זכותו, הרי כל אחד בוחר איך לחיות את חייו. תפקיד ההורים להדריך ולחנך אך לא לכפות.היו בוחרים דרך אחרת שנהוג בבית, למשל בית דתי וילדכם בחר בדרך חילונית??
בגדול כמו שסופרמן כתב, אך קצת תלוי במה דברים אמורים בדיוק.היו בוחרים דרך אחרת שנהוג בבית, למשל בית דתי וילדכם בחר בדרך חילונית??
הדבר היחיד שלא הייתי מתפשר עליו היה לו חס וחלילה הצאצא היה בוחר לעבור לחיי פשע או עבריינות קשה!!בגדול כמו שסופרמן כתב, אך קצת תלוי במה דברים אמורים בדיוק.
כל מקרה לגופו.היו בוחרים דרך אחרת שנהוג בבית, למשל בית דתי וילדכם בחר בדרך חילונית??
האם קיים מקרה בו לשיטתך הורה דתי צריך להחרים ילד חילוני או הורה חילוני צריך להחרים ילד דתי? לשיטתי לא קיים מקרה כזה.כל מקרה לגופו.
יש לך ילדים?האם קיים מקרה בו לשיטתך הורה דתי צריך להחרים ילד חילוני או הורה חילוני צריך להחרים ילד דתי? לשיטתי לא קיים מקרה כזה.
האם אתה סבור ששינוי בסטאטוס שלי היה משנה את עמדתי?יש לך ילדים?
הרי לא תעמוד מנגד אם ילדיך יחריבו את חייהם.האם אתה סבור ששינוי בסטאטוס שלי היה משנה את עמדתי?
האם ילד דתי שהוריו חילונים מחריב את חייו?הרי לא תעמוד מנגד אם ילדיך יחריבו את חייהם.
חוץ מזה,
אז אם קנדה כזאת טובה
למה אין ילדים?
יש ויש.האם ילד דתי שהוריו חילונים מחריב את חייו?
האם ילד חילוני שהוריו דתיים מחריב את חייו?
החלק הראשון כבר לא נכון, במיוחד כשמתייחסים לחלק השנילגבי שאלתך בסוף, קנדה טובה מישראל אבל גם היא הדרדרה הרבה מ2020, יחד עם כל שאר העולם.
לצד השגשוג המדהים בישראל,העתיד נראה עגום והמגמות העולמיות מטרידות אותי מאוד. עולם ללא מזומן, ללא פרטיות, עם מערכת "אשראי חברתי" כמו בסין, ושלילת חירויות מאנשים בקצב הולך ומתגבר זה עולם רע מאוד. אני לא רוצה להביא ילדים לעולם הרע הזה. לא היה כך כשהייתי צעיר, אבל מתחילת המילניום אני מזהה את המגמה הזו. עכשיו רע והעתיד יהיה הרבה יותר גרוע.
אתה מתעלם מהחיים העגומים מלכתחילה של כל מי שנולד ב2020 או אחרי ומהמגמות העולמיות שציינתי והנלוות להן, ובכלל לא דיברתי על דמוגרפיה, אלא על זכויות וחירויות. העולם כבר עכשיו מתנהל כמו "1984" והוא הולך להיות הרבה יותר גרוע. אני לא רוצה להביא ילדים לעולם הרע הזה.יש ויש.
"ילד" כמו אח שלי שגם בגיל 40 תקוע עם משרות שכר מינימום ובלי אופק לילדים
זה אדם שמחריב את חייו.
אתה טוען שהולך לך פחות גרוע, ובכל זאת אין ילדים.
החלק הראשון כבר לא נכון, במיוחד כשמתייחסים לחלק השני
כשלוקחים בחשבון שבישראל משקיעים בדור הבא ובקנדה פשוט אין אותו
מבינים שהפער גדול בהרבה ממה שמבט שטחי מראה
לצד השגשוג המדהים בישראל,
המגמות בעולם המערבי בהחלט מטרידות
השאלה היא מה הפוזיציה שלך לגבי שינוי העתיד?
הרי כאדם ללא ילדים אתה עצמך "נוכח נפקד", וחלק מההתדרדרות
אתה סתם מתבכיין כי ההימור שלך על קנדה קרס בענקאתה מתעלם מהחיים העגומים מלכתחילה של כל מי שנולד ב2020 או אחרי ומהמגמות העולמיות שציינתי והנלוות להן, ובכלל לא דיברתי על דמוגרפיה, אלא על זכויות וחירויות. העולם כבר עכשיו מתנהל כמו "1984" והוא הולך להיות הרבה יותר גרוע. אני לא רוצה להביא ילדים לעולם הרע הזה.
אני לא מאמין שיהיה פחות גרוע או יותר טוב בעתיד, אני לא רואה אנשים טובים שיחליפו את המושחתים שמשרתים את הפורום הכלכלי העולמי ואת ארגון החולי העולמי. ג'ורג' מקדונלד צדק, והוא אמר את המשפט החשוב ביותר שאמר לפני למעלה ממאה שנים, כל מי שמתבונן במתרחש יכול לראות שהוא צדק, לכן אין תקווה. כשהוא אמר את דבריו לא היה אפשר לממש את התוכניות השטניות האלה, אז אף אחד לא יכול היה לדעת כמה רע יהיה, אבל עכשיו רואים.
זה לא רק בקנדה, זה בכל העולם, אני מדבר על מגמות עולמיות, לא על דברים שקורים רק בקנדה.אתה סתם מתבכיין כי ההימור שלך על קנדה קרס בענק
קח את עצמך ידיים
נכוןזה לא רק בקנדה, זה בכל העולם, אני מדבר על מגמות עולמיות, לא על דברים שקורים רק בקנדה.
בישראל יש מלחמות וטרור, בקנדה אין, אבל גם השלווה הקנדית לא תציל מהמגמות שדיברתי עליהם, שמתרחשות, לידיעתך, יותר מהר בישראל מאשר בקנדה.נכון
ואז אתה מתעלם כשמתייחסים לישראל
כבר עשור וחצי שקנדה תקועהבישראל יש מלחמות וטרור, בקנדה אין, אבל גם השלווה הקנדית לא תציל מהמגמות שדיברתי עליהם, שמתרחשות, לידיעתך, יותר מהר בישראל מאשר בקנדה.
אתה מדבר רק על כלכלה ואני מדבר על דברים יותר חשובים מכלכלה, זכויות וחירויות. חוץ מזה, גם מבחינה כלכלית, קנדה עדיפה על ישראל, כוח הקניה של הקנדי החציוני גבוה משל הישראלי החציוני. עזוב הגדרות אחרות כמו תמ"ג, מה שחשוב באמת זה מה הכסף שלך קונה.כבר עשור וחצי שקנדה תקועה
וזה זמן שבו ישראל ממשיכה הלאה. זה מה שאיפס את היתרון של קנדה והפך אותו לנחיתות
והמגמה ממשיכה אפילו בזמן מלחמה
אם המצב ממש יחמיר
לישראל קיימת האופציה לרדת מ3 ילדים ל2
לקנדה אין את האופציה לגדול פנימית ואין אפשרות למנף ירידה דמוגרפית לצמיחה: אז מייבאים זבל מהעולם השלישי
כשהתחלת לדבר על שלילת חירויות הבנו שאתה מקשקשאתה מדבר רק על כלכלה ואני מדבר על דברים יותר חשובים מכלכלה, זכויות וחירויות.
בעיקר כי הישראלי החציוני הוא תיכוניסט שעובד בערב...חוץ מזה, גם מבחינה כלכלית, קנדה עדיפה על ישראל, כוח הקניה של הקנדי החציוני גבוה משל הישראלי החציוני.
מה שחשוב באמת זה כמה כסף אתה צוברעזוב הגדרות אחרות כמו תמ"ג, מה שחשוב באמת זה מה הכסף שלך קונה.
אה, באמת? רק דמיינתי שאנשים שסירבו להתחסן נגד קוביד בחיסון שבגלל לא עובד פוטרו ממקום עבודתם?כשהתחלת לדבר על שלילת חירויות הבנו שאתה מקשקש
בעיקר כי הישראלי החציוני הוא תיכוניסט שעובד בערב...
מה שחשוב באמת זה כמה כסף אתה צובר
לקנדים אין הוצאה על ילדים שאין להם
וכמו שאמרת: קנדים לא חוסכים לפנסיה
והקנדים מדממים את ההכנסות שלהם על כלום
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.