כי זה חסר סופ''ש D:

כי זה חסר סופ''ש D:

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. התעצבתי מעט כי.. התעצבנתי על.. אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי... בכיתי מעצב/אושר כי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... הסרט הכי טוב שראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. התודה שלי השבוע היא ל.. פינקתי את עצמי השבוע עם.. מאכל השבוע שהיה הוא.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

שלי ;]

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..ראשון כי..הייתי בים הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..דפנטלי הים הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע- שצ'מפ קפץ מטר התעצבתי מעט כי.. גיליתי שחברה שלי היא פשוט ל-א חברה התעצבנתי על.. החברה אבל בסוף סלחתי כי .. ל-א התאכזבתי מ...מהחברה כי...ציפיתי ממנה להיות חברה והיא בשלה. בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוק שסער כמעט נכנס בטל הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..דפנטלי סער וטל מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו. "הוא כמעט נכנס בך הרגע?!יו נו האו איט איז" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. שימנתי את האוכף שלי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשמן תאוכף הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..ים משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..לא מינוס אבל מגינים ושמיכה חדשה D: התודה שלי השבוע היא ל..טל =] פינקתי את עצמי השבוע עם..ים = ] מאכל השבוע שהיה הוא.. אבטיחחח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? סער נגד טל העימות! שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..davon אלבום השבוע שהיה..davon משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. לאזוכרת הייתי מוחקת מהשבוע הזה..השימוןן הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ישלים שעות שינה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..טלל השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לראות את הסוסה החדשה! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..סוסה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..משה סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

Ontario R Z Y H

New member
מחר תמונות של החדש ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..היום ואתמול, כי אתמול היה שיעור מושלם, והיום כי קנינו אותו
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. ריזיקו וכל מה שקשור אליו הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. "אני רוצה שהוא יהיה שלך, גמרנו עניין" התעצבתי מעט כי.. לאיודעת, עצוב ושמח לי ביחד התעצבנתי על.. אפחד אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי... בכיתי מעצב/אושר כי.. קצת היה לי עצוב, אבל עכשיו שמח לי מאוד הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הוהו ג'וליה שותה סמירנוף XD מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "הוא שלך"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היה לי שיעור טוב, וקיבלתי מלא מחמאות לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... קום בבוקר חח הסרט הכי טוב שראיתי.. שרק 3 שוב חחח המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. מקדונלדס עם ג'סג'ס, ice cream and french frise משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אעעעעעעעעעעעעע סוס?
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אבא, ירון, ריזי, דוטי התודה שלי השבוע היא ל.. אבא!!!! מלך אחד!! וירון, שאין כמוהו פינקתי את עצמי השבוע עם.. סוס חדש חחח מאכל השבוע שהיה הוא.. מק&צ'יז אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "Risico got sold!!!!!!
" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. המ אלבום השבוע שהיה.. המהמ משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. בערך כלום הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשפר את הרכיבה הרבה, אסע לדובר לקנות לריזי ציוד חדש:) השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אבא וירון השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. המ... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיעור עם דוטי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. דוטי חחחח סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): מחרמחרמחרמחר תמונה של הסוס החדש שלי!!:)

Ontario R Z Y H

New member
תודה:):

הוא היה חצי שלנו, ועכשיו הוא שלנו שלנו, אבל הוא נשאר כאן באמריקה (עד שהשמנציק השני יבוא אמן!)
רציתי לשאול אותך למה את ערה בשעה הזאת, כי אצלנו 8 בבוקר חחחחחחחח

stary1

New member
גם אם השעה אצלנו הייתה 8

הייתי ערה בשביל להאכיל את הסוסים

stary1

New member
אנסה

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..ראשון, הבאתי אקווריון חדש ומורחב עם בייבי ציקלידים[: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. סיימתי ספרות. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שיחה עם אחי. התעצבתי מעט כי.. הוא מדחיק ומאשים אותי. התעצבנתי על.. אמא. אבל בסוף סלחתי כי ..זו אמא, מה לעשות?! התאכזבתי מ... כי...אחי, כי הוא לא מבין. בכיתי מעצב/אושר כי.. הוא העלה בי דברים קשים. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הסוסים, הם כל הזמן משעשעים אותי. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. :X הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הוצאתי אחלה תעודה. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לכת לכל הרופאים האלו ביום אחד. הסרט הכי טוב שראיתי.. משהו על מכורה לקוק. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. דפנטלי המרעה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אין לי מינוס. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. נועם. התודה שלי השבוע היא ל.. סוסים. אלו שמשרים עלי רוגע. פינקתי את עצמי השבוע עם.. ספר. מאכל השבוע שהיה הוא.. עוגת גזר. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? צניפת האינטגרלP: שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Misread. אלבום השבוע שהיה.. לא יודעת. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. לא יודעת, הוא היה מגוון מדי. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את השטיפה של הטנק מים >_<. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אסיים את התרגילים ואנוח. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. סטאר. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. כלום.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. רגיעה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. לא יודעת=\ סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

doron225

New member
הופ הופ הופ תחרות.

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. -וים רביעי כי עשיתי מלחמת מים אכזרית D: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. -השופט ראה ששברתי מקצב והוא וויתר לי!!!!!!! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. -כלום.. התעצבתי מעט כי.. -כי נפרדתי מהחבר שלי התעצבנתי על.. -על החבר המניאק שלי אבל בסוף סלחתי כי .. -לא סלחתי!@! התאכזבתי מ... כי... -שתחרויות כבר משעממות אותי בכיתי מעצב/אושר כי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. -אביב ישב על הכיסא ואני למעלה שופכת עליו מים חח מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. -"היא כבר קיבלה את המבט הרציני של רוכב על סוסים" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. -כי מצאתי תכוח להפרד ממנו לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... -להפרד ממנו הסרט הכי טוב שראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. -כנות משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. התודה שלי השבוע היא ל.. -לאורי השקסע XD פינקתי את עצמי השבוע עם.. -שינה עד רבע ל12 מאכל השבוע שהיה הוא.. -נקנקיה בלחמניה D: אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

AnGi14

New member
סופשבוע!! ../images/Emo197.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..היום כי אני הולכת לחווה [: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע...מוקדמות אליפות הארץ בשחייה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע...שראיתי איך 4 חברות מהקבוצה שלי באו לעודד אותי במשחה ועוד ילדים מהנבחרת והמאמנים עודדו אותי במשחה שלי [: התעצבתי מעט כי...שתי חברות שלי טסות לארה"ב [כל אחת בנפרד] אחת לחודש [עדי
]ואחת לחודשיים ואני אתגעגע...\= התעצבנתי על...בנים מהקבוצה שלי בשחייה שעיצבנו אותי [כרגיל XD] אבל בסוף סלחתי כי ...אני יודעת שהם קרציות וצריך להבין אותם P: התאכזבתי מ... כי...לא ממ שממישו התאכזבתי מזה שלא הלכתי לחווה ביום שני בכיתי מעצב/אושר כי..--------- הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע...השאלון טריוויה של אמא של אישתו של בן-דוד שלי ביומולדת שלו XD מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..."אני מעריץ את הפרפר שלך" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי...כי שפרתי את שני השיאים האישיים שלי ב100 ו200 פרפר [: לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...לסיים 8 ברכות פרפר XD הסרט הכי טוב שראיתי... לגדל את וויל המקום הכי טוב שאליו יצאתי...למעבר שבין הבריכה למקלחות חח כי היה שם את האיש שתמיד מוכר דברים בתחרויות חח משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה...אמ...בקניון עם חברה:שני פירסינגים יפים לאוזן,שני לקים [אחד בחינם]. ובתחרות:בגד ים חדש,משקפת שוודית עם אדשות אדומות,כובע ים של בייג'ין [עשיתי סט אדום XD]. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע...את המאמנת של הנבחרת הצעירה שעודדה אותי לפני המשחה התודה שלי השבוע היא ל...לחברים שתמכו בי בתחרות פינקתי את עצמי השבוע עם...אייס קפה בארומה [: מאכל השבוע שהיה הוא...--------- אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?אף פעם אין לי תשובה לזה... שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה...Underclass Hero של SUM 41 אלבום השבוע שהיה..---------- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה...."I want to disappear" הייתי מוחקת מהשבוע הזה...את העייפות XD הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני...אצליח לישון יותר... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא...--------- השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע...אין משו מיוחד... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע...להחליף סוף-סוף את הנעליים XD -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע...אין מישהו מיוחד סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

lereran

New member
אני

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אתמול כי מצלמה!!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..מצלמה@@@ הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כנ"ל התעצבתי מעט כי.. היא מופיעה בכל מקום התעצבנתי על.. לא משנה אבל בסוף סלחתי כי .. ככה אין מה לעשות התאכזבתי מ... כי... פףף בכיתי מעצב/אושר כי.. -- הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חח יום ראשון מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. איזה הזווי הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. קבלתי משו ענקקק לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להשיג אותה הסרט הכי טוב שראיתי.. ממ הרבה אושן מן הסתם המקום הכי טוב שאליו יצאתי..קניון וחווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. בכלל כל השופינג משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. הרבה.. התודה שלי השבוע היא ל.. להורים!!!! פינקתי את עצמי השבוע עם.. מצלמה חדשה!!! מאכל השבוע שהיה הוא.. גלידה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? חיים הזויים שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. החדש של מיקה אלבום השבוע שהיה.. פףף אין משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. -- הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. שלשי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהנה יותר מהחופש השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. הרבה אנשים1!!! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. קורס כייפי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. כנ"ל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. לנה!!!!!!!!!

natyly

New member
אוקיי:p

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. רביעי.! שיעור ג'אז
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. עשיתי שתי הליכות (אתמול והיום) ולא התעלפתי!
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שיעור ג'אז
התעצבתי מעט כי.. לא התעצבתי.. התעצבנתי על.. אחותי.. כי היא ***** קטנה ומעצבנת שלא נותנת לאפחד לחיות בביתת
אבל בסוף סלחתי כי .. מי אמר שסלחתי לה?!
התאכזבתי מ... כי... עצמי.. לא חשוב..
בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..היציעה עם רינת
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
לאמגלה הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..רצתי! ולא התעלפתי/התמותתי/קיללתי אנשים בדרך..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לוקם בשש בבוקר לרוץ
הסרט הכי טוב שראיתי..אראגון
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. קריון.. וים משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה. וופל אמריקאי עם שוקולד מומס
שוד לאור יום! עשים שקל.. . משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..נט.. וליז..ועוד מישהי..
התודה שלי השבוע היא ל..למישהי, לנט, לליז ולרינע(ת) פינקתי את עצמי השבוע עם..וופל!?
מאכל השבוע שהיה הוא..וופל אמריקאי?!
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "אל תתרחו לצפות.." שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אה וון אין אה מיליון אלבום השבוע שהיה..אשלי סימפסון
אוטוביאוגרפי
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."חיים בחור צפוני
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..יומראשון
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ארכב! הלואיי אלוהים הלואייי...!! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..נט
ורינע

SNTQ

New member
חבל שאת סתם פותחת את השרשור הזה..

אני מספיק אחראית לפתוח את הפינה ביום שישי, ביום הקבוע שלה.

דאם דידידאם.

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שני, כי לראות את הקטנים סופסוף!!! וסתם כי היה כיף :]. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אין יותר לשון!!!!!!!!11!!1!1!1!!1111. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. סיימתי כיתה י'? אה, ולראות אותם :]. התעצבתי מעט כי.. כי לא נראהלי שזה יצליח... התעצבנתי על.. הרבה -מאוד- אנשים :|. אבל בסוף סלחתי כי .. לא לכולם סלחתי וזה. התאכזבתי מ... כי... מעצמי, כי אני לא מאמינה שעשיתי את הטעות הזו. בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצבים, וגם זה לא היה ממש בכי
. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. לאדעת, במסעדה?
. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לול, אמ
. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. נגמר!!!!1111. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום בפאקינג 6 וחצי בבוקר, בחופש :|. הסרט הכי טוב שראיתי.. אינדיאנה ג'ונס הראשון, לול
. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ראשון וזה!!11 וחווה וקניון. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. נעליים, שבע חולצות ושני ספרים DD:. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. יום שני
. התודה שלי השבוע היא ל.. אמא. פינקתי את עצמי השבוע עם.. אופטימיות. מאכל השבוע שהיה הוא.. סושי D:. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "אני פאקאצה!11!!1!!1". שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. לא יכולה לבחור;[. אלבום השבוע שהיה.. כרגיל :]. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. Don't wait, the chance will pass you by
. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את האכזבה, ועצבים על אנשים מסויימים מאוד. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהנה [ושזה באמת ייצא לפועל
]. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ט"ה
. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. עבודה? :X. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיילך טוב. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אנשים שאני אוהבת :]. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

ToryMaster

New member
שמופי!

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום אתמול כי היה לי כיף?
. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: היה שבוע מעולה, באמת, חברים טובים, מילקשייק מעולה, שיחה מדהימה. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע: שמופי אתמול, היום, בעצם. התעצבתי מעט כי: ריבים עם חברות :S. התעצבנתי על: חברה. אבל בסוף סלחתי כי: אני אוהבת אותה. התאכזבתי מכלום כי היה שבוע מדהים. בכיתי מעצב/אושר כי: רבתי עם חברה :$. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע: שני בערב, אין ספק
. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו: אני לא יכולה לצטט את זה פה
. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי: הייתי שונה, ונהניתי מזה. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל: לצאת. הסרט הכי טוב שראיתי: בחזרה לעתיד, דה! המקום הכי טוב שאליו יצאתי: הסוגו
. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה: כל הסופ"ש האחרון והשבוע שהתלווה אליו. היו נושלמים. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע: מי לא? אתם יודעים מי אתם. התודה שלי השבוע היא ל: הוא יודע, תאמינו לי, הוא יודע
. פינקתי את עצמי השבוע עם: מילקשייק! מאכל השבוע שהיה הוא: "נזיד". אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "שמופ". שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה: Don't Get Me Wrong או Total Eclipse of The Heart. אלבום השבוע שהיה: לא היה. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה: צריך דיסקוגרפיה שלמה בשביל זה. הייתי מוחקת מהשבוע הזה: כלום. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני: אנוח קצת
. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא: yet again, אתם יודעים מי אתם. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יש פגישה חשובה בשלישי, חוצמזה כלום מיוחד. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאהיה ספונטנית. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נחשו מה התשובה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

שירלי317

New member
פיצייייייייייייייייייייייייייייי../images/Emo23.gif

יש לה דלקת מעצבנת בעין, שוב. מיאו? דברי איתי יפה

למעלה