כי זה חסר סופ''ש D:

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אתן חולות בראש! אני מכירה את נונש עוד מלפני שנולדתן

DriftingAway

New member
ככה אני נוסעת ואת כבר שוברת לי איברים?!!?!!

הלו אמרנו בלי לשבור כלום עד שאני חוזרת נכון?! חח גלי אהובתי מה יהיה איתך? אוהבתתתתתתתתתתתתת =]]]

אני לא יכולה כשאת

לא פה לשמור עלי! את יודעת שקשה לי להסתדר בלעדייך... דברי איתי, נעשה משו ותספרי לי איך היה

gili600

New member
אוכף. ראשייה. בלאנקו. ../images/Emo6.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שישי בחווה ולסדר את הציוד עם אמיתי ואח"כ עם מיה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. להישאר ביום שישי הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מילים מסויימות התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על.. מישו
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי... מעצמי בקטע של אפאצ' בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. שאני ומיה סידרנו את האוכפים, היציאה של אמיתי, שזהר עזר לנו, ועוד מלא יציאות של אנשים מטורפים.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "ש לי סחרחורת באצבע" כמובן וכל ההמשכים.. , ומשו שעופר אמר
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. סתם היה לי כיף
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעבוד כל היום אחרי שישנתי 3 שעות בלילה אבל זה השתלם הסרט הכי טוב שראיתי.. ג'ון טאקר חייב למות המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה, קניון ערים, דיזינגוף משהו שקניתי, וגרם לי להיכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. מלא בגדים משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. עופר, זהר, אמיתי ומיה התודה שלי השבוע היא ל.. הנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם.. שופינג מאכל השבוע שהיה הוא.. צ'יפס אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? כיף שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. השראה של דפנה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. עכשיו טוב, עכשיו טוב הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כ-ל-ו-ם הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אתכונן נפשית לקייטנה
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. עופר השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. התחלת הקייטנה ויומולדת ביום חמישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. מישהו יזכור? -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. שחר
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): סתם תמונה מאחד הטיולים של של"ח השנה..

ram ram

New member
השבוע שלי..../images/Emo3.gif שבוע של חופש..!

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אממ... שום יום מיוחד...
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אממ... הרכיבות על ג'ונה... היה כיף..!!
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ממ... לא יודעת... אל היה כלום..
התעצבתי מעט כי.. כי לא נסעתי לתחרות היום..
התעצבנתי על.. הרבה אנשים..
אבל בסוף סלחתי כי .. לא לכולם סלחתי...
התאכזבתי מ... כי... מזה שלא נסענו לתחרות... אוףף..!!
בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי...
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אממ... ההאבקות בוץ ביום שישי בלילה..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "שאול אמר שהוא יקנה לך את המגינים לפריסטייל ואז הם הולכים אליך...
"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. ג'ונה ואני הוענו לפני הקבוצה של ה-50 איש בחווה והיה סבבה.!
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום היום בבוקר, והאמת.? לא היה לי כוח... [רצון בעיקר..
]
הסרט הכי טוב שראיתי.. ממ... לא יודעת...
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לחווה..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. שום דבר..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. ממ... ג'ונה, מימוניק, זוריק, שאול...
התודה שלי השבוע היא ל.. לזוריק...
פינקתי את עצמי השבוע עם.. עם ארוחת סיום שנה עם אמא-אבא-אח-אחות ועם סופ"ש אצת סבא-סבתא..
מאכל השבוע שהיה הוא.. פיתה עם חומוס...
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "חופש.? לא בבית סיפרנו.."
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "I Hate You So Mach Right Now"
אלבום השבוע שהיה.. --
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. לא יודעת...
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. ממ.. כל מיני... משהו מחברה.. בקטנה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אני אסע לתחרות ויעשה פריסטייל עם ג'ונה..!!!!
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ג'ונה..
השבוע שבפתח (מראשון):
- משהו שאתם מחכים לו השבוע.. רכיבות...
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיהיה לי איך להגיע לחווה.!!!! ~הלוואי~
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כל מיני... ואת זה שאין סיכוי שאני אראה...
סתם:
- תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):
ג'ונה ודייגו... (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות
תהנו

cavallo

New member
דעידיטראו

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..שישי כי..סוסים הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..כלום הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..גם כלום התעצבתי מעט כי..הפרופסור החמור שיש לי, והחבר הכי טוב שלי טס לחודשיים התעצבנתי על..פרופסור, ועל כל מיני אנשים אחרים שמסבכים לי את החיים אבל בסוף סלחתי כי ..מי סולח לו, ממש התאפקתי לא לומר לו מה אני חושב עליו התאכזבתי מ...אף אחד כי... בכיתי מעצב/אושר כי..עצבים הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..הממ מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... הסרט הכי טוב שראיתי..קצת שודדי הקריביים 1 המקום הכי טוב שאליו יצאתי..החווה? משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..שבוע הבא כנראה משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..שחף, אבל זה רק בגלל המסטיק! חח סתם הרבה זמן לא מימשתי את חציפותיLOL התודה שלי השבוע היא ל..זה גם הולך לשחף, ויקות כי הם הדבר היחיד הטוב שקרה לי השבוע=/ פינקתי את עצמי השבוע עם..כלום מאכל השבוע שהיה הוא..תחי האנורקסיה...סתם הממ עוגה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?נו שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..baby bird - you're gorgeous אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..לא יודע הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אהיה בחופש! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..נילס השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..חופש, יום שלישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..כנ"ל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..לא יודע

למעלה