כיצד הייתם נוהגים?

:)

ההחלטה בסופו של דבר שלך ורק שלך... אני מקווה שקבלת טיפה חומר למחשבה, לא כדי לצאת מאיפה שנכנסת, אלא כדי לדעת לאיפה אתה נכנס, ומשם ההחלטות הן שלך ורק שלך.

MaYcHuK

New member
אוהב תקשיב

אפשר לתת עובדות בלי לחשוף את האדם. אז אנחנו כבר יודעים שמדובר עליך וזה לא משנה אגב. לא מעניין אותנו לדעת איך קוראים לה ומאיפה היא וכו'. אבל אם אתה מבקש עזרה וייעוץ אנחנו חייבות לדעת את הפרטים המדוייקים, את העובדות אחרת אין טעם בעיצות שלנו כי הן שגויות ולא רלוונטיות. אכן בהודעה הראשונית שלך היה אפשר להבין שהיה קשר ופתאום גילית שהיא נשואה וכשגילית היא הצהירה על כוונתה להתגרש. אנא פרטים מדוייקים אחרת לא נוכל לעזור לך וזה נושא די מעניין... אז לשיקולך

תודה מאיה, תודה טל, נימשון.

פשוט מחמם לי את הלב לראות שיש כאן בחורות עם חזון מעוף ומה שחשוב נשמה לומר את האמת לא האמנתי שאזכה לקבל כ"כ הרבה עצות שונות ומגוונות והבנתי שהנושא די מעניין ויש לציין עזרתן לי מאד לגבש החלטה והיא להרפות! תודה לכן בנות על שהשכלתן לפקוח את עיניי מעריך זאת מאד. שלכם באהבה האוהב מהלב עם כל הלב!!!

לא

לא מוכנה שבגללי הוא יעשה את כל השינויים אם וכשיחליט לסגור את החלק הזה בחיים אני אשמח אם ינסה לחדש את הקשר במידה וזה עדין יהיה רלוונטי

phizik

New member
אףף.....קשה...

בעבר היה פה שירשור על בגידות,לי אישית מאוד קשה להיות עם מישהי כזאת. אבל סיבות לבגידה בבן הזוג לא חסר ולפעמים החתונה היתה באמת טעות. אבל מה שמרגיז פה זה חוסר הכבוד כלפי הבעל הנבגד (בהנחה שהוא לא בעל אלים או משהו בסגנון). לי קשה לדמיין מצב שאכיר מישהי ולא אדע שהיא נשואה. ועוד דבר שעלה לי עכשיו אם לא ידעת זה אומר שהיא לא סיפרה,וזה ידידי שקר שובר אמון (מבחינתי כמובן) שקשה מאוד לקבל. כמו שההיסטוריה מלמדת היו מצבים שבאמת החתונה הראשונה היתה בבחינת ברירת מחדל ופחד להשאר לבד,ואז הכירו את ה"בשארט" שלהם פרקו משפחה והיו עם האהוב החדש עד סוף ימיהם.

shelly1975

New member
../images/Emo45.gif

יש לי בעיה רצינית עם בגידה. אני לא אהיה מוכנה להיות אי פעם "האישה האחרת" גם בגלל מוסר וגם ממניעים אגואיסטיים, אני לא מוכנה להיות second best. ולהיות האישה שמסתתרים איתה מפני האישה החוקית.

תסריט לא אפשרי לחלוטין

איך אפשר להגיע לעוצמות כאלו חזקות, של אהבה וכל מה שתיארת, בלי לדעת שהוא נשוי? זה משהו שמבינים אחרי דקה אחת בערך, מקסימום שעה. אבל נניח ואתה מתעקש על התסריט הבלתי אפשרי, כאחת שחוותה בגידה על בשרה, וזה לא כלל משפחה שצריך לפרק, אני יודעת שלעולם לא אקח חלק בפירוק משפחה. מילא לחיות איתו עד סוף חיי, לא יודעת איך אחיה עם עצמי. מעבר לכך שאני טוענת, שמה שמתחיל עקום, לא שורד. הוא עזב אותה בשבילי, הוא יעזוב אותי בשביל אחרת. פירוק יכול לבוא אך ורק ממניעים נכונים, שלא קשורים לפרק הבא, אלא לנוכחי. לא טוב לך? קום, תלך.. ואז, ורק אז תלך למצוא את פרק ב' שלך. יש דברים שהם חזקים יותר מאהבה, זה אחד מהם.

Taz39

New member
אופס...היא לא הספיקה....

מה זה אופס...הבולשיט הזה...לא הייתי ממשיך עם קשר כזה...זה קשר שיקרי מהתחלה...לפחות שיתנו לי את ההחלטה האם אני בכלל מעוניין להיכנס לקשר כזה...זה שהיא מוכנה ללכת עד הסוף לא אומר שאני רוצה... אני חותך טאז - הגיון בריא...

MaYcHuK

New member
וכשהיא נחרצת היא נחרצת

כפרע תודי שאת הקטע הזה שעשיתי לך לא תשכחי לעולם ושהרבה זמן לא צחקת ככה ובכל שאת חולה עלי מחלה חשוכת מרפא!

רחלי228

New member
הולכת על זה...

<הייתי כבר בסיפור הזה, כמעט שנתיים של אהבה מופלאה, שנגמרה>

ד נ י ת3

New member
הופס?

כאילו מה... היא לא יכלה להגיד קודם שהיא נשואה? ו.. מה יקרה כשהמיים הגנובים יהפכו לשיגרה? תברח. דנית.

למעלה