כי זה חסר
סופ"שש :]

SILVER LADY

New member
כי זה חסר ../images/Emo3.gif סופ"שש :]

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

ocean zd

New member
הכי חסר../images/Emo23.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..:רביעי, ראשון.. כי אצל בן בן! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..:נראה לי לחזור לדבר עם רייצ'.. וכל הימים עם החבר.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. :מממ.. לא יודעת.. השיחה עם עימנואל אולי התעצבתי מעט כי.. עם בןבן אבל בקטנות ..ו גם על כרמל התעצבנתי על.. סתםםם אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי...ממ.. אפאחד בכיתי מעצב/אושר כי.. :טוב ליייי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..כל רגע עם בן מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."יפה, יפה שלי!" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. טוב לי איתו.. באמת לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להמשיך ללמוד וללמוד וללמוד הסרט הכי טוב שראיתי..מממ?... המקום הכי טוב שאליו יצאתי..בןבןבןבן משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..חח מונית לבןןן חחח משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..בןןן התודה שלי השבוע היא ל..בןןן ורחלי פינקתי את עצמי השבוע עם..מלא פילינג, מסג' והרבה מהחבר מאכל השבוע שהיה הוא..:מממ... פיסטוקים חחחחח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?טובבבבבב שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..כמה את יפה תמיד וכמה היום הייתי מוחקת מהשבוע הזה..:היום בצהריים\ערב הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אהיה עם בן מלאאאאאאא השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..בן.. דפנטלי בן השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שתגמר הבגרות בהיסטוריה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..בןןןןןןןןןן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..ןבןןןןןןןן סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו

איזה שבוע ../images/Emo3.gif../images/Emo210.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. יום ראשון כי ראיתי את אמילי ובכלל היה כיף, ויום רביעי כי רכבתי ולמדתי מלא, ויום חמישי בגלל הופ הקטנה
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. דפנטלי הפגישה על אמילי, וגם הופפפ
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אמילי התעצבתי מעט כי.. גיליתי שיש בי תכונות שליליות שלפעמים עושות אותי מגעילה התעצבנתי על.. התכונות שלפעמים עושות אותי מגעילה אבל בסוף סלחתי כי .. מה אני אמשיך לכעוס על עצמי?
התאכזבתי מ... כי... אממ לא זוכרת בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. יום ראשון, היו צחוקים
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "שיר תעלי מהר על ג'ט"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אני מצליחה יותר לשלוט בעצמי ובתכונות השליליות שלי, וככה להיות פחות מגעילה לאחרים
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום היום בבוקר! |עייף| הסרט הכי טוב שראיתי.. תחיה ותהיה (ראיתי היום בבצפר) המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לחווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אין
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. רותם, הופ, בילי, טאשי
התודה שלי השבוע היא ל.. בילי, טאשי, הופ, רותם
פינקתי את עצמי השבוע עם.. גלידת אייססס קפההה
מאכל השבוע שהיה הוא.. ספגטי ברוטב בולונז של אימא
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? חווה כפול 3 שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Dreams Come True אלבום השבוע שהיה.. אין משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. Dreams Come True הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כמה יציאות צחוק דביליות שהיו לי
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהיה בחווה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. רותם השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. חווה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאני ארכב שוב על ווקר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אממ רותם ותומר ודור ואלון ועידו ונדב וקורין ונועה ואנה ורותם ונועה וריטה
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): הודגש באמצעות מדגישומטיק

netapet2

New member
עונה...

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אתמול, כל כך כיף, כל כך הרבה חייכתי, כל כך נהנתי. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הוא פשוט עבד כמו שצריך הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הרגשתי שהסביבה שלי אוהבת אותי (המבין יבין) התעצבתי מעט כי.. משהו נהרס. התעצבנתי על.. אולי עליי? לא יודעת אבל בסוף סלחתי כי .. אני לא יודעת XD התאכזבתי מ... כי... טייסון ביום רביעי אבל סלחתי לו. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. התקף הצחוק (המבין יבין) מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "את רוכבת ממש ממש טובה" (נאמ... XD) הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. יש לי ביטחון עצמי ודרך חשיבה נכונה :-O לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרכב כל כך הרבה הסרט הכי טוב שראיתי.. היץ', נראה לי, זה הסרט היחיד שראיתי השבוע המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. נראה לי החווה... XD משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא קניתי אבל אני רוצה לקנות P: משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. המדריכה שלי P: התודה שלי השבוע היא ל.. מדריכה שלי, ולאמא שלי. פינקתי את עצמי השבוע עם.. חחחחחחחחחחחח >< (אם מישהו רוצה פרטים, במסר XD) מאכל השבוע שהיה הוא.. ארטיק P: אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "המהפך" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. לא יודעת אלבום השבוע שהיה.. לא היה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. ... הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. המון... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנוח קצת? השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. >< השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. יום רביעי! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיחליטו שכן נקבל תעודות (למרות שזה לא שאני רוצה פשוט זה קצת מבאס) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. ידיד, לא שאני אראה >< סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): מהתחרותתתתתת P: הודגש באמצעות מדגישומטיק

Deep Blue Sky

New member
איזה תמונה יפה!../images/Emo99.gif

מי הסוס? סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. לא זוכרת, באמת הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שהבינו אותי הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שאמרו לי שאוהבים אותי (כמה מקורי) התעצבתי מעט כי.. אני במקום הזה התעצבנתי על.. כמה אנשים וכמה דברים אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי התאכזבתי מ... כי... לא משנה בכיתי מעצב/אושר כי.. אוך... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. לא זוכרת מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. הרבה היו דווקא
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הסברתי את עצמי והוחכתי את עצמי, וזה חשוב להתקדמות לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להסביר הסרט הכי טוב שראיתי.. פורסט גאמפ, סרט ממש מעולה המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אבא שלי משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. האמת שכלום משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. הרבה דברים התודה שלי השבוע היא ל.. כל מי שתמך בי, וליועצת של ביה"ס פינקתי את עצמי השבוע עם.. מוזיקה טובה מאכל השבוע שהיה הוא.. רק לחשוב על עוכל עושה לי בחילה עכשיו (סליחה) אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. הפסקול של פורסט גאמפ אלבום השבוע שהיה.. הפסקול משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. אין הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. מלא דברים הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. יעשה את השיחה ואצליח בה! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. סרט, יועצת השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שהם יקבעו שיחה כבר! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. כנ"ל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): הודגש באמצעות מדגישומטיק

SILVER LADY

New member
אהבת חיי..../images/Emo14.gif

כמה שאני מתגעגעת אלוהייםם =[[ יפה שליי

SILVER LADY

New member
איך אהבתי את הרכיבה הזאתי!!כל הרכיבה הייתי עם

חיוך חחחח אוהבתותךך

shirli0811

New member
../images/Emo192.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo42.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלישי, בבית+חווה+רשלא"צ הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. יציאה לראשון הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. גיליתי ש פנג לא הומו והוא אבא התעצבתי מעט כי.. בלאגן של החיים :|| התעצבנתי על.. עצמי, לחץ הורס, ואני יודעת את זה אבל אני תמיד לחוצה :|| אבל בסוף סלחתי כי .. כי התחלתי לקחת רסקיו (:) התאכזבתי מ... כי... עצמי, כי אני מגיעה עייפה לשיעור רכיבה ולא מנצלת אותם כמו שצריך בכיתי מעצב/אושר כי.. אולי מצחוק היום בחווה. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. יציאה למקס ברנר-מקסימום כסף+מינימום אוכל. נטישה של מקס ברנר לטוסט בקניון ומקדולנד [לא אכלתי ביחד חח] מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "שירלי את ילדה מדהימה.."
, לאון קנה במיוחד בשבילי ספר "צפרדע הוא צפרדע"
חחחחחחחחחחחחח הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. נראלי שהלך טוב בהיסטוריה
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללמוד היסטוריה הסרט הכי טוב שראיתי.. פסיפיק בלו המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ראשון משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. מנה במקס ברנר XD צ'רסון אחי קנה לי קצת ציוד ממיאמי :] ייאי משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. וואי הרבה
- אמא, בתיה, אורפז, ענת, שנינוש, לירון, ליהי, הדר, רוני, אורטל, שיר, ספיר, טל, מורן, גל, צ'רסון, יויו, יפתחו, אריאל, מורני אחותי, דובה קטנה :)) התודה שלי השבוע היא ל.. אמא, בתיה, אורפז, לירון, שיר, ענת, וצ'רסון
פינקתי את עצמי השבוע עם.. "פיצת שוקולד" במקס ברנר ואח"כ טוסט XD עוגת שוקולד חמה תוצרת בית
מאכל השבוע שהיה הוא.. שניצל תירס
חחחחחח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? עליות ומורדות במצב רוח שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. jojo-anything , לתת
אלבום השבוע שהיה.. לא היה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "הדרך ארוכה ומפותלת, אתה נופל וקם נופל וקם.."
.. "לתת את הנשמה ואת הלב, לתת כשאתה אוהב.." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. שיעורי רכיבה זוועתיים :(( ריבים מיותרים הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנוח ולא אצטרך ללמוד למתכונת בלשון+מתכונות באלקטרוניקה+בגרות באלקטרוניקה שיש לי שבוע הבא :|| השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. פנגהה
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לסיים עם אלקטרוניקה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לקבל ציונים טובים+מגנים טובים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מורני מי סיסטר+שניס כי התגעגעתי אליה+ענברי המדהימה+כל מיני צחניקים למיניהם :||
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

MC sApiR

New member
../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..יום חמישי אצל ליקי ,עם זוהר ובים עם הבנות הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..ממ..ארוחה בזוזברה והחלטה סופית=]. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. התעצבתי מעט כי.. הבנתי שהבנאדם הזה פשוט חרא. התעצבנתי על.. לא לפה. אבל בסוף סלחתי כי .. איכ בנאדם מגעיל התאכזבתי מ... כי...ממני. בכיתי מעצב/אושר כי.. מרוב צחוק..בזוזברה-מלצרים היפרים הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..בזוזברה ובים עם הפלא מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..אחדהמלצרים: את יודעת-להכנס עם פלאפון לים זה מאוד מאוד חכם! אז זה הופך אותך לגאונת השנה!. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לדבר עם היצור הזה. הסרט הכי טוב שראיתי..אני, אתה והוא אצל ליקי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..בהחלט זוזוברה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..ארוחה בזוזוברה,מחר בגדים+בגד ים,יום ראשון מכנסי רכיבה. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..זוהר,ענת וליקי התודה שלי השבוע היא ל..אבא ו^^ פינקתי את עצמי השבוע עם..ממ..הברזות לים?! מאכל השבוע שהיה הוא..בזוזוברה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כלום. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ייצא השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..ק נ י ו ת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..עוד שיעור=] -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..)

שרונוש16

New member
אני עונה

אני מקווה שעכשיו שירשרתי נכון=] היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..:היום כי סוף סוף היה לי שיעור רכיבה :) הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..:השיעור היום.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. :אמממממ לא נראה לי שהיה. התעצבתי מעט כי.. עמרוב התלהבות עשיתי טרוט קימה כמו עילגת=\=[ התעצבנתי על.. חברה אבל בסוף סלחתי כי ..לא סלחתי, היא יותר מידי רעה התאכזבתי מ... כי...אמא שלי בכיתי מעצב/אושר כי.. :לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..משהו עם אחותי=] מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."אני מתה עלייך'' הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. .... לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעזור לאח שלי לנקות את הגינה הסרט הכי טוב שראיתי..אהבה קולומביאנית המקום הכי טוב שאליו יצאתי..לחווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..לא קניתי כלום אבל שבוע הבא אני מקווה לקנות=] משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..את המשפחה שלי וחברה.. התודה שלי השבוע היא ל..כל המשפחה המקסימה שלי!:) פינקתי את עצמי השבוע עם..עוגת שוקולד עם גלידה יאמיייייייי מאכל השבוע שהיה הוא..:אממ עוגת שוקולד עם גלידה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?צריך להיות בנאדם מאוד משועמם כדי לעשות על השבוע שלי סרט=] שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..ALWAYS אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..:ריב.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ירכב שוב השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..חברה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..תחילת החופש ושיעור רכיבה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיעור רכיבה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..את אחותי=] סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):מהשיעור היום: שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו

SILVER LADY

New member
באלי :]

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..היום..היה ממש נחמד בחווה =] והייתה רכיבה כמעט מושלמת על קוקי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..פוףף נאדהה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שיחת טלפון ממנו..:] התעצבתי מעט כי.. יש לי נכשל ברטוריקה חחחח התעצבנתי על.. ארגג אבל בסוף סלחתי כי .. פחחח התאכזבתי מ... כי...מעצמי..ממש=\ בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב =[ כל השבוע הזה נזכרתי כמה אני צריכה את תות =[.וכמה התרחקנו =\ בגללה. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..היום עם קושקוש חחח התחרפנתי מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..השיחת טלפון בשלישי [= הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כלום לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...כל יום ביצפר עבודה וחווה. הסרט הכי טוב שראיתי..ממ המקום הכי טוב שאליו יצאתי..לעבוד בשבוע הספר זה מגניב חחח משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..נאדה..אךך ברגע שהמשכורת שלי תגיע אליי [= משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..שיחת טלפון [= וללי.כי היא מושלמת
התודה שלי השבוע היא ל..קושקוש וללי [= פינקתי את עצמי השבוע עם.. מאכל השבוע שהיה הוא..מי אוכלל?!חחחח דיאטה P: אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..לראות את האור..כזה מושלם אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "..ולרגע יכולתי לברוח כנוצה על כנפה של ציפור והצלחתי לעלות גבוה לראות את האור.." הייתי מוחקת מהשבוע הזה..ממ אותה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..דונט נואו.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעורי קפיצות נורמלים לשם שינוי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..כנ"ל..חופש גדול [= -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אהה יותר מידיי
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

ToryMaster

New member
שב"ש!

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום אתמול, כי הייתי בחתונה מהממת של חברת ילדות וכל כך התרגשתיץ הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: החתונה, אין ספק. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע: אנשים טובים נוגעים לי בלב ועושים מושי מושי ולהרגיש אימא. התעצבתי מעט כי: לסגור מעגל זה לא קל. התעצבנתי על: אחותי כי היא יודעת להיות כלבה. אבל בסוף סלחתי כי: מה הטעם לכעוס? התאכזבתי מ עצמי, קצת, כי יצאו לי תמונות ממש גרועות, אבל היי, קורה לטובים ביותר, רייט? בכיתי מעצב/אושר כי בחתונה דמעתי קלות, חוצמזה נדמה לי שמיציתי את מאגר הדמעות שלי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע שיחות מטורפות עם דודה ואחיינית
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו: ציטוטים דביליים מהשיחות איתן. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי: יצאו תמונות ממש יפות של אילי. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל: לעבור בירושלים ולא להכריח את אבא לנסוע בדרך אחרת. הסרט הכי טוב שראיתי: לא כל כך ראיתי טלוויזיה השבוע. המקום הכי טוב שאליו יצאתי: עין יעל. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה: כמעט קניתי נעליים, אבל בסוף לא. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע: גור כפרעליו וגלי
התודה שלי השבוע היא לאלוהים, need i say more? פינקתי את עצמי השבוע עם: כלום. מאכל השבוע שהיה הוא: תירס. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "עוד יותר משעמם מהשבוע שעבר" [או "מעט חיים - מעט כאב"] שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה: לא היה. אלבום השבוע שהיה: כנ"ל. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה: "טיפה טיפה אני אוספת את השקט שלי", או איך שזה הולך. הייתי מוחקת מהשבוע הזה: כלום. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני: אששששששששששן. אני כל כך עייפה. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא: הבנות שלי, כמובן. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע: פגישה חשובה בשלישי, אולי יעלי בסופ"ש. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: קניות
. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יעלי. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): מחפשת מחפשת. אילי! הודגש באמצעות מדגישומטיק

שירלי317

New member
רק יעלי בסופ''ש?

בהתחשב בזה שאתן ישנות אצלי כנראה.. לפחות זה מגיע לי.. :|

ToryMaster

New member
זה היה לפני שדיברנו!

עכשיו זה שירלי וגלי ויעלי וללי
[והרקולס, אבל לא נחשב]

למעלה