../images/Emo42.gif ../images/Emo107.gif ../images/Emo39.gif
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. כל השבוע
) ראשון עד רביעי הייתי באילת ואז הלכתי לחווה, ואז חמישי המדהימונת ישנה אצלי
ואז יום שישי חווה
) הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אילת, מדהימונת הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. פנגה
נכנסו דיירים חדשים לבית של סבתא שלי ז"ל, הוא רק נבח עליהם ואמר להם שהם לא רצויים כי זה הבית שלה |נסיךיפהשלאמא| התעצבתי מעט כי.. הם נכנסו כבר לבית שלה :|| התעצבנתי על.. פנגה, הייתי באילת והוא אכל רעל.. מפחידד אבל בסוף סלחתי כי .. אחי הציל אותו
התאכזבתי מ... כי... חברה, כי היא חושבת שאני עובדת שלה....חצופה בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי
) הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. מלחמת מים בחוות הסטייל
חחחחחח, 3 אנשים פוצצו אותי מים [כולל עצמי] והיה הכי מצחייק שיש חחחח מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. זה לא מילה, ולא משפט, זה פשוט פנגה גרם לי לחייך בתגובה שלו כשחזרתי הביתה |נסיכישלי| הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עליתי על טובורג אחרי הנפילה אתמול, ואחרי הפלאשבק מבנצי
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... 4 ימים בלי החייים שלי, ולדעת שהוא בלע רעל ולא הייתי בסביבה :|| הסרט הכי טוב שראיתי.. הסרט של פנגה אוכל רעל ומפרכס, כמה פעמים ראיתי אותו בראש.. והוא הכי ל=א טוב המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אילת, חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. חחח
קניות באילת-מצלמה דיגטלית, נעליים, ג'קט, סוסון נוסף לחדר, דובי, אוכל חח, ועכשיו הולכים לעשות קניות קצת לפנגה
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אמא, בתיה, ענברי, טל, מורני, נעמה וסטייליסטים חחח
התודה שלי השבוע היא ל.. אמא, ענבר וטל פינקתי את עצמי השבוע עם.. אוכל קנוי מאילת, מצלמה דיגטלית
) מאכל השבוע שהיה הוא.. קרפ צרפתי+טוסט מאילת חח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? פנגהה שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. בוכה בלילות/יוסי אזולאי
אלבום השבוע שהיה.. מממ, לא היה
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "עכשיו טוב.. עכשיו טוב.." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. פנג אוכל רעל הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אלך לים, אבל אין לי כוח חחח
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אמא, בתיה, פנג, יאיר, אורפז, ענברי, טל, ומורני
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. טבריה
) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. אימונים טוביים, שמורני תבוא סופסוף
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מורני, הדס, מסטולה, טל ועוד כל מיני
) סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה