כועסת

vizini

New member
ככה היית מדברת עם אבא שלך?

זה החינוך שאתם מקבלים? לא ראינו בעינינו כלום. מה שראינו הוא נסיונות (לא מוצלחים) שלכם לטעון לשקרים באתר חופש. אבל אתר חופש לא מחזיק אנשים שבוע במקום מבודד ומבצע בהם שטיפת מוח מרוכזת. אתר חופש לא פונה לאנשים חלשי אופי או שנמצאים במשבר רגשי ומנצל את מצבם כדי להשפיע עליהם. אתר חופש לא יוצר מניפולציות רגשיות ולחץ סביבתי. אין טעם שאמשיך בהבדלים כי ההשוואה פשוט מגוחכת. אני לא מדבר על צדקת הדרך. אני מדבר על הדרך עצמה. והדרך של סמינרי חזרה בתשובה היא דרך מכוערת, נקודה.

lala897

New member
אתה אבא שלי?

או בעמדה דומה? אתר חופש מציג דברים בצורה שקרית ומעוותת. אתר חופש מעודד שנאה, משריש שנאה. אתר חופש בדיוק פונה לאנשים חלשי אופי- (אחרת מי עוד מאמין לכאלה שטויות אבסורדיות?). וכמובן שסמינר תשובה לא פונה לאנשים חלשי אופי (מהיכרות אישית) לא יוצר מניפולציות רגשיות ולחץ סביבתי. ההשוואה מגוחכת??? אתה חסר תקנה. את כל הידיעות שלך על סמינר של חזרה בתשובה אתה לוקח מעדויות שאתר חופש מוציא. אני ביקרתי אישית באתר חופש כך שיש לי שיקול דעת עצמי בהתאם למה שאני עצמי ראיתי.

vizini

New member
מבחינת הגיל, אני יכול להיות.

כל שאר הדברים שלך לא מבוססים על ראיה אובייקטיבית. סמינר תשובה לא פונה לאנשים חלשי אופי? נו, באמת. מספיק להסתכל על החוזרים בתשובה שמסתובבים בפורומים. אבל אני גם מכיר אישית כמה חוזרים כאלה. אין כל השוואה בין אתר באינטרנט לבין סמינר שמתבצע בתנאים לחוצים עם לחץ סביבתי אינטנסיבי ושטיפת מוח. כל כך קשה לך להבין את זה? בעצם, מה אני מתפלא.

lala897

New member
אם רק מבחינת הגיל אז אין לך סיבה

לקחת את זה כ"כ קשה..
אין שום טעם להתווכח יותר על הנושא הזה. זה פשוט מעגלים. ואגב, הכי מעניין יהיה לי לראות אותך ואת חבריך מתווכחים עם אבא שלי.....

vizini

New member
נכון.

הבת שלי לא מדברת כך אל אנשים מבוגרים ממנה, גם אם דעותיהם שונות משלה. זה כנראה עניין של חינוך. את בטוחה שאת רוצה שאבא שלך יראה איך את מדברת אל אנשים זרים? אני בטוח שזה יצער אותו...

lala897

New member
חחחחחחחחחחח..

כל הכבוד על החינוך שהצלחת לתת לבת שלך. אני בטוחה שהיא ילדה מקסימה.

masorti

New member
חוצפן.

טענותיך חצופות, ואני יכול להגיד לך זאת בלי בעיות של גיל.

vizini3

New member
זה בסדר.

אני לא נפגע מאנשים שאני לא מעריך. פשוט לא רציתי להכניס את ללה לרשימה הזאת. אתה כבר מזמן נמצא שם.

lala897

New member
וואלה..

ואני הייתי בטוחה שכבר נכנסתי לרשימה ברגע ששמעת אני חרדית
זה לא כך?

saar7650

New member
שוב, ויזינושל'ה...

אתרי ה"חופש" מהעולם החומייניסטי לא שוטפים את המוח לאנשים בסילופים נבזיים ושקריים??? שטיפת המח שעושה התקשורת לכל העם נגד החרדים הדת והדתיים אינה נחשבת בעיניך??? ומה עם ההסתה הפרועה נגד החרדים והמחב"תים למיניהם? תפסיק להעמיד פני תם! לו היית אמיתי עם אנשים זה היה טוב, אבל אני לא מתפלא, גם עם עצמך אתה לא אמיתי!!!

lala897

New member
את יכולה לראות את תגובתי

זו שתגובה שמתאימה גם לך.. וכן- אולי עליך זה לא עובד. אולי. אולי. אבל אחרים זה עובד.

א ו ר בת

New member
למדתי בחיי

הלא כל כך קצרים שכמעט הכל יכול לקרות. התיאור הזה נופל בתוך הקטיגוריה הזאת. כבר כתבתי - מוכרים ככה כל מיני תורות "רוחניות" חילוניות למהדרין וייתכן שיש גם כאלה שמוכרים את הדת באותה צורה.

lala897

New member
חבל לי שאת לא מכירה את הדת קצת יותר

הצורה הזאת לא מתקשרת לדת בשום פנים ואופן. אין קשר. בקשר לנסיון שלך בחיים - אני מסכימה איתך שהכל יכול לקרות אבל בשביל להאמין לסיפורים מופרכים ואבסורדים צריכים הוכחה חזקה.

vizini

New member
זה לא קשור לדת, אלא למחב"תים

ולסמינרי החזרה בתשובה. הנחת המוצא היא שמחב"תים יעשו הכל ולא יבחלו בשום אמצעי כדי להשיג את מטרתם. נותרת רק השאלה האם התיאור של הבחורה יכול להשיג את המטרה, ואור אמרה שהיא מכירה שיטות דומות מכתות אחרות.

lala897

New member
זה לא נכון. ואני בניגוד אליך מדברת

מהיכרות אישית. משמיעה של שיעורים שנותנים לחוזרים בתשובה.

vizini

New member
בניגוד אלי?

כבר אמרתי לך - אל תסיקי מסקנות נחפזות. את לא יודעת עלי כלום. שיעורים שנותנים לחוזרים בתשובה זה לא כמו סמינר חזרה בתשובה. וגם אם ראית כמה שיעורים, לא ראית את כולם.

tamarhp

New member
אולי במקום לחזור בכל הודעה על אותם

מילים - "את לא יודעת עלי כלום" תגיד על עצמך משהו???? אתה ממש מתנשא!

masorti

New member
גם מחב"שים יעשו הכול ולא יבחלו...

בשום אמצעי כדי להשיג את מטרתם.

פלסטיק

New member
וזה עושה את זה בסדר?

בהנחה כמובן שיש כזה דבר מחזיר בשאלה ושזו דרכו האם זה עושה את הדרך הזו של המחבתיות לסבירה?

למעלה