כיצד היתם מגיבים, אם בן בת שלכם

אלן 5

Active member
היו בוחרים דרך אחרת שנהוג בבית, למשל בית דתי וילדכם בחר בדרך חילונית??

SupermanZW

Well-known member
הרי לא תעמוד מנגד אם ילדיך יחריבו את חייהם.

חוץ מזה,
אז אם קנדה כזאת טובה
למה אין ילדים?
האם ילד דתי שהוריו חילונים מחריב את חייו?
האם ילד חילוני שהוריו דתיים מחריב את חייו?
התשובה היא לא, ולכן הטיעון שהבאת אינו נוגע לשאלה שהוצגה בשרשור.

לגבי שאלתך בסוף, קנדה טובה מישראל אבל גם היא הדרדרה הרבה מ2020, יחד עם כל שאר העולם. העתיד נראה עגום והמגמות העולמיות מטרידות אותי מאוד. עולם ללא מזומן, ללא פרטיות, עם מערכת "אשראי חברתי" כמו בסין, ושלילת חירויות מאנשים בקצב הולך ומתגבר זה עולם רע מאוד. אני לא רוצה להביא ילדים לעולם הרע הזה. לא היה כך כשהייתי צעיר, אבל מתחילת המילניום אני מזהה את המגמה הזו. עכשיו רע והעתיד יהיה הרבה יותר גרוע.

ai27

Well-known member
האם ילד דתי שהוריו חילונים מחריב את חייו?
האם ילד חילוני שהוריו דתיים מחריב את חייו?
יש ויש.
"ילד" כמו אח שלי שגם בגיל 40 תקוע עם משרות שכר מינימום ובלי אופק לילדים
זה אדם שמחריב את חייו.
אתה טוען שהולך לך פחות גרוע, ובכל זאת אין ילדים.
לגבי שאלתך בסוף, קנדה טובה מישראל אבל גם היא הדרדרה הרבה מ2020, יחד עם כל שאר העולם.
החלק הראשון כבר לא נכון, במיוחד כשמתייחסים לחלק השני
כשלוקחים בחשבון שבישראל משקיעים בדור הבא ובקנדה פשוט אין אותו
מבינים שהפער גדול בהרבה ממה שמבט שטחי מראה
העתיד נראה עגום והמגמות העולמיות מטרידות אותי מאוד. עולם ללא מזומן, ללא פרטיות, עם מערכת "אשראי חברתי" כמו בסין, ושלילת חירויות מאנשים בקצב הולך ומתגבר זה עולם רע מאוד. אני לא רוצה להביא ילדים לעולם הרע הזה. לא היה כך כשהייתי צעיר, אבל מתחילת המילניום אני מזהה את המגמה הזו. עכשיו רע והעתיד יהיה הרבה יותר גרוע.
לצד השגשוג המדהים בישראל,
המגמות בעולם המערבי בהחלט מטרידות

השאלה היא מה הפוזיציה שלך לגבי שינוי העתיד?
הרי כאדם ללא ילדים אתה עצמך "נוכח נפקד", וחלק מההתדרדרות

SupermanZW

Well-known member
יש ויש.
"ילד" כמו אח שלי שגם בגיל 40 תקוע עם משרות שכר מינימום ובלי אופק לילדים
זה אדם שמחריב את חייו.
אתה טוען שהולך לך פחות גרוע, ובכל זאת אין ילדים.

החלק הראשון כבר לא נכון, במיוחד כשמתייחסים לחלק השני
כשלוקחים בחשבון שבישראל משקיעים בדור הבא ובקנדה פשוט אין אותו
מבינים שהפער גדול בהרבה ממה שמבט שטחי מראה

לצד השגשוג המדהים בישראל,
המגמות בעולם המערבי בהחלט מטרידות

השאלה היא מה הפוזיציה שלך לגבי שינוי העתיד?
הרי כאדם ללא ילדים אתה עצמך "נוכח נפקד", וחלק מההתדרדרות
אתה מתעלם מהחיים העגומים מלכתחילה של כל מי שנולד ב2020 או אחרי ומהמגמות העולמיות שציינתי והנלוות להן, ובכלל לא דיברתי על דמוגרפיה, אלא על זכויות וחירויות. העולם כבר עכשיו מתנהל כמו "1984" והוא הולך להיות הרבה יותר גרוע. אני לא רוצה להביא ילדים לעולם הרע הזה.

אני לא מאמין שיהיה פחות גרוע או יותר טוב בעתיד, אני לא רואה אנשים טובים שיחליפו את המושחתים שמשרתים את הפורום הכלכלי העולמי ואת ארגון החולי העולמי. ג'ורג' מקדונלד צדק, והוא אמר את המשפט החשוב ביותר שאמר לפני למעלה ממאה שנים, כל מי שמתבונן במתרחש יכול לראות שהוא צדק, לכן אין תקווה. כשהוא אמר את דבריו לא היה אפשר לממש את התוכניות השטניות האלה, אז אף אחד לא יכול היה לדעת כמה רע יהיה, אבל עכשיו רואים.

ai27

Well-known member
אתה מתעלם מהחיים העגומים מלכתחילה של כל מי שנולד ב2020 או אחרי ומהמגמות העולמיות שציינתי והנלוות להן, ובכלל לא דיברתי על דמוגרפיה, אלא על זכויות וחירויות. העולם כבר עכשיו מתנהל כמו "1984" והוא הולך להיות הרבה יותר גרוע. אני לא רוצה להביא ילדים לעולם הרע הזה.

אני לא מאמין שיהיה פחות גרוע או יותר טוב בעתיד, אני לא רואה אנשים טובים שיחליפו את המושחתים שמשרתים את הפורום הכלכלי העולמי ואת ארגון החולי העולמי. ג'ורג' מקדונלד צדק, והוא אמר את המשפט החשוב ביותר שאמר לפני למעלה ממאה שנים, כל מי שמתבונן במתרחש יכול לראות שהוא צדק, לכן אין תקווה. כשהוא אמר את דבריו לא היה אפשר לממש את התוכניות השטניות האלה, אז אף אחד לא יכול היה לדעת כמה רע יהיה, אבל עכשיו רואים.
אתה סתם מתבכיין כי ההימור שלך על קנדה קרס בענק
קח את עצמך ידיים

ai27

Well-known member
זה לא רק בקנדה, זה בכל העולם, אני מדבר על מגמות עולמיות, לא על דברים שקורים רק בקנדה.
נכון
ואז אתה מתעלם כשמתייחסים לישראל

הימרת על קנדה כשזו נראתה כמו אופציה עדיפה
עכשיו רק ארה"ב מובילה בקטגוריה
וגם זה בתנאי שטראמפ יזכה ולא בכל המדינות

SupermanZW

Well-known member
נכון
ואז אתה מתעלם כשמתייחסים לישראל
בישראל יש מלחמות וטרור, בקנדה אין, אבל גם השלווה הקנדית לא תציל מהמגמות שדיברתי עליהם, שמתרחשות, לידיעתך, יותר מהר בישראל מאשר בקנדה.

ai27

Well-known member
בישראל יש מלחמות וטרור, בקנדה אין, אבל גם השלווה הקנדית לא תציל מהמגמות שדיברתי עליהם, שמתרחשות, לידיעתך, יותר מהר בישראל מאשר בקנדה.
כבר עשור וחצי שקנדה תקועה
וזה זמן שבו ישראל ממשיכה הלאה. זה מה שאיפס את היתרון של קנדה והפך אותו לנחיתות
והמגמה ממשיכה אפילו בזמן מלחמה

אם המצב ממש יחמיר
לישראל קיימת האופציה לרדת מ3 ילדים ל2
לקנדה אין את האופציה לגדול פנימית ואין אפשרות למנף ירידה דמוגרפית לצמיחה: אז מייבאים זבל מהעולם השלישי

SupermanZW

Well-known member
כבר עשור וחצי שקנדה תקועה
וזה זמן שבו ישראל ממשיכה הלאה. זה מה שאיפס את היתרון של קנדה והפך אותו לנחיתות
והמגמה ממשיכה אפילו בזמן מלחמה

אם המצב ממש יחמיר
לישראל קיימת האופציה לרדת מ3 ילדים ל2
לקנדה אין את האופציה לגדול פנימית ואין אפשרות למנף ירידה דמוגרפית לצמיחה: אז מייבאים זבל מהעולם השלישי
אתה מדבר רק על כלכלה ואני מדבר על דברים יותר חשובים מכלכלה, זכויות וחירויות. חוץ מזה, גם מבחינה כלכלית, קנדה עדיפה על ישראל, כוח הקניה של הקנדי החציוני גבוה משל הישראלי החציוני. עזוב הגדרות אחרות כמו תמ"ג, מה שחשוב באמת זה מה הכסף שלך קונה.

ai27

Well-known member
אתה מדבר רק על כלכלה ואני מדבר על דברים יותר חשובים מכלכלה, זכויות וחירויות.
כשהתחלת לדבר על שלילת חירויות הבנו שאתה מקשקש
חוץ מזה, גם מבחינה כלכלית, קנדה עדיפה על ישראל, כוח הקניה של הקנדי החציוני גבוה משל הישראלי החציוני.
בעיקר כי הישראלי החציוני הוא תיכוניסט שעובד בערב...
עזוב הגדרות אחרות כמו תמ"ג, מה שחשוב באמת זה מה הכסף שלך קונה.
מה שחשוב באמת זה כמה כסף אתה צובר
לקנדים אין הוצאה על ילדים שאין להם
וכמו שאמרת: קנדים לא חוסכים לפנסיה
והקנדים מדממים את ההכנסות שלהם על כלום

SupermanZW

Well-known member
כשהתחלת לדבר על שלילת חירויות הבנו שאתה מקשקש

בעיקר כי הישראלי החציוני הוא תיכוניסט שעובד בערב...

מה שחשוב באמת זה כמה כסף אתה צובר
לקנדים אין הוצאה על ילדים שאין להם
וכמו שאמרת: קנדים לא חוסכים לפנסיה
והקנדים מדממים את ההכנסות שלהם על כלום
אה, באמת? רק דמיינתי שאנשים שסירבו להתחסן נגד קוביד בחיסון שבגלל לא עובד פוטרו ממקום עבודתם?
רק דמיינתי מגמה כלל עולמית של צמצום השימוש במזומן מתוך מטרה להפסיק להשתמש בו בסופו של דבר?
רק דמיינתי את המעקב אחר מיקום אזרחים בתקופת הקורונה שהתחיל בישראל והתפשט גם למספר מדינות באירופה?
רק דמיינתי חוקי צנזורה דרקוניים שחוקקו בקנדה, אוסטרליה, והונגריה?
רק דמיינתי את אג'נדה 21 ואג'נדה 30?
אלה מגמות עולמיות, זה לא רק קנדה, זה בכל מקום.

למעלה