כי זה חסר סופ''ש D:

שירלי317

New member
הממ, בנתיים לא.

קודם שמה לה קצת תה קמומיל... לא יודעת למה זה כל הזמן חוזר לה. בוף, קימי חולת נפש.

ToryMaster

New member
זה קורה להרבה

כדאי לקח תאותה לוטרינר טוב, יכול להיות שיש בעיה שגורמת לזה וניתן לטפל בה.

netapet2

New member
פוקי ../images/Emo3.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמישי, כי היה כיף, וכי אופיר יודעת למה ^^ הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. נתתי לה
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי.. הרבה דברים התעצבנתי על.. חברה אבל בסוף סלחתי כי .. לא יודעת אם סלחתי התאכזבתי מ... כי... חברה, כי חשבתי שהיא אמיתית בכיתי מעצב/אושר כי.. הריב הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אתמוללל
אופיר תבין [ואופיר לא לספר כה XD] מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "תמיד" חח אופיר גם תבין :p הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. העזתי לתת את זה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לכתוב את זה הסרט הכי טוב שראיתי.. ראיתי הסודות, הוא לא הסרט הכי טוב אבל נחמד המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. צ'אפססס
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. המדריכה שלי
התודה שלי השבוע היא ל.. עצמי נראה לי פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא.. יא הקוראסון מקופלתתתתתת
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לא היו עושים שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. הגג- הג'ירפות אלבום השבוע שהיה.. לא היה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "ים של דמעות בשתי עיניי" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את היום הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנוחחחח השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אני יודעת מי היא וזה כבר חשוב השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לראות משהו XD - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיעור קפיצות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. טייסון משום מה למרות שהוא לא אדם. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) הודגש באמצעות מדגישומטיק

שישי אחרון בבית לחודש הקרוב...

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..:שני - אימון, שלישי - 6 סוסים, רביעי - בתמצווה לירדן, חמישי- שופינג עם אמא ואצל רפי, שישי - חווה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..:אמממ הכל חוץ מיום ראשון ורביעי על הנדנדה
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..:
התעצבתי מעט כי.. :הוא שכח הכל התעצבנתי על.. :הרופא הזה, שבמקום לעודד אותי אמר שאני המקרה הכי קשה שהיה לו בחצי שנה האחרונה אבל בסוף סלחתי כי .. :קשה קשה, אבל מתחיל לעבור.. התאכזבתי מ... כי...:
בכיתי מעצב/אושר כי..: לנקוע את הרגל זה כואב.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..:שלישי, כי שלומי רייצ' ואני ביחד זה לא טוב (!!) מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..:"פעם אחרונה שאת עושה שטויות כאלה, את תגמרי לעצמך את הקריירה"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. :רכבתי על 6 סוסים בשלישי, וכל שאר השבוע (עד הנקע
) רכבתי לפחות על שלושה כל יום.. ו.. עברתי מבחן דרגה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... :לראות אותה, אולי בפעם האחרונה, ולא להיפרד כמו שצריך הסרט הכי טוב שראיתי..:ג'ון טאקר מסט דיי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..:חווה, בתמצווה, שופינג ורפי.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..:2 חגורות, 6 חולצות, ו6 מכנסיים
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..:דווווווובי
, זוהר התודה שלי השבוע היא ל..:הנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם..:אוישש.. כל כך הרבה דברים, חברים אמיתיים בעיקר מאכל השבוע שהיה הוא..:על האש אצל רפי אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?דוווווווובי
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..:בלדה בין כוכבים אלבום השבוע שהיה..:
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..:..."יוצאים לבלות יד ביד, יד ביד, יד ביד, בשמיים." הייתי מוחקת מהשבוע הזה..:את הנקע ברגל
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..:אני טסה להוווווולנדדדדד!!!
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..:דובי
, זוהר ושלומי השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..:הוווווווולנדדדד!!!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..:שיהיה כיףף!! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..:דווווווובי
שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
בהצלחה בתחרויות
תהנו
וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש...

אני!../images/Emo115.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום חמישי כי היה הפנינג אדיררר
בחווה שלנו: היה שור זועם, פטיש, מופע סוסים שהשתתפתי בו ועוד הרבה דברים... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: ההפנינג
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע: אממממ אחרי ההפנינג נזכרתי בכל מיני דברים שקרו לי כשהייתי רוכב מתחיל... מורכב מאוד, אולי אני אפרסם את זה בנושא חדש. התעצבתי מעט כי: לא הלכתי בסוף למסיבה של האומן 17 ברמת רחל שהיתה אמורה להיות ביום רביעי... התעצבנתי על.. הרבה אנשים
אבל בסוף סלחתי כי .. זה לא היה דברים רציניים..... התאכזבתי מזה שאני עדיין לא התחלתי את העבודה במתמטיקה לחופש ואין לי כוח אליה בשיט כי ככה.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע: חחחחחחחחחח ילדים שנפלו מהשור הזועם בהפנינג
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו: "מאחורי כל זוג עיינים יש נשמה"
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח להחזיק 40 שניות על השור! הסרט הכי טוב שראיתי: יש כ"כ הרבה............ משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע: ההפנינג אלא מה?! התודה שלי השבוע היא לחוות הרי יהודה XD מאכל השבוע שהיה הוא פיצה
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו: "בילוי בטעם של פעם" ... עמוק שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה: Cotton eyed joe משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה: "Everything that you thought I would be, is falling apart, right in front of you..." (Linkin Park - Numb) הייתי מוחקת מהשבוע הזה את כל השיעמום... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני אסיים את כל העבודות שלי..... לעזאזל!! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. החווה וחברים

LordHorse

New member
שוב../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. רביעי כי הייתה לי את ההצגה,וחמישי כי חגגתי שנה לרכיבה והיה ממש כיף:) הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. ההצגה והאמבוש
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. על מיני דברים,כולל ה
התעצבתי מעט כי.. הבימה נגמר,ועוד מלא דברים אחרים;[ התעצבנתי על.. עצמי. אבל בסוף סלחתי כי .. זאת אניP: התאכזבתי מ... כי... ממני,כי הוא סירב פעם אחת,אבל סה"כ היה שיעור מעולה וספייק מותק
בכיתי מעצב/אושר כי.. כי הסתיים,וכי אני רגשי כבר מיום רביעי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אמבוש,כמובן! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "מזל טוב על השנה..את בת שנה!"XD,וכל הבדיחות מהבימה. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. רכבתי על קאט קולור,היה שיעור טוב,הייתי הצגה טובה,וכ"כ נהנתי מהכל.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת לחזרות כל יום מהבוקר עד הערב,אבל היה שווה אתזה. הסרט הכי טוב שראיתי.. משהו עם ג'וני דפ
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. הבימה,והחווה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. המון(!) סנדוויצ'ים. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. רכיבה על ספייק וקאט קולור,האמבוש,ואת כל יום רביעי וחמישי בקיצור. התודה שלי השבוע היא ל.. לאנשים טוביםD: פינקתי את עצמי השבוע עם.. המון דברים! מאכל השבוע שהיה הוא.. עוגת גבינה,ללא ספק. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? 7 ימים של עבודה קשה,או משהו כזה. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. הרבה של R.E.M אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. יותר מדי דברים אפשריים*_* הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כלום כלום כלום! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנוח,ואצא מהרגשי הארור. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. שוב,אנשים טוביםD: השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. הטיול שהובטח על לורדי
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. אמבוש שבועי!
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כל מיני. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שבוע טוב אנשים

PinkPony

New member
../images/Emo9.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. היא השתפרהה =] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. היא והיא חחח שתי מושלמות
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שגיליתי רק היום שזה הכל אני ושהם רק רוצים לעזור :) התעצבתי מעט כי.. יש לי ילדים מפגרים בבצפר .. התעצבנתי על.. עליהם . אבל בסוף סלחתי כי .. מי סלח ? שימותוו התאכזבתי מ... כי... הם בכיתי מעצב/אושר כי.. גם וגם . הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חחח היו הרבה בניהם שאהוד גנב 2 בקבוקים של פטל מהחדר אוכל
או יפתי חחחח מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. היו כמה
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הגעתי למה שרציתי , וגם סיימתי את השנה הזאת .. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת לים היום חח הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אממ לא יודעת משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אממ שש =] התודה שלי השבוע היא ל.. כולםם פינקתי את עצמי השבוע עם.. ים ובריכה חח מאכל השבוע שהיה הוא.. היום קצפתתת עם שוקלד חח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? אממ חחח עדיף שאני לא יגיד .. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. חח לא יודעת איך קוראים לו הוא פשוט יפה .. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. אממ יום שלישי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. יהיה אצל חנה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. פיורה ועוד כמה .. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..הרבה חווה =] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. רכיבות טובות .. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כל האנשים מהחווה . סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

MAYA 4827

New member
כשהיה רע אמרו שיהיה טוב- אמרו וצדקו

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שני כי הרבה רכיבות ושיעור, שלישי עם הנושייםם בים, רביעי חמישישי בחווה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שהם פה בשבילי גם כשאני חושבת שלא, ולרכב המוןן הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. תום החתיך , ואני עדיין לא לגמרי קלטתי שזהו, אין עוד התעמלות.. מה שהיה כל החיים שלי חלק גדול מחיים שלי. התעצבתי מעט כי.. לא הכול מושלם התעצבנתי על.. לא יודעת, בכלליות אבל בסוף סלחתי כי .. עם אנשים כאלה מושלמים שאני אוהבת הכי למי איכפת שלא הכול מושלם? התאכזבתי מ... כי... מעצמי כי לא הלכתיי לאימון האחרון, ידעתי שזה יהיה לי קשה מידי בכיתי מעצב/אושר כי.. להורים יש רעיונות טיפשיים בראש הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. באוטובוס עםם חברים שרוטים על כל המוח!!! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..מה שהוא אמרר הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. התגברתיי.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... התגבר הסרט הכי טוב שראיתי..גון טאקר חייב למות המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ים, קניון, ת.מ, חווה, ישפרו משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..הרבה יותר מידי .. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. דובייי, זוהר וגילווש התודה שלי השבוע היא ל.. כנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם.. לרכב הרבה מאכל השבוע שהיה הוא.. פלאפל על החוףףף אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. הזה של אח של יוני.. שיר קורעע אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "עכשיו טובב, עכשיו טוב..." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הקטעים הקשים.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יישןן השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..דוביייייייי, וגילל השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. בלגיה=] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. דובייי!!

segev 007

New member
אוייי סופ''ש

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..חמישי אצל רפי היה בן...................... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..רכבתי מלא הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אני עובר דירה..... התעצבתי מעט כי..לא זוכר התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...אף אחד.... בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..אצל רפי
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..יום ביום שלישי
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הספקתי מלא השבוע ולא היה משעמם לרגע
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לא לישון כל הלילה ואז לבוא לחווה ולירכב
הסרט הכי טוב שראיתי..''ג'ון טאקר חייב למות'' (משהו כזה)
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חמד ,חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..נעליי רכיבה חדשות
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אמא שלי!!! התודה שלי השבוע היא ל..אמא שלי...... פינקתי את עצמי השבוע עם..מלא דברים אני כבר לא זוכר מה מאכל השבוע שהיה הוא..על האש אצל רפי
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? ''שבוע שכולו בחווה'' שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..אף יום!!! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ישן מלאאא
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..קיטנה בחווה (הולכים לעבוד קשה) השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..קיטנה ,צ'אפס - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..אני יקבל כבר את הצ'אפס -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..יש מלא......

shirli0811

New member
../images/Emo42.gif ../images/Emo107.gif ../images/Emo39.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. כל השבוע :)) ראשון עד רביעי הייתי באילת ואז הלכתי לחווה, ואז חמישי המדהימונת ישנה אצלי
ואז יום שישי חווה :)) הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אילת, מדהימונת הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. פנגה
נכנסו דיירים חדשים לבית של סבתא שלי ז"ל, הוא רק נבח עליהם ואמר להם שהם לא רצויים כי זה הבית שלה |נסיךיפהשלאמא| התעצבתי מעט כי.. הם נכנסו כבר לבית שלה :|| התעצבנתי על.. פנגה, הייתי באילת והוא אכל רעל.. מפחידד אבל בסוף סלחתי כי .. אחי הציל אותו
התאכזבתי מ... כי... חברה, כי היא חושבת שאני עובדת שלה....חצופה בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי :)) הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. מלחמת מים בחוות הסטייל :D חחחחחח, 3 אנשים פוצצו אותי מים [כולל עצמי] והיה הכי מצחייק שיש חחחח מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. זה לא מילה, ולא משפט, זה פשוט פנגה גרם לי לחייך בתגובה שלו כשחזרתי הביתה |נסיכישלי| הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עליתי על טובורג אחרי הנפילה אתמול, ואחרי הפלאשבק מבנצי
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... 4 ימים בלי החייים שלי, ולדעת שהוא בלע רעל ולא הייתי בסביבה :|| הסרט הכי טוב שראיתי.. הסרט של פנגה אוכל רעל ומפרכס, כמה פעמים ראיתי אותו בראש.. והוא הכי ל=א טוב המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אילת, חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. חחח
קניות באילת-מצלמה דיגטלית, נעליים, ג'קט, סוסון נוסף לחדר, דובי, אוכל חח, ועכשיו הולכים לעשות קניות קצת לפנגה
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אמא, בתיה, ענברי, טל, מורני, נעמה וסטייליסטים חחח :D התודה שלי השבוע היא ל.. אמא, ענבר וטל פינקתי את עצמי השבוע עם.. אוכל קנוי מאילת, מצלמה דיגטלית :)) מאכל השבוע שהיה הוא.. קרפ צרפתי+טוסט מאילת חח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? פנגהה שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. בוכה בלילות/יוסי אזולאי
אלבום השבוע שהיה.. מממ, לא היה
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "עכשיו טוב.. עכשיו טוב.." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. פנג אוכל רעל הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אלך לים, אבל אין לי כוח חחח
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אמא, בתיה, פנג, יאיר, אורפז, ענברי, טל, ומורני
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. טבריה :)) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. אימונים טוביים, שמורני תבוא סופסוף
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מורני, הדס, מסטולה, טל ועוד כל מיני :)) סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

לצחוק או לבכות?!

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. ראשון ושישי בחווה ושישי בגלל התעודה.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. התעודה... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. טוב- תעודה רע-הפרידה התעצבתי מעט כי.. יש חברים שאני לא אראה יותר.. התעצבנתי על.. עמית ומיכל אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי... עצמי.. כי אני עושה שטויות.. בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב--> בגלל הפרידה.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. המון דברים..! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אני אוהבת את זה שאת קרציה, אני אוהבת אותך.." והברכות של רוני ובר () הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לא להתמוטט בביצפר.. הסרט הכי טוב שראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. רוני, בר, עמית, ואת כל ע"ג (לפחות כמעט כולם..) התודה שלי השבוע היא ל.. כנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם.. לאכול הרבה.. מאכל השבוע שהיה הוא.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לבכות או לצחוק...?! שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "forever young" אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "Forever young, I want to be forever young " הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הפרידה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהיה בבית.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ז'יטן--> היא הייתה כל כך חמודה ביום שישי.. וע"ג..! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. קורס טוב והתגברות על הפרידה מכל החברים..! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאני אתקדם ברכיבה.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מחזור ע"ג..! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): חוח.. חמוד..

TauraMan

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. ראשון, השלוש שעות הראשונות של המסיבת סיום, בגלל המסיבת סיום
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. לסיים ספרות התעצבתי מעט כי.. מסיבת סיום חח התעצבנתי על.. כל מי שדפק אותנו אבל בסוף סלחתי כי .. הייתי קצת שיכורה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... שבת שש שעות ולעשות ספרות וספרות מורחב פפף הסרט הכי טוב שראיתי.. שרק 3 הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשן כמו שצריך השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. פיצי השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. טרייד על גראנט כבר
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לראות את חיים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. חיים
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

שבוע עמוס ../images/Emo122.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אתמול נראה לי, כי סיימתי בגרות אחרונה!, דלית חזרה, ראיתי את שודדי הקרביים, היציאה לפאב ובסוף ים
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אולי לשמוע את הבשורות של טורי?
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. סיימתי בגרויות חוץ ממועדים בתים! התעצבתי מעט כי.. נשברה לי האצבע
התעצבנתי על.. על האצבע!! סוף סוף יש לי זמן לרכב עד הגיוס והיא נשברה
אבל בסוף סלחתי כי .. כי הורדתי את הקיבוע ואני במילא ארכב עם האצבע השבורה
התאכזבתי מ... כי... מעצמי, למה כל כך אכפת לי? בכיתי מעצב/אושר כי.. נאדה. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. להיכנס אתמול לים ב-3 בלילה עם תחתונים וחזיה
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לא יודעת ספציפית, אני לא מפסיקה לחייך לאחרונה חח הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. סיימתי. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...לרכב עם אצבע שבורה ולהיכנס למים בקור [מיתר : "אבל יש מדוזות!"
] הסרט הכי טוב שראיתי..שודדי הקריביים המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. מממ הפאב? המיון ?
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. וואי לא קניתי כלום, אולי כרטיס לסרט חח, חייבת לקנות בגד ים
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. כמובן שהבנות שלי, נופ ודפנטלי מרין ומיתר
התודה שלי השבוע היא ל.. אמא ואבא [המאמצים שלי
] פינקתי את עצמי השבוע עם.. מלא בריכה, מסיבות בריכה וים
מאכל השבוע שהיה הוא.. כל מה שאכיללללל אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "אם אתה גבר בוא" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..הדיסק שהיה אצת אלה במסיבת בריכה
אלבום השבוע שהיה.. כנ"ל משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. לא יודעת נו חח הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את האצבע. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..לא אשבור שום דבר? סתם, שאני ארכב ואמצא בגד ים! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..הבנות שלי, נופ, מרין, מיתר, נדב, עמי ונונש. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. החפיפה, פגישה עם דלית בראשון. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאני מישהו שיסכים להיות ספונטני ופשוט ניסע רחוק... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..כל מי שימשיך לגרום לי להיות שמחה.

למעלה