כולם ראו את הקאמפיין והפרודיה?

GK_FF

New member
כולם ראו את הקאמפיין והפרודיה?

ישראלי אמיתי לא משתמט http://uk.youtube.com/watch?v=jDHW1H6Nb5U&feature=related והפרודיה http://uk.youtube.com/watch?v=woXH80EXi_s&feature=related

respecta1

New member
שוב..

אפילו בסרטון התירוצים של המשתמטים לא מחזיקים.. ההוא יש לו אח שהוא צריך לממן? אז מה הוא הולך לעשן בהודו? והאמת מתאים, משתמטים זה אותם צפון תל אביבים שאחר כך הולכים לדפוק את הראש שלהם באסיה

EmGee

New member
אם אני אנסה להיות אובייקטיבי

זה באמת פארודיה גרועה. ובקטע הלא אובייקטיבי - ה"פארודיה" שלכם רק מראה את הישראלי המכוער על דמות של משתמט. כזה שמאשים את המדינה שלא דאגה לפרנס את המשפחה שלו ובגלל זה לא התגייס, אבל הצליח למצוא כסף לצאת לטיול בהודו (עשרות אלפי שקלים, כלומר כמה חודשי עבודה טובים). יש שם את ה"משקית תש המורעלת שיצאה מהצבא אחרי ששני חיילים שלה התאבדו" שוב הישראלי המכוער שמשהו לא מתאים לו אז הוא לוקח את הרגליים ובורח במקום להתמודד עם הקשיים. יש את ההוא שלא התאים לו מה שהוא ראה בחברון - אז במקום לשנות בעצמו מה שאפשר לשנות, הוא ברח ועוד מתגאה שהוא הלך לעבוד עם ילדים בדרום - כאילו זה נתון לבחירה. ולבסוף הם גורמים למי שכן בחר לתרום תרומה שאין כמותה - שירות צבאי מלא כלוחם, הרגשה של פושע. זה מה שאני ראיתי מהסרטון הזה.

מי שאומר "ישראלי אמיתי לא משתמט"

לא מבין מה זה ישראלי אמיתי ישראלי אמיתי דוקר בבת ים. ישראלי אמיתי אומר לך "על מה אתה מסתכל" ישראלי אמיתי יחתוך אותך בכביש ישראלי אמיתי יכול להתחיל לפוצץ לך ת'צורה אם נראה לו שהסתכלת עליו לא יפה ישראלי אמיתי הוא תחמן , הוא ינסה לדפוק אותך בכל מקום. אני כבר הבנתי מה זה ישראלי אמיתי , כשאומרים על מישהו "הוא ישראלי טיפוסי" זה ממש לא מחמאה...

respecta1

New member
../images/Emo6.gif

כמה דקירות יש בבת ים? כמה מתוך האנשים שאתה באמת מכיר שיחתכו חופשי בכביש? כמה מתוך האנשים שאתה מכיר ינסו לדפוק אותך בכל מקום? כמה מתוך האנשים שאתה מכיר יפוצצו לך ת'צורה אם התסכלת עליו לא יפה? דיי לזיין בשכל - זה כזה מטומטמם, אשכרה אנשים אוהבים לשנוא..אני מתחיל להבין למה אחד הסטראוטיפים על יהודים בגולה זה זה שאנחנו אוהבים להתלונן כל היום..פשוט ככה.. למה אם תסותבב בערים ושכונות באירופה לא תדקר אם תעשה משהו הכי קטן? אה צודק קטן עליהם דקירה כדור בראש בגלל שלא נתת למישהו את ה10 דולר שהיה לך בכיס יותר מתאים להם

respecta1

New member
בתחלס מובן..

מובן איך כל המשתמטים ותומכי ההשתמטויות פה יהיו בסגנון האלה.. בדיוק אותו טיפוס..

זה כל היופי

שהאנשים שאתה מתווכח איתך , הם ממש לא משתמטים .. זה אנשים ששירתו כמוך וכנראה אף יותר ממך. אבל הם לא מרגישים "נדפקתי אני רוצה שגם אחרים ידפקו" אלא הם אובייקטיבים ומבינים שיש אנשים שמקומם לא בצבא

respecta1

New member
הם לא משתמטים, הם סתם לא רוצים לספר

מה עשו בצבא
ממקום של אוביקטיביות? אה יעני כל מי שרוצה להלחם בתופעה הזו הוא "נדפק אני רוצה שגם אחרים ידפקו" והאחדים שתומכים בה הם אוביקטיבים? שמע גאוני אתה..

Moridin

New member
רגע, זה לא ככה?

כולם פה כל הזמן אומרים "למה שאני אסבול בצבא בזמן שהמשתמט מבלה בים?" זה לא "אני נדפקתי ולכן אני רוצה שגם אחרים ידפקו"? אז מה זה בדיוק?

ממש לא

האמירה גם יכולה לבטא "אני שירתתי את מדינתי וכולם צריכים לעשות כן". חבל שאתה משתמש במושג "נדפקתי" במקום המושג "נתינה".

respecta1

New member
לא ראיתי פעם אחת את המשפט הזה

או אפילו מהו בסגנון פה "למה שאני אסבול בצבא בזמן שהמשתמט מבלה בים?" בכל מקרה גם זה לא כי זה לא קשור נדפקתי אני רוצה שגם אחרים ולהגיד את זה זה מטומטמם.. יעני כל מי שלוקח עליו את האחריות ודורש גם מאחרים לקחת אחריות הוא "נדפק שרוצה לראות גם אחרים נדפקים"?

user4576

New member
אחריות לוקחים, אחריות לא דורשים ממישהו אחר

לקחת - הדבר היחיד שאתה מקבל במצב כזה הוא שהאחריות מוטלת על אנשים לא אחראיים שעושים את תפקידם בצורה בלתי אחראית ורעה - ואז כולנו נדפקים.

user4576

New member
וזו הבעיה

הדבר היחיד שאתה מקבל במצב כזה הוא שהאחריות מוטלת על אנשים לא אחראיים שעושים את תפקידם בצורה בלתי אחראית ורעה - ואז כולנו נדפקים.

למעלה