כולם מדברים בשיבחו של פתיחת בלוג אבל בת'כלס

כולם מדברים בשיבחו של פתיחת בלוג אבל בת'כלס

יש בבלוגים הרבה צרי עין,קנאים פנאטים שכואב להם הלב שאחרים מצליחים. הבלוג שלי הוא אחד המשובחים על אפכם ועל חמתכם.

ע ל ו מ ה

New member
כל בלוג הוא משובח, אם הוא משיג את מטרתו

בלוג שהוא יומן רשת הוא בסופו של דבר כלי לפיתוח אישי המאפשר לכותב לשחזר ולכתוב את חוויותיו ודעותיו, לקבל עליהן משוב מקוראיו, וגם לחזור ולקרוא בעתיד כדי לבחון את התקדמותו בחייו ואת ההבדלים שפיתח בגישתו לחיים. אם הבלוג שלך עושה לך טוב, מאפשר לך לאוורר מחשבות, להתבונן בהן מנקודת מבט חדשה, הרווחת. הבלוג שלך משובח. מזל טוב ובהצלחה. פורומים, לעומת זאת, הם במה משותפת. בפורומים לכל אחד יש זכות לפתוח שרשור, ולכל אחד יש זכות להצטרף לדיון. יש בפורומים גם טרולים ונודניקים, ואתה אחד מהם, על אפך וחמתך...

המושג נודניק זה בדיוק כמו יופי חיצוני,הכל

בעיני המתבונן. ועל אפך וחמתך לא תצליחי להעביר אליי את התיסכולים שלך. אישה בת גילך לא אמורה לרדת לסגנון דיבור כזה מיותר. אני לא השמצתי אותך טרולוית אחת רובוט עבד כי ימלוך.

b love

New member
למה לרדת לפבים אישיים?

אם תעצור לרגע ותפסיק להיות במגננה תגלה שאף אחד לא פה נגדך אלא להפך

אין לי מושג מדוע עלומה יורדת לפסים אישיים

אני לא במיגננה,אני מדבר על עובדות בשטח וחבל שזה כך. כולנו יכולים "להפרות" זה את זה

ע ל ו מ ה

New member
לא השמצת, הטרדת

ואפשר לכמת את המושג נודניק גם במונחים אבסולוטיים ולספור: מספרי הודעות, מספרי השמצות, מספרי מסרים מאוסים, מספרי חסימות במסרים פרטיים.

אכן עלומה כרגיל את צודקת.

יש לי עדיין תקווה ש"גבר נרדף" ישתנה, אבל אולי זאת תקווה רומנטית, כמו האנשים שמצפים לביאת המשיח. בנתיים רק ליתר ביטחון חסמתי את האפשרות לקבל ממנו מסרים אישיים. דרך אגב מי עוד חסם את גבר נרדף במסרים האישיים?

עלומה +shalom של הצאט,יפה שאתן עורכות תחרות

מי יותר "יזנב" בי אבל כל עניין המסרים האגרסיבי לא נועד להטריד גולשים. אפשר להוסיף שהייתה אצלי תקלה במערכת המסרים ובשליחת הודעות ועל זה הגשתי שאלה בפורום המתאים. אין לי מה להשתנות ומה שמוביל אתכן זה חוסר סובלנות. כתבתי אתמול אחה"צ מכתב התנצלות על המסרים. אתן כנראה לא למדתן שמי שנסגרת לו דלת אחת אז יש את החלון וכיו"ב. מי שנחסם הכי הרבה גם רמת הפופולריות שלו עולה בהתאם. בכל מיקרה,ניצחתי את שתיכן בכל פרמטר. וההסתה שלכן נגדי רק מועילה. אחלה שבוע טוב

חחח ../images/Emo9.gif

תקלה במסרים, בדיחה. למה אתה חושב שאכפת לי מהרייטינג שלך, ולמה אתה חושב שאכפת לי אם אני כן מעלה או לא מעלה את הרייטינג שלך. למי אכפת מהרייטינג שלך. ויש לי שאלה אליך. אחרי שיהיה לך רייטינג ענקי, בוא נגיד אלפי גולשים ליום. מה תעשה עם הרייטינג הזה? יש לי תשובה בשבילך, אתה תשלח את כולו לגרושתך. אתה לא תבדוק מה היא עושה אם הכסף, והאם הכסף שלך מגיע לילדים שלך. אתה לא תהיה עסוק בילדים שלך, אלה בלהגדיל את הכניסות. בקיצור אולי תהפוך לאיש עשיר בגלל 8 שקל לאלף כניסות, אבל לא תהפוך לאיש מאושר. אם יש לך 20 אלף כניסות מהסיבות הלא נכונות, לעולם לא תוכל לנצח ולהגיע לאושר האמיתי.

רייטינג גדול = העברת המסר כנידרש

את אכולת שינאה חביבתי,תרגעי,אפשר לחשוב שפגעתי בך באיזה גילגול אחר בקשר לכסף,ברוך השם מקטנות אני עובד לפרנסתי,אני חי ברווחה כלכלית. ואין כמוני מאושר לדאבונך.

mary lou

New member
טעות ביידך

רייטינג גדול= (במקרה שלך) הרבה אנשים שנכנסו בטעות בגלל הקישורים שאתה שם בכל מקום אולי לכמה מהם באמת הצלחת להעביר איזשהו מסר, אבל הם בודדים מרבית הכניסות הם של גולשים מעוצבנים כמו שני, כמוני וכמו רבים אחרים בתפוז...

דם דם

New member
../images/Emo9.gif

אל תתיחסו אלי תמשיכו אני סתם נהנה לקרוא אותך עלומה לפעמים נדמה שגם את תתארי איך קינחת את האף בבוקר זה יתואר בצורה כול כך מרהיבה וכן, יש משהו בדברייך נראה כאילו הוא מחפש תשומת לב

אני באופן אישי לא מקנאה בהצלחת הבלוג שלך

אני כועסת עליך שאתה לא משנה את הכינוי שלך, והופך לפמינסט כמוני. בדיוק כמו שאני שונאת את הרווק כי הוא משפיל נשים. ואף אחד בעולם לא יגרום לי לאהוב בחורים ששונאים נשים ולא מכבדים אותם.

mary lou

New member
*אותן. אם כבר פמיניזם ../images/Emo122.gif.

ואני בעד לא לשנוא אף אחד.

אני שונאת אנשים שדורשים שאני אשנא אותם.

אין שום טעם וצורך לאהוב את כל העולם ואחותו. למעשה אני מאמינה ברעיון שזה חשוב מאוד לצנזר מהחיים שלך את האנשים שמרגיזים אותך. אחרת תתקל בהם כל היום והם יעצבנו אותך כל הזמן. למעשה יש אנשים שעל המצח שלהם כתוב: "אני גזלן אנרגיה." אלו הם אנשים שמאוד מרוכזים בלקחת, ובקשר ל-לתת, זה כבר סיפור אחר.

למעלה