גמאניי=]
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. רארשון-שני כי הופעות ואימון קפיצות מעולה, רביעי בחווה, חמישי אזריעלי, שישבת בחווה ואצל שיר וביםם=] והיום ביום ברכהה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שזה כן, ושהמצב הרבה פחות גרוע ממה שחשבתי.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. קיבלתי ורד=] התעצבתי מעט כי.. ... התעצבנתי על.. על עדי כי היא יצאה זונה, על אנשים בחווה שלא עושים כלוםם ואז עוד נותנים להם לרכב, ועל שיר שפתחה לי תחזייה של הבגד ים!! אבל בסוף סלחתי כי .. מי שלא עשה כלום קיבל את מה שהגיע לו, ולשיר כי החזרתי להה
התאכזבתי מ... כי... שלא היה התעמלות.. זה כלכך חסר לי=/ בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי=] הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. שישבת בחווה בים ואצל שיר, יום בריכה, בחווה ובאזריאלי ובהופעות.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אפיקק איזה חתייךךךך" ומשו שאבא אמרר הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי ככה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... המשיך להופיע, עם הרגל הזאתי=/ הסרט הכי טוב שראיתי..איזהה המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה, ים, שיר, אזריאלי משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. הרבה יותר מידי דברים: 4 חולצות, 2 זוגות נעליים, בגד ים, משקפי שמש, ועוד מלא שטויות. אבל הדבר הכי טוב שקיבלתי היה ורד אדום וגדוללל=] משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. עדנול, תומיי, האנשיםם החמודודים מהחווהה, ושירקההולחברים היפיםםם=]
התודה שלי השבוע היא ל.. כנ"ל ואבא פינקתי את עצמי השבוע עם..אמבטיה אחרי היםםם=] ואם חיבוקק ענקקקקקקקק מאכל השבוע שהיה הוא..ג'חנון של שירר ועוד מלא דברים שתחנו בים=] אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? חופפששש משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."here comes the sun" הייתי מוחקת מהשבוע הזה..יום שלישי=/// חוץ משהסתפרתי ותקטע עם עדי וגיל.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..נגמרר השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. מלמעלהה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..אימון בשני, חופשש, ואימוני התעמלות (אחרי שבוע בלי) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. משו טוב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..שירה והדריי שבאה סופסופ ולא ראיתי אותה שנהה!!! ביום רביעיי=] סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. רארשון-שני כי הופעות ואימון קפיצות מעולה, רביעי בחווה, חמישי אזריעלי, שישבת בחווה ואצל שיר וביםם=] והיום ביום ברכהה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שזה כן, ושהמצב הרבה פחות גרוע ממה שחשבתי.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. קיבלתי ורד=] התעצבתי מעט כי.. ... התעצבנתי על.. על עדי כי היא יצאה זונה, על אנשים בחווה שלא עושים כלוםם ואז עוד נותנים להם לרכב, ועל שיר שפתחה לי תחזייה של הבגד ים!! אבל בסוף סלחתי כי .. מי שלא עשה כלום קיבל את מה שהגיע לו, ולשיר כי החזרתי להה