כיצד היתם מגיבים, אם בן בת שלכם

raya

Well-known member
זו שאלה חשובה, וקצת לא הסתדרתי עם חילופי התגובות העיקריות בשירשור הזה.
לגופו של עניין, אם אחד הילדים שלי היה חוזר בתשובה, אישית , אני לא הייתי מסוגלת להפוך את המטבח והבית לכשר.
אם זה יגרום לכך שהוא או היא לא יבואו הביתה - אומר להם שזה חבל מאוד, אבל אפשר לבוא גם אם הבית לא הוכשר כהלכה.
למזלי , זה לא קרה.
יש לי שכנה שהבן שלה חזר בתשובה, יש אצלה בחצר משק כיריים וטוסטר אובן להכנת אוכל למשפחת הבן.
כשהם או הנכדים מגיעים- אוכלים בכלים חד פעמיים.
לי זה לא היה מתאים , בשום צורה.
ואני מעריכה את הנכונות שלה.

Harrington

Well-known member
מנהל
זו שאלה חשובה, וקצת לא הסתדרתי עם חילופי התגובות העיקריות בשירשור הזה.
לגופו של עניין, אם אחד הילדים שלי היה חוזר בתשובה, אישית , אני לא הייתי מסוגלת להפוך את המטבח והבית לכשר.
אם זה יגרום לכך שהוא או היא לא יבואו הביתה - אומר להם שזה חבל מאוד, אבל אפשר לבוא גם אם הבית לא הוכשר כהלכה.
למזלי , זה לא קרה.
יש לי שכנה שהבן שלה חזר בתשובה, יש אצלה בחצר משק כיריים וטוסטר אובן להכנת אוכל למשפחת הבן.
כשהם או הנכדים מגיעים- אוכלים בכלים חד פעמיים.
לי זה לא היה מתאים , בשום צורה.
ואני מעריכה את הנכונות שלה.
מה הבעיה (זולת אם זה עקרון) לאכול פעם בכמה זמן מכלים חד"פ אם זה מה שמאפשר לילדים לבוא לאכול?

raya

Well-known member
מה הבעיה (זולת אם זה עקרון) לאכול פעם בכמה זמן מכלים חד"פ אם זה מה שמאפשר לילדים לבוא לאכול?
לא אמרתי שזו בעיה, אצלי זה לא יעבוד, כי כפי שכתבתי לא תהיה לי שום כוונה להכשיר את כל הבית/מטבח כפי ששכנתי כן עשתה.
פספסת את הפואנטה.
אין לי כלים חד פעמיים בבית, חושבתשהנזק הסביבתי עולה על כל סיבה להשתמש בהם.

SupermanZW

Well-known member
לא אמרתי שזו בעיה, אצלי זה לא יעבוד, כי כפי שכתבתי לא תהיה לי שום כוונה להכשיר את כל הבית/מטבח כפי ששכנתי כן עשתה.
פספסת את הפואנטה.
אין לי כלים חד פעמיים בבית, חושבתשהנזק הסביבתי עולה על כל סיבה להשתמש בהם.
אין צורך להתנצל על כך, תמיד אפשר למצוא פתרונות.

למעלה