כולם לשרשר...

guitar lan

New member
כולם לשרשר...

מי הם חמש הלהקות עם הליריקס הכי טוב... ובסוף בכוכבית את הלהקה (להקה אחת
) עם הליריקס הכי גרוע לדעתכם...

שלמונזה

New member
אני קצת משוחדת...

משינה משינה משינה משינה משינה שכחתי מישהו?
והלהקה עם הליריקס הכי גרועים? אני הייתי הולכת על השמחות...

N a V e

New member
גם אני משוחד,

אבל בכל זאת: 1.משינה 2.כוורת 3.כרמלה גרוס ואגנר(אני לא מכיר יותר מדי,אבל ממה שאני מכיר...זה ממש טוב) 4.החברים של נטאשה 5.מוניקה סקס

מממממ...... שאלה די מסובכת

כי לרוב לכל להקה יש שיר אחג עם מילים מדהימות והשאר ככה אבל שיהיה 1. משינה 2. כוורת 3. מוניקה סקס 4. היהודים (במציאות נפרדת, ואני ממש לא הטיפוס המתאבד/ מדוכא) 5. החברים של נטשה

Superunknown1

New member
רעיון טוב ניר....

טוב: 1. אביב גפן. אין בכלל וויכוח. ואני פשוט חייב...: "אני שונא אנשים, בעיקר פולנים, בעיקר גזענים עלובים. שונא תחבורה, בעיקר תאונה, זאת שלקחה לי את ניר. אני שונא את דובק ואת ווירג´יניה, עדיף למות תוצרת חוץ. אני שונא את המוטציות שיושבות שם בכנסת, מחפשות למוות תירוץ" 2. הפוסי של לוסי. בגלל "הרוח הפיאודלית". 3. החברים של נטאשה. "ועוד מעט תהיה השמש באמצע השמיים, ונבחן את הכל בטווח המוגבל של העיניים. שיגרה- בואו נקרא לזה שיגרה". 4. קרח 9. בגלל נועם, הסולן, ובגלל "איתו לנצח" שבמילים הכ"כר פשוטות שלו מסמל כ"כ הרבה, ומראה על כזאת פתיחות כלפי הקהל שאצל הרבה אמנים אחרים לא רואים. 5. ג´ירפות?
"וואוו, איזה אבסורד"
סתם.. לא יודע
*הליריקס הכי גרוע.....? אהמ... נראה לי שאני גם אלך על השמחות. "תן לו בעניבה"

אממ הנה שלי!

1.משינה 2.איפה הילד 3.נמרוד והבודדים (זוכרים אותם??) אממ לא מוצאת כרגע עוד... וכמובן ה-* שלי- היהודים (ליריקה גרועה במיוחד) יום טוב

Superunknown1

New member
למה היהודים?

אני לא חושב שהסברתי את עצמי כ"כ טוב בהודעות הקדמות על היהודים.. לא התכוונתי לכך שאין תוכן או כוונה במילים שלהם, לא לכך הם לא מביעים כלום. אלא לכך שהם כותבים מילים בשביל כסף, בשביל ביקוש, בשביל אותו הקהל שאוהב רוק כבד. אממ.. אני לא מוצא ניסוח מתאים למה שאני מכוון להגיד.. הם כאילו מוצאים נושא, כמו המוות למשל, שמעשיק המון בני נוער דכאוניים ומדוכדכים. בד"כ בני נוער מדוכאין אוהב רוק כבד, כך שזה מתבקש. הם לא כותבים מתוך רגש או מחשבה. הם כותבים בשביל קהל. וזה מה מה שמציק לי.. אני לא מצליח למצוא מילים שיסבירו טוב את מה שאני חושב, אני מקווה שהבנתם את הכיוון הכללי..

guitar lan

New member
שחר אתה מכיר אותי אבל...

אתה חייב להסכים שליהודים אין ליריקס טוב... אני לא יגיד גרוע כי הם עדיין הלהקה האהובה עלי, אבל בו פשוט נגיד שאני שומע אותם כי הם נגנים טובים שעושים אחלה מוזיקה...

Superunknown1

New member
נו, אין ליריקסד טוב כי הוא לא בא

מתוך כוונה. סתם משהוא שנשמע טובומתחרז יפה, משהו שמשתלב טוב עם הלחן.... הם לא עד כדיי כך גרועים, הם פשוט לא מציאותים..

guitar lan

New member
הייתי אומר יותר מידי...

מציאותיים... למה לא מציאותיים
מה הקשר
הם מדברים רק על מוות ואלימות וסמים... ברור שזה טוב אבל הם שרים רק על זה
שלא תבינו אותי לא נכון אני אוהב את היהודים... אבל לא את הליריקס שלהם... מוגזם כמה אפשר לדבר על אותו דבר

ממ ככה...

לא נכנס פה לויכוחים על המטרה שהיהודים כותבים לה שירים כי לדעתי הם שרים אך ורק בשביל כסף ויש מאוחרי הדברים שלי טאוריה שלמה... אבל בגלל שכנראה השנושא כבר דוין ונחנק אז אני לא אכנס לזה בכל מקרה, הכוונה שלי בליריקה גרועה היא שהליריקה שלהם פשוטה וסתמית לגמרי, אין מאחורי השירים שלהם שומדבר הם יודעים בדיוק על מה לשיר שמענין את הנוער-סמים ומוות אז שיהיה להם לבריאות וגם למעריצים שלהם (כן כן גמני הערצתי אותם תקופה מסויימת כשהייתי בכתה ט, ^עכשיו אני ביא) התבגרתי פשוט, למדתי להעריך מילים ולא רק לחן (הרבה יותר קל להתחבר ללחן מאשר למילים ולחן הוא הארושם הראשוני שיש לנו מהשיר ואם הלחן מצא חן אז למילים כבר יש פחות משמעות, בעיני אנשים מסוימים לפחות) זהו, סליחה על הזיוני שכל יום טוב

Superunknown1

New member
מצד אחד אתה ממש צודק.

מהצד השני אתה ממש מזיין פה ת´שכל.. אתה צודק בקשר למטרה של היהודים. כסף. נקודה. אתה ממש טועה בקשר ל"התבגרתי למדתי להעריך מילים ולא רק לחן". שטויות במיץ. הריי שהדבר הקובע באהבתי ללהקה, אם אני בן 12 או בן 21 הוא קודם כל הלחן. מילים יש בכל מקום, אתה לא צריך לאהוב אמן אם הוא כותב מילים יפות ולחן שאתה לא אוהב. אם יש גם זה וגם זה- סבבה. אם לא- הלחן בא קודם. לדוגמא: אני ממש אוהב את היהודים, את mushroomhead, mudvayne וכו... למילים אני ממש לא מתחבר. מצד שני- אביב גפן. אני לא אוהב את הלחן. זה "קל" מדיי לטעמי, אני שומע דברים הרבה יותר כבדים, זכותי, לא? אבל אני לא חושב שמבחינת המילים והדרך בה הוא מביע את עצמו בשירים יש אמן יותר טוב ממנו.. פשוט אין. בזה- הוא ה-מלך! מבחינת הלחן, שוב, לא לטעמי, ואני לא אוהב. זה לא אומר שאני שונא אותו, בדיוק כמו שאני לא שונא את איירון מיידן שגם את המוזיקה שלהם אני לא אוהב, (אני אוהב ניו-מטאל ורוק אלטרנטיבי) או את אייל גולן.... זה פשוט לא הטעם שלי.

צודק מאה אחוז אבל בנאדם..

אני בת!!! בכל מקרה, למוסיקה הרבה יותר קל להתחבר מאשר למילים ברגע שאתה אוהב את המוסיקה המילים הופכות שוליות מבחנתי שיר טוב זה שיר שמשלב גם לחן טוב וגם ליריק טוב ברור שיש המון שירים שאני אוהבת והליריק לא מדהים במיוחד וגם להפך אבל שיר טוב מבחנתי הוא שיר שמשלב את שניהם אצל היהודים אין את זה לא לטעמי לפחות בוא לא נשכח שאנחנו מדברים פה על מוסיקה וקלישאתי ככל שזה יהיה-על טעם ועל ריח אין להתווכח הלא כן?

yuli c

New member
שמע...

אני מעריצה של היהודים אבל אתה צודק אם אתה מדבר על האלבום האחרון של היהודים אני אישית התאכזבתי ממנו קשות... אין מה להשוות בינו להין שני האלבומים האחרים שהיו פשוט מעולים בעיקר השני. הקטע כאן שהם ניסו לעבור לקטע של לדבר יותר על "המצב" להיות מן זמרים שמדברים על המדינה וחלק מהמצב זה שכיום הרבה פוחדים מהמוות... הייתי אומרת ביחס לאלבומים הקודמים האלבום הזה פשוט מדכא השיר "תענה לי" הוא יפה הוא אחד השירים היותר מדכאים שיצא לי לשמוע ובאופן כללי מבחינת הטקסטים לדעתי זה לא זה המוזיקה שלהם נשארה מצויינת רק שהשירים לרוב יותר מידי ארוכים... בקיצור אני מבינה אותך וגם אני תאמת לא ממש יודעת איך לנסח את זה הם נהיו יותר סטייל אביב גפן ובכך הם איבדו חלק גדול מהייחוד שלהם כלהקה.

Shani5

New member
אממ

קודם כל- למה רק להקות? רוק ישראלי בכלל... לדעתי המובילים הם משינה אביב גפן ומוניקה סקס... אבל יש עוד כמה..

-אלה-

New member
לדעתי עם הליריקס

הכי טוב זה אביב גפן וגם משינה כנסיית השכל

casperit

New member
אממ

טוב נו ברור מה אני אגיד... ד"ר קספר ואני באמת חושבת שהמילים שלהם טובות. השיר שלי, אחלום לנצח וכ"ו נורא קל להתחבר למילים האלו, כי באמת אם אתה מרגיש עצוב נורא כיף לך לשמוע את השיר שלך... אממ השניים הם מוניקה סקס, מה לעשות אני מעריצה את שתי הלהקות אז ברור שזה מה שאני אגיד... שיש להם ליריקס מאוד טובים ובחלק מאוד מאוד לא מובנים (אל תקני זה לא האף שלי בפעם האלף), משהו טוב: שוב אני מוצא אותי רק מציץ מהחלון רק בחלום אבל בבוקר הווילון נסגר הדלת שוב ננעלת, הדלת שוב ננעלת. יש אמנים שפשוט נשמע כאילו הם סתם חיברו מילים בשביל החרוזים כשהן לא קשורות אחת לשניה.. אין לי דוגמה ספציפית. יעל

למעלה