כולם מדברים בשיבחו של פתיחת בלוג אבל בת'כלס

אני לא שונא נשים בכלל,הן סם החיים שלי

למה אני צריך להיות פמניסט בשביל לאהוב נשים? זה הכינוי שלי ולא צריך לשנות אותו.

כי פמינזם זאת תנועה שדוגלת בשיווין זכויות

לדוגמא עם גבר ואישה ילדו ילדים, אז לשניהם יש אחריות לגידול הילדים הללו, ולא רק לאישה. וככל שתפנים יותר מהר שיש לך אחריות לילדים שלך מצבך יוטב.

shalom של הצאט,אין קליטה אצלך? התפיסה שלך

לגביי כבר מגוכחת. אני אבא הכי טוב שאני מכיר,ילדיי מקבלים ממני הכול(מלבד המזונות),וגרושתי חברה טובה שלי. פיתחת לך תזה מסויימת ואיתה את הולכת עם ראש בקיר. המצב שלי מעולה מכול הבחינות,כלכלי,רומנטי וכיו"ב. אם עד עכשיו לא הפנמת והבנת את מהות הביקורת שלי בבלוג אז חבל. אולי לפי שיטתך פמניזם דוגל בשיוויון אבל לדעתי הפמניזם גורם לחיכוכים בין המינים (הרדיקליות). אני שלם עם התוכן שלי ועומד מאחורי כל אמירה שלי. גם אני דוגל בשיוויון במיוחד עם רקע של ילד שגדל בצל אימא חד הורית שגידלה לבד 5 בנים. אז אל תטיפי לי על שיוויון או אהבה לנשים,אני ראיתי את הקשיים ואת ההתמודדות היום יומית שלי אימי ז"ל. ככה שאני לא בא מחלל ריק,העזרה שלי לנשים במצוקה רבה יותר משנידמה לך,אבל בתור גבר לא נעלמת מעיניי מצוקתם של אלפי גברים מיסכנים לא פחות מנשים אני מבין יותר ממך זה בטוח בזוגיות ובנשים,את אישה תמימה. אל תשכחי שהבדל של כמעט 20 שנה ביננו הופך אותי לבעל נסיון בחיים עשיר יותר.

אני כבר הסברתי לך מתי אני אהיה מוכנה לקרוא את

הבלוג שלך. מתי שתתחיל לכתוב בדיוק על זה. על החיים הפרטיים שלך: על הפגישות עם הילדים שלך, על גרושתך, מתי שתכתוב את האמת שלך. מתי שתפסיק להתחבא מאחורי ויכוחים מרגיזים על ההימנון או הצהרות שקריות כגון לגברים אין זכויות פה בארץ. ועד עכשיו הצלחת לכתוב מלא פוסטים, אבל אף אחד מהם לא גרם לי להזדהות איתך, להבין את הכאב שלך. אני עדיין לא מבינה למה אתה מרגיש נרדף. ולשלוח לי 20 אלף מסרים אישיים שאני שוב אכנס לקרוא אותך. ושוב פעם תאכזב אותי, ותכתוב משהו כללי, זה לא עסק. אני לא יכולה להגיד לך מה לכתוב, אבל עם אתה כותב משהו שלא אמור לענין אותי, למה לטרוח לשלוח לי לינק?

shalom של הצאט,אני כותב ע"פ דעתי ולא ע"פ דעתך

שצריך אני אשתף אחרים בחיים האישיים שלי,וזה בדרך כלל אם שואלים אותי. אותך יש דברים שמרגיזים ואחרים לא מתרגזים,כל אחד לפי השקפת עולמו. תרצי לחדור לעולמי... ברוכה הבאה,לא תרצי ברוכה את גם בלכתך. את לא אמורה להבין למה אני גבר נרדף בגלל השקפת עולמך החד משמעית כמו שאני לא מתאמץ לנסות להבין את הביקורת שלך על כולם. יבוא יום ואני יצליח "לאכול" את המסרים שלך.

TaxiMedia

New member
אתה צודק

הזדמן לי לקרוא הודעות שלך בחודש האחרון, ואני חייב להודות שיש בך משהו שאני אוהב... אתה אומר את מה שאתה חושב ולא את מה שכדאי להגיד. גם אם לפעמים אתה בוטה אני עדיין לא קראתי איזה משהו שהופך אותך ללא לגיטימי כמו שמנסים לעשות לך כאן ובפורום הבלוגיה חלק ממנהיגי קהילה מסוימת שנוח להם להתמודד איתך כשאתה ארוז כטרול. ההבדל היחד בינך לבינם הוא הפוליטקלי - קורקט שהם מקדשים ואתה מתעלם ממנו. תשמח בזה שהבלוג שלך מוכר תוכן שמעניין קוראים מסוימים ומזה שאתה לא צבעוני.

mary lou

New member
בעייתי מאוד

יש דרכים להביא תוכן הגולשים ישפטו אם הם רוצים להישאר או לא. כשהוא שולח לגולשים מסרים ריקים מתוכן כשהוא מציף את הפורום הזה ואת פורום הבלוגיה בהודעות חסרות טעם כשהוא מפרסם כל פוסט שלו אלף פעם עד שאתה כבר זוכר את מספרי הרשומות הארורות כשהוא עושה את כל מה שהופך אותו לטרול- זה פשוט מעצבן. ומי שמעצבן אותי, אני לא אטרח לקרוא את התוכן שלו, גם אם הוא הכי חשוב ונכון בעולם. אפשר לומר את מה שאתה חושב גם בלי לדחוף אותו בשיווק אגרסיבי.

TaxiMedia

New member
תראי

אני שופט על פי מה שראיתי בעין : אני לא קיבלתי ממנו שום מסר לא ראיתי הצפה מעבר למלחמה שהוא מנהל כאן עם ההנהלה. בדיוק כמו אחרים אגב, שמתנסחים קצת יותר טוב ממנו (זוכרת את ההיא שהוציאה לנעמה את העיניים בהתפלספויות מחוכמות ככל שיהיו ?) זה הפוסט השני שהוא מפרסם כאן בחודשיים האחרונים למיטב זכרוני. יש כאלה שפרסמו יותר. אי אפשר להגיד עליו "ריק מתוכן". וגם אם הוא קצת יוצא דופן במלחמתו האובססיבית משהו, וגם אם הוא דוחף לינקים יותר ממני וממך, עדיין לא ניתן להפוך אותו לטרול על כל המשמעויות שטרול אוצר בתוכו. זו דעתי, ואגב, היה לי הרבה יותר טוב והרבה יותר נוח לא לתמוך בו, או לשחות עם הזרם. לטעמי, לקרוא לו טרול זה קצת הגזמה, להעיר לו שהוא קצת יותר מדי זה מכובד.

דם דם

New member
תראה

חלק מהאנשים פה בפורום אמרו שקיבלו ממנו מסרים עם פרסומים של פוסטים שלו אפשר להבליג פעם פעמיים שלוש כמו שעשיתי אבל כשמסרים נשלחים פעמיים שלוש ביום ולפעמים הם חסרי תוכן לא נותרת הברירה מלבד לחסום אותו משליחת מסרים אלי אז נכון שהוא מפרסם פה לינקים לרשומות שלו למרות שאסור. אני חושב שאנשים דיי סבלניים איתו, בפעמים הראשונות שהוא פרסם פה לינקים אז מחקו אותם והעירו לו שכאן לא מפרסמים פוסטים. בדיוק כמו שמעירים לכול אחד שעושה זאת בטעות. אבל מכאן ועד לאותה "טעות" פרסומי הפוסטים שלו כאן הפכו להיות מעבר לטעות וכבר פורסמו דיי בכוונה. ולמיטב זכרוני רק בחודש שעבר היו כאן שלושה פרסומים של הבלוג שלו. ככה שלהגיד שהוא פרסם רק פעמיים בחודשים זה לא מדוייק. ובכלל למה הוא היה צריך לפתוח הודעת התלהמות שכזאת. גם בשביל פרסום,הוא צריך לדעת לשווק עצמו נכון

TaxiMedia

New member
תראה

יכול להיות שהגזמתי קצת בהגנה עליו בהתחשב בכול מה שאתם אומרים. יחד עם זאת יכול להיות שגם אתם קצת מגזימים בהפיכתו למישהו שמזיק. בוא נחליף נושא?

דם דם,זה המהות של הפורום,פירסום רשומות

אם לאחרים מותר לפרסם רשומות ובלוגים אז גם לי מותר ולא מעניין אותי מה אחרים חושבים

דם דם

New member
בפורום כאן

לא מפרסמים רשומות ובלוגים בשביל זה יש את פורום הבלוגיה פה זה יותר לדיונים,עיצות,מאמרים מעולם הבלוגים רעיונות ועוד כול מיני

יו אני לא מאמין אתם צודקים,וואלה חל פה בלבול

לתומי חשבתי שאני מפרסם הכל בפורום השני ... איזה פדיחה. ואני לא מבין על מה כל המאומה לפתע. אבל בקשר לתקלה בשליחת המסרים המרובים... אתם יכולים להיכנס לפורום תמיכה טכנית ולשני ותראו ששלחתי שם אתמול הודעה על התקלה.

אולי רק בשבועיים האחרונים ביקרתי בפורום הזה

לרוב זה פורום של מקורבים שמשחקים אותה אניני טעם ומבינים בביקורת למעט 3-4 בלוגריות ובלוגר אחד אף אחד לא התלונן על שליחת המסרים שלי אליהם. אני מתכתב בו זמנית עם 46 בלוגרים/יות וכמו שהם שולחים לי המלצות לפוסטים שלהם כך אני עושה. יחיו הקנאים

TaxiMedia,תמיד אמרתי מה שעל ליבי ללא כחל וסרק

אף פעם לא חישבנתי מה יחשבו עליי כולל בבלוג. כל עוד אני לא מטיף לרצח ולהסתה אז כל האמצעים כשרים עבורי. תודה על הפירגון האמיץ.

אהא, כולם מקנאים בך

ורק אתה בסדר. מדהים שאתה גבר מבוגר ולא ילד ועדיין מתנהג כמו שאתה מתנהג. (כאן ובפורום הבלוגיה, מי יודע בעוד אי אילו פורומים ועם האנשים שאתה מציף במסרים). עכשיו אתה יכול לענות שגם אני קנאית. זה בהחלט יוכיח את הנקודה שלך.

mishmushim

New member
לחמותי ממש לא אכפת מהבלוג שלך

אבל אם אתה מרגיש איתו טוב - זה הכי חשוב לא?

למעלה