כיצד הייתם נוהגים?

כיצד הייתם נוהגים?

כאשר הייתם מכירים איש או אישה נחמדים ומקסימים להפליא, הקליק זורם המשיכה פראית, האהבה זורמת, הכימיה, וכל חוקי הפיזיקה מתקיימים אבל לפתע פתאום צניחה חופשית. הופס! גיליתם שהוא נשוי\נשואה והיא\הוא מוכנים איתך ללכת עד הסוף לפרק משפחה ולהישבע לך אמונים? את\אתה למרות הכל מרגישים שמה שיש לכם עכשיו לא היה ולא יהיה עם אף אחת אחד אחר\ת? האוהב מהלב.

נימשון

New member
הייתי חוששת כי

אם פירק פעם אחת למעני לא יהסס לפרק פעם שניה למען אחרת....

limf

New member
ואם את מתחתנת עם רווק

יש לך תעודת ביטוח שהוא לא יפרק את החבילה?...

נימשון

New member
ממש לא

אבל מי שכבר עשה את זה פעם אחת יעורר בי את החשש שיעשה זאת גם פעם שניה.

מסכים איתך אבל....

הכרתי גם מציאות אחרת שנשים או גברים פירקו ועזבו הכל פשוט הכל וסגרו את הדלת, מבלי להביט לאחור ואז גילו עולם שלם בחוץ, עולם מלא ברגשות ובאהבה שלא היו קודם לכן והיום מאושרים מאז ועד היום. האוהב מהלה.

נימשון

New member
אז הוא היה צריך לבגוד

ולפגוע כדי לגלות שלא טוב לו ויש עולם מלא בחוץ? וואלה, לא מקבלת את זה זה כמו תירוץ עלוב למדי וכאחת שהסתובבה מספיק בחברת נשואים בוגדניים התירוץ הזה מלווה את רובם.

P u s s i c a t

New member
מעיפה בבעיטה

לא מגלים "הופס" היא נשואה. זה משהו שאמורים לדעת עליו מההתחלה. תחשוב על זה. היא שיקרה לך בעניין מצבה המשפחתי. היא משקרת לבעלה כשנפגשת אתך. אתה באמת, אבל באמת רוצה לחיות עם כזו אישה? שלא לדבר על זה שאם היא שיקרה בכזה דבר לך תדע במה עוד... עד כמה אתם באמת מכירים?
קורה שקשר לא מצליח. קורה שמנסים וזה פשוט לא עובד. עוזבים. לא מחפשים משהו טוב יותר ואז עובדים. כאלה אנשים - בעיניי הם פחדנים. שים לב למשפט שלך הזה... "פירקו ועזבו הכל פשוט הכל וסגרו את הדלת, מבלי להביט לאחור ואז גילו עולם שלם בחוץ," קודם מפרקים. אח"כ מחפשים. אחרת - תקרא לזה איך שתרצה - זו בגידה. ובמקרה שתארת תוך שקר לזה שהוא כן זה...
יאק

shirygo

New member
וואו, שאלה טובה. מהצד נורא קל להגיד

"מה פתאום" ברור שמייד ננתק את הקשר. זה לא קרה לי, אני מקווה שגם לא יקרה. זה בעייתי, כי אחרי שנדלקים על מישהו המוח נמס.

בטח נמס

מים גנובים יימתקו אבל שום דבר לא מבטיח לך שכשהמים יהיו שלך / שלה הם ימשיכו להיות כאלו מתוקים...

לא אפשרי

לא מגיעים בשעה למצב של קליק זורם משיכה פראית אהבה זורמת כימיה וכל חוקי הפיזיקה.. ואם הגעתי למצב כזה, זה אומר שחלף מספיק זמן. ואם חלף פרק הזמן הזה בלי שידעתי שהוא נשוי, אז זה מספיק לי כדי לכעוס מספיק ולשלוח אותו לקיבינימאט. אם מראש הייתי יודעת שהוא נשוי , לא הייתי נכנסת לזה.

ברור

ולכן הסקתי מזה שהיה פה שקר או הסתרת אמת כי אתה אומר "פתאום" גילית שהיא נשואה מה זה פתאום??? לא הולכת עם שקרנים

נימשון

New member
נראה לי גם קצת הקטנת ראש

עם כל הכבוד איך אפשר להסתיר זמן רב נישואים? זה נראה גם קצת הקטנת ראש של הצד השני שהעדיף לא לדעת והעיקר להינות מהקשר שהיה.

הלוואי וידענו.....

כמה שקרנים יש במדינתנו והיה לנו מספיק כלים לזהותם, עם כל האינטואיציות המיוחדות שיש לי ויש לי לא תמיד את יכולה לדעת מדינתנו או עולמינו היו נראים טוב יותר וקסומים יותר. הייתי מת לצרף כאן דוגמאות ולהמחיש בדיוק למה אני מתכוון אבל למה ללכת רחוק אפשר להפליג גם בדמיון. האוהב מהלב.

נימשון

New member
תשמע, יש דברים מאוד פשוטים

בחור נשוי לא יכול להתפנות כל סופ"ש לכל הסופ"ש, השעות בו הוא מתקשר הן מוגבלות, השעות בהן הוא עונה לשיחות טלפון גם הן מוגבלות, לא מרבים לצאת למקומות ציבוריים, אי אפשר להעלם ביחד לכמה ימים, כמעט ולא ישנים ביחד. לא חסרות דרכים לגלות שמשהו לא הגיוני בקשר פשוט צריך לרצות לראות את זה ולא לחפש תירוצים ללמה זה בסדר.

את לא יודעת כמה את טועה?

וכמה נשואים\נשואות מטשטשים עקבות ויכולים לשרוץ איתך 25 שעות ביממה? אל תהיי כ"כ תמימה.

בוא נגיד שאתה צודק

בוא נגיד שמישהי הצליחה לעבוד עליך, ושלא הקטנת ראש אלא באמת היית תמים, ופיתחת רגשות וכימיה ופיזיקה ותושב"ע. בסדר? אז אחרי שגילית שהיא נשואה? אין לך שום אלמנט של כעס? בזה אתה מתעמק? בטעות (שהיא לא טעות בעיניי) של נימשון?

למעלה