כיצד יש להשתלב במסלול שהתור אליו מתחיל לפני ה

• פותח הנושא lasik
  • פורסם בתאריך

פופאי 100

New member
יוסי ברוך שובך אמת בדבריך

וברזילי מה אתה כל כך שפוט של המשטרה
אחרי הדו"ח שאתם רושמים ישנם בני אדם שצריכים לפרנס משפחות ופלגשות
ואתם גוזלים מילדהם את פת לחמם מעט חמלה לא תזיק לי אין את הבעיה
הזאת אני נהג מ1973 נהג מקצועי כטכנאי ולא הגעתי לנהיגה מונעת

ובאשר לנהגים נהגו במתינות וברוגעה מחלקות טיפול נימרץ מלאות בכאלה שבסטרס
היו עדיבים בכביש מה לא קרה לכם שטעיתם בדרכם בפניה מסוימת
מה אנו רובוטים מתוכנתים תנו להם להשתלב ופעם הבא הם יוותרו לכם

אני לא מדבר על הנהגים העברינים שחותחים אבל הבעיה שהמשטרה מפחדת מהם
ולא מורידים אותם מהכביש רק אלינו הם גיבורי ישראל

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
תבין משהו

מה זה "שפוט של המשטרה" ?
ההסברים והתשובות שאני נותן כאן אינם בעניין של "מה צריך להיות" או "האם החוק צודק"
אלא הם מסבירים מה אומר החוק ואיך צריך לנהוג מי שחפץ לקיימו (וכן, גם לדעתי יש מקום לשנות כמה חוקים ותקנות - וחברי הכנסת שאני מסביר לשואלים שניתן לפנות אליהם הם הכתובת - ולא המשטרה)
ומה זה "אתם גוזלים"? שוטר התנועה לא גוזל כלום, הוא ממונה על אכיפת החוק ובשביל זה הוא מקבל שכרו, האם אתה רומז שעליו למעול בתפקידו? שעליו להימנע מביצוע המטלותשהוטלו עליו? (והאמן לי שבמקרים רבים, כשהנהג מסביר לשוטר בגובה העיניים, בלי חנופה, בלי התנשאות ובלי חוצפה, והבנג לא עשה משהו שמסכן את הציבור או גוזל זמנם של אחרים כדי להרוויח - השוטר יסתפק באזהרה בעל פה והסבר החוק והתקנות) - ומי שגוזל את פת הלחם מהילדים אלו האב או האם שהחליטו שהחוק לא נוצר כדי שהם ינהגו לפיו.
ואם מישהו טועה - ביצוע עבירה אינה דרך נאותה לתיקון טעות.
וסתם הערה - מי שאמור להוריד נהגים מהכביש אלו בתי המשפט ולא המשטרה, למשטרה סמכויות מאד מוגבלות בעניין זה (ולשוטר בשטח אין שום סמכות כזאת)

גבע אבי

New member
ברזילי, לא באמת התכוונת לבנג, נכון?

ציטוט: בלי התנשאות ובלי חוצפה, והבנג לא עשה משהו שמסכן את הציבור

פופאי 100

New member
ברזילי חג שמח

אני מדבר על נהגים לוקחי בגים עבריינים שמשטרת ישראל הם אלה שנימצאים בשטח ומפחד מפנים את ראשם
והם יכולים ובסמכותם של קציני התנועה להוריד נהגים אלימים ומסוממים ושתויים לא רק בסופי שבוע מבצעים
מהכביש ואני כבר זקן זו לא בעיה אישית הדוחות ועברות התנועה אל אני מהרוב הדומם הסובל
והיום פחד לצאת מהבית כל רמזור תאורטית ניתן לחטוף אלפיה +8 נקודות וגם בכבישים אף אחד לא רובוט
ובעיר לא נוסע 50 כל נגיע הקלה ביותר מעלה ל60 בעיר ויצאה מזה שאני לא מתרכז בנעשה בכביש
אני מתרכז במד המהירות ושאני מגיע לביתי אני משקשק עם יגיע דו"ח בדואר עם האוטו האדום

אפרופו בשנות ה80 עבדתי בקריסטל והיה בחור מתנדב בתנועה בר"ג שעם הרכב של החברה
שם צקלקה ורדף אחרי נהגים
והוא בעצמו היה משוגע על כל הראש שהיו לו שלילות כל שני וחמישי
כאשר הוא היה בשלילה אני נהגתי בעבורו והוא אמר לי לרדוף עם רכב הסוברו של החברה אחרי
רכב עברין עצרתי את הרכב אמרתי לו עם הוא רוצה לרדוף אחרי רכבים הוא מוזמן אבל אני ירוד מהרכב
אבל שהוא נהג לבד הוא הוא הפעיל צקלקה+מגאפון

למעלה