקווה שהבנת ואני בןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

למעלה