כולם מדברים בשיבחו של פתיחת בלוג אבל בת'כלס

nikita j y

New member
../images/Emo80.gifמה?

למה כתבת את זה בהודעה חדשה? למה כתבת את זה בכלל? ס.ס"

suki da yo

New member
בוא נהיה כנים לשניה, גבר נרדף יקר.

אמנם עד עכשיו נמנעתי מלהצטרף לדיוני האם אתה טרול או לא. אבל כן, גם אותי אתה מציף. גם אני ביקשתי פעם ופעמים שתפסיק לשלוח לי מסר בכל רשומה שאתה מעלה ובכל בוקר ובכל צהרים וכו'. גם אני נעניתי בהתעלמות מוחלטת ובמסרים נוספים. גם אני חסמתי אותך, פשוט כי עייפתי. הבלוג שלך יכול, מבחינתי, להיות הבלוג הכי פופולרי בצד הזה של מערכת השמש. כל הכבוד. תהנה, תפאדל, וכו'. אבל אני אישית לא אוהבת את סגנון הכתיבה שלך, שבעיניי הוא רדוד ופופוליסטי. וזו הסיבה שאני לא נכנסת אליך. לא כי יש לי משהו נגדך. לא כי אני מקנאה (במה בדיוק?) לא כי יש לי שאיפה סודית למוטט עליך את קירות ההיכל. אלא כי הכתיבה שלך לא ברמה גבוה מספיק להחזיק את תשומת הלב שלי ליותר מפוסט אחד או שניים בכמה חודשים. אז הבלוג שלך אולי פופולרי, כי התלהמות היא דבר שמושך רייטינג. אבל הוא לא משובח. כמובן, זה טעמי האישי, ומן הסתם יש מי שלא יסכים איתי, אבל אני מסנה להסביר למה אני לא קוראת אצלך. ועוד משהו- אם 3 אנשים אומרים לך שאתה שיכור, גם אם לא שתית כלום עדיף שלא תנהג הביתה. לא יכול להיות שהעולם כולו התאחד כנגדך בכוונה.

גבר נרדף יקר אתה חוטא למטרה

אתה יכול להמשיך ולשלוח גם לי בכל יום מסרים זה חסר טעם וריח והדבר האחרון שזה יגרום לי הוא להיכנס ולקרוא את שכתבת תתרכז בכתיבה בבלוג שלך, הקוראים יבואו לבד משום מה זה נראה כאילו אתה מתרכז במסביב יותר מבכתיבה אני לא חוסם אותך ממסרים כי אני לא יודע איך אני פשוט מתעלם מהספאם שאתה שולח וזה הפסד שלך. חג שמח

ע ל ו מ ה

New member
באמת לא פשוט לחסום ממסרים

(מאד לא אינטואיטיבי) שתוגדש סאתך ותרצה לדעת, רק תגיד, אני אגלה לך...

תודה עלומה, בשלב הזה אני מקווה שהאיש

פשוט יבין את המסר/ים /קיבל פה ויפנה לדרך של התבטאות בכתיבה יום טוב וחג שמח

ayala26

New member
בדיוק!

זה כמו אלו שמוסיפים את התגית של הנושא החם כשהיא לא קשורה לשום מילה בפוסט שלהם רק כדי להופיע בעמוד הבלוגיה.. מי שמשקיע בכתיבה ויוצר בלוג איכותי לא צריך בכלל להתעסק בפורסום הבלוג בכל אמצעי אפשרי כי הבלוג הולך לפניו.. כמות הפרסומים של הבלוג הנידון על ידי בעל הבלוג (שזה גם אומר דרשני, עוד לא ראיתי מישהו אחר ממליץ עליו) לא מושכים אותי לקרוא בו, אלא אפילו להפך, מראש אני מנחשת שהמאמצים שהושקעו בפרסום באים על חשבון משהו.. יכול להיות מאוד שאני טועה ואז המאמצים שהושקעו בפרסום העצמי אפילו עוד יותר מחטיאים את המטרה כי הם מרחיקים קוראים מבלוג שאולי יש לו מה להציע.

למעלה