כיצד הייתם נוהגים?

נימשון

New member
בכלל לא תמימה

השילוב של כל הדברים שכתבתי למעלה הוא בלתי אפשרי כשמישהו נשוי בעוד שבקשר רגיל אלה דברים בסיסיים לחלוטין ולכן לדעתי עובדת היותה נשואה היתה אמורה להתגלות לך מהר מאוד. מעבר לכך, מה עשית שגילית שהיא נשואה? המשכת עד למצב בו החליטה לפרק את המשפחה?? ומה יהיה בריב הראשון שלכם שהיא תגיד לך כי פירקה בגללך את המשפחה?

קודם כל מודה לכן מקרב לב על....

כל התגובות אני כבר ממש מרגיש כאן בן בית, ומסכים עם רוב דיעותכן בנות מאיה ונימשון. אכו יש בי כעס מסויים ואכן יש בי עוד צד שאומר "האם אני באמת צריך לתת לזה צ'אנס או להרפות כליל?" אולי היא באמת לא שווה את זה או אותי כלל וכלל? אבל ותמיד ישנו האבל האינפנטיל סליחה על הביטוי נסה להבין מה היו מניעיה מה היה קורה אילו היית במקומה? האוהב מהלב.

נימשון

New member
תראה חומד

אם תחפש עבורה תירוצים אתה גם תמצא והרבה יותר קל לעשות את זה מאשר לנבור עמוק ולגלות את האמת שלעיתים היא כואבת וסליחה על המילה אבל גם מסריחה. להצדיק אותה או לא זו החלטה שלך רק קח בחשבון שמה שעשתה לאחר היא יכולה באותה הקלות לעשות גם לך.

יש לנו נטייה

כשאנחנו עיוורים למצוא בשביל הצד השני תירוצים אפילו יותר מאשר הצד השני מחפש תירוצים בעצמו... כשאנחנו אוהבים אנחנו הרי הסניגורים הכי טובים :) מבינה אותך מה אני אגיד לך, יכולה להבין אותך

רחלי228

New member
מקרוב יש לי סיפורים רבים

נשואים שעברו לגור בפרקי זמן שונים עם בנות הזוג שלהם.... נשוי ש"יוצא" כבר שנתיים עם גרושה, כל שבת איתה, כל חג... ועוד...

אינטואיציות?

יש דברים שבהם לא צריך אינטואיציות יש דברים שפשוט מבררים / אומרים אבל תמיד יהיו אלו שמחפשים לבגוד ותמיד יהיו להם משתפי פעולה ובגלל זה ככה אנחנו נראים... לא אוהבת לשפוט ויודעת שיש מקרים מורכבים ולא פשוטים, אבל באופן כללי, נגעלת מבוגדים, ובטח מכאלו שמנהלים רומן ומפרקים בית בגלל התלהבות..

MaYcHuK

New member
סופסוף שאלה חדשה

קודם כל מטריד אותי שהוא שיקר לי , הסתיר ממני מידע חיוני . הוא לא טרח לספר לי על פרט כ"כ חשוב כמו נישואים. שנית לא הייתי ממהרת להאמין לו שהוא אכן יעזוב את הבית. הייתי ממליצה לו לנסות לפתור את הבעיות שלו בלי שום קשר אלי , שאני לא אהיה הגורם שבגללו הוא עוזב את הבית . אני מאמינה שהוא עוזב את הבית לא רק בגללי אלא בגלל עוד המון סיבות ואני זו שהאיצה בו בגלל ההכרות ביננו. לא רוצה להיות בתחושה של "בגללך עזבתי את הבית, את חייבת לי" ותאמינו לי זה קיים. לא יודעת אם אמהר להאמין לו, וכמו שנאמר אם הוא עזב אותה הוא יוכל גם לעזוב אותי בפעם הבאה שיפגוש מישהי שתמצא חן בעיניו. מערכת יחסים טובה צריכה להתחיל חלק , לצערי הרב לרוב כשהיא מתחילה עם מכשולים רבים סופה להיכשל ולהתרסק. רוצה להכיר מישהו שכבר פנוי , יודע מה הוא רוצה לעצמו ואני לא צריכה לפרק משפחה - זה גם לא מוסרי . לכן ארצה גם שהוא יעשה חושבים עם עצמו מדוע הוא רוצה לפרק את המשפחה - אני בטוחה שהוא ימצא עוד הרבה סיבות שלא קשורות אלי. הוא יצטרך להגיע להחלטה בלי שום קשר אלי לגבי החיים שלו.

אהבתי את תשובתך...

אבל מה קורה עם הכל מנוי וגמור אצלו אצלה יש תאריך לגט בך הוא רואה את כל עולמו עולמך? את היא האחת בשבילו היה קשה לו\לה לספר לשתף הוא היא בהליכים שלא תמיד אפשר ורצוי לדבר עליהם הלב שלך רוטט ונמס רק למשמע קולו גלגול צחוקו, וכו'?

MaYcHuK

New member
אם אני האחת והיחידה עבורו

והוא סגר את כל ענייניו ויש תאריך לגט כפי שאתה אומר כלומר אני לא הסיבה שהוא מתגרש וזה חשוב מאוד! אבל בוא נחזור לזה שהוא לא סיפפר לי . אני אמורה להיות אשת סודו, מאיפה הזכות שלו להכניס אותי למצב שהוא מכניס אותי בכפייה? מי הוא שיקבע לי האם לצאת עם נשוי או לא, הוא כופה עלי את הסיטואציה ושולל ממני זכות בחירה . אם בחורה נכנסת בידיעה לרומן עם בחור נשוי היא אחראית על מעשיה - כי היא ידעה. במקרה הזה נשללה ממני כל זכות בחירה. ועם כל האהבה שלי אליו והרטט הכעס משתלט עלינו . שוב מה שהתחיל בשקר יגמר בשקר - ובכאב יותר גדול

MaYcHuK

New member
שים לב כמה מכשולים יש כאן

הוא לא סיפר לה כלומר הסתרת מידע חשוב מאוד, שלילת זכות הבחירה שלי - האם אני רוצה להיכנס לסיטואציה או לא, פירוק משפחה - במידה והוא החליט על הפירוק לפני שהכיר אותי אני מעודדת כי קורה שרוצים לפתוח דף חדש בחיים שלנו ולא חייבים למות עם זה שהתחתנו איתו ויש חיים לאחר גירושים . הוא החליט לשנות את חייו מקובל במידה ובגללי הוא מתגרש - זו תהייה טעות איומה - הוא צריך למצוא סיבות הרבה יותר טובות כדי להתגרש - אני לא סיבה מספיק טובה כי זה יכול להסתיים כאשר כל מעטה החשאיות תיעלם "מים גנובים...". קודם כל שיפתור את הבעיות שלו בינו לבינה ורק אז שיחשוב על קשר חדש.

את לא אמורה להבין ישר על ההתחלה

בגלל כל מיני סיבות שלא המקום והזמן שלו\שלה לפרט כי נבצר ממנו\ממנה אמצעי זהירות וכו' ויש המון אנשים שהם בהליכים אבל הם תלויים בין הפטיש לסדן ולא כאן המקום והזמן לפרט מדוע הם לא יכולים להיחשף ישר אני אוכל לענות לך יותר בפירוט במסר אישי או בדיון יותר סגור מהפורום הנ"ל מה אז אין לו צ'אנס אצל מאיה. האוהב מהלב.

סליחה סליחה סליחה סליחה

יש הבדל מאוד גדול בין להכיר מישהו עם תאריך לגט לבין להיות הגורם לתאריך לגט אל תערבב אם הכרתי מישהו, והוא מספר לי ומוכיח לי שהוא בתהליך פרידה בלי קשר אליי ויש לו תאריך לגט, והוא עושה לי את זה ויש שם משהו... זה סיפור אחר בכל מקרה , הייתי מצפה לדעת את זה מראש ולא לגלות שהוא נשוי בדיעבד

נימשון

New member
ממה שכתב בהתחלה

נראה כי מדובר במישהו שבחר להתגרש בעקבות בגידה....

נכון, ופתאום הוא מציג את זה

אחרת בגלל זה הגבתי ככה (זו לא היתה סליחה של התנצלות, זה היתה סליחה שאומרים בכל רם כשיש משהו להגיד שסותר את הדברים שנאמרו לך
)

ממש לא נכון וצר לי מאד שאתן חושבות

בצורה כזו אם תשכילו לקרוא בין השורות עצם היותכן אולי רווקות ואינכן ולא מאחל לכן לעבור הליך גירושין במצב כזה או אחר להבין באמת מה קורה עם אנשים שעברו את אותו הליך ואני מנסה להבין כל אדם באשר הוא אדם וכל מקרה לגופו ולא קובע עובדות לפני שאני מברר.

נימשון

New member
אז תכתוב את העובדות

לא כתבת שהיא בתהליך גרושין, כתבת מפורשות שהיא בגדה ומתגרשת כתוצאה מהבגידה הזאת עם אותו אחד.

זה בדיוק מה שבאתי להוסיף

כמו שאתה רואה אנחנו משקיעות כאן זמן ומחשבה , כדי לענות לך מכל הלב את דעותינו הכנות הכי עניינית שאפשר אז למה להשאיר אותנו בין השורות? דבר, חופשי

למעלה