כולם לשרשר...

עטלף77

New member
דירוגי...

1. מאיר אריאל (גאון) 2. שלום חנוך (תשמעו שירים שלו כמו "אנ´לא יודע איך לומר לך" או "לילה" שהוא כתב בגיל 16!!!) לא עולים לי עכשיו בראש עוד כותבים על רמה גבוהה כמו השניים הקודמים אז אני אשתוק

Synthetic mE

New member
הםםםםם

זה לא בסדר עולה או יורד או ווטאבר סתם מה שקפץ לי לראש המכשפות, מוניקה סקס, נוער שוליים, רוקפור ואיפה הילד הםםם הליריקס הכי גרועים?
פ ו ל י א נ ה פ ר א נ ק
הרשו לי לתאר אותם במשפט נוסטלגי אחד, מה זה החרטא הזה????

Superunknown1

New member
אני חושב שאתם צריכים לנמק את התשובו

שלכם, או לפחות לתת ציטוט של אותו אמן שאהבתם. אחרת זו סתם רשימה סתמית.... לא?

N a V e

New member
אגב,

לגבי הליריקה הנמוכה,אני יכול לציין את היהודים. השיר בעל המילים הנמוכות ביותר הוא "אלוהים אני פוחד למות"(כמה אופייני) אוקיי,ולגבי הרשימה- 1.משינה-וואו אני לא יודע מאיפה להתחיל.באמת. "רק אני ואנוכי נורמאלי מכולם"...ויש עוד מלא יותר טובים. 2.כוורת-"הייתי נותן לה שק של סנטימנטים,אך אני מתבייש לתת" 3.כרמלה גרוס ואגנר-"פתאום את אומרת כבה,וקיר השתיקה מתפרק" 4.נטאשה-נדוש,אבל "על קו הזינוק לפני המרוץ בו אני ואת עומדים לרוץ בכדי לשבור את השיא שלי ושלך".ובכלל,כל השיר והרעיון שלו. 5.מוניקה סקס-"הילדים לא גדלו,הם רק גבהו ומצאו עבודה" ואם יורשה לי להוסיף את הלהקות שהמילים שלהן דיי דומות וחוזרות על עצמן(מה שלא מפריע להן להיות להקות מעולות): כנסיית השכל,ד"ר קספר,תיסלם,נמרוד והבודדים,אביב גפן(כותב מעולה אבל תקוע על הבעסה ועל האהבה),איפה הילד

שלמונזה

New member
נוה מותר לתקן אותך?

כרמלה גרוס ואגנר ציטטת את השיר האהוב עלי אבל עם שגיאה... פתאום את אומרת חבק וקיר השתיקה מתפרק ואתם רוצים מילים מעולים של משינה? ממש לא חסר! אני כרגע הכי גאה במשפט מהחתימה שלי... GO SHLOMI!

כמה ממש טובים של משינה (ארוך...)

כמו שנוה אמר: ´רק אני ואנוכי נורמלים מכולם´ (בדרך אל הים) אבל יש עוד! : כל הליריקה של ´אנה´ (שאותה אגב כתבה אורלי זילברשץ בנאי, אשתו של יובל...) ציטוט מתמצת: אנה אומרת קשה לי לגדול אנה שואלת למה לסבול אנה לא, לא מבינה אנה חשבה שמותר לה לבחור וכך מן הסתם נשארה מאחור אנה פתאום נבהלה אנה מוכשרת המון פוטנציאל פעם היא תצליח אם ירצה הגורל אנה לא גומרת, אנה מאחרת למקום שאי אפשר אחרת´ למרות שהרבה לא מתייחסים אליו כל כך ברצינות, ´אניגודין´: אין לי כוח למילים ועצוב כל כך בפנים מין חיידק כה אנוכי מתרוצץ בתוך מוחי כמו תמיד מאחר מסרב להתבגר מאחר כמו תמיד מי יגיד לי מי יגיד או או או´ שלושה בתים מ´נגעה בשמיים´: ´בתוכה מתגלגלים החיים האבודים היא בוכה והדמעות הן נופלות ונשברות נגעה בשמים לא יכלה לצאת מזה פתחה כנפיים כשקפצה מגובה מגדל המים היא יפה היא ילדה מפילה כל דבר מערבבת את גופה הנה הנה בא האיש היא קח ואז תרגיש לא יכלה לצאת מזה פתחה כנפיים כשקפצה מגובה מגדל המים´ זה ´אני כל כך שמח´, כל השיר, ממש יפה: ´אנחנו שוב הולכים אל תוך הדרך הישנה חושבים שהחיים גדולים ולנו אין תשובה המחשבות שלנו הן הכי יפות אז למה כל אחד רוצה לבכות אהה אני כל כך שמח אהה אני כל כך עצוב אהה אני כל כך שמח אהה אני כל כך עצוב מחר נשכח את מה שלא הספקנו מאתמול בינתיים הילדים בונים ארמון בחול הם מחזיקים את התמימות שלא תלך מן העולם אז למה כל אחד רוצה להיות מושלם אהה אני כל כך שמח אהה אני כל כך עצוב אהה אני כל כך שמח אהה אני כל כך עצוב אנחנו מתרחקים אל תוך ירח בלי כוכב מאחורינו עיר נראית כמו פסל משנהב המחשבות שלנו הן הכי יפות אז למה כל אחד רוצה לבכות אהה אני כל כך שמח אהה אני כל כך עצוב אהה אני כל כך שמח אהה אני כל כך עצוב´ הפזמון של ´עכשיו את בוכה´: ´נהרות של דם, הלב של האדם מחר הוא מליונר תראי הם מורידים את הדגל מוכרים את האדם, הפשע מושלם עכשיו זה מתפוצץ תראי הם יעשו מזה סרט´ ´ברחובות שלנו´: ברחובות שלנו יש קסם מיוחד זה לא מפריע רק אם אתה לבד כשאתה לבד הכל נראה גדול הכוכבים למעלה לא רוצים ליפול האנשים הרגילים לישון בשקט הם הולכים חתולים מיללים ילדים לא נרדמים ברחובות שלנו הכל כבר התרוקן זה לא מפריע רק אם אתה זקן קם מתוך שינה מביט בלבנה ששרה שיר קינה אווו... כל כך הרבה תמונות חולפות במהירות אתה רוצה לחיות אתה רוצה למות כשאתה לבד זקוק לאהבה אתה פתאום מרגיש עוד יש לך תקוה קם מתוך שינה מביט בלבנה ששרה שיר קינה אווו... ברחובות שלנו יש קסם מיוחד זה לא מפריע רק אם אתה לבד ברגעים המעטים הכל קורה מהר אתה פתאום מרגיש כמו מישהו אחר כמו מישהו אחר´ ויש עוד ליריקות יותר רציניות, כבדות, וכו´. אבל האמת היא שמשינה (בעיקר ברכה ובנאי, בעצם) פשוט גאונים בקטעים הציניים והשנונים שלהם.. זה מ´רני בפריז´ (תחשבו על הרעיון בשורה האחרונה): ´דורי בניו יורק, הוא טס לשם בצ´רטר הוא נסע מזמן, לפגוא את הנשיא לרני בפריז, נתקע שלשום הסטרטר כשניסה לדרוס את אליהו הנביא´ זה ´אבל אין´: בעולם יש אנשים חלקם רזים חלקם קשים וחכמים הוגי דעות עתיד עולם בנבואות בעולם יש אנשים חלקם צפופים חלקם גרושים ומצביעים דגולים לרוב הם יחליטו מה זה טוב אבל אין מי שיודע מה צפוי בעוד שנה במתח שכזה אבל אין מי שיודע מה צפוי בעוד שנה במתח שכ... בעולם יש אנשים חלקם קלים חלקם קשישים אנשי מדע ועיתונות צופים מחסור לאנושות כן אח גדול צופה בך ובמחשוף של אישתך לכן כדאי לשמור על קור ולעמוד יפה בתור אבל אין מי שיודע מה צפוי בעוד שנה במתח שכזה אבל אין מי שיודע מה צפוי בעוד שעה במתח שכ...´ זה מ´העמותה לחקר התמותה´: כל אחד צריך בסוף למות כל אחד צריך בסוף למות ואני יודע זה ענין של זמן כך סיפר לי אלברט הקברן אני בעמותה לחקר התמותה לפעמים חיינו הם סיוט מלחמות תשוקה ואלימות ואני נוסע בנתיבי הזמן כל אחד צריך בסוף למות אני בעמותה לחקר התמותה הקברן מת מזמן הם שתלו אותו הפוך עם הרגלים אלוהים תן לי זמן... זהו.. אז הפגתי את השעמום.. מקווה שעזרתי נוה:) שמעתי שיובל מגיע ל´נמלה´ בעוד חודש משהו, לא?

chimchim

New member
גם אני רוצה אז...

1)משינה 2)החברים של נטשה 3)מוניקה סקס 4)אבטיפוס סתם כי אני עוקצת

GD4EVeR

New member
רק תיקון קטן...

"ליריקס", בעיקרון, זאת מילה ברבים (Lyrics, כמובן).

tali_le

New member
המממ

1. יונתן גפן (אין ספקות) 2. המכשפות 3. מוניקה סקס 4. אביב גפן 5. המממ.... לא יודעת... אבל השינוי העיקרי שלי זה המכשפות (שאפיו מתנגנות לי עכשיו ברקע - והן להקה מצויינת... כמובן שהליריקס שלהם הם בעיקר באדיבותה של ענבל פרלמוטר שגם "הקלטות אחרונות" שלה הוא דיסק גדול... טלי

rainbowgirl

New member
המ.........

אביב גפנ. היהודימ ברי סחרופ מוניקה סקס איפה הילד אנומליה

Superunknown1

New member
הה...

אני קצת מתבייש בעצמי, תמיד חשבתי שאני מכיר הכל
אבל.. מי זה "אנומליה" ?

rainbowgirl

New member
אינ צורכ להתבייש../images/Emo70.gif

אנומליה זה להקה צעירה... אפשר למצוא את השירימ שלה באמברוזיה
אבל הליריקס טובימ עד מאוד

Wh0Af

New member
השלישיה הפותחת............

אוקיי השלישייה שלי היא כזאת, ואל תתפסו אותי במילה בקשר לסדר כי אני לא סגורה על זה: ראשון, ובגלל שאף אחד לא הזכיר אותו עד עכשיו- חמי רודנר. כותב מצויין למרות שהרבה אנשים טוענים שהוא בעל נטיות רכרוכיות משהו... הליריקס שלו פשוט טובים- אינטליגנטים, מקוריים ומשדרים המון רגש. בקשר למקום השני אני קצת (הרבה) משוחדת אבל אני נותנת אותו למכשפות (לענבל פרלמוטר ליתר דיוק) אמנם אני קצת אובססיבית ללהקה הזאת אבל אני באמת חושבת שיש להן ליריקס מצוינים, למרות שלפי דעתי ענבל לא הספיקה להגיע לשיא הפוטנציאל שלה מבחינת כתיבה, גם לא ב"הקלטות אחרונות". על האמן/להקה מספר 3 הייתה לי התלבטות קשה. בהתחלה חשבתי על אביב גפן, שלמרות האנטי המאוד גדול שיש לי אליו הוא עדיין כותב מצויין ומוכשר. אבל בסוף החוסר חיבה שלי אליו והעובדה שבשנים האחרונות הבנאדם פשוט חוזר על עצמו והטקסטים הנהדרים שלו הפכו להיות יותר מקצת שבלוניים שינו את דעתי. אז מספר שלוש- משינה וכבר הסבירו את הבחירה הזאת הרבה לפני. ה-* שלי היא בלי ספק היהודים. נכון שיש אמנים עם ליריקס יותר גרועים, אבל יחסית למידת ההצלחה והפרסום שלהם, הליריקס של היהודים ברמה נמוכה בצורה יוצאת דופן. ועוד משהו אחרון- אני יודעת שההודעה הזאת כבר ארוכה מידי אבל אני חייבת- הרבה אנשים ציינו את מוניקה סקס... אנשים, תפתחו את האזניים!! אמנם להקה נחמדה (שבקושי אפשר לקרוא לה "להקת רוק") אבל סובלת מאותה מחלה- ותסלחו לי על ההשוואה- של להקת אתניקס. הרבה מילים כאילו אינטליגנטיות שיוצרות משפטים בלתי קשורים אחד לשני ושירים שהם לכאורה חכמים אבל בעצם ריקים מתוכן.(חוץ מהשיר "כל החבר´ה"). וזה כל מה שיש לי להגיד

אוקיי....

1 אביב גפן והתעויוט 2 רוקפור 3 תיסלם 4 היהודים 5 ברי סחרוף הכי גרוע?... מוניקה סקס(למרות שגם הם לא רעים - אין רוק רע)

למעלה