כי זה חסר
סופ"שש :]

MAYA 4827

New member
גמאניי=]

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. רארשון-שני כי הופעות ואימון קפיצות מעולה, רביעי בחווה, חמישי אזריעלי, שישבת בחווה ואצל שיר וביםם=] והיום ביום ברכהה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שזה כן, ושהמצב הרבה פחות גרוע ממה שחשבתי.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. קיבלתי ורד=] התעצבתי מעט כי.. ... התעצבנתי על.. על עדי כי היא יצאה זונה, על אנשים בחווה שלא עושים כלוםם ואז עוד נותנים להם לרכב, ועל שיר שפתחה לי תחזייה של הבגד ים!! אבל בסוף סלחתי כי .. מי שלא עשה כלום קיבל את מה שהגיע לו, ולשיר כי החזרתי להה
התאכזבתי מ... כי... שלא היה התעמלות.. זה כלכך חסר לי=/ בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי=] הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. שישבת בחווה בים ואצל שיר, יום בריכה, בחווה ובאזריאלי ובהופעות.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אפיקק איזה חתייךךךך" ומשו שאבא אמרר הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי ככה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... המשיך להופיע, עם הרגל הזאתי=/ הסרט הכי טוב שראיתי..איזהה המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה, ים, שיר, אזריאלי משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. הרבה יותר מידי דברים: 4 חולצות, 2 זוגות נעליים, בגד ים, משקפי שמש, ועוד מלא שטויות. אבל הדבר הכי טוב שקיבלתי היה ורד אדום וגדוללל=] משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. עדנול, תומיי, האנשיםם החמודודים מהחווהה, ושירקההולחברים היפיםםם=]
התודה שלי השבוע היא ל.. כנ"ל ואבא פינקתי את עצמי השבוע עם..אמבטיה אחרי היםםם=] ואם חיבוקק ענקקקקקקקק מאכל השבוע שהיה הוא..ג'חנון של שירר ועוד מלא דברים שתחנו בים=] אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? חופפששש משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."here comes the sun" הייתי מוחקת מהשבוע הזה..יום שלישי=/// חוץ משהסתפרתי ותקטע עם עדי וגיל.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..נגמרר השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. מלמעלהה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..אימון בשני, חופשש, ואימוני התעמלות (אחרי שבוע בלי) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. משו טוב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..שירה והדריי שבאה סופסופ ולא ראיתי אותה שנהה!!! ביום רביעיי=] סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

../images/Emo178.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמישי ושישי כי חברים ומסיבה.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. החברים.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מה שענת אמרה שעמית אמר.. גם אם זה לא נכון.. התעצבתי מעט כי.. לא שונאים אותי.. אבל גם לא אוהבים.. התעצבנתי על.. נוייה עמית ונעמה אבל בסוף סלחתי כי .. לא סולחת
התאכזבתי מ... כי... נוייה.. שונאת אותה!!
בכיתי מעצב/אושר כי.. בגלל הפרידה ה**** הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. "הרמז הדק- עבה" חחחחח מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "את יפה ואת סקסית" חהחהחה
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא נפלתי מאדי המצ'וגע..! מואהאה.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשבוע שלם של חזרות..
הסרט הכי טוב שראיתי.. "איש העש" המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. מסיבה.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. איזה 5 מתנות?! משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. דור, בן, הילה, גיא, ושירלי
התודה שלי השבוע היא ל.. גיא, הילה, וז'יטן
פינקתי את עצמי השבוע עם.. לישון.. והרבה!! מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "חיבוקים" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "bring me to life" אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "save from the nothing i'v become" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הרבה ממנו.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשן.. עוד.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא. ז'יטן
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיהיה משחק וננצח לא טכנית! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. משהו.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כמה אנשים בודדים.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): "אדי כפרה..!"

ram ram

New member
באיחור ענקי..! השבוע שלי...../images/Emo8.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אממ... שישי ושבת, קצת יותר שבת.. כי היה אחלה בחווה ויותר אחלה בתחרות..!!
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אממ.. התחרות ביום שבת... פשוט נהנתי..!! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אממ.. הפגשתי בין דייגו לאמא שלו... הם היו פשוט חמודים..!!!
התעצבתי מעט כי.. סתם חרא של הרגשה... אין בשביל מה לקום בבוקר..
התעצבנתי על.. על מי לא...?
אבל בסוף סלחתי כי .. לחלק סלחתי... כי זאתי לא הייתה לגמרי אשמתם.. התאכזבתי מ... כי... אממ.. לא יודעת.. בכיתי מעצב/אושר כי.. אממ... לא בכיתי לדעתי...
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. בתחרות בקר בשרונה.. נתנו לירון [פבריקנט] לקריין בזמן החימום של הקאו-הורס.. היה פשוט קורע..!!!
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "זוריק, איפה הילדה.?
" חח.. שאול... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. שאול, פשוט נתן לי אחלה הרגשה ועודד אותי, בנוסף הוא מביא לי מגינים לפריסטייל בחניאל.!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום ב-6 כדי לנסוע לתחרות ביום שישי... הסרט הכי טוב שראיתי.. אממ.. וואי ראיתי הרבה השבוע... אבל "גברים בשחור 2".. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. שרונה..!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אממ.. לא יודעת... את כל מי שהרגיע אותי..
התודה שלי השבוע היא ל.. תודות קטנות כאלה.. יש יותר מידי..
פינקתי את עצמי השבוע עם.. נסיעה לתחרות שישי-שבת+העברת העדר למלברו...
מאכל השבוע שהיה הוא.. שום דבר מיוחד... אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? אממ... "והסוף כבר מתקרב..." שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. -- אלבום השבוע שהיה.. -- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. מממ... "אמא הו אמא חבקיני חזק" דייגיטו..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הרבה דברים.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. יכנס להתחרות בקאו-הורס נונ-פרו... אבל ביטלו את המקצה בגלל חוסר נרשמים... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. לא יודעת... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. תחרות נוער יום שבת... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לשמור על הדירוג...
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הרבה אנשים... אבל אחד יחיד ומיוחד...
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): דייגו ואמא שלו...
(מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו

שיעלי לא תגיד שאני לא פעליה ../images/Emo3.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..הלילות הארוכים עם דיאנה בעריכה
, ערב הקרנה!!, יציאות עם חברים, היה שבוע פשוט כיף
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הם צחקו!! כן!!
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מצאתי מסעדת סושי בחיפה?
לא יודעת נו חח, כל השבוע היה התרגשות! התעצבתי מעט כי.. החברים הטובים שלי לא יכלו לבוא להקרנה. התעצבנתי על.. עצמי כי הזמנתי אותם מאוחר מידי חחח אבל בסוף סלחתי כי .. היה כל כך כיף ואני מתה עליהם
התאכזבתי מ... כי...מהם, כי הם לא שווים את זה. בכיתי מעצב/אושר כי..מצחוק! ששמעתי את שי צוחקת ומתגלגלת על הריצפה בהקרנה
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..הסרט! והחברים השרוטים שלי. גם שיר האסלות של ללי וטורי
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."אזרחיות למופת" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להשאר משתיים בצהוריים עד שמונה בבוקר למחרת בעריכה
הסרט הכי טוב שראיתי..חחחח הסרט שלנו, אבקורס. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..יותר מידי, אולי המסיבה אצל אורי, ואולי בסושי שאחד השפים עשה לנו ג'גלינג
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כל הפיצות לחדר עריכה?! יהיה לי הרעלה בסוף! משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..ללי וטורי
, דיאנה
, נוי
התודה שלי השבוע היא ל..לכל מי שכן בא להקרנה ועשה לי את הימים האחרונים כאלה כיפיים! פינקתי את עצמי השבוע עם..סושי!! מאכל השבוע שהיה הוא..עוגת גבינה של אבא וסשי! ופיצה, רק שזה לא זכור לטובה חח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "שמוליק ושמוליק ג'וניור הלכו ביחד עם שועל לטיול ברחבי בצפר, פגשו את דיאנה וכולם יחדיו הלכו לאכול שימפנזות". שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.."short skirt long jacket" אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..אותו. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אספיק ללמוד את כל החומר להיסטוריה!! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..פשוט כל החברים שלי
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לדבר עם מאיוצ'קע! תחרות אחרונה בחיים
ופגישה עם הבננות
שיעורים עם יבו. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לקבל את התפקיד ברביעי, שיהיו לי תשובות. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..יש כל כך הרבה, הם יודעים
ויבו
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

DriftingAway

New member
היי אני באתי ../images/Emo9.gif

אפילו שזה כמעט עלה לי בחיי כי עמדתי לאחר!! חח גלי אוהבת אותך =]

ווינגז

New member
פיל../images/Emo99.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שבוע שעבר? המ, לא היה לי כ"כ כיף, הייתי יותר עסוקה בללמוד. אולי היום שיצא הפאצ', כי היה כיף בפורום.
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אני מניחה שאחת השיחות עם יעלי, נוּש או ללי, כי אני אוהבת אותן ממש.
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. סיימתי עם אזרחות! (אני מתייחסת לשבוע שעבר, נו
) התעצבתי מעט כי.. כרגיל, והמצב הזה מעצבן כ"כ. התעצבנתי על.. ההורים שלי. אבל בסוף סלחתי כי .. נו התאכזבתי מ... כי... עצמי, כי אני לא ממש מצליחה לקחת את עצמי בידיים עכשיו. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. שיחות עם יעלי וללי, אין ספק.
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. היו כאלו? הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... חיות בבית הזה.
הסרט הכי טוב שראיתי.. The Nightmare Before Christmas, ברור. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ביה"ס, לסיים עם הבגרות והמתכונת בספרות.
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא קניתי שום דבר, וואו. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. הבנות שלי.
התודה שלי השבוע היא ל.. נוּשי שהביאני עד הלום (אבל באמת.
) פינקתי את עצמי השבוע עם.. הפסקות בלמידה.
מאכל השבוע שהיה הוא.. המפ, אכלתי פיצה, זה נחשב? אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? החיים המשעממים עד מאוד של יעל הנכה והאמיצה. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. שיר הפתיחה של "הוגו".
אלבום השבוע שהיה.. לא היה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "All the lonely people Where do they all come from ? All the lonely people Where do they all belong ? " הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את כולו?
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אחליט מה אני רוצה מעצמי. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. הבנות שלי.
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לסיים עם הבגרות בהיסטוריה - Done, להחליט אם אני באה או לא ולפגוש אנשים שאני אוהבת בלי שום קשר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. להרגע טיפה, צריך להרגע. אה, ולצלם כמו שצריך. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. את מי לא? (כאילו, אני יודעת את מי לא, אבל לא משנה)

למעלה