כולם להיכנס הביאו את צדקתי

חריקת

New member
תני לי רק לתקן אותך

אני בתור הסמכת מהמדינה של גיאוגרפיה חייב לתקן אותך (בעל תואר ראשון (בגיאוגרפיה) אני חייב לומר לך העולם זאת אומרת העולם מבחינתך אבל אומרים כדור הארץ כדור הארץ שלנו עגול כן זה בהתחלה נישמע מוזר אבל איפה שאת עומדת ש בדיוק אלפי קילומטרים למטה מישהו שעומר מבחינתך הוא עומד הפוך לזה קוראים כח המשיכה (גרביטציה) כמו שזה ניראה הרגל שלו הבן אדם מתחתיך כלפי הראש שלך זה קשה להסביר ללא ציור אבל מקווה שהבנת ובקשר לים שאי אפשר ליפול ממנו חחח אהבתי חח (מזכיר לי בסידרה קצרים חח עם ראית) מקווה שהבנת תודה

אני יודעת ../images/Emo3.gif

אני אומרת שזה מה שחשבו פעם אבל זה לא נכון. ואני יודעת שאומרים כדור הארץ, אבל פעם לא קראו לו ככה כי לא ידעו שהוא כדור. ואני יודעת שבמדע (כולל אסטרונומיה) קוראים לו כוכב לכת ארץ, ושם נוסף זה הפלנטה הכחולה. אל תדאג, עשיתי שיעורי בית

יוצקי

New member
בתור דתייה לדעתי...

כל אחד שיעשה מה שהוא מרגיש שמחבר אותו ליהדות... אותי חינכו מאז שאני קטנה שלכל אחד יש גישה שונה ליהדות\לדת ואיתה הוא הולך ולא עם הגישה של מישהו אחר. ברור שאני אמליץ ואני אנסה לשכנע כמה שיותר אנשים להצטרף ולנסות ולשמור תרי"ג מצוות כי לדעתי זה חשוב וזה מוסיף ומקל הכי שבעולם על הבנאדם... אבל בסופו של דבר לא אני ולא את\אתה ( זה בן או בת?) אלוקים... שהקב"ה ישתבח שמו יתחשבן עם מי שהוא רוצה ואנחנו לא פה כדי להעביר על אף אחד ביקורות כאילו אנחנו מושלמים ומקיימים את תרי"ג המצוות במלואן. ואם כל-כך מפריע לך שאנשים כותבים בשבת פשוט אל תסתכל על מה שהם כותבים אם זה כל-כך מפריע לך... ואם אתה בכלל רוצה להסחף אז אל תשתמש במחשב בכלל! תחרים את המחשב שלך אם זה מפריע לך! אבל לאנשים אחרים- אין לך זכות לצוות עליהם מה לעשות. רק לקב"ה יש את האפשרות הזאת. מקווה שלא חפרתי ושיהיה למישהו כוח לקרוא את זה...

למעלה